خشم خدا بر مومن ضعیف بیدین تارک نهی از منکر(چراغ راه)
قالالنبی(ص): «انالله لیبغض المومن الضعیف، الذی لادین له، ققیلله: و ما المومن الذی لا دینله؟ قال: «الذی لاینهی عنالمنکر»
پیامبر گرامی(ص) فرمود: خداوند عزوجل بر مومن ناتوانی که دین ندارد خشم میکند. عرض شد: مومنی که دین ندارد چگونه مومن است؟ حضرت فرمود: کسی که نهی از منکر نکند. (1)
ـــــــــــــــــــــــــ
1- کافی، ج 5، ص 144
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
لزوم شناخت ملاکهای حق و باطل و سنجش افراد با آن
در جنگ جمل «حارث ابن حوط» پرسشی را در برابر امام علی(ع) مبنی بر اجتماع طلحه و زبیر و عایشه بر باطل مطرح میکند: ایمکن ان یجتمع زبیر و طلحه و عایشه علیالباطل؟ امام علی(ع) در پاسخ سخنی دارد که دکتر «طه حسین» دانشمند مصری میگوید: بعد از انقطاع وحی سخنی محکمتر و بالاتر از این نشنیده است! آن حضرت فرمود: همانا حقیقت بر تو پوشیده شده و تو را به اشتباه انداخته، حق و باطل را با میزان قدر و شخصیت افراد نمیشود شناخت. این صحیح نیست که تو اول شخصیتهایی را مقیاس قرار دهی و بعد حق و باطل را با این مقیاسها بسنجی، اشخاص نباید مقیاس حق و باطل قرار گیرند. این معیارهای حق و باطل است که باید مقیاس اشخاص و شخصیت آنان باشد. یعنی حق و باطل را ابتدا باید بشناسی تا بتوانی اهل حق و باطل را در مرحله بعد بشناسی. (1)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1- جاذبه و دافعه، شهید مرتضی مطهری(ره)، ص 139 به نقل از روضه الواعظین، ص 31
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
سرلوحه اهداف تحقق ارزشهای الهی با حکومت اسلامی(سلوک عارفانه)
(بدان ای سالک راه خدا!) سرلوحه هدفتان اسلام و احکام عدالتپرور آن باشد و ناچار بدون حکومت اسلامی عدالتخواه رسیدن به این هدف محال است. تولی و تبری دو اصل اساسی اسلام است. باید با حکومت عدل موافق و به حاکم عادل دل ببندید.»(1)
«در سرتان هوای اینکه ما غلبه کنیم و حکومت کنیم نباشد، بلکه در نظرتان این باشد که حکومت اسلامی تشکیل دهیم و احکام خدا را جاری سازیم.» (2)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1- صحیفه امام، ج 3، ص 3
2- همان، ج 8، ص 134
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
❌کنار بگذارید سخنرانی و دعوت از مسئولان را
🇮🇷 🌼 برنامههای دهه فجر بایست
👇اینگونه 👇باشند🇮🇷🇮🇷
◽️... حالا ببینید چهطور تبلیغاتی لازم است، بنشینید روی این قضیه کار کنید. چهکار باید بکنید که وقتی آدم در شب بیستم و بیستویکم و بیستودوم بهمن به خیابان میرود، همه جا پرچم زده باشند و فقط سر در ادارات پرچم و چراغ نباشد؟
✳️ نهاد مردمی ماندنی است
اصل قضیه این است که برگزاری اینگونه مراسم، باید در میان #مردم برود. هر نهادی که مردمی شد، ماندنی است؛ زیرا مردم ماندنی هستند. ماندنیترین چیزهای این عالم، مردمند. اگر چیزی به سرچشمهی مردم وصل شد، این دیگر تضمین شده و تمام گردیده است؛ ولی اگر قطع شد، پدرش درآمده است. دین هم همینطور است. دین هم - حتّی بهترین دینها - اگر مردمی نبود و دولتی شد؛ یعنی اگر مردم نگاه کردند، دیدند این دین که متعلق به این آدمهاست، به درد نمیخورد - کمااینکه در مورد دین زرتشت و نیز در صدر اسلام در زمان سلاطین جابر اموی، تا حدود زیادی اینطور شده است - ضایع خواهد شد.
❇️ مردمی مثل نیمه شعبان
این تشکیلات بایستی مردمی بشود، تا #مثل_نیمهی_شعبان برگزار گردد. خودتان میدانید که برای نیمهی شعبان، هیچکس به کسی نمیگوید که بیایید طاق نصرت ببندید. اگر هم یک روز بگویند نبندید، مردم تشنهتر میشوند که ببندند و به هر قیمتی هست، میخواهند آن را برپا بدارند...
