هدایت شده از Masafmusic
واکنش موسیقیدانان به کشتار مردم بیدفاع غزه در رفح
🎼 @masafmusic
و اما داستان رفح که این روزها بر سر زبان ها افتاده است چیست؟
🔺شهر رفح در جنوبیترین بخش نوار غزه و در مرزهای مشترک با مصر قرار دارد و دروازه گذرگاه زمینی رفح در آن واقع است. مساحت رفح بیش از ۵۵ کیلومتر است و قبل از ۷ اکتبر، ۲۸۰ هزار نفر در آن ساکن بودند ولی به دنبال یورش رژیم اشغالگر به غزه، شمار جمعیت این شهر به یک میلیون و ۴۰۰ هزار افزایش یافت که بیشتر آنها را آوارگانی تشکیل میدهد که از حملات هوایی جنگندهها به این شهر فرار کردهاند.
🔺به عبارتی در هر یک کیلومتر از مساحت این شهر حدود ۲۷ هزار آواره مقیم شدهاند و در چادرها بهسر میبرند زمین فرششان است و آسمان لحافشان.
🔺حملات به رفح در حالی است که این شهر آخرین پناهگاه آوارگان در نوار آسیب دیده غزه از آغاز عملیات زمینی نیروهای اشغالگر در ۲۷ اکتبر گذشته است که از شهروندان خواسته شده بود از شمال و مرکز نوار غزه به سمت جنوب و به ادعای آنها به «مناطق امن» بروند.
🔺پیشتر نیز خانیونس شاهد چنین وضعیتی بود و بعد از آنکه، رژیم به ادعای امن بودن این شهر، اهالی غزه را به حرکت به آنجا تشویق کرد دست به کشتار جمعی و بمباران بیوقفه خانیونس کرد و ساکنان را یا کشت و یا آواره کرد.
🔺بر اساس اسنادی که به تازگی کشف شده است، کوچ اجباری فلسطینیان به جنوب نوار غزه، بخشی از برنامه مخفی نتانیاهو برای تسلط بر محور فیلادلفیا بوده است؛ به نظر میرسد نتانیاهو قصد دارد شکست خود از حماس را بهوسیلهی حمله به رفح و تصاحب منطقه استراتژیک فیلادلفیا جبران کند.
ـــــــــــــــــــــــ
🚨اخبار تخصصی جبهه مقاومت
@moghavematnews_ir
🗳چرا آقای جلیلی اصلح است؟
🔸نظر شخصیتها و رسانههای ضد انقلاب و صهیونیستی دربارۀ دکتر سعید جلیلی و ترس و اضطراب از ریاست جمهوری ایشان:
🔺گاردین: به نظر می رسد جلیلی از مورد اعتمادترین و نزدیکترین دوستان آیت اللّٰه علی خامنهای باشد.
🔺روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت: جلیلی از رزمندگان دوران جنگ هشت ساله و از نیروهای اصولگرای نزدیک به رهبری است.
🔺جروزالم پست روزنامه صهیونیستی: اصولگرایی تندرو و نزدیک به رهبری ایران است. احتمال ریاست جمهوری جلیلی نیز دلهره آور است!
🔺ان بی سی نیوز: سعید جلیلی، محافظه کار تندروی نزدیک به آیت الله خامنهای، کسی است که با رَویهٔ خود تا کنون اجازه نداده است تا مذاکرات با نتیجهٔ مطلوب دنبال شوند.
🔺بی بی سی فارسی: سعید جلیلی ویژگیهایی دارد که میتواند وی را به «ستاره نوظهور» این دور از رقابتها تبدیل کند. او از نظر ایدئولوژیک و خط مشی سیاسی، چه در سخن و چه در عمل، تابع خط و نگاه رهبری است و این را به ویژه در پرونده هستهای اثبات کرده است. بنابراین آقای جلیلی میتواند همان مجری مورد نظر جناح حاکم باشد تا کارهایی که قرار است در حوزه هستهای و نحوهٔ تعامل یا تقابل با دنیای بیرون اتفاق بیفتد، به اسم و امضای آیت اللّٰه خامنهای و مجری متواضع او تمام شود.
🔺 الجزیرة، دلایل اقبال بیشتر اصولگرایان همفکر با آیت اللّٰه خامنهای به سمت سعید جلیلی را اینگونه برمیشمارد:
نزدیکی افکار جلیلی به آیت اللّٰه خامنهای، مقبولیت او در محافل دانشگاهی و بین جوانان و داشتن اطلاعات کافی دربارۀ جزئیات مشکلات پیش روی سیاست خارجی ایران.
🔺صدای آمریکا: با آمدن جلیلی منتقدان حکومت ایران بیم دارند که وی پیروز نهایی انتخابات ۹۲ باشد.
🔺گاردین: جلیلی کسی است که تز دکترایش در خصوص “سیاست خارجی پیامبر اسلام” بوده است! و در تعامل با غرب با رویکرد مقاومتی، نمایندگان غربی را شگفت زده کرد. وی در مصاحبه تلویزیونی خود گفت که به دنبال تغییر سازوکار میباشد و در خصوص سیاست خارجه نیز میخواهد تا از تهدیدها، فرصت به وجود آورد.
