طرف توی حــرم امام رضا علیهالسلام
قدم میزد، دید لبهی قالـــی برگشته،
با خودش گفت: با پا برش گردون،
بعد گفت: نه!حرم اربابه!
بزار دولا شم با دست برگردونـــم!
شب توی عالم رویا، امام رضا رو
توی خواب دید گفتن:
"ما ادبت رو دیدیم که قالی رو
با پا برنگردوندی.."
میخوام بگم مــکتب، مکتبِ دقیقیه!
اگه کاری برای اهل بیت کردی،
مطمئن باش میبینـــن..!
[ حاجحسـین یکتـا ]
هدایت شده از خبرگزاری فارس
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای حماسهٔ زنان نوغانی برای تشییع پیکر امام رضا(ع)
@Farsna
امام رضا علیه السلام 2.mp3
4.91M
* #کلیپ_صوتی #امام_رضا
بسیار شنیدنی و جذاب
🎧 موضوع: عنایت حتمی امام رضا علیه السلام به زائران و دوستانشان
🎙 حجتالاسلام و المسلمین ناصری
⏱ چهار دقیقه
🔺 @Nasery_ir
* #امام_رضا #زیارت
🔻گاهی ما بعد از زیارت حضرت به شهر خودمان که بر می گردیم حضرت فراموشمان مي شود يا منتظريم سال آينده پيش بيايد تا دوباره خدمت حضرت برسیم و حضرت را یاد کنیم؛ در حالي كه اين حرف ها نيست.
🔸ارتباط با حضرت رضا علیه السلام را بايد در طول مدت نگه داشت. انسان باید پیوسته حضرت را ياد كند و اداي احترام كند. اين هاست كه در برزخ مي ماند و عنايت و محبت حضرت را نگه می دارد.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
🔘 @nasery_ir
امام رضا علیه السلام 3.mp3
5.71M
* #کلیپ_صوتی #امام_رضا
بسیار شنیدنی و جذاب
🎧 موضوع: عنایت حتمی امام رضا علیه السلام (۲)
🎙 حجتالاسلام و المسلمین ناصری
⏱ پنج دقیقه
🔺 @Nasery_ir
🔺 همزمان با حلول ماه ربیع الاول
📖 #مفاتیح_الجنان : ... اما اعمال هر ماه نو: چند عمل است: ... پنجم: در روز اوّل دو ركعت نماز بهجا آورد، در ركعت اول پس از سوره حمد سى مرتبه سوره توحيد، و در ركعت دوم بعد از سوره حمد سى مرتبه سوره قدر بخواند و پس از نماز صدقه بدهد، چون چنين كند، سلامتىاش را در آن ماه از خدا خريده است.
و از بعضى روايات استفاده میشود، كه پس از نماز بخواند:
🌹بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَ مَا مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَ يَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَ مُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُبِينٍ؛ ( #هود علیهالسلام:۶)
🌹بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا كَاشِفَ لَهُ إِلا هُوَ وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ؛ ( #یونس علیهالسلام:۱۰۷)
🌹بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرا؛ ( #طلاق :۷)
🌹 ما شَاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ؛ ( #کهف :۳۹)
🌹حسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ؛ ( #آل_عمران :۱۷۳)
🌹 و أُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ؛ ( #غافر :۴۴)
🌹 لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّی كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ؛ ( #انبیاء علیهمالسلام:۸۷)
🌹 ربِّ إِنِّی لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَیَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ؛ ( #قصص :۲۴)
🌹 ربِّ لا تَذَرْنِی فَرْدا وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ؛ ( #انبیاء علیهمالسلام:۸۹)
التماس دعا
@seyedololama
هدایت شده از KHAMENEI.IR
30.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 شرح حدیثی درباره نماز شب
✏️ شرح حدیثی از امام صادق(علیهالسلام) درباره فضیلت #نماز_شب و نقل توصیه آیتالله حاج میرزا علی آقای قاضی به علامه طباطبائی توسط رهبر انقلاب در ابتدای درس خارج فقه. ۱۳۹۸/۱۱/۱۴
🗓 ۶ ربیع الاول، سالروز درگذشت آیتالله حاج میرزا علی آقای قاضی
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔸دعا،
🔷️وسیلۀ کینهزدایی (ذغال روی فرش)
همۀ کسانی را که از آنها گله دارید، مثل دانۀ تسبیح ردیف کنید و یکییکی دعایشان کنید. نخستین اثر این دعا این است که حبۀ آتشی را که در دلتان بوده، بیرون میاندازید.
قدیمها که قلیان کشیدن مرسوم بود، گاهی ذغال گداخته از سر قلیان روی قالی میافتاد و فرصت اینکه بروند و انبر بیاورند، نبود؛ ناچار آن آتش را با دستشان برمیداشتند و دور میانداختند. اگر کسی از تو غیبتی کرده یا نسبت ناروایی به تو داده، این آتش افتاده روی دلت که از قالی گرانبهاتر است. تا بخواهی برایش ثابت کنی که تو تقصیرکار نبودهای، سوختهای! پس دعایش کن. اول خودت را نجات بده تا دلت بیشتر از این تاول نزند، بعدش خدا خودش میداند که چطور مسئله را حل کند.
🛑آیت الله حائری شیرازی
قسمتی از وصیّتنامه آیت الله قاضی طباطبایی:
🔹 امـا وصـيـتـهـاى ديـگـر، عـمـده آنـهـا نـمـاز اسـت . نـمـاز را بـازارى نـكـنـيـد، اول وقـت بـه جـا بـيـاوريـد بـا خضوع و خشوع ! اگر نماز را تحفظ كرديد، همه چيزتان مـحـفـوظ مـى مـاند و تسبيحه صديقه كبرى سلام الله عليها و آية الكرسى در تعقيب نماز تـرك نـشـود؛...
🔸در مـسـتـحبات تعزيه دارى و زيارت حضرت سيدالشهداء مسامحه ننماييد و روضه هفتگى ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشايش امور است و اگر از اول عـمـر تـا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزيت و زيارت و غيرهما به جا بياوريد، هـرگـز حـق آن بـزرگـوار ادا نـمـى شـود و اگـر هـفـتـگـى مـمـكـن نـشـد، دهـه اول محرم ترك نشود.
🔸ديـگـر آنـكـه ، اگـر چـه ايـن حرفها آهن سرد كوبيدن است ، ولى بنده لازم است بگويم ، اطـاعـت والدين ، حسن خلق ، ملازمت صدق ، موافقت ظاهر با باطن و ترك خدعه و حيله و تقدم در سلام و نيكويى كردن با هر بر و فاجر، مگر در جايى كه خدا نهى كرده . اينها را كه عـرض كـردم و امـثـال ايـنـهـا را مـواظـبـت نـمـايـيـد! الله الله الله كـه دل هيچ كس را نرنجانيد!
🔴 ششم ربیع الاول سالروز رحلت عارف کبیر مرحوم آیت الله حاج سید علی قاضی طباطبایی