⚠️❌سخنرانی و دعوت از مسئولان را کنار بگذارید
#مساجد را در این دهه فعال کنید. آقایانی از #روحانیت هم در اینجا هستند، که میتوانید از آنها کمک بگیرید. البته هر سال مراسمی هست؛ اما تأمینکنندهی آن مقصودی که در ذهن خود آقایان بوده و ما هم به همان مقصود نظر داریم، نبوده و یا کمتر بوده است. بعضی از مساجد، خوب بوده و بعضی هم خوب نبوده است. مساجد عمدهی شهرها - تهران و بقیهی شهرستانها - باید فعال بشوند.
👈⚠️سخنرانی و دعوت از مسؤولان را کنار بگذارید...
🌷🌼با هیجانهای عاطفی صحیح
تر و تازه و زنده کنید🌼🌸🌳
در این مراسم، مردم را با #هیجانهای_عاطفی صحیح، تر و تازه و زنده کنید. یک سال، دوران تفکر و اندیشیدن و درس خواندن و درس گرفتن است. در این مراسم، بایستی انرژی آن یک سال درس خواندن تأمین بشود. این منظور، دیگر با درس خواندن تأمین نمیشود؛ بلکه با احساسات فراهم میگردد. در عواطف هم از همه قویتر، عواطف مربوط به عاشورا و امام حسین(ع) است. به همین خاطر است که بیشتر از همه، آن را تضمین میکند. تولّی و تبرّی، یعنی عشق و نفرت، پیوند دوستی و گسستن از دشمنان. این عواطف موجب میشود که انسان بتواند در دورهی سال حرف بزند و مستمع پیدا کند. اصلاً شما در اینجا عواطف را کاری بکنید که تا آخر سال بتوانند مستمعِ گویندگان انقلابی بشوند؛ والّا اگر آن شوق و علاقه و عاطفه نبود، اصلاً به حرف گوش نمیکنند و اهمیتی نمیدهند.
✅✅جلساتی که برپا میشود، باید #شاد باشد. #شیرینیای بدهند، #شربتی بدهند، #مداحی شعر بخواند، #شعرا شعر بخوانند
و یک نفر هم صحبت مختصری بکند، اشکالی ندارد. همینقدر مردم بدانند که به مناسبت دههی فجر، شب یک چراغ در اینجا روشن است و دسته دسته بیایند و بروند. اگر این کار را بتوانید انشاءاللَّه انجام بدهید، حایز اهمیت است. البته از قشرهای مختلف - مخصوصاً از علما - خیلی باید کمک بگیرید.
🤔👌شیوههای ابتکاری و کمخرج
برای شادی مردم فکر کنید
✅از همه چیز مهمتر این است که #شیوههای_ابتکاری و جدید و کمخرجی برای شادی مردم فکر کنید. من دو، سه سال پیش در نمازجمعه گفتم که جوانان، نوجوانان، بچهمدرسهایها و امثال اینها، در هر خانهیی که هستند، متعهد بشوند که کوچههای خودشان را با این کاغذهای رنگی تزیین کنند و خودشان را مشغول نمایند. این کار، چه اشکالی دارد؟ به مدرسهها سفارش کنید، آنها هم به بچهها توصیه کنند. ما یک کلمه گفتیم، ولی در آن روز کسی دنبالش را نگرفت؛ حالا شماها این کار را از طرق خودش دنبال بکنید. مثلاً فرض کنید در سطح تهران، ده هزار پسربچهی جوان را چند روز مشغول این کار بکنید. با شوق و ذوق بیرون بیایند، نردبان بگذارند، بالا بروند، #کاغذ_رنگی قیچی کنند و به این نخها بچسبانند. اینجا بچسبانند، آنجا بچسبانند، این بچه پایین بیاید، آن بچه بالا برود، آن بچه تصحیح کند. این خودش یک هیجان است و احساس میکند که برای دههی فجر کاری میکند...
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و مسؤولان ستاد برگزاری دههی فجر ۱۳۶۹/۱۰/۱۱
▪️ نجات تاریخ
🇮🇷تشکل انقلابی سعداء🇮🇷
🔰https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸تفاوت کمال طلبی و ریاست طلبی🔸
انسانها در وادی رسیدن به کمال با هم دشمنی ندارند؛ ازاینرو در راه نیل به کمال با هم به تعارض نمیرسند. کمال هر کس کمک به کمال دیگری است، نه مانع آن.
کمال، مانند #بهداشت است. بهداشت هر کس نهتنها با بهداشت دیگری منافات ندارد، بلکه لازم و ملزوم یکدیگرند. اگر در یک شهر، همه بهداشت را رعایت کنند، بیماری کمتر میشود.
