هدایت شده از javedan.ir
تبیین؛ مبارزه امروز
🔻چرا آمریکا تلاش دارد به توافق برسد؟ قصه هسته ای ایران چه اهمیتی برای او دارد؟ طرح او چیست؟
🔻هدف آمریکا، اداره رفتار ایران و مدیریت او است. او باید سبک تصمیم گیری را در ایران تغییر دهد تا رفتار ایران را کنترل کند. مهمترین رفتار ایران، صدور و الهام بخشی او است. قدرتمند شدن او باعث الگو شدنش میشود. به این ترتیب ضریب نفوذ اراده اش در دنیا رشد میکند و این یعنی رشد قدرت سیاسی و اقتدارش، خروجی این ضریب نفوذ نیز به هم زدن اراده آمریکا است، او تعیین میکند چه بشود چه نشود.
🔻جمع شدن د.ا.ع.ش، محاصره ا.سرا.ییل، اخراج آمریکا. آثار توان الگو سازی و الهام بخشی ایران است. ولی هویت این قدرت را در «انقلاب علمی» دو دهه اخیر باید دید که هسته ای یک ثمره آن است. انقلاب علمی، محصول دستگاه امامت و امت است، دستگاه تثبیت انقلاب و مقاومت واقعی درونی.
🔻حالا آمریکا میخواهد فشار را حفظ کند اما شوآف بازگشت را بازی کند. تا بتواند با فشار افکار عمومی دنیا و خصوصا ایران، اراده ایران را در همه نقاط قدرتش مهار کند. او روی فشار افکار عمومی داخلی مخصوصا حساب کرده.
🔻در مقابل ایران اما میخواهد، آن فشار واقعی را بردارد.ایران دیگر بنای «مذاکره بازی» ندارد. آمریکا به فرض اگر عقب بنشیند که فشار را کم کند، لااقل میخواهد سایه فشار را حفظ کند یعنی احتمال بازگشت همه چیز به نقطه اول. تا یک اهرم فشار داشته باشد. ایران اهرمهای فشارش اما مقاومت مردم است و نشان دادن بی اثر بودن تحریم با ارتباطاتی که با شرق میگیرد.
🔻غرب هم نقطه اصلی اهرم فشارش مردمند. او رابطه با شرق را هم تلاش میکند در داخل ایران به عنوان «فعل بی فایده» یا «سرسپردگی» معنا کند تا باز فشار مردم زیاد شود. او حتی حاضر است دروغ های فاحش رسانه ای بگوید. او محتاج ذهن مردم است. همه چیز در داخل ایران منوط به این جنگ رسانه ای است. چون فشار اقتصادی بیش از این ممکن نیست. این طرف البته به عمق یک تاریخ اعتقاد وجود دارد که باید امتداد پیدا کند و تبدیل به روایت مسلط و تبیین واقعیت شود. حالا ببینید همه امور اقتصادی و سیاسی و راهبردی چطور گره خورده به جهاد تبیین و جنگ روایتها.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از KHAMENEI.IR
صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام.mp3.mp3
6.98M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام ۱۴۰۰/۱۱/۳
📥 khl.ink/f/49444
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 یک دعای خاصّ
📍دعای پایانی رهبر معظّم انقلاب در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام بهتاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۰۳
@qom_khamenei_ir
#تزکیه
💠 حدیث جلسه: "هفت ویژگی برگزیده"
📜 روایت ابتدای درس خارج رهبر معظّم انقلاب (مد ظلّه العالی):
🌕 في الكافي (عَنْ أَبِي حَمْزَةَ الثُّمَالِيِّ: عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ (صَلَوَاتُ اللهِ عَلَيْهِمَا)، قَالَ:) «كَانَ رَسُولُ اللهِ (صَلَّى اللهِ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) يَقُولُ فِي آخِرِ خُطْبَتِهِ: طُوبى لِمَنْ طَابَ خُلُقُهُ، وَ طَهُرَتْ سَجِيَّتُهُ، وَ صَلَحَتْ سَرِيرَتُهُ، وَ حَسُنَتْ عَلَانِيَتُهُ، وَ أَنْفَقَ الْفَضْلَ مِنْ مَالِهِ، وَ أَمْسَكَ الْفَضْلَ مِنْ قَوْلِهِ، وَ أَنْصَفَ النَّاسَ مِنْ نَفْسِهِ».
