ضرغامی درباره فیلترینگ گفت من معتقدم اگر ما در این 7سال میتوانستیم مثلا در حوزه پیامرسانها پیامرسان داخلی را با پشتیبانیهای خوب فنی و محتوایی راهاندازی کنیم، اینقدر وابستگی به دیگران نداشتیم. همین اینستاگرام که میتواند در آموزش مثبت باشد، ببینید چه فیلترینگی درباره حاج قاسم سلیمانی میگذارد، ادعای جریان آزاد و دمکراسیاش افتضاح است، مدیریت اینستاگرام حتی حاضر نشد پستی را که من برای زینب سلیمانی گذاشته بودم تحمل کند. زینب تازه ازدواج کرده بود و ما یک جایی با هم ملاقات کردیم. در فضای مجازی یک عده شروع کرده بودند به حرفهای بیربط زدن... من این عکسی را که از زینب داشتم در اینستاگرام منتشر کردم، اینستاگرام به من تذکر داد! نتوانست عکس زینب را تحمل کند و این عکس را حذف کرد! برای مدیریت اینستاگرام بیآبرویی نیست؟ آقای روحانی بعد از ۷ سال که کشور را اداره کرده چه پاسخی دارد برای اینکه شبکه ملی اطلاعات و حداقل این پیامرسانهای داخلی را سر و سامان نداد؟ بله بعضی اتفاقها افتاد و بعضی از دوستان داخل زحمت کشیدند ولی آن طور که باید از روز اول پشتیبانی نکردند. در مقطعی هم همت خوبی شد و پیامرسانهای داخلی بالا آمدند اما فوراً از آسمان طرح جدیدی مثل تلگرام طلایی و موبوگرام آمد.
ضرغامی در این گفتوگو درباره لایحه بودجه 1400 اظهار داشت: اخیرا من در یک یادداشتی هم نوشتم این بودجه سیاسیترین لایحه بودجه تاریخ ایران است. آقای نوبخت در یک گفتوگویی گفته بودند این بودجه پیام سیاسی به جهانیان است. نقطه مقابل حرف من بود. مهمترین حرف من این بود که اگر شما معتقدید این بودجه پیام سیاسی به دنیا دارد، نظر من عکس است. دنیا باید بداند ما بر اساس روزی 2/3 میلیون بشکه فروش نفت، بودجه را نبستیم و اینطور برداشت نکند که اینها بودجه را بر اساس فروش 2/3 میلیون بشکه بستهاند پس میخواهند پای میز مذاکره بیایند. گفتم اگر شما بودجه را بر اساس روزی ۵۰۰ تا۷۰۰ بشکه میبستید و بر اساس یک محاسبه حداقلی کشور را اداره میکردید، آن وقت آنها برایشان جا میافتاد که ایران برای اداره کشور برنامه دارد و به این فروش نفت دل نبسته است.
تو سرنوشت زمینی، که اتفاق میافتد(چشم به راه سپیده)
میدانم که میآیی
نگاه رحمتت بر ماست، میدانم که میآیی
زاشک دوستان پیداست، میدانم که میآیی
گذشته چارده قرن و هنوز ای یوسف زهرا
تو تنها و علی تنهاست میدانم که میآیی
به گوش شیعه از پشتِ در آتش زده گویی
صدای ناله زهراست میدانم که میآیی
به یاد کربلا، کرب و بلا شد عالم امکان
زمان، هر روز عاشوراست، میدانم که میآیی
هنوز آیات قرآن از لب جدت به نوک نی
به گوش زینب کبراست، میدانم که میآیی
به یاد آب آب تشنگان، چشم محبانت
زاشک و خون دل دریاست، میدانم که میآیی
هنوز آن زخم پیکانی که بر چشم عمویت خورد
به چشم خون فشان ماست میدانم که میآیی
تماشای خیالی سر اصغر به نوک نی
شرار آتش دلهاست میدانم که میآیی
به خون پاک مظلومان عالم میخورم سوگند
که مهدی مصلح دنیاست میدانم که میآیی
اگر چه غایبی «میثم» به چشم خویش میبیند
لوای دولتت برپاست میدانم که میآیی