اما ریاست اینطور نیست! ریاست دنیا مثل #توپ است؛ اگر در بازی فوتبال، توپ زیر پای یکی رفت، معنیاش این است که از زیر پای حریفان خارج شده است.
🔹 تشکل انقلابی سعداء
╭┅─────────────┅╮
🔸@soada_qom🔸
╰┅─────────────┅╯
هدایت شده از ✓ امام مدیا | emam media
📌امام خمینی (ره):
🔰 اگر بخواهید گرههای کور #اقتصادی خود را با پناه بردن به کانون سرمایه داری #غرب حل کنید، نه تنها دردی از جامعه خویش را دوا نکردهاید، که دیگران باید بیایند و اشتباهات شما را جبران کنند.
۱۱ دی ۱۳۶۷
✔️ #امام_مدیا
@emammedia
✍️ فرق نعمت؛ رزق؛ برکت در چیست؟
🔺به ورودی زندگی و آنچه داریم براساس منطق دین، نعمت گفته می شود. لذا نعمت اختصاصی به مومن نداره، بلکه رحمت مُختصّ به مومن است. (هود: ۷۳) وقتی از این نعمت استفاده کردیم و ازش بهره بردیم بهش رزق گفته می شود.
🔺وقتى از این نعمت استفاده کردیم و نتیجه خوبی برامون داشت (مثلاً اگه بعد از غذا خوردن، تونستیم نماز خوب بخونیم یا با اون نعمت به دیگران کمک کنیم و ...) به این گفته میشه: برکت و نُمُو (رشد و تولید) لذا در قرآن برکت از ایمان و تقوا بدست می آید (اعراف: ۹۶)
🔺برخی در این دنیا امکانات مادی زیادی دارند اما ممکنه رزقشون نباشه و حتی برکت هم نداشته باشه. (مانند: خانه وسیع؛ ماشین؛ و ... دارند اما خیری در آنها نیست) که قرآن به اینگونه امکانات مادی میگوید: تکاثر
🔺شیعه و مسلمان واقعی از زندگی کوثری برخوردار است نه تکاثری؛ لذا قرآن کریم آن دسته از کسانی که با نیّت خالص نیستند و برای دیگران نیز منفعتی ندارند را مُتکاثر مینامد. (تکاثر: ۱)
🔺بنابرین خوشحال نباشیم که مال یا پول یا ثروت داریم؛ بلکه باید ببینیم از این امکاناتی که داریم چقدر تونستیم دارای برکات ورحمتهای الهی شویم و خیلی خوشحال به داشته هایمان نباشیم!
📣تشکل انقلابی سُعداء
🆔 @soada_qom
اگر عدالت فراموش شود، انقلاب شکست میخورد چون اصلاً ماهیت این انقلاب ماهیت عدالت خواهانه بوده است.
(آیندهٔ انقلاب اسلامی ایران)
📣تشکل انقلابی سُعداء
🆔 @soada_qom
هدایت شده از ✓ امام مدیا | emam media
مطالبه طلاب واساتید حوزه ازرئیس قوه قضائیه؛آذری جهرمی وفیروزآبادی را بازداشت ومحاکمه کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر آیت الله رئیسی ریاست محترم قوه قضائیه دامت برکاته؛
با سلام وعرض تبریک به مناسبت سال نو؛
امام خامنه ای درسخنرانی اخیرخود،فضای مجازی را ازجمله عرصه هایی معرفی کردند که قوت پیدا کردن درآن حیاتی است.
بدیهی است تحقق این مهم وظیفه نهادهای مسئول است والبته اولین بارنیست که معظم له این مطالبه را ازمسئولان مطرح کرده اند.
ایشان بامعرفی فضای مجازی به عنوان قتلگاه نوجوانان وجوانان که منطقه عظیمی ازآن دردست دشمن است و داردبه کشورضربه میزند،متولیان این عرصه را موظف به تاراندن دشمن ازفضای مجازی کرده اند.
همچنین باتشبیه فضای مجازی به سلاح شیمیایی می فرمایند:
«امروز ازتلویزیون،از رادیو،ازاینترنت،ازشبکههای اجتماعی،از انواع واقسام وسایل فضای مجازی،علیه افکارعمومی ما استفاده میشود؛این را کسانی که مسئولیّت این بخش ازکشور را -بخش ارتباطات را-دارند،درست توجّه کنند.ما درجلسات حضوری هم به اینها تذکّردادهایم،تأکید کردهایم،حالا هم میگوییم؛توجّه کنند که آنها ابزاری نشوند برای اینکه دشمن راحت بتواند سلاح شیمیایی خودش را علیه این مردم به کارببرد! وظیفهی خودشان را بدانند وبا جدّیّت عمل کنند.»