🔺هفته نامه ویک: اگر جلیلی به عنوان رئیس جمهور ایران انتخاب شود انتخابات برای آمریکا فاجعهبار خواهد بود و این آروزها بر باد خواهد رفت.
جلیلی به عنوان یک رزمندهٔ قسمخورده زمانی گفته بود که هدف ایران «ریشهکن کردن سرمایهسالاری، صهیونیسم و کمونیسم و ترویج گفتمان اسلام ناب در جهان» است.
🔺روزنامه آمریکایی کریستین ساینس مانیتور: جلیلی مردی همیشه انقلابی بوده است و به شدّت به رهبر ایران آیت اللّٰه خامنهای وفادار است. او قهرمان مقاومت در برابر فشارهای آمریکا و اسرائیل است.
🔺 سوزان مالونی یکی از نویسندگان مطرح اندیشکده بروکینگز: دلیل شانس بالای " جلیلی" در انتخابات این است که او شاخصههای ریاست جمهوری را که آیت اللّٰه خامنهای مد نظر دارد، به طور کامل داراست. جلیلی زبان نرمتری نسبت به احمدی نژاد دارد، کارهایش را با نظم و دقّت بیشتری انجام میدهد و قابل اطمینانتر است. تفاوت مهم دیگر او با "احمدی نژاد" نوآوریها و توانایی فوق العاده رسانهای اوست.
🔺بی بی سی فارسی: سیاستمداری که راه رفتن او به سبب پای مصنوعیاش صدمات جنگ ایران و عراق
را تداعی میکند و شیوهٔ رفتار سادهاش بیش از هرچیز یادآور رفتار سیاستمداران صدر انقلاب بهمن ۱۳۵۷ است.
🔺علیرضا نوری زاده: مسند نشینی سعید جلیلی فاجعهای است که نه فقط آثارش نصیب ما، که نصیب نسلهای آینده خواهد شد... آیا باید دست روی دست گذاشت و نظاره کرد تا سعید خان بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند؟ آیا از دست ما کاری برمیآید...؟
به گمان من، مهم این نیست که چه کسی تدارکاتچی بعدی خواهد بود و سعید جلیلی را شکست خواهد داد، مهم این است که سعید جلیلی انتخاب نشود.
.
جلیلی اگر قابل مصادره بود
تخریب نمی شد
♦️در یکی از گروه ها با انتشار عکسی از نامزد های انتخابات 1392 (آقایان جلیلی، حداد، قالیباف، عارف، غرضی) که در حال اقامه نماز پشت سر آقای روحانی بودند، این گونه خرده گرفته شده بود: "در بحبوحه مناظرات انتخاباتی که همین عکس یک برد مسلم برای روحانی محسوب شد".
البته هنگامی که معلوم شد تصویر مربوط به یک سال پس از انتخابات است، خرده دیگری گرفته شد مبنی بر این که چرا با وجود آشکار شدن ماهیت وعده های روحانی پشت سر او نماز خوانده اند.
🔹نکاتی در باره این شبهه:
🔻صرف آن حضور در نشست همدلی (و اقامه نماز پس از جلسه و در حاشیه آن) نمی تواند اسباب قضاوت صحیح باشد. آقایان جلیلی و قالیباف و حداد که مثلاً برای درک ثواب نماز جماعت به امامت آقای روحانی نرفته بودند!
🔻تیم رسانه ای روحانی با انتشار این عکس دست به شیطنت زده اند و حالا بعد از 9 سال، وسط بحث های مبنایی انتخاباتی، مجددا به آن حاشیه پردازی ضریب داده شده است.
🔻جلسه همدلی نامزدها با رئیس جمهور منتخب در سال 1393، برای انسجام بخشی در جبهه داخلی در مقابل جبهه خارجی، در عین حفظ اصول و انتقاد هاست. کلیت این نوع اقدام ها (فارغ از مصداق آن) برای خنثی کردن راهبرد ویرانگر "دو قطبی سازی دائمی در جامعه" بوده است.
🔻شبیه این همدلی، تعبیری است که سردار سلیمانی در نامه تشکر از روحانی عنوان کرد، هر چند که روحانی به وعده خود عمل نکرد : "آنچه از فرمایشات حضرتعالی منعکس شد، مبنی بر اینکه اگر نفت ایران صادر نشود، تضمینی برای صدور نفت کل منطقه نمیباشد و بیانات بسیار ارزشمندی که نسبت به رژیم صهیونیستی فرمودید، مایه مباهات است. دست شما را برای ایراد این سخنان به موقع و حکیمانه می بوسم و برای هر سیاستی که مصلحت نظام اسلامی باشد در خدمت هستیم".
