خطبه جمعه کوشکنار پارسیان شیخ علی جمالی
یکی از پر ماجراترین ماجراهای کره زمین قضیه مظلومیت فلسطین است. حمله ددمنشانه تجاوزگرانه وحشیانه رژیم غاصب صهیونیستی به مردم غزه وخصوصا به بیمارستان المعمدانی وبه خاک وخون کشیدن مردم مظلوم وطفلان معصوم بی پناه وبی دفاع شدیدا محکوم است. همه شاهدیم قریب هفتاد وپنج سال است که ملت مظلوم فلسطین خواب راحت از چشمشان ربوده شده مورد تعدی تجاوز وقتل وغارت اسارت اوارگی هستند. سازمان بین الملل حقوق بشراستکبارکفر جهانی سکوت اختیار کرده اند. سوال این جاست امت اسلام ایا امروز وقت ان نرسیده است که مسلمانان جهان ید واحده شوند با اتحاد یکپارچگی وحدت همدلی به جنایت نسل کشی رژیم غاصب صهیونیستی خاتمه دهند. سوره حدید ایه پانزده الم یان للذین امنوا ان تخشع قلوبهم لذکرالله ومانزل من لحق. امت اسلام سکوت وبی تفاوتی در برابرتهاجم بی رحمانه ترور اندیشمندان ترور شخصیتها کشتن طفلان معصوم بی گناه وبی پناه به اسارت گرفتن غیر نظامیان وبمباران منازل مسکونی ظلم بزرگ وغیر بخشیدنی است. فال رسول الله ص من سمع یالل لمسلمین فلم اجبه فلیس بسلم.
آری امروز وقت ان رسیده است که امت اسلام همه یک صدا با اتحاد وهمدلی ید واحده خصوصا علما روحانیون طلاب وفعلان اجتماعی در جهت تبین وروشنگری وتوسل به دعای خالصانه حمایت همه جانبه خود را اعلام نمایند.
#مرکز_اسلامی_هرمزگان
#خطبه_جمعه
https://eitaa.com/markazeeslamihormozgan
خطبه جمعه روستای بربار بستک شیخ عدنان پالاهنگی
در این روز مبارک :رسول الله صلی الله علیه وسلم سفارش ها وتوصیه های زیبایی داردکه شایسته است ماهم دقت کنیم وتمرکز کنیم وتوجه داشته باشیم به توصیه ها وسفارش رسول الله صلی الله علیه وسلم که به سیدنا ابوذرمیفرماید اوصانی خلیلی بخصال من الخیر دوستم خلیلم مرابه خصلت هاوویژگی های خیر توصیه وسفارش نمود.عزیزان یکی از توصیه های پیامبر به سیدنا ابوذر این بود که به بالاتر از خودت نگاه نکن به کسی که حالا درهر زمینه ای ازمن بالاتر است رتبه ی بالاتری دارددرجه ی بالاتری دارد نگاه نکن. زیرا زمانیکه انسان به بالاتر از خودش نگاه میکند احتمال دارد چندین وضعیت برای او ایجاد شودوناخوداگاه خصلت هایی دردرون او نهادینه شود.کسی که به بالاتر از خودش نگاه میکنداولین احتمالی که وجوددارداینه که هیچ وقت اون انسان به داشته هایش رضایت نمی دهد.هیچ وقت به نعمت ها دارایی ها یی که دراختیار اوست وخداوند به او داده راضی نمیشود.ولذا شکر داشته هایش بجا نمی آورد. دومین احتمال:کسانی که به بالاتر از خود نگاه میکنند. و راضی نمیشوند به داشته های خودشون اینست که برای اینکه برسند به کسی که بالاتر از اوست به کسی که نسبت به او مال بیشتری داردمقام بیشتری دارد درجه ی بیشتری داردبرای اینکه به اوبرسد دست به هرکاری میزند.ودیگر حلال وحرام برایش مهم نیست چون فقط میخواهد به اوبرسد.واحتمال دیگری که وجود دارد.اینه که اگر شخص نتواند خودش رابه کسی که از اوبالاتر است برساندبه او حسادت میکند ودچار گناه حسد میشود.