غلامرضا سازگار
هدایت شده از حوزه انقلابی
#فوری #اطلاعیه
🔰درامتداد قیام خودجوش ۱۹دی۵۶ در مراجعه به بیوت علماء و مراجع و در عمل به وصیت مالک أشتر ولایت حاج قاسم سلیمانی
جهت حمایت از امام خامنه ای
در مبارزه با طواغیت ومستکبرین
جمعی از اساتید ، فضلا وطلاب حوزه علمیه قم اجتماع می کنند:
👤شروع باسخنرانی آیةالله سیفی مازندرانی
⏰زمان:فردا ۵شنبه ۱۸دی۱۰:۳۰صبح
مکان:
🕌1⃣مقابل مسجد سلماسی
🕌2⃣م---
🕌3⃣مقارن نمازظهر مقابل بیت علامه مصباح جهت عرض تسلیت سومین روز ارتحال عمار ولایت
همراه با إقامة نماز ظهر در مؤسسه امام خمینی ره
#تذکر
♻️1⃣این برنامه با رعایت بهداشت است و با هیچ دستورالعملی لغو نمی گردد
♻️2⃣آدرس بیت علامه مصباح:
پشت مؤسسه امام خمینی واقع در خیابان گلستان کوچه۲
♻️3⃣اجتماعات مشابهی در کرمان ، مشهد و..در بزرگداشت ۱۹ دی برگزار می گردد
👇👇
💠پ ن حوزه انقلابی:
🔹حضرت امام خمینی:
🔹«اگر آمریکا و اسرائیل لا اله الا الله بگویند ما قبول نداریم.»
صحیفه امام خمینی جلد ۱۵ صفحه ۳۳۹
🔹حسن روحانی امروز ۱۷ دی۹۹:
⛔️ «اگر آمريکا توبه کند ما توبهاش را میپذيريم !»
⛔️روحانی امروز گفت : آمریکا باسنگ زده شیشه ای را شکانده...
🔅آیا ترور حاج قاسم و ابومهدی و فخری زاده صرفاً یک شیشه شکستن بود⁉️
🔅آیا صحبتهای حسن روحانی ارتباطی به مدرک انگلیسی اش دارد⁉️
#کرونای_انگلیسی
🔹وصیت نامه ی حاج قاسم سلیمانی:
همه ی شما امام را دوست داشتید و معتقد به راه او بودید. راه امام مبارزه با آمریکا و حمایت از جمهوری اسلامی و مسلمانان تحت ستم استکبار، تحت پرچم ولیّفقیه است. من با عقل ناقص خود میدیدم برخی خنّاسان سعی داشتند و دارند که مراجع و علما....
هدایت شده از کانال نه به جریان غربگرا
🌐 ادامه سلسه نشست های بصیرت افزایی با عنوان مکتب حاج قاسم در امتداد فیضیه
📌 با موضوع : هستی شناسی حوزه انقلابی در نظام اسلامی
📌همراه با پرسش و پاسخ
🔸مهمان برنامه گفتگو : حجه الاسلام محسنی پژوهشگر بیانات امامین انقلاب اسلامی
⏱ زمان: پنجشنبه ۱۸دی ماه
ساعت ۱۸ الی ۱۹و۳۰
🧭 مکان: شهر مقدس قم، مدرس امام مدرسه مبارکه فیضیه
🔺حضور برای عموم طلاب با رعایت اصول بهداشتی آزاد است.
قرارگاه حوزه انقلابی مجمع نمایندگان طلاب و واحد سیاسی بسیج مدرسه فیضیه و دارالشفاء
@about_fatf
وبگردی نوجوانان خطری آیندهسوز
حدود یک سال از مجازی شدن کلاسهای درس مدارس و دانشگاهها به دلیل شرایط کرونایی کشور میگذرد. شرایطی که به اضطرار ایجاب کرده تا پای دانشآموزان به فضای مجازی باز شود. هرچند حضور کودکان و نوجوانان دانشآموز در این فضا از روی ناچاری است اما توجه به آسیبهایی که به واسطه حضور در فضای مجازی پیش روی آنهاست، ضروری میباشد.
برای سرک کشیدن بچهها به فضای آنلاین اینترنتی هر نوع خطر و انحرافی در هر سطحی را میتوان تصور کرد. چرا که اساساً ویژگی اصلی این فضا همین است. کاربر با یک پهنه وسیع مواجه میشود به طوری که در کسری از دقیقه و تنها با چند کلیک ساده میتواند به هر عکس و فیلم و متنی با هر محتوا و قالبی دسترسی پیدا کند.