🖊 شرح حدیث:
حضرت در آخرین خطبهای که ایراد فرمودند، يا در آخر یکی از خطبشان این را فرمودند:
1⃣ خوشا به حال آن کسی که اخلاق او پاکیزه باشد، طیّب باشد.
2⃣ سجیّۀ او، سرشت او و خصوصیّات روحی او پاکیزه باشد.
3⃣ باطن او، قلب او صالح باشد.
🍀 در این دعایی که بین نافلۀ صبح و فریضۀ صبح در صحیفۀ ثانیۀ سجادیه است، این چند جمله است:
«اللهم ارزُقنی عملاً کاملاً و عزماً ثاقباً و لبّاً راجحاً».
«لبّ راجح»، یعنی باطنِ انسان رجحان داشته باشد، بر ظاهرش.
صالح بودن سریره معنایش این است که باطن و سریرۀ انسان، اهل صلاح باشد.
نه اینکه فقط ظاهرش اهل صلاح باشد، باطنش دنیایی از کذب و دروغ و بقیۀ خصوصیّات مذمومۀ بشر!
باطن انسان، باطن صالح و درستی باشد.
سریره هم کافی نیست.
4⃣ علانیۀ او، ظاهر کار او هم نیکو و زیبا باشد.
حفظ و رعایت ظاهر؛ این ظاهر، هم رفتار ظاهری را شامل میشود، و هم آراستگی ظاهر را.
🍃 اینکه انسان هر طور شد، بیخیال شد، مثلاً چهرهاش، لباسش، کت شلوارش به هم ریخته و نامنظّم باشد، این را اسلام توصیه نمیکند.
🍀 در روایتی دارد که پیغمبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) در خانۀ خودشان یک خُم آبی داشتند -آن وقت، آینه نبوده، یا کم بوده- إذا أراد أن یَخرجَ إلی أصحابه نظر إلیه، یُسوّی عِمامَتَه و لِحیَته. وقتی میخواستند نزد اصحابشان بروند، در این خُم آب مثل آینه نگاه میکردند، عمامهشان را، محاسنشان را مرتّب میکردند.
🍀 امام راحل (رضواناللهعلیه) در اتاقشان در قم اتاق خاصّ ایشان که آنجا مطالعه میکردند -ما گاهی رفته بودیم- آنجایی که نشسته بودند، بالا سرشان یک آینه بود. ایشان مقیّد بودند، وقتی از جا بلند میشدند، میخواستند بیرون بیایند، در آینه نگاه میکردند، خودشان را مرتّب میکردند.
حَسُنت عَلانیتُه، ظاهر را انسان باید آراسته بکند.
5⃣ زیادی مال را انفاق کند. به قدر نیاز مصرف کند، مابقی را انفاق کند.
6⃣ زیادهگویی نکند، آن مقداری که در هر مقامی اقتضا میکند، لازم است، آن مقدار حرف بزند.
بیمورد، بیجا، زیاده از حدّ لازم، حرّافی نکند.
7⃣ با مردم در مقایسۀ با خودش با انصاف رفتار بکند.
✅ واقعاً این ها، معیارهای مهمّی است.
امروز در عرصۀ سیاسی، در عرصۀ اجتماعی، در محیط های مدنی، در خانوادهها، در مراکز کار، در معاشرت هایمان، اگر چنانچه ما همینها را معیار قرار بدهیم برای شناخت نیک از بد و درست از نادرست، چه ابوابی برای ما باز میشود.
همین آقایان سیاستمدارها، اگر در حالاتشان مطالعه کنیم، ببینیم این ها کدامیک از این شاخصها را دارند؟
اخلاقشان خوب است؟ رفتارشان خوب است؟ باطنشان خوب است؟
🍃 اگر ما همین معیارها را برای خودمان، دوستانمان، معاشرین و خانوادهمان، برای فرزندان و نزدیکانمان، قرار بدهیم، خیلی از امور برای ما روشن خواهد شد.
📚 الشّافی (تلخیص کتب اربعه)؛ صفحه ۵۶۵؛ فیض کاشانی
📆 ۲۴ خرداد ۱۳۸۸ (جلسه ۲۸۸ مکاسب محرّمه)
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخیزید ای شهیدان راه خدا....
رهبر آمد کنون در کنارتان...
به احترام شهدای عزیز نهضت امام خمینی (ره) و شهدای جهاد مقاومت امام خامنهای (مدظله العالی)
هدایت شده از خبرگزاری فارس
لیست بلندبالای افرادی که با خواهر شاه رابطه داشتند
🔹فردوست مینویسد که اگر قرار شود لیست مردانی که در دوران ۳۷ ساله سلطنت محمدرضا با اشرف رابطه داشتند تهیه شود، علیرغم غیرممکن بودن کار، چون حتی خود اشرف هم ممکن است همه را به یاد نیاورد، قطعا لیست بلندی خواهد شد.
🔹اشرف در هر زمینه در حد اعلای افراط و گستاخی است و میتوانم او را «فاسدترین زن جهان» بنامم. در تاریخ زنان فاسد جهان، مثل اشرف نیست و یا نادر است؛ معتاد، قاچاقچی مواد مخدر، عضو مافیای آمریکا، بیمار جنسی و زنی که به قول خودش اگر هر شب یک مرد تازه نبیند، خوابش نمیبرد!
خاطرات فردوست از ازدواجها و روابط اشرف را اینجا بخوانید
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبخند همیشگی و آغوش باز در برابر مردم، تواضع مثالزدنی، حساسیت و غیرت دینی نسبت به مقدسات، چشم گریان در مصیبت اهل بیت علیهمالسلام، زهد و سادگی از ویژگیهای این مرجع عظیم الشأن بود.
انا لله و انا الیه راجعون
ارتحال حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (رضوان الله تعالی علیه) -مرجع بزرگوار و صاحب نفس که مایهی برکت در میان ما زمینیان بود- یقیناً ضربات جبرانناپذیری خواهد داشت.
ان شاء الله الرحمن، الساعه مهمان سفره باکرامت حضرت امیرالمومنین (علیه السلام) باشند.
خدمات خالصانهی ایشان به انقلاب اسلامی و مراتب احترام و محبت و خیرخواهی ایشان نسبت به رهبر معظم انقلاب، فراموشناشدنی و الگویی برای همگان است.
فاتحه و صلواتی، تقدیمشان کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوسه آیت الله صافی ره بر دست طلبه سیاه پوست
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت رحلت آیتالله حاج شیخ لطفالله صافی گلپایگانی
بسم الله الرحمن الرحیم
با تاسف خبر درگذشت فقیه عالیمقام و مرجع بصیر، حضرت آیة الله آقای حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رضوان الله علیه را دریافت کردم. ایشان از استوانههای حوزهی علمیه قم و از برجستگان علمی و عملی و پر سابقهترین عالم دینی در آن حوزهی مبارک بودند. در دوران مرحوم آیة الله بروجردی در شمار برترین تلامذهی آن استاد بزرگ، در زمان مرحوم آیة الله سید محمدرضا گلپایگانی همراه و مشاور علمی و عملی ایشان، و در دوران انقلاب، امین و مورد اعتماد حضرت امام خمینی رحمة الله علیهم به شمار میرفتند. سالها در شورای نگهبان رکن اصلی آن شورا محسوب میشدند و پس از آن هم همواره دربارهی مسائل انقلاب و کشور، دلسوزانه و مسئولانه ورود میکردند و بارها اینجانب را از نظرات و مشورتهای خود مطلع و بهرهمند میساختند. قریحهی شعری، حافظهی تاریخی، پرداختن به مسائل اجتماعی از دیگر ابعاد شخصیت این عالم کهنسال و بزرگوار بود. رحلت ایشان برای جامعهی علمیِ دینیِ کشور مایهی تأسف است. اینجانب به خاندان مکرّم و فرزندان گرامی ایشان و نیز به مراجع معظم و علمای اعلام حوزهی علمیه و مقلدان و ارادتمندان ایشان بویژه در قم و گلپایگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
💻 @Khamenei_ir
#بصیرت
💠 آیةالله صافی گلپایگانی (رضوان الله تعالی علیه):
✅ تقویت آقای خامنهای تقویت نظام و انقلاب است، خدا را شکر کنید که ایشان در تمام خطرات پیشقدم بودهاند و واقعا ناخدای خوبی است در این دریای طوفان زده. ما چه حکومتی را بپذیریم که در رأس آن مثل آقای خامنهای را پیدا کنیم؟ کی بهتر از ایشان که با تمام وجود مقابل دنیای زورگو و بیمنطق ایستاده است و دنیا هم از ایشان حساب میبرد ایشان نعمت بزرگ خداست و اگر قدر ایشان را ندانیم چوب میخوریم!
✅ منبع: کتاب حضرت ماه ص۲۶
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
📸 #عکس_نوشت | در بين مراجع کسی که راجع به ولايتفقيه خيلي نظر قویای داشتند، مقيد بودند که از ولیفقيه حمايت بشود، مرحوم آیت الله العظمی گلپايگانی بودند و شاید انسی که (ایشان) با آيتالله صافی داشتند (بی تاثیر در این مطلب نبوده است.) چون حضرت آيتالله صافی همین گرایش را شدید داشتند و لذا وقتی انقلاب پیروز شد، در بين علمای بزرگ حوزه، حضرت آيتالله صافی آمدند دبيری شوراي نگهبان را پذيرفتند که اين به نظر من يک فداکاری بزرگ بود از يک شخصيت برجسته حوزوی.
۱۳۹۱/۰۷/۲۷
💻 @mesbahyazdi_ir
#تزکیه
🖋 مراقبات رجبیه فراموش نشود.
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
از دایرهٔ وجود ذرّات اتُم🌺
تا مرکز اقمار و شموس و انجُم
هستند سراسر همه در موج نشاط
از مولد مسعود امام پنجم🌸
(صلوات الله و سلامه علیه)
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟 تقید رهبرانقلاب به اعمال ماه رجب از زمان کودکی
🔻پس از سن تکلیف اعمال امداوود را به جا میآوردند؛ غیر از روزههایش: «من از روز اول نمیتوانستم [روزه مستحبی] بگیرم؛ به خاطر مزاجم و چشمم، نمیتوانستم. برایم ضرر دارد. مادرم هم همینطور بود... هر دومان عاجز بودیم.»
🔺مقید بودند لیلةالرغائب را از دست ندهند. «دعای ايام #ماه_رجب را من از بچگی حفظ بودم.»
〰️منبع: کتاب شرح اسم
💻 @Khamenei_ir
بیانات #رهبر_معظم_انقلاب پس از مراسم روضهخوانی به مناسبت شهادت حضرت #امام_علی_النقی علیهالسلام
بسماللهالرّحمنالرّحیم
بالاخره در نبرد بین #امام_هادی (علیهالسّلام) و خلفایی که در زمان ایشان بودند، آن کس که ظاهراً و باطناً پیروز شد، حضرت هادی (علیهالسّلام) بود؛ این باید در همهی بیانات و اظهارات ما مورد نظر باشد.
در زمان امامت آن بزرگوار شش خلیفه، یکی پس از دیگری، آمدند و به درک واصل شدند. آخرین نفر آنها، «معتز» بود که حضرت را شهید کرد و خودش هم به فاصلهی کوتاهی مُرد. این خلفا غالباً با ذلت مردند؛ یکی بهدست پسرش کشته شد، دیگری به دست برادرزادهاش و به همین ترتیب بنیعباس تارومار شدند؛ به عکسِ شیعه. شیعه در دوران حضرت هادی و حضرت عسگری (علیهماالسّلام) و در آن شدت عمل روزبهروز وسعت پیدا کرد؛ قویتر شد.
حضرت هادی (علیهالسّلام) چهل و دو سال عمر کردند که بیست سالش را در سامرا بودند؛ آنجا مزرعه داشتند و در آن شهر کار و زندگی میکردند. سامرا در واقع مثل یک پادگان بود و آن را معتصم ساخت تا غلامان ترکِ نزدیک به خود را - با ترکهای خودمان؛ ترکهای آذربایجان و سایر نقاط اشتباه نشود - که از ترکستان و سمرقند و از همین منطقهی مغولستان و آسیای شرقی آورده بود، در سامرا نگه دارد. این عده چون تازه اسلام آورده بودند، ائمه و مؤمنان را نمیشناختند و از اسلام سر در نمیآوردند. به همین دلیل، مزاحم مردم میشدند و با عربها - مردم بغداد - اختلاف پیدا کردند. در همین شهر سامرا عدهی قابل توجهی از بزرگان شیعه در زمان امام هادی (علیهالسّلام) جمع شدند و حضرت توانست آنها را اداره کند و به وسیلهی آنها پیام امامت را به سرتاسر دنیای اسلام - با نامهنگاری و... - برساند. این #شبکه_های_شیعه در قم، خراسان، ری، مدینه، یمن و در مناطق دوردست و در همهی اقطار دنیا را همین عده توانستند رواج بدهند و روزبهروز تعداد افرادی را که مؤمن به این مکتب هستند، زیادتر کنند. امام هادی همهی این کارها را در زیر برق شمشیر تیز و خونریز همان شش خلیفه و علیرغم آنها انجام داده است. حدیث معروفی دربارهی وفات حضرت هادی (علیهالسّلام) هست که از عبارت آن معلوم میشود که عدهی قابل توجهی از شیعیان در سامرا جمع شده بودند؛ بهگونهای که دستگاه خلافت هم آنها را نمیشناخت؛ چون اگر میشناخت، همهشان را تارومار میکرد؛ اما این عده چون شبکهی قویای بهوجود آورده بودند، دستگاه خلافت نمیتوانست به آنها دسترسی پیدا کند.
