✨#سلام_امام_زمانم ❤️
روزی دیگر از روز ها🗓شروع شد 🌹
این روز را میخوام با یاد و نام شما شروع کنم💐
چون نام شما زیبا ترین نام#جهان است🌹
#یا_صاحب_الزمان_(عج) 💖
🌺 اگر عشقش را حس کنی... 🌺
🔸اگر #عشق_امام_زمان را حس کنی و درک بکنی، کمک هايش را هم می بينی. نگاه او و دعای او را حس می کنی، آنقدر کمک و تاييد می رسد؛ منبع رحمت است، منبع قدرت است.
🔸فقط کافی است شما يک پيوندی را در دلت ايجاد کنی، و يک چراغی را روشن کنی و همه جا، در رفت، در آمدن يک يادی از حضرت بکنی؛ آن وقت يک «ياصاحب الزمان» دلت را روشن می کند