رها شدن در این فضا میتواند مخاطرات و مشکلات عدیدهای را ایجاد کند، مشکلاتی که ممکن است به دلیل کنجکاوی و یا حضور بیاندازه سبب شود تا تهدیدهایی جدی، دانشآموزان را در معرض آسیبهای روحی و روانی قرار دهد.
هویتهای جعلی، تصاویر نامناسب و هزار موضوع دیگر میتواند تهدیدهای این روزهای فضای مجازی برای دانشآموزان کشورمان باشد که رفع آنها تنها با نظارت همهجانبه والدین و آگاهی دادن به دانشآموزان است.
رهبر معظم انقلاب نیز 11 شهریورماه ۹۹ در دیدار با مسئولان آموزش و پرورش نسبت به خطر انس گرفتن بیحد و مرز دانشآموزان با فضای مجازی و شبکههای اجتماعی اینگونه هشدار میدهند:« در باب آموزش مجازی، یک نکته دیگر هم وجود دارد و آن، زیانهایی است که احتمالاً در آموزش مجازی وجود دارد. حالا این شبکه شاد که به وجود آمده، بسیار چیز خوبی است منتها بایست مراقبت کنید تا این موجب این نشود که جوانها وارد فضای بیبندوبار و رهای اینترنت بشوند و سرشان گرم بشود به یک چیزهای دیگری که هم از لحاظ اخلاقی، هم از لحاظ اعتقادی خطرهای بزرگی برای اینها دارد؛ این را باید کاملاً مراقبت بکنید، یعنی پیشبینی کنید. البتّه دیروز پریروز در زمینه فکری که آموزش و پرورش در این زمینه کرده، به من یک گزارشی دادند، منتها باید کار کنید در این زمینه؛ یعنی کاری است که نمیشود رها کرد این را؛ چون بحث بهاصطلاح اُنس بچّهها با فضای مجازی، محسّناتی دارد، عیوبی هم دارد. یکی از عیوبش این است که گفتم؛ یکی از عیوبش منزوی شدن بچّهها در خانه است؛ وقتی که با این تبلت و مانند اینها آشنا شدند، میروند سرگرم آن کار میشوند و از محیط خانه و خانواده در واقع به تدریج دور میشوند. باید به اینها توجّه کنید و مراقبت کنید.»
دسترسی دانشآموزان به اینترنت
فقط در حد ضرورت
آنطور که بسیاری از کارشناسان میگویند؛ اساساً تا حد امکان نباید اجازه داد پای کودکان و نوجوانان به فضای بیدروپیکر مجازی باز شود. اما با شرایط موجود این امکان عملاً وجود ندارد
برای پاسخ به این سؤال و برخی به سراغ آقای محسن پوراحمد خمینی، روانشناس و کارشناس خانواده می رویم با ایشان به گفتوگو مینشینیم.
پوراحمد در ابتدای گفتوگو تصریح میکند: «اگر بخواهیم با نگاه کارشناسی به مسئله حضور دانشآموزان در فضای مجازی بنگریم، به عقیده بنده این حضور شامل قاعده فقهی « الضرورات تقدر بقدرها» است و فقط به حداقل و از باب ضرورت میتوان از این فضا استفاده کرد. لذا اعتقاد ما بر این است که فضای مجازی برای فرزندان کودک و نوجوان شامل این قاعده میشود و اگر بنا باشد دانشآموزان در این فضا رها باشند و هیچ نظارتی روی آنها نباشد و فرزندان ما بدون هیچگونه آمادگی، نظم و برنامهریزی بخواهند وارد روند استفاده از فضای مجازی بشوند، قطع به یقین متضرر خواهند شد. به همین خاطر ما باید به حداقلها بسنده کنیم. بنابراین استفاده بچهها از این فضا صرفاً باید برای آموزش و دنبالگیری درسهایشان و با نظارت والدین باشد.»
این روانشناس و کارشناس خانواده ادامه میدهد: «متاسفانه برخی والدین، فرزندانشان را با این توجیه که بچه باید درسش را دنبال کند، بدون هیچ نظارتی در این فضا رها میکنند و این بسیار خطرناک است. بسیاری از کودکان و نوجوانانی که در دوران کرونا گرفتار اعتیاد به فضای مجازی شدهاند، گرفتاری شان از همین جا شروع شده است.