زمانی که دچار حسادت شداعمال نیک وحسنه ای که او انجام داده هم کم کم میسوزد واز بین میرود.چون درواقع انسان حسوددر ابتدای امرخودش طعمه ی حریق خواهد شد.
#مرکز_اسلامی_هرمزگان
#خطبه_جمعه
https://eitaa.com/markazeeslamihormozgan
خطبه جمعه روستای گچین بالا شیخ محمد رهنمائی
و من آياته ان خلق لكم من انفسكم ازواجا لتسكنوا اليها و جعل بينكم مودة و رحمة
خداوند مرد و زن را در كنار هم قرار داده كه براي هم مهرباني بورزند و به هم احترام و محبت ببخشند تا از هر گونه سوء اخلاق و اختلاف به دور باشند .
همانگونه كه پيامبر نسبت به همسران خود مهربان بود و آن ها را دوست داشت و اين دوست داشتن خود را ابراز مي كرد و در زندگي نشان ميداد .
لذا برماست كه زندگي پيامبر را به عنوان الگو براي زندگي خود داشته باشيم تا از هر گونه كج روي ، اختلاف ، بي احترامي ، خيانت و اخلاق بد در زندگي به دور باشيم.
#مرکز_اسلامی_هرمزگان
#خطبه_جمعه
https://eitaa.com/markazeeslamihormozgan
خطبه جمعه روستای شیب دراز قشم شیخ فخرالدین تورنگ
انسانها هرکدام دارای استعداد ها وظرفیت ها وقابلیت ها وتوانایی های خاصی هستند وخداوند این اختلافات را گذاشته که از همدیگر استفاده کنند
...نَحْنُ قَسَمْنَا بَيْنَهُم مَّعِيشَتَهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَرَفَعْنَا بَعْضَهُمْ فَوْقَ بَعْضٍ دَرَجَاتٍ لِيَتَّخِذَ بَعْضُهُم بَعْضًا سُخْرِيًّا وَرَحْمَتُ رَبِّكَ خَيْرٌ مِّمَّا يَجْمَعُون٣٢ زخرف
ما معيشت آنان را در زندگي دنيا بين آنان تقسيم کرده ايم و برخي را بر برخي ديگر در زندگي دنيا برتري داده ايم تا از همدیگر کار بکشند و رحمت پروردگارت از ثروت و دنيايي که آنان جمع آوري مي کنند بهتر است.
برای مثال قریب به ذهن سنگ معدن ها را در نظر بگیرید هر عنصری یک خاصیتی دارد سیما ن،گچ،آهن،الومنیوم،مس و...هرکدام یک خاصیت وویژگی دارند انسان ها هم دارای هنرها وتخصص ها واستعدادمتنوع ند مانند این سنگ معدنها وکسی که درکش وومنفعتش بیشتر باشد ان بهترین انها هستند پیامبر می فرماید:
النَّاسُ معَادِنُ كَمَعَادِنِ الذَّهَبِ وَالْفِضَّةِ ، خِيَارُهُمْ في الجَاهِلِيَّةِ خِيارُهُمْ في الإِسْلامِ إِذَا فَقهُوا.متفق عليه
مردم معادني هستند مانند معدن هاي طلا ونقره، برترشان در جاهليت برترشان در اسلام است، البته هرگاه اگاه شوند.
بخاطر همین پیامبر اکرم جامعه اسلامی را مانند یک ساختمان که عناصر ومواد مختلف در ان کاربرد دارد مثال می زند ومی فرماید:
الْمُؤْمنُ للْمُؤْمِن كَالْبُنْيَانِ يَشدُّ بعْضُهُ بَعْضاً وَشَبَّكَ بَيْنَ أَصَابِعِه. متفق عليه.
