روز سوم ـ حجتالاسلام حیدری ـ فاطمیه دوم 1403.MP3
11.32M
🔊صوت سخنرانی #فاطمیه_1403
🚩روز سوم
✔️ بیان بلاهای اجتماعی امیرالمومنین (ع) در درگیری با نظام کفر و نفاق و نقش حضرت زهرا (س) در تحقق آن
✔️«ضرورت امتداد روش مبارزه حضرات» در استراتژی درگیری امروز ما با اسرائیل و نظام استکبار
🎙حجتالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 چهارشنبه، ۱۴ آذر ۱۴۰۳
🏴حسینیه امام جواد (ع) ــ شهر مقدس قم
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
روز چهارم ـ حجتالاسلام حیدری ـ فاطمیه دوم 1403.MP3
14.16M
🔊صوت سخنرانی #فاطمیه_1403
🚩روز چهارم
✔️ بیان بلاهای اجتماعی امیرالمومنین (ع) در درگیری با نظام کفر و نفاق و نقش حضرت زهرا (س) در عبور از این امتحانات و بلاها
✔️بیان خطرات «عدم امتداد این روش مبارزه حضرات» در راهبرد درون و بیرون امروز درگیری ما با اسرائیل و نظام استکبار
🎙حجتالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 پنجشنبه، ۱۵ آذر ۱۴۰۳
🏴حسینیه امام جواد (ع) ــ شهر مقدس قم
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
روز پنجم ـ حجتالاسلام حیدری ـ فاطمیه دوم 1403.MP3
16.87M
🔊صوت سخنرانی #فاطمیه_1403
🚩روز پنجم
✔️ بیان بلاهای اجتماعی امیرالمومنین (ع) در درگیری با نظام کفر و نفاق (شکستن نظام محاسباتی متداولِ مادی در جنگ) و نقش حضرت زهرا (س) در عبور از این امتحانات و بلاها (شکستن الگوی مصرفِ متداول در زندگی برای تحقق عدالت و رفع تبعیض در جامعه)
✔️بیان «چگونگیِ» امتداد این روش مبارزه حضرات در راهبرد درگیری امروز ما با اسرائیل و نظام استکبار:
1️⃣ تغییر «تاکتیک و تکنیکِ» مبارزه به دلیل ضرورت تغییر راهبرد نظامی (محور قرارگرفتن «اخلاق شهادتطلبیِ جمعی» به جای محوریت امکانات و ابزار)
2️⃣محور قراردادن «ایثار و گذشت» در خانواده توسط زنان با هدف «جریاندادن اخلاق شهادتطلبی و شکستن الگوی مصرف طبقاتی» در جامعه
🎙حجتالاسلام محمدصادق حیدری
🗓 جمعه، ۱۶ آذر ۱۴۰۳
🏴حسینیه امام جواد (ع) ــ شهر مقدس قم
☑️https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
هدایت شده از تشکل طلبگی ربیون
«ما امیدواریم که به توفیق الهی، با همّت بلند ملّت ایران و با کمک از الهامات انقلاب اسلامی و با همکاری دیگر ملّتها، شرّ دشمنان را از این منطقه انشاءالله کم کنیم.» بیانات در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر علمی- ۱۴۰۳/۰۷/۱۱
🔅 سلسله نشستها و گفتوگوهای تحلیلی «سراج» با موضوع:
«بررسی طرح راهبردی مقام معظم رهبری درباره منطقه و کشور، در شرایط پسا طوفان الاقصی»
📍ارائه پنجم
استاد: حجت الاسلام محمدصادق حیدری تهرانی
📅 چهارشنبه ۲۶ دی ماه، ساعت ۱۹
♾ برای شرکت در این جلسه، به آی دی @amira57 در پیامرسان ایتا پیام بدهید.