عملکرد دشمن پسند متولیان فضای مجازی نسبت به عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات،ازموضوعاتی است که موردانتقاد رهبر انقلاب قرارگرفته است:
«درمسئلهی فضای مجازی،آنچه ازهمه مهمتراست،مسئلهی شبکهی ملّی اطّلاعات است. متأسّفانه دراین زمینه کوتاهی شده،کاری که بایدانجام بگیرد،انجام نگرفته؛این[طور]نمیشود.»
متاسفانه گلایهی صریح معظم له از وزارت ارتباطات وشورای عالی فضای مجازی درجلسه ی عمومی نیز،نتوانست این نهادها را ملزم به انجام وظائف قانونی خود کند.مواضع وعملکرد فاجعه باردبیرشورای عالی فضای مجازی و وزیر ارتباطات گویای آن است اساسا این دو مسئول،اعتقادی به سر وسامان یافتن فضای مجازی ندارند.
برخی ازتخلفات وکوتاهی های صورت گرفته نهادهای مذکور بدین شرح است:
1- عدم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به عنوان ضروری ترین زیرساخت ارتباطی کشور باوجود تصریح قانونی وتاکیدهای چندباره رهبر معظم انقلاب نسبت به آن
2- حمایت زیرساختی عجیب ازشبکه های مجازی خارجی همچون تلگرام واینستاگرام -همچون ارائه پهنای باند رایگان،سرور، رَک و...
3- سنگ اندازی های فراوان درمسیر رشد وتوسعه پیام رسان های داخلی که خود مثنوی هفتاد من کاغذاست
4- حاکم کردن افرادبی سواد برذهن ودل جوانان مسلمان درفضای اینستاگرام
5- خدشه به استقلال رسانه وفضای مجازی
6- حمایت وهمکاری با مافیای پهنای باند
7- شائبه تقسیم کارمسئولان با استکبار!؛رها سازی عمدی فضای مجازی کشور و درنتیجه رساندن اطلاعات حساس کشور،مردم ومسئولان به دشمن اصلی انقلاب اسلامی یعنی آمریکا وپی ریزی دقیق نقشه ها وعملیات های تخریبی نظام سلطه علیه ایران بااستفاده ازاین اطلاعات
8- معطل ماندن فاجعه بارمطالبات و دستورات رهبر انقلاب درخصوص سامان بخشیدن به فضای مجازی کشور وحتی درمواردی مخالفت صریح باآن
9- توسعه فضای مجازی کشور براساس دستورات نظام سلطه وطبق اسناد به اصطلاح بین المللی که درحقیقت دست پخت صهیونیزم جهانی است
10- به مخاطره انداختن امنیت ملی ازطریق بهره گیری گروه های تروریستی ازشبکه های اجتماعیِ مطلقا بی ضابطه برای هماهنگی وارتباط گیری که حمله داعش به مجلس شورای اسلامی،حرم حضرت امام ومراسم رژه ی نیروهای مسلح در اهواز،اغتشاشات دیماه 96 وآبان 97 تنها گوشه ای ازآن است
11- سلب امنیت روانی مردم که دروغ ها وشایعات فراوان این روزها در رابطه با بیماری اخیرنمونه ی بارزآن است. جالب اینجا است وزیر جوان که همواره درموضوعات غیرمرتبط با حوزه کاری خود موضع گیری میکند، دراین رابطه کاملا خاموش است.
12- زمینه سازی نفوذ فرهنگی با ترویج اباحه گری وقبح شکنی گناه،حمله به مقدسات دینی وارزش های اسلامی-ایرانی،ترویج سبک زندگی غربی،ترویج بی خدایی،مسیحت،بهائیت وعرفان های کاذب و...
ازاین رو ماجمعی ازاساتید،فضلا وطلاب حوزه های علمیه ازجنابعالی به عنوان رئیس قوه قضائیه تقاضا مندیم در راستای عمل به وظیفهی قانونی خود که همانا حمایت ازحقوق عامه است، دراسرع وقت با عوامل ولنگاری فضای مجازی کشور برخورد قاطع قضایی صورت دهید،آنها را بازداشت ومحاکمه کنید.
بدیهی است شخص آقای فیروزآبادی دبیرشورای عالی فضای مجازی وآقای آذری جهرمی وزیرارتباطات،متهم ردیف اول این پرونده هستند.
این دو فرد مکررا،به نفع سرویسهای خارجی وقت کشی کرده وتعهدات خود را طی ۵سال اخیرنقض کرده و به دستورات ومنویات رهبرانقلاب به هیچ عنوان عمل نکرده اند.
📣تشکل انقلابی سُعداء
🆔 @soada_qom
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شفافیت آرای مجلس
● سخنرانی جنجالی استاد پناهیان
📣تشکل انقلابی سُعداء
🆔 @soada_qom