مسلمان براي مسلمان (يعني رابطهء مسلمانها با همديگر در تعاون و همکاري) چون ساختماني است که برخي، برخي ديگر را محکم مي سازد. سپس آنحضرت صلي الله عليه وسلم انگشت هاي خود را به همديگر در آوردند (شبکه کردند).
یکی ازهمکاری ها همکاریهای مالی ومادی است پروردگار دربحث جهاد بیش از ده مورد امر به همکاری مالی وجسمی می کند جالب است درهمه موارد مال را مقدم از جسم ذکر می کند مثلا می فرماید:
وَ جاهِدُوا بِأَمْوالِكُمْ وَ أَنْفُسِكُمْ في سَبيلِ اللَّهِ ..(41)ال عمران
با اموال و جانهاى خود در راه خدا جهاد نمائيد،
ما دو مدل همکاری مادی داریم یک نوع ان مثل زکات، فرض است ونوع دیگر سنت درمورد فرض همیشه ما فکر می کنیم، حال طرف داد ،داد واگر نداد از مال خودش نداده، مشکلی پیش نمی یاد در صورتی که این حق مال یتیم وفقیر است واگر ندهد اینگار دزدی کرده وبه مال فقرا دست برد زده دزدی فقط این نیست که شخص مثلا دینام یاکپسول ببرد، شخصی که از شریکش کله برداری میکند شاید به او گفته شود زرنگ وباهوش او هم دزد است کسی که زکات فقرا نمی دهد او هم دزد است چراکه حق فقرا نداده پروردگارمی فرماید:
كُلُوا مِنْ ثَمَرِهِ إِذا أَثْمَرَ وَ آتُوا حَقَّهُ يَوْمَ حَصادِهِ وَ لا تُسْرِفُوا إِنَّهُ لا يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ (141)ال عمران
از ميوه آن به هنگامى كه به ثمر مى نشيند بخوريد و حق آن را به هنگام درو بپردازيد، اسراف نكنيد كه خداوند مسرفين را دوست نمى دارد.
پس اگر مثلا سیصد صاع خرما حدود 600کیلو درو کردیم باید یک بیستم اگر با زحمت اب داده ایم زکات بدهیم ولی اگر با اب باران اب داده شده است یک دهم ان باید زکات داده شود ودر قبال هر پنج شتر با هر سن وسالی که داریم ویک سال از ان گذشته یک گوسفند یک ساله وبیشتر از 25شتر یک ماده شتر یک ساله ودر مقابل هر ده شتر، یک سال به سن و سال شتر زکاتی تا 76 شتر اضاف می شود انهم بایدان حیوان بدون ذبح زکات داده شود.واگر معادل 85گرم طلای 24 عیار پول یا طلای اضاف برمصرف یا مال که قرار است خرید و فروش شود حتی بیسکویت مغازه یا زمین خالی یا ماشین باید یک چهلم یا دونیم درصد ان زکات داده شود.
مورد مالی بعدی سنت هست که باید هم کاری شود اول یک تجسم ازاین نوع صدقه داشته باشیم دستی از بالا مثلا دوملیون تومان به دستی از پایین صدقه می دهد حال خودمان را بسنجیم ارزوی کدام دست را داریم بیشتر مردم متاسفانه ارزوی دست پایین را دارند وخیلی ناراحت می شوند چرا به انها داده نشده سروصدا می کنند درصورتی که پیامبر فرموده
اليدُ العُليا خَيْرُ مِنَ اليَدِ السُّفْلى، وابْدَأ بمنْ تَعُولُ، وَخَيْرُ الصَّدَقَةِ ما كان عنْ ظَهْرِ غِني، ومَنْ يَسْتعْففْ يُعفُّهُ اللَّه، ومَنْ يَسْتغْن يُغْنِهِ اللَّه" متفقٌ عليه.