💠 "تشکل طلبگی ربیون"
🌐@rebbiion
🌐@maktabe_emaam
🇮🇷عهد ملت ایران با خداوند متعال🇮🇷
حضرت امام خمینی:
«هان، ای ملت عزیز، که پرچم پر افتخار اسلام را به اهتزاز درآورده و سکوت مظلومان را در مقابل ستمگران و قلدران شکسته و متحول به فریاد و پرخاش کردید و ندای «اللّهاکبر» اسلام را با امواج فرستندگان غیبی به اقصی بلاد جهان رساندید، بهوش باشید و به عهد خود به پیشگاه مقدس خداوند پابرجا باشید که شکست اسلام خدای نکرده در ایران دفن معنویات و احکام مقدس اسلام است. بهوش باشید که موریانههای موذی، این ایادی استکبار جهانی درصدد رخنه کردن در صفوف شما هستند. دستهای وحدت را به هم دهید و بازو به بازوی هم یکدل و یک جهت این هدیهی الهی را، که پس از قرون متمادی به شما عطا فرموده قدردانی و حفظ کنید و از نقصها و کمبودها که لازمهی هر انقلابی است و در انقلاب شما به برکت اسلامی و مردمی بودن از همه کمتر است، به خود سستی راه ندهید، که با خواست خداوند منّان با پیروزی شما همه چیز اصلاح میشود.»
۲۲ بهمن ۱۳۶۰
✅https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🔰تفاوت تقوای فردی با تقوای اجتماعی
🎙 مرحوم علامه آیتالله سید منیرالدین حسینی الهاشمی:
🔷 ما نیز به عبادت، زیارت و ذکر معتقد هستیم؛ اما به اندازه یک هفتم! دو هفتم باید کار فکری کرد و چهار هفتم به طبقهبندی امور اجتماعی پرداخت!
🔸مقصود از پرداختن به طبقهبندی امور اجتماعی، موضع گیری در امور اجتماعی است. تقوا شامل «تقوای فردی»، «تقوای فکری» و «تقوای اجتماعی» میشود. باید به تقوای اجتماعی چهار هفتم بهاء داد. آقایان انجمن حجتیه یا بعضی آقایان دیگر مورد پسند نیستند؛ در حالی که تقوای فردی شان کم نیست و حتی بعضی از اینها در امور معنوی تا غش کردن نیز پیش میروند؛ اما اینها در جنگ نمیآمدند، موضعگیری عملی و طرفداری هم نمیکردند؛ لااقل در این باره تحلیل هم نمیکردند؛ چه بسا تحلیلهایشان نتیجه میداد که مردم از کارهای انقلابی دست بکشند... این، همان معنای [مدل] پرورشیای است که تقوا را فردی تعریف میکند؛ در حالی که تقوا، «نظام انگیزش» است و از این منظر حتماً تقوای اجتماعی، بالاترین حد تقوا میباشد.
🔹تعریف تقوای اجتماعی این است که ارتباط با آمریکا را حرام بدانید خیلی شدیدتر از حرام بودن زنا یا لواط. هردو حرام اند، ولی این کدام حرام است و آن کدام حرام؟! آن حرام، #اقامه زنا هست! «جنگ با اقامه» حرف اول را میزند! «جنگ با اشاعه» و بعد «جنگ با تخلف» در رتبه دوم و سوم قرار داد. غرب قطعاً جزء اقامهکنندگان زنا، لواط و کلیه خبائث است! و بالاتر از همه، اقامه کننده مادهپرستی است...
