لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹بیان احکام در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🌹احکام طهارت و بهداشت. جلسه۲
🌹منبع طهارت در مکتب اهل بیت علیهم السلام
🌹 انتقال طهارت به حرم های مطهر و تأثیر پناه بردن به منبع طهارت
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹بیان احکام در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
🌹احکام طهارت و بهداشت
🌹مقایسه دستور العمل های بهداشتی اسلام و پروتکلهای بهداشتی غرب
😡باز هم دور زدن دستورات رهبری :
🔺آقای حسن روحانی همان گونه که در ماجرای مذاکرات هسته ای و برجام ، بارها دستورات و هشدارهای صریح رهبری نظام را نادیده گرفت و یک خسارت محض به نام برجام را به نظام تحمیل کرد ؛ و همان گونه که نهی صریح مقام معظم رهبری در عدم اجرای سند ننگین 2030 را نادیده گرفت و حتی در بودجه پیشنهادی 1400 ، برای اجرای آن ردیف بودجه در نظر گرفته بود ؛ و همان گونه که هشدارها و دستورات مکرر رهبری نظام برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی را تا کنون نادیده گرفته است ؛ و همان گونه که تا کنون به هشدارهای مکرر رهبری در مدیریت صحیح فضای مجازی ، بی توجهی کرده است ؛ این بار نیز نهی صریح رهبری نظام مبنی بر عدم خرید واکسن آمریکایی و انگلیسی و فرانسوی را نادیده گرفته و بنا دارد تا چندین میلیون دوز واکسن کرونا از کواکس ـ که تشکیلات آمریکایی صهیونیستی بیل گیتس ، یکی از اعضای اصلی آن می باشد ـ را خریداری و به ملت مسلمان ایران تزریق کنند .
🔺سعید نمکی وزیر بهداشت ، در این زمینه اظهار داشت: حدود 16 میلیون و 800 هزار دوز واکسن را از طریق کواکس به کشور وارد خواهیم کرد و هر فرد باید دو دوز از این واکسن را تزریق کند و این تعداد واکسن را برای جمعیت حدود 8 میلیون و 400 هزار نفر گروه آسیب پذیر در کشور مانند سالمندان و بیماران دارای بیماری های زمینه ای پیش خرید کرده ایم .
🔺جالب است که طبق اظهار سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس ، آقای جهانپور سخنگوی سازمان غذا و داروی ایران ، به عضویت اتحادیه کواکس درآمده است !
🔺در همین زمینه ، کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی ، طی نامه ای خطاب به آقای حسن روحانی نوشت : « از شما انتظار میرود علاوه بر اعلام ممنوعیت ورود واکسن از سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه ـ که به لطف دقت و تدبیر حکیمانه مقام معظم رهبری ـ مقرر شد، مراقبت بفرمایید که واکسنهای تولیدی این کشورها و هرگونه واکسن تولید شده از سوی مراکز غیرقابل اعتماد، به واسطهگری کشور ثالث نیز وارد کشور نشود.
🔺اگر مسئولان ناچار به وارد کردن واکسن مورد تایید کواکس هستند، خواهشمندیم دقیقا مشخص و اعلام شود که اولا واکسن از چه نوعی است و چه تعداد و چه زمانی و به عنوان محصول کدام کشور وارد خواهد شد.
🔺ثانیا منطقی و مورد توقع مردم عزیز است که وارد کنندگان این واکسن خارجی (مانند سازندگان واکسن ایرانی) ابتدا واکسن را روی خود و خانوادههایشان تست بفرمایند و در صورت تایید بی ضرر بودن، در اختیار مردم قرار گیرد .»
🔺به ملت عزیز ایران هشدار می دهیم اگر جناب آقای حسن روحانی ، اسحاق جهانگیری ، محمود واعظی ، سعید نمکی و معاونین وزیر بهداشت ، از استفاده از این واکسن خودداری کردند ، بدانید که ماجرا مشکوک است و جان خود و اعضای خانواده تان را به خطر نیندازید .
@soada_qom
🔴 شکایت از روحانی به صحن مجلس رسید
🔹نایب رئیس کمیسیون قضایی: حاجیدلیگانی، نماینده شاهینشهر به علت استنکاف رئیس جمهور از ابلاغ قوانین مصوب مجلس در ۱۳ مورد شکایتی را مطرح کرده بود.
🔹معاون پارلمانی رئیسجمهور، در جلسه امروز به دفاع پرداخت اما اعضای کمیسیون توضیحات وی را قانعکننده ندانستند و بنا شد تا گزارش شکوائیه برای رأیگیری به صحن علنی ارسال شود.
@Farsna
#شکایت_جمهور
#روحانیت_جوان_انقلابی
@soada_qom
5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.:
🎥 آدمکش کیست؟!
افشاگری خیانت ها ودروغ های ستاد کرونا که صداسیما هم باهاشون داره همکاری میکنند
‼️👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
سخنان مهم استاد پناهیان تودهنی به تهمت هاوتخریب های سخنگوی ستاد کرونا که مردم قم را قاتل و باعث بانی همه بیماری کرونا معرفی کرده بود
نشردهید تا نفوذیان داخل وزارت بهداشت رسوا شوند قوه قضاییه باید جلو این دین ستیزی واسلام ستیزی ستاد کرونا رابگیرد
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
هدایت شده از ✓ امام مدیا | emam media
💢امام خمینی (ره):💢
اگر تاریخ ستمدیدگان دنیا را مطالعه کنید میبینید که غلبه همیشه با #مظلوم است.
♨️ معاویه با آن قدرت و عظمتی که داشت از بین رفت و امروز در شام که مرکز سلطنت او بود حتی از قبر او خبری نیست❗️
💠صحیفه نور،ج۱،ص۱۸۳
#بشارت
✔️ #امام_مدیا
@emammedia
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸دعایش کن!🔸
همۀ کسانی را که از آنها #گله_دارید، مثل دانۀ تسبیح ردیف کنید و یکییکی #دعایشان_کنید. نخستین اثر این دعا این است که #حبه_آتشی را که در دلتان بوده، بیرون میاندازید.
قدیمها که قلیان کشیدن مرسوم بود، گاهی ذغال گداخته از سر قلیان روی #قالی میافتاد و فرصت اینکه بروند و اَنبُر بیاورند، نبود؛ ناچار آن آتش را با دستشان برمیداشتند و دور میانداختند.
اگر کسی از تو غیبتی کرده یا نسبت ناروایی به تو داده، این آتش افتاده روی #دلت که از قالی گرانبهاتر است. تا بخواهی برایش ثابت کنی که تو تقصیرکار نبودهای، سوختهای!
پس دعایش کن. اول خودت را نجات بده تا دلت بیشتر از این تاول نزند، بعدش خدا خودش میداند که چطور مسئله را حل کند.
●حکمت ها وتمثیلات آیت الله حائری
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥"ریان الکلدانی" فرمانده گردانهای مسیحی «بابلیون» عراق در گفتوگو با المیادین:
🔹وقتی دولت آمریکا که ادعای مسیحی بودن دارد، مسیحیان عراق را تنها گذاشت [سردار] سلیمانی در کنار آنها بود.
🚩
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
⭕️ یک تیم دانشجویی در سالگرد اجرای قرارداد ننگین برجام در کشور، با دسته بندی مخالفین، پشیمان ها و موافقین، به مرور مواضع شخصیت های کشور در خصوص برجام پرداخته است.
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