راهکارهای مدیریت
دسترسی دانشآموزان به اینترنت
برای اینکه تنشهای درون خانوادهها و ارتباط فرزندان با رسانهها و فضای مجازی به حداقل برسد و فقط بهاندازه ضرورت، بچهها در این فضا حضور پیدا کنند، راههایی وجود دارد که آقای پوراحمد در بیان این راهکارها توضیح میدهد: «اعتقاد ما این است که فارغ از مسائل تربیتی و فقط به دلیل مسائل روحی روانی و جسمی، حضور فرزندان در فضای آنلاین اینترنت در طول شبانهروز نباید بیش از یک و نیم ساعت باشد. متاسفانه در حال حاضر در برخی مدارس تهران، دانشآموزان باید ۳ روز در طول هفته از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۳ عصر در کلاس آنلاین حضور داشته باشند و این فاجعه است. تازه این میزان ساعت فقط برای کلاسهاست و دانشآموز برای انجام تکالیف و ارائه آنها نیز باید وقت دیگری را برای حضور در این فضا اختصاص دهد.»
🔺️ آقای رئیس جمهور با اظهارات خود نمک به زخم مردم نپاشد/ دولت روحانی رکورددار افزایش قیمت ارز در تاریخ ایران است
🔹️علیرضا سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس:
🔹️ متاسفانه دولتمردان اظهارات متناقضی دارند چرا که تاکنون میگفتند، تمامی نهادههای دامی را با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کردهاند اما اکنون میگویند؛ طوری با هنرمندی عرضه ارز ۴۲۰۰ تومانی را کاهش دادهاند که مردم اصلا متوجه گرانیها نشدند.
🔹️در حالی براساس برخی از اسناد، نزدیک به ۵ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی در سال جاری عرضه شده است، که آقای رئیس جمهور از از کاهش عرضه ارز ۴۲۰۰ تومانی سخن میگوید؛ همچنین در پی این عرضه قیمت نهادههای دامی، مرغ، تخم مرغ و دیگر کالاهای اساسی چند برابر شده و تعجبآور است که آقای رئیسجمهور نمیدانند قیمت هر یک دانه تخم مرغ به ۱۷۰۰ تومان رسیده است!
🔺آقای رئیسجمهور باید بداند؛ ایشان رکورددار افزایش قیمت ارز در تاریخ ایران است البته آقای روحانی نزدیک به یک سال است که در قرنطینه به سر میبرد به همین دلیل از فشار اقتصادی وارد شده به خانوادهها بیاطلاع است.
🔹️بهتر است آقای رئیس جمهور سکوت کند و با این اظهارات نمک به زخم مردم نپاشد چراکه این اظهارات درد مردم را بیشتر میکند.
مسلمانسازی با رفتار(حکایت خوبان)
مردی نصرانی به امام باقر(ع) (اسائه ادب کرد و) گفت: تو بقر (نعوذ بالله گاو) هستی؟! امام باقر(ع) فرمود: من باقر هستم. مرد بیادب گفت: تو پسرزن آشپز هستی! حضرت فرمود: این (آشپزی) حرفه او بود (و عیب نیست). آن مرد گفت: تو پسر زن سیاه زنگی بد زبان هستی! حضرت فرمود: اگر راست میگویی خدا او را بیامرزد و اگر دروغ میگویی خدا از تو بگذرد. راوی میگوید: آن مرد مسیحی بعد از مشاهده این همه بردباری و بزرگواری مسلمان شد. (1) امام صادق(ع) میفرماید: اگر بردبار هم نیستی خود را به بردباری بزن (2)
_________________________
1- مناقب ابن شهر آشوب، ج 4، ص 207
2- اصول کافی، ج 2، ص 112
استفتاء از رهبر معظم انقلاب اسلامی
نماز در محل تحصیل
س) آیا محل تحصیل دانشجویی که در خوابگاه میباشد، به صورتی که پنج روز در هفته در محل تحصیل زندگی میکند، حکم وطن را دارد؟
ج) محل تحصیل یا زندگی موقت، وطن نیست، البته اگر بنا دارد حداقل یک سال به طوری اقامت داشته باشد که عرفا مسافر محسوب نشود، بدون نیاز به قصد اقامت ده روزه، نماز تمام است.