🔻همچنین تصاویری از دیدار های صمیمانه ظریف با سردار سلیمانی منتشر شد که حاکی از روحیه تعامل و همدلی سردار شهید بود؛ اما این به معنای تبعیت از ظریف که نبود. این عکس ها و نظایر آن دقیقا همان زمان هایی گرفته شده که شهید سلیمانی در دیدار خود ظریف یا جلسات تصمیم گیری، نقد های بسیار جدی درباره اعتماد به آمریکایی ها مطرح می کرد. این گونه رفتار ها در کنار تلاش برای جلوگیری از دو قطبی سازی جامعه، استشهاد و اتمام حجت در محضر الهی است.
🔻در باره تخطئه آقای جلیلی به خاطر آن یک تصویر هم گفتنی است که او فردی نبود که دور از رسانه ها باشد و ناگهان آفتابی شود و یک عکس یادگاری پشت سر روحانی بگیرد و دوباره به خانه برود و با همان یک عکس، در ذهن مردم فریز شود.
🔻اگر در ذهن مردم جا افتاده بود که جلیلی، عملکرد روحانی را به خاطر آن تصویر مورد استناد دوستان، تایید می کند و قبول دارد، نیاز نبود که صد ها تیتر و مقاله و گزارش علیه وی در نشریات زنجیره ای منتشر کنند. (دقت کنید)
🔻او در همان روزها و ماه ها، چه در جلسات مهم سیاستگذاری (مثلا در شعام) و چه در محافل عمومی، به عنوان منتقدی جدی و اهل فن، روند مذاکرات را نقد می کرد و مغضوب جریان مقابل بود؛ دشمنی یی که تا امروز ادامه دارد.
🔻همین حالا حامیان سیاسی روحانی و خاتمی بیشترین حملات را به آقای جلیلی دارند. هیچ کس به عمق و دقت نگاه جلیلی، رویکرد برجامی روحانی را نقد نکرد. او در کمیسیون ویژه برجام برای بررسی برجام، دقیق ترین نقد ها را کرد هر چند که اکثریت مجلس بر خلاف نظر کارشناسی رای داد.
♦️مراقب باشیم با یک عکس، قضاوت نکنیم. فارغ از این که جلیلی نامزد انتخاباتن می شود و به او رای می دهیم، یا نه.
@IMANI_mohammad
۲۸ روز تا انتخابات ریاست جمهوری
انجام فرایند ثبت نام نامزدها تا پایان روز۱۴ خرداد
https://eitaa.com/hossein_bakand
✅بازدید ۱۵ میلیونی توییت حساب کاربری رهبرانقلاب
🔹بازدید توییت حساب کاربری رهبر انقلاب با موضوع نامه به جوانان امریکایی به ۱۵ میلیون رسید. این توییت همچنین با واکنش سیاستمداران مختلفی مانند رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شد.
https://eitaa.com/hossein_bakand
حسین باکند
✅بازدید ۱۵ میلیونی توییت حساب کاربری رهبرانقلاب 🔹بازدید توییت حساب کاربری رهبر انقلاب با موضوع نامه
وقتی صحبت از به اصطلاح ایستادن در برابر سمت درست تاریخ میشود منظور این است که در مسائل مهم روز که جنبه سیاسی اجتماعی دارد مرعوب و مقهور جریان قالب رسانهای که در سمت باطل تاریخ هستند نشویم و بتوانیم تصمیم عاقلانه و حق طلبانه اتخاذ کنیم.
از زمان هبوط حضرت آدم به کره زمین زندگی فردی و اجتماعی انسان همراه با ستیز و جنگ حق و باطل و درست و غلط جریان حق و شیطانی بوده است.
وقتی رهبر انقلاب خطاب به جوانان آمریکایی میفرمایند که شما در سمت درست تاریخ ایستادهاید(در قضیه دفاع از مظلومان فلسطین) و همچنین در ادامه به گسترش محور مقاومت اشاره میفرمایند بدین معنی است که پس از گذشت ۴۵ سال از انقلاب نه تنها از آرمانهای خود کوتاه نیامدهایم بلکه با صدور انقلاب به قلب استعمار به قلههای پیروزی بسیار نزدیک شدهایم.
دفاع از آرمان فلسطین از دهه چهل شمسی و از اولین روزهای مبارزات امام خمینی رضوان الله تعالی علیه همواره هدف ما بوده.
کدام انقلاب را میشناسید که پس از نیم قرن همچنان با گامها ی استوار و پیروزمندانه به سمت آرمانهای خود پیش برود؟
آیا حمایت مردم دنیا از آرمان فلسطین یک پیروزی تمدنی برای ما در برابر تمدن غرب نیست؟
چرا جریانی سیاسی در ایران با برنامه به دنبال سیاه نمایی مطلق از وضعیت کلی کشور است؟
البته کار جریان نفاق داخلی القای یاس و ناامیدی نسبت به آینده و انکار موفقیتهای حال و گذشته است.
انشاالله با گذشت زمان روسیاهی بیشتری برای معاندان و دشمنان نظام اسلامی خواهد ماند
https://eitaa.com/hossein_bakand
حسین باکند
واکنش رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به نامه رهبر انقلاب 👤 «مایک جانسون»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با
بله ما در حال آزاد سازی همه مردم دنیا از دست شما سیاستمداران انسان نما هستیم