🔸متأسفانه میگویند: «حالا اگر سازش نکنیم، چه کار کنیم؟! آیا همیشه زندگیمان را تعطیل کنیم؟!» پاسخ این است که یک کسی از آنها را که رئیسشان هست معین کن، کسی که از همه پرچمش بلندتر است [یعنی امریکا]، با او مرتباً دعوا کن؛ یعنی همان کاری که قبلاً امام خمینی(ره) و الان مقام معظم رهبری انجام میدهند. بعضی به زور و ضرب کار میکنند که مقام معظم رهبری از این دعوا دست بردارد و میگویند: «خوب است که اسممان از لیست کشورهای انقلابی در بیاید»... این کار و این گفته فوق، از بی تقوایی است! بدتر از لواط هر شب و زنای هر روز است! بدتر از عرق خوری است! آیا تقوا را فقط به تقوای فردی تعریف میکنیم؟! یعنی آیا مثلاً بر عمل آن دراویشی هم که زمان معصومین، حاشیهنشینِ دستگاه بنیعباس بودند، میتوانیم صحّه بگذاریم؟! آیا عمل سفیان ثوری را میتوانیم امضاء کنیم؟! آیا ما میتوانیم عبدالله عمر را تصدیق کنیم؟! ابداً چنین حرفهایی را قبول نداریم.
🔹باید برای افراد جامعه... روشن بشود که درگیری با اقامهکنندگان کفر و شرک بین المللی و یادگیری مناسک آن، بالاترین وظیفة الهی ـ انسانی است؛ تقوا نیز در درجه اول، پرهیز از سازش با این اقامهکنندگان است به گونهای که در هیچ سطحی سازش نشود؛ در درجه دوم، درگیری با اشاعه فساد است؛ در درجه آخر درگیری با فساد خرد است. حساسیتها باید در این درجات پرورش پیدا کند.
#تقوای_اجتماعی
#مذاکره_با_آمریکا
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🌺یومالله ۲۲ بهمن مبارک باد🌺
🇮🇷حضرت امام خمینی:
《ما میدانیم که این انقلاب بزرگ که دست جهانخواران و ستمگران را از ایران بزرگ کوتاه کرد، با تأییدات غیبی الهی پیروز گردید. اگر نبود دست توانای خداوند امکان نداشت یک جمعیت ۳۶ میلیونی با آن تبلیغات ضداسلامی و ضد روحانی خصوص در این صد سال اخیر و با آن تفرقه افکنیهای بیحساب قلمداران و زبان مُزدان در مطبوعات و سخنرانیها و مجالس و محافل ضداسلامی و ضدملی به صورت ملیّت، و آنهمه شعرها و بذلهگوییها، و آنهمه مراکز عیاشی و فحشا و....، ممکن نبود این ملت با این وضعیت یکپارچه قیام کنند و در سرتاسر کشور با ایدۀ واحد و فریاد «اللّه اکبر» و فداکاریهای حیرتآور و #معجزه آسا تمام قدرتهای داخل و خارج را کنار زده و خودْ مقدرات کشور را به دست گیرد.
بنابراین شک نباید کرد که انقلاب اسلامی ایران از همۀ انقلابها جدا است: هم در پیدایش و هم در کیفیت مبارزه و هم در انگیزۀ انقلاب و قیام. و تردید نیست که این یک تحفۀ الهی و هدیۀ غیبی بوده که از جانب خداوند منان بر این ملت مظلوم غارتزده عنایت شده است...》
✍گزیدهای از وصیتنامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🔰انتظار میرود که شاه تا ده سال آینده، فعالانه در قدرت باقی باشد.
🇺🇸این نتیجهگیری گزارشی کاملا سرّی درباره آینده شرایط سیاسی ایران بود که تحلیلگران سازمان سیا در آبان ماه سال ۱۳۵۷ به دولت ایالات متحده ارائه کردند. ۱۰۰ روز بعد، پادشاهیِ ۳۷ سالهی محمدرضا پهلوی سقوط کرد!
🇮🇷 انقلاب اسلامی ایران از همان لحظه پیروزی، چالشی دشوار پیش پای تحلیلگرانی گذاشت که وضعیت ایران را مطالعه میکردند: چرا هیچکس نتوانسته بود انقلابی چنین سهمگین را پیشبینی کند؟....
🇮🇷انقلاب ایران از نظر تعداد مردمی که در آن شرکت کردند، یکی از عظیمترین خیزشهای تاریخ جهان است: حداقل ده درصد از جمعیت ایران در راهپیماییهای اعتراضی و اعتصابهای عمومیای که محمدرضا شاه پهلوی را به زیر کشید، شرکت کردند. در مقایسه، کمتر از دو درصد از جمعیت در انقلاب فرانسه دخیل بودند و کمتر از یک درصد از مردم در برانداختن شوروی کمونیستی شرکت داشتند.
📕بخش هایی از کتاب انقلاب《تصورناپذیر در ایران》نوشته چارلز کورزمن استاد جامعهشناسی دانشگاه کارولینای شمالی
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🔰 نحوهی توجیه ِیک «عجز همگانی»
یا سهیمکردن همه در ناتوانی جهانی در مقابل یک پیرمرد
🇺🇸دریاسالار استانسفیلد ترنر رییس سازمان جاسوسی امریکا (سیا) در مصاحبه با تلویزیون ان بی سی گفته است که این سازمان در پیشبینی بحران سیاسی ایران به طور جدی ناکام بوده است اما اضافه کرد که سازمانهای جاسوسی سایر کشورهای دنیا هم در این زمینه بهتر از سیا نبودهاند. ترنر گفته است: بدیهی است ما میخواهیم بهترین سازمان را داشته باشیم اما باید بگویم پیشبینی بحرانهای عظیم سیاسی و کودتاهای نظامی و نتایج غیرمنتظره انتخابات از دشوارترین وظایف سازمانهای اطلاعاتی است. اینها بمراتب از پیشبینی اوضاع نظامی، اجتماعی و اقتصادی یک کشور دشوارترند.
🇺🇸ترنر گفت: تا آنجا که او میداند هیچ یک از سازمانهای جاسوسی دنیا هم اوضاع کنونی ایران را پیشبینی نکرده بودند روزنامه نگاران و صاحب نظران سیاسی هم این امر را پیش بینی نکرده بودند که شاه مجبور به ترک ایران گردد. ترنر گفته است اکنون که گزارشهای تابستان و پاییز گذشته را مجددا بررسی میکنیم، در مییابیم که در ایران نارضایتیهای زیادی وجود داشته است و این نارضایتیها دلایل دینی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی داشتهاند و اوضاع ایران درست مانند یک رشته آتشفشان جوشان بوده اما وضع این دهانههای آتشفشان طوری است که هیچ یک به تنهایی آن قدر فوران نکردهاند که دولت از کنترل آنها عاجز بماند.
🇮🇷 آنچه ما نتوانستیم پیشبینی کنیم این بود که تنها یک پیرمرد ۷۸ سالهی روحانی که ۱۴ سال در تبعید بود، عامل گردآوردن همه این عوامل بشود و ناگهان با یک آتشفشان عظیم در حال فوران و یک انقلاب ملی روبرو شویم و این به آن معناست که ما باید از این پس به رویدادهای اجتماعی و اقتصادی کشورها توجه بیشتری داشته باشیم و این کار سادهای نیست اما ما بر شدت فعالیت خود میافزاییم.
🗞روزنامه اطلاعات، 1357/11/16، شماره 15777، ص8
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🇮🇷معجزه قرن
🔹«ملّت ایران نشان داده که میتواند کارهای بزرگ را بخوبی انجام بدهد، از عهده بربیاید؛ ملّت ایران انقلاب را راه انداخت، تشکیل جمهوری اسلامی را راه انداخت؛ اینها مثل معجزه است. تشکیل جمهوری اسلامی در دنیای دوقطبیِ کاپیتالیسم و کمونیسم _که آن روز بود_ مثل یک معجزه است؛ واقعاً شبیه معجزهی عبور از دریا برای بنیاسرائیل یا عصای موسیٰ است؛ مثل یک معجزه است. خب ملّت ایران این کار را کردند؛ این یک ظرفیّت خیلی مهمّی است. بعد [هم] توانستند این را نگه دارند. دیگران هم از این کارها همین چند سال قبل از این [کردند]؛ دیدید دیگر؛ بعضی از این کشورهای منطقهی شمال آفریقا و مانند آنها از این کارها کردند،امّا نتوانستند نگه دارند. ملّت ایران توانست نگه دارد. ملّت ایران توانست در مقابل ابرقدرتهای بزرگ دوران سینه سپر کند، آنها را به عقبنشینی وادار کند؛ پس این خودش یک نقطهی امید است.» بیانات در دیدار با جمعی از دانشجویان ــ ۱۳۹۸/۳/۱
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷با رهایی ملت ایران از رژیم ستمشاهی و پیروزی انقلاب اسلامی، امت دینی در شرایطی قرار گرفتهاند که مشابه با نجات قوم بنیاسرائیل توسط حضرت موسیعلیهالسلام و غرق فرعون و سپاهیانش در رود نیل است. حضرت موسی در چنین شرایطی، قوم بنیاسرائیل را به زندگی در شامات و تشکیل حکومت در بیتالمقدس فراخواند و این در حالی بود که با نابودی فرعون و لشگر او، تمدن فراعنه و قصرها و مزارع و باغات و سایر امکانات زندگی آنان ــ که با بیگاری و بردگی کشیدن از بنیاسرائیل ساخته شده بود ــ به شکلی کاملاً آماده و دستنخورده، انتظار آنان را میکشید و حضرت موسی میتوانست به اذن خدای متعال دوباره رود نیل را بشکافد و قوم خود را به آن سرزمین متمکّن و آباد بازگرداند تا آنان وارث تمدن مصر شوند و از مواهب یک زندگی مرفّه دنیوی استفاده کنند.
🇮🇷 اما آن پیامبر بزرگوار به دستور الهی، به هیچیک از این امور توجه نکرد و بنیاسرائیل را بهسوی بیتالمقدس حرکت داد چرا که هدف نظامات دینی، ساخت یک تمدن معنوی و پدیدآوردن یک زندگی متفاوت برای بشریت است و دستگاه الهی بهجای محور قرار دادنِ آبادی سرزمین، آبادی ارادهها و اندیشهها را دنبال میکند. اگر بنیاسرائیل از دستور حضرت موسی تبعیت میکردند، زندگی و تمدن معنوی را در بیتالمقدس میچشیدند؛ همچنانکه اگر امت پیامبر خلافت بلافصل امیرالمؤمنین را میپذیرفتند، به این لذّت و بهجت دست پیدا میکردند
🇮🇷اما بهدلیل چالشها و مشکلاتی که پیش آمد، بشریت زندگی معنوی را در دوران ظهور و عالَم رجعت خواهد چشید و نیازمندیهای مادی مردم بدون ریاضتهای موجود و تجاوزها، تأمین خواهد شد.
🇮🇷بر همین اساس، پس از تبیین رفتار حضرت امام (ره) در مرحلهی «قیام» باید به تحلیل عملکرد ایشان در مرحلهی «مدیریت نظام» از سال ۱۳۵۷ تا سال ۱۳۶۸ پرداخت تا روشن شود که آنچه در این سالها رخ داده، یک مدیریت الهی و دینی بوده که تفاوتی ماهوی و عمیق با مدیریت علمی متداول در جهان داشت و رهبران انقلاب اسلامی برخلاف تمامی انقلابها ــ که پس از پیروزی و برای مدیریت کشور، به اختیار یا اجبار در اردوگاه غرب یا شرق قرار میگرفتند ــ حاضر به تبعیت از تمدن مدرن و جهتگیری مادی آن برای ادارهی کشور نشدند.
📘کتاب گفتمان انقلاب اسلامی اثر مرحوم حجةالاسلام و المسلمین صدوق، فصل اول، گفتار اول، مبحث اول
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh