🌺یومالله ۲۲ بهمن مبارک باد🌺
🇮🇷حضرت امام خمینی:
《ما میدانیم که این انقلاب بزرگ که دست جهانخواران و ستمگران را از ایران بزرگ کوتاه کرد، با تأییدات غیبی الهی پیروز گردید. اگر نبود دست توانای خداوند امکان نداشت یک جمعیت ۳۶ میلیونی با آن تبلیغات ضداسلامی و ضد روحانی خصوص در این صد سال اخیر و با آن تفرقه افکنیهای بیحساب قلمداران و زبان مُزدان در مطبوعات و سخنرانیها و مجالس و محافل ضداسلامی و ضدملی به صورت ملیّت، و آنهمه شعرها و بذلهگوییها، و آنهمه مراکز عیاشی و فحشا و....، ممکن نبود این ملت با این وضعیت یکپارچه قیام کنند و در سرتاسر کشور با ایدۀ واحد و فریاد «اللّه اکبر» و فداکاریهای حیرتآور و #معجزه آسا تمام قدرتهای داخل و خارج را کنار زده و خودْ مقدرات کشور را به دست گیرد.
بنابراین شک نباید کرد که انقلاب اسلامی ایران از همۀ انقلابها جدا است: هم در پیدایش و هم در کیفیت مبارزه و هم در انگیزۀ انقلاب و قیام. و تردید نیست که این یک تحفۀ الهی و هدیۀ غیبی بوده که از جانب خداوند منان بر این ملت مظلوم غارتزده عنایت شده است...》
✍گزیدهای از وصیتنامه سیاسی الهی حضرت امام خمینی
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🔰انتظار میرود که شاه تا ده سال آینده، فعالانه در قدرت باقی باشد.
🇺🇸این نتیجهگیری گزارشی کاملا سرّی درباره آینده شرایط سیاسی ایران بود که تحلیلگران سازمان سیا در آبان ماه سال ۱۳۵۷ به دولت ایالات متحده ارائه کردند. ۱۰۰ روز بعد، پادشاهیِ ۳۷ سالهی محمدرضا پهلوی سقوط کرد!
🇮🇷 انقلاب اسلامی ایران از همان لحظه پیروزی، چالشی دشوار پیش پای تحلیلگرانی گذاشت که وضعیت ایران را مطالعه میکردند: چرا هیچکس نتوانسته بود انقلابی چنین سهمگین را پیشبینی کند؟....
🇮🇷انقلاب ایران از نظر تعداد مردمی که در آن شرکت کردند، یکی از عظیمترین خیزشهای تاریخ جهان است: حداقل ده درصد از جمعیت ایران در راهپیماییهای اعتراضی و اعتصابهای عمومیای که محمدرضا شاه پهلوی را به زیر کشید، شرکت کردند. در مقایسه، کمتر از دو درصد از جمعیت در انقلاب فرانسه دخیل بودند و کمتر از یک درصد از مردم در برانداختن شوروی کمونیستی شرکت داشتند.
📕بخش هایی از کتاب انقلاب《تصورناپذیر در ایران》نوشته چارلز کورزمن استاد جامعهشناسی دانشگاه کارولینای شمالی
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🔰 نحوهی توجیه ِیک «عجز همگانی»
یا سهیمکردن همه در ناتوانی جهانی در مقابل یک پیرمرد
🇺🇸دریاسالار استانسفیلد ترنر رییس سازمان جاسوسی امریکا (سیا) در مصاحبه با تلویزیون ان بی سی گفته است که این سازمان در پیشبینی بحران سیاسی ایران به طور جدی ناکام بوده است اما اضافه کرد که سازمانهای جاسوسی سایر کشورهای دنیا هم در این زمینه بهتر از سیا نبودهاند. ترنر گفته است: بدیهی است ما میخواهیم بهترین سازمان را داشته باشیم اما باید بگویم پیشبینی بحرانهای عظیم سیاسی و کودتاهای نظامی و نتایج غیرمنتظره انتخابات از دشوارترین وظایف سازمانهای اطلاعاتی است. اینها بمراتب از پیشبینی اوضاع نظامی، اجتماعی و اقتصادی یک کشور دشوارترند.
🇺🇸ترنر گفت: تا آنجا که او میداند هیچ یک از سازمانهای جاسوسی دنیا هم اوضاع کنونی ایران را پیشبینی نکرده بودند روزنامه نگاران و صاحب نظران سیاسی هم این امر را پیش بینی نکرده بودند که شاه مجبور به ترک ایران گردد. ترنر گفته است اکنون که گزارشهای تابستان و پاییز گذشته را مجددا بررسی میکنیم، در مییابیم که در ایران نارضایتیهای زیادی وجود داشته است و این نارضایتیها دلایل دینی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی داشتهاند و اوضاع ایران درست مانند یک رشته آتشفشان جوشان بوده اما وضع این دهانههای آتشفشان طوری است که هیچ یک به تنهایی آن قدر فوران نکردهاند که دولت از کنترل آنها عاجز بماند.
🇮🇷 آنچه ما نتوانستیم پیشبینی کنیم این بود که تنها یک پیرمرد ۷۸ سالهی روحانی که ۱۴ سال در تبعید بود، عامل گردآوردن همه این عوامل بشود و ناگهان با یک آتشفشان عظیم در حال فوران و یک انقلاب ملی روبرو شویم و این به آن معناست که ما باید از این پس به رویدادهای اجتماعی و اقتصادی کشورها توجه بیشتری داشته باشیم و این کار سادهای نیست اما ما بر شدت فعالیت خود میافزاییم.
🗞روزنامه اطلاعات، 1357/11/16، شماره 15777، ص8
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh
🇮🇷معجزه قرن
🔹«ملّت ایران نشان داده که میتواند کارهای بزرگ را بخوبی انجام بدهد، از عهده بربیاید؛ ملّت ایران انقلاب را راه انداخت، تشکیل جمهوری اسلامی را راه انداخت؛ اینها مثل معجزه است. تشکیل جمهوری اسلامی در دنیای دوقطبیِ کاپیتالیسم و کمونیسم _که آن روز بود_ مثل یک معجزه است؛ واقعاً شبیه معجزهی عبور از دریا برای بنیاسرائیل یا عصای موسیٰ است؛ مثل یک معجزه است. خب ملّت ایران این کار را کردند؛ این یک ظرفیّت خیلی مهمّی است. بعد [هم] توانستند این را نگه دارند. دیگران هم از این کارها همین چند سال قبل از این [کردند]؛ دیدید دیگر؛ بعضی از این کشورهای منطقهی شمال آفریقا و مانند آنها از این کارها کردند،امّا نتوانستند نگه دارند. ملّت ایران توانست نگه دارد. ملّت ایران توانست در مقابل ابرقدرتهای بزرگ دوران سینه سپر کند، آنها را به عقبنشینی وادار کند؛ پس این خودش یک نقطهی امید است.» بیانات در دیدار با جمعی از دانشجویان ــ ۱۳۹۸/۳/۱
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷با رهایی ملت ایران از رژیم ستمشاهی و پیروزی انقلاب اسلامی، امت دینی در شرایطی قرار گرفتهاند که مشابه با نجات قوم بنیاسرائیل توسط حضرت موسیعلیهالسلام و غرق فرعون و سپاهیانش در رود نیل است. حضرت موسی در چنین شرایطی، قوم بنیاسرائیل را به زندگی در شامات و تشکیل حکومت در بیتالمقدس فراخواند و این در حالی بود که با نابودی فرعون و لشگر او، تمدن فراعنه و قصرها و مزارع و باغات و سایر امکانات زندگی آنان ــ که با بیگاری و بردگی کشیدن از بنیاسرائیل ساخته شده بود ــ به شکلی کاملاً آماده و دستنخورده، انتظار آنان را میکشید و حضرت موسی میتوانست به اذن خدای متعال دوباره رود نیل را بشکافد و قوم خود را به آن سرزمین متمکّن و آباد بازگرداند تا آنان وارث تمدن مصر شوند و از مواهب یک زندگی مرفّه دنیوی استفاده کنند.
🇮🇷 اما آن پیامبر بزرگوار به دستور الهی، به هیچیک از این امور توجه نکرد و بنیاسرائیل را بهسوی بیتالمقدس حرکت داد چرا که هدف نظامات دینی، ساخت یک تمدن معنوی و پدیدآوردن یک زندگی متفاوت برای بشریت است و دستگاه الهی بهجای محور قرار دادنِ آبادی سرزمین، آبادی ارادهها و اندیشهها را دنبال میکند. اگر بنیاسرائیل از دستور حضرت موسی تبعیت میکردند، زندگی و تمدن معنوی را در بیتالمقدس میچشیدند؛ همچنانکه اگر امت پیامبر خلافت بلافصل امیرالمؤمنین را میپذیرفتند، به این لذّت و بهجت دست پیدا میکردند
🇮🇷اما بهدلیل چالشها و مشکلاتی که پیش آمد، بشریت زندگی معنوی را در دوران ظهور و عالَم رجعت خواهد چشید و نیازمندیهای مادی مردم بدون ریاضتهای موجود و تجاوزها، تأمین خواهد شد.
🇮🇷بر همین اساس، پس از تبیین رفتار حضرت امام (ره) در مرحلهی «قیام» باید به تحلیل عملکرد ایشان در مرحلهی «مدیریت نظام» از سال ۱۳۵۷ تا سال ۱۳۶۸ پرداخت تا روشن شود که آنچه در این سالها رخ داده، یک مدیریت الهی و دینی بوده که تفاوتی ماهوی و عمیق با مدیریت علمی متداول در جهان داشت و رهبران انقلاب اسلامی برخلاف تمامی انقلابها ــ که پس از پیروزی و برای مدیریت کشور، به اختیار یا اجبار در اردوگاه غرب یا شرق قرار میگرفتند ــ حاضر به تبعیت از تمدن مدرن و جهتگیری مادی آن برای ادارهی کشور نشدند.
📘کتاب گفتمان انقلاب اسلامی اثر مرحوم حجةالاسلام و المسلمین صدوق، فصل اول، گفتار اول، مبحث اول
🇮🇷https://eitaa.com/HossiniehAndisheh