دست بالاتر (بخشنده) از دست پايينتر (طلب کننده و گيرندهي بخشش) بهتر است و (انفاق را) از خانواده ات شروع کن و بهترين صدقه آن است که شخص بعد از برآوردن نيازهاي خود و خانوادهاش پرداخت کند و کسي که از گدايي و طلب کردن مال از مردم حيا کند، خداوند او را عفيف و بي نياز مي سازد و هر کس استغنا بورزد و داراي عزت نفس باشد، خداوند او را بي نياز مي گرداند.
یک نکته اینجا حائز اهمیت است که همه فکر میکنند باید تجار صدقه دهند، حتی بعضی مواقع هم متاسفانه بعضی فکر می کنند که باید صدقات وخیرات از آن ور اب بیاید درصورتی که که پیامبرمی فرماید:
سَبَقَ دِرْهَمٌ مِائَةَ أَلْفِ دِرْهَمٍ» قَالُوا: يَا رَسُولَ اللهِ، وَكَيْفَ؟ قَالَ: «رَجُلٌ لَهُ دِرْهَمَانِ فَأَخَذَ أَحَدَهُمَا فَتَصَدَّقَ بِهِ، وَرَجُلٌ لَهُ مَالٌ كَثِيرٌ فَأَخَذَ مِنْ عُرْضِ مَالِهِ مِائَةَ أَلْفٍ فَتَصَدَّقَ بِهِ- روایت نسائی
یک درهم از صد هزار درهم پیشی گرفت گفتند ای رسول خدا چطور فرمود مردی دو درهم دارد پس یکی از ان صدقع می دهد (نصف مالش ) وومردی دیگر مال فراوان دارد واز قسمت کوچک آن (دراصل عُرض به دامنه کوه درمقابل کل کوه گفته می شود مثلا یک شخص ملیاردر)صد هزار درهم صدقه می دهد.
پس از اموالی که صدقه می دهیم دسته کم نگیریم به دریافت صدقات حریص نباشیم ونکته اخر افرادی هستند که پای کارند با انها همکاری کنیم به انها متهم نکنیم چرا که هیچ کس دیگر پای کارنمی ایند قران برای دلداری چنین افرادی دربحث کمک رسانی وجمع اوری مال حداقل دوبار به انها توجه نموده است
إِنَّمَا الصَّدَقَاتُ لِلْفُقَرَاء وَالْمَسَاكِينِ وَالْعَامِلِينَ عَلَيْهَا وَالْمُؤَلَّفَةِ قُلُوبُهُمْ60توبه
صدقات براي فقيران است و مسکينان و کارگزاران جمع آوري آن و نيز براي ، كساني كه جلب محبّتشان برای جامعه نیاز است داده شود.
#مرکز_اسلامی_هرمزگان
#خطبه_جمعه
https://eitaa.com/markazeeslamihormozgan
امام جمعه اهل سنت بندرخمیر:
توسعه در گرو ترویج فرهنگ کتابخوانی است
مرکز اسلامی استان هرمزگان
امام جمعه اهل سنت بندرخمیر در دیدار با مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گفت: هر توسعهای، در گرو توسعه فرهنگ کتابخوانی است.
سید عبدالجلیل قتالی امام جمعه اهل سنت بندرخمیر در جریان دیدار با مدیر کل کتابخانه عمومی استان هرمزگان در بندرخمیر ضمن خوش آمدگویی گفت: اسلام با کتاب شروع شده و اولین پیامی که از سوی خداوند توسط جبرئیل بر پیامبرش نازل میشود، کلمه «خواندن» است. پیامبر از طریق جبرئیل میگوید: «اقرأ بسم ربک الذی خلق. بخوان به نام پروردگارت» و قسمهایی که خداوند به حروف مقطعه قرآن یاد میکند نون والقلم و ما یسطرون. قسم به قرآن و قلم آن چیزی که مینویسد. همه بیانگر اهمیتی است که خداوند به قلم و کتاب و خواندن میدهد.
وی ادامه داد: اسلام دینی است که به علم، آگاهی، دانش، کتاب و معرفت اهمیت میدهد و متاسفانه ما مسلمین اکنون در وضعیت نهچندان مطلوبی قرار داریم.
وی با بیان اینکه خودمان گناهکاریم و در واقع ما به شیوه قرآن عمل نکردهایم، گفت: ما هستیم که از این راه مستقیم جدا افتادهایم. ما هستیم که به تعالیم قرآن عمل نمیکنیم. اگر ما به تعالیم کتاب آسمانی عمل میکردیم قطعاً میتوانستیم امتیازاتی که مسلمانان از قرن اول تا هشتم و نهم به دست آوردند به دست بیاوریم. چرا آنها توانستند آن امتیازات را به دست بیاورند؟ چون آنها ادامه دهنده راه پیامبر (ص) بودند. تامین کننده مقاصد آیات قرآن کریم بودند. این گونه بود که توانستند فرهنگ و تمدنی را از خودشان به یادگار بگذارند.
وی توضیح داد: در مقایسه با دیگر جوامع به لحاظ سطح سرانه مطالعه در وضعیت مطلوبی نیستیم. نباید چنین باشد و در حقیقت استحقاق ما این نیست که از نظر علم، توسعه و پیشرفت عقب مانده باشیم. اسلام، چیز دیگری به ما آموخته است. اهداف خداوند و پیامبرش چیز دیگریست.
امام جمعه اهل سنت بندر خمیر اضافه کرد: قرآن به عنوان یک کتاب، مقصود و منظور دیگری دارد ولیکن ما روی یک خط دیگری حرکت میکنیم. امیدوارم خداوند این توفیق را به ما بدهد که روی مسیر اصلی قرار بگیریم و دوباره آن اصل و گذشته خودمان را به دست بیاوریم.
این مولف هرمزگانی خطاب به فرشاد محمدی مدیرکل کتابخانههای عمومی استان گفت: اینجا دو مسئله مطرح است، اول رشد و توسعه فیزیکی کتابخانههای عمومی در شهرستان بندر خمیر و خود کتاب که لازم است در جوامعی که نخبگان، فرهیختگان و اهالی قلم و کتاب زندگی میکنند ما موقعیت و شرایط کتابخوانی را برای آنها فراهم کنیم و این بسیار مطلوب است.
پژوهشگر کتاب ضرب المثل های بندر خمیر ابراز داشت: بُعد دوم قضیه این است که ما باید درباره کتاب خواندن هم برنامهای داشته باشیم. این سوال را از خودمان مطرح کنیم که زمینه و موقعیتی را که فراهم میکنیم برای چه کسانی است، برای کسانی است که همیشه سر و کارشان با تلفن همراه است و سراغ کتاب نمیروند؟ همینها هستند که نرخ مطالعه کتاب را پایین آوردهاند. علی رغم اینکه در بعضی از کشورهای خارجی که خودشان تلفن همراه را اختراع کردهاند اما استفاده بهینه از آن باعث شده که جایگاه کتاب حفظ شود. ما هم باید چنین باشیم و جای کتاب میبایست نزد خانواده، جوانان، نوجوانان و کودکان حفظ باشد.
او با اشاره به یک شعر عربی گفت: علم آموزی در کودکی مثل نقاشی روی سنگ است، همیشه باقی میماند و همیشه هست. گذشت زمان نمیتواند آن را از بین ببرد همانطور که الان ما نقوشی را روی سنگ نوشتهها داریم. به عنوان آثار تمدنی انسانها خواهد ماند. ولی علم آموزی در بزرگسالی مثل نقش کشیدن بر روی خاک است همین که باد بیاید آن را از بین خواهد برد بنابراین ما نباید انتظار داشته باشیم که در سن بزرگسالی به کتاب و کتابخوانی عادت داشته باشیم، کتابخوان کردن دیگران در سن بزرگسالی آنگونه که میخواهیم امکانپذیر نیست.
وی ادامه داد: اما اگر میخواهیم کتاب در زندگی ما جریان داشته باشد باید از سن کودکی به سوی کتاب روی بیاوریم، از سن پیش دبستانی کودکان را به مطالعه کتاب و کتابخوانی عادت بدهیم و علاقمند بکنیم بنابراین ضرورت دارد که ارتباط تنگاتنگی بین متولیان کتاب و متولیان آموزش و پرورش ایجاد شود. آنها که برای کودکان ما تصمیم ساز هستند. ارتباط بین آموزش و پرورش و خانواده ها نیز باید محقق شود. اگر اینگونه نباشد، ما موفق نخواهیم بود. بنابراین نقش آموزش و پرورش در اشاعه فرهنگ کتابخوانی، نقش اساسی است.
قتالی توضیح داد: همانطور که عادت به غذا خواندن داریم باید به کتاب نیز عادت داشته باشیم. زیرا در یک پژوهشی اعلام شده بود انسانهای موفق علی رغم همه تفاوتها در یک چیز وجه اشتراک دارند و آن این است که هفتهای یک کتاب و سالی ۵۰ عنوان کتاب مطالعه میکنند.
مرکز اسلامی استان هرمزگان
این نویسنده بندرخمیری ادامه داد: وقتی یک نفر کتابی را مطالعه میکند با اندیشه یک نفر آشنا میشود. نویسنده آن اثر نیز از اندیشه دیگران استفاده کرده است و مخاطب کتاب با اندیشههای مختلف مواجه است بنابراین موجب موفقیت آنها میشود. بنابراین افراد موفق جامعه اهل کتاب هستند.
این چهره فرهنگی با اشاره به چهره های نامدار ایران زمین گفت: ما یک ملت با فرهنگ هستیم، در هیچ جای دنیا به اندازه ایران شاعر، دانشمند و انسان فرهیخته ندارد. در ادبیات مان شاعران بلند پایهای مانند: حافظ، سعدی، فردوسی، مولوی، سنایی و … داریم و از این امتیازات باید استفاده شود تا موجب رغبت ما به ادبیات و فرهنگ کتابخوانی شود.
سید عبدالجلیل قتالی در پایان گفت: دانش پژوهان، مولفان و شاعران پایه پیشرفت هر فرهنگی هستند و هر توسعهای حتی توسعه اقتصادی، علمی و سیاسی و … در گرو توسعه فرهنگ کتابخوانی است.
#مرکز_اسلامی_هرمزگان
#فرهنگ_کتابخوانی
https://eitaa.com/markazeeslamihormozgan
مرکز اسلامی استان هرمزگان
عالم اهل سنت جنوب کشور: نوجوان و جوان در جوامع بشری تأثیرگذارند
امامجمعه اهل سنت لشتغان گفت: امروز به دلیل نقش تأثیرگذاری که نسل نوجوان و جوان در جوامع بشری دارند بیشتر در معرض تهاجم فرهنگی قرار دارند.
شیخ محبت نیا، امامجمعه اهلسنت لشتغان در گفتگو با خبرنگار هرمز اظهار کرد: هشتم آبانماه مصادف است با شهادت نوجوان سیزدهساله محمدحسین فهمیده دانشآموز بسیجی که در سال ۱۳۵۹ هجری شمسی در جبهه جنگ ایران و عراق به شهادت رسید و به همین خاطر در تقویم رسمی کشور این روز، روز نوجوان و بسیج دانشآموزی نامگذاری شده است؛ این روز را خدمت تمامی نوجوانان و جوانان عزیز که آیندهسازان کشور هستند تبریک و تهنیت عرض میکنم برای آنان آرزوی موفقیت و سلامتی و سربلندی دارم و امیدوارم از همین دوران حساس نوجوانی که دوران شکلگیری شخصیت آنان است خودشان را خوب بشناسند و در راه رشد و تعالی و تطهیر خودشان و حفظ ارزشها گام بردارند که در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبری است.
عالم اهلسنت جنوب کشور تصریح کرد: در هر جامعهای نوجوانان و جوانان باتوجهبه توان و شور و حرارت و پتانسیلی که دارند نقش مؤثر و کلیدی در ترقی و تعالی جامعه دارند و این وظایف خانوادهها و متولیان فرهنگی و تعلیموتربیت جامعه در قبال این نسل سنگینتر میکند و اگر در این زمینه سهلانگاری و کوتاهی صورت گیرد هم در این دنیا و هم در آخرت باید پاسخگو باشند؛ اسلام عنایت ویژهای به این سرمایههای عظیم معطوف داشته و در این زمینه تأکیدات زیادی شده است.
محبتنیا عنوان کرد: مقطع حساس نوجوانی و بعدش جوانی بهار عمر هر انسانی است نعمتی است که هر انسانی باید قدر آن را بداند نوجوانان و جوانان عزیز باید قدر ارزش خودشان را بدانند و این نعمت و نیرو را به لهو لعب و کارهایی که نه سودی برای دنیا و نه فایدهای برای آخرت دارد هدر ندهند که فردا پشیمانی دیگر سودی نخواهد داشت.
وی مطرح کرد: امروز به دلیل نقش تأثیرگذاری که نسل نوجوان و جوان در جوامع بشری دارند بیشتر در معرض تهاجم فرهنگی قرار دارند؛ لذا ما میبینیم که در هر جامعهای چه اسلامی و چه غیراسلامی بدخواهان آن جامعه طرح و نقشه و برنامهریزیهای آنان در راستای تضعیف و تغییر آن جامعه بیشتر معطوف به نوجوانان و جوانان است.
محبتنیا تصریح کرد: امروز اگر مردم مسلمان و مظلوم غزه و فلسطین بهویژه زنان و کودکان و نوجوانان و جوانان با چراغسبز و ارسال نیرو انواع کمکهای نظامی و تسلیحاتی غرب و آمریکای جنایتکار علاوه بر تهاجم فرهنگی و تبلیغاتی دشمنان اسلام در رأس آن یهود و نصاری از زمین و هوا و دریا مورد تهاجم نظامی و نسلکشی آشکار صهیونیستهای غاصب و ملعون قرار میگیرند و در یک جنگ نابرابر شهید میشوند یکی از دلایل آن همین است که دشمن وقتی در تهاجم فرهنگی ناکام بماند از دستزدن به چنین ظلم و جنایت و کشتار حتی زنان و کودکان و نوجوانان و اقدامات غیرانسانی ابایی ندارد.
وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با استمرار مبارزه نیروهای مقاومت علیه رژیم منحوس و منفور و ملعون صهیونیستی و غیرت و بیداری و حمایت همهجانبه کشورهای اسلامی از نیروهای مقاومت و مبارزه فلسطینی در غزه هرچه زودتر شاهد پیروزی و تحقق وعده الهی در این سرزمین مقدس که به اسلام و مسلمانان جهان تعلق دارد باشیم.
#مرکز_اسلامی_هرمزگان
#خطبه_جمعه
https://eitaa.com/markazeeslamihormozgan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 تیکه جالب رهبر انقلاب امروز
مردم غزه با صبرشان وجدان بشری را به حرکت در آوردند
🔹 یک ابلهی اخیرا گفته بود اجتماع مردم در انگلیس در حمایت از مردم فلسطین کار ایران است؛ لابد بسیج لندن و بسیج پاریس این کار را کردهاند؟
🤣 خنده و تشویق حضار
🇮🇷https://eitaa.com/markazeeslamihormozgan