یک روزِ مجاهدت این بزرگوارها - ائمه (علیهمالسّلام) - به قدر سالها اثر میگذاشت؛ یک روز از زندگی مبارک اینها مثل جماعتی که سالها کار کنند، در جامعه اثر میگذاشت. این بزرگواران دین را همینطور حفظ کردند، والّا دینی که در رأسش متوکل و معتز و معتصم و مأمون باشد و علمایش اشخاصی باشند مثل #یحیی_بن_اکثم که با آنکه عالم دستگاه بودند، خودشان از فساق و فجار درجه یکِ علنی بودند، اصلاً نباید بماند؛ باید همان روزها بکل کلکِ آن کنده میشد؛ تمام میشد. این مجاهدت و تلاش ائمه (علیهمالسّلام) نه فقط تشیع بلکه قرآن، اسلام و #معارف_دینی را حفظ کرد؛ این است خاصیت بندگان خالص و مخلص و اولیای خدا. اگر اسلام انسانهای کمربسته نداشت، نمیتوانست بعد از هزار و دویست، سیصد سال تازه زنده شود و بیداری اسلامی بهوجود بیاید؛ باید یواش یواش از بین میرفت. اگر اسلام کسانی را نداشت که بعد از پیغمبر این معارف عظیم را در ذهن تاریخ بشری و در تاریخ اسلامی نهادینه کنند، باید از بین میرفت؛ تمام میشد و اصلاً هیچ چیزش نمیماند؛ اگر هم میماند، از معارف چیزی باقی نمیماند؛ مثل مسیحیت و یهودیتی که حالا از معارف اصلیشان تقریباً هیچچیز باقی نمانده است. اینکه قرآن سالم بماند، حدیث نبوی بماند، این همه احکام و معارف بماند و معارف اسلامی بعد از هزار سال بتواند در رأس #معارف بشری خودش را نشان دهد، کار طبیعی نبود؛ کار غیرطبیعی بود که با مجاهدت انجام گرفت. البته در راه این کار بزرگ، کتکخوردن، زندانرفتن و کشتهشدن هم هست، که اینها برای این بزرگوارها چیزی نبود.
ائمهی ما در طول این دویستوپنجاه سال امامت - از روز رحلت نبی مکرم اسلام (صلّیاللَهعلیهوآله) تا روز وفات حضرت عسکری، دویستوپنجاه سال است - خیلی زجر کشیدند، کشته شدند، مظلوم واقع شدند و جا هم دارد برایشان گریه کنیم؛ مظلومیتشان دلها و عواطف را به خود متوجه کرده است؛ اما این مظلومها غلبه کردند؛ هم مقطعی غلبه کردند، هم در مجموع و در طول زمان.
والسّلام علیکم و رحمةالله برکاته
۱۳۸۳/۵/۳۰
#شهادت_امام_هادی
@qom_khamenei_ir
🔻 تبیین کننده مقام اهلبیت
📌این امام بزرگوار [امام هادی علیه السلام] در مجموعهی آثار و برکاتی که از ائمّهی هدیٰ (علیهمالسّلام رسیده است، این خصوصیّت را دارد که در ضمن زیارت، مهمترین فصول مربوط به مقامات ائمّه (علیهمالسّلام) را با بیان وافی و شافی، با زیباترین تعبیرات بیان کردهاند.
زیارت جامعهی کبیره، از این بزرگوار است؛ زیارت امیرالمؤمنین در روز غدیر که یکی از غُرَر تعبیرات و فرمایشات ائمّه (علیهمالسّلام) است، از این بزرگوار است. امیدواریم که به برکتِ نگاهِ عطوفتآمیزِ این امام بزرگوار -که شهادت ایشان با روز اوّل سال و با عید نوروز همراه شده است- ملّت ایران در این سال از هدایت الهی برخوردار باشند.۱۳۹۷/۰۱/۰۱
🔗پیوند تصویر با کیفیت بالا:
idc0-cdn0.khamenei.ir/ndata/news/37606/B/13960615_0137606.jpg
#شهادت_امام_هادی
#امام_هادی
#جهاد_تبیین
@qom_khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 چی بودیم؟ چی شدیم؟ 💠
🌀مقایسهی پیشرفتهای دو پرچم شاهنشاهی و جمهوری اسلامی
🔹کاری از نوجوانان پایگاه بسیج شهید آیت الله دستغیب (ناحیه حبیب بن مظاهر)
📚بر اساس کتاب صعود چهل ساله
و سایت بین المللی بانک جهانی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
14001119_42681_1281k.mp3
10.02M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش. ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
💻 @Khamenei_ir
اهمیت و آثار خود کنترلی.mp3
24.06M
#ولایت
💠 اهمیت و آثار خود کنترلی
📚 کانال پژوهش های اصولی
https://eitaa.com/joinchat/1772093454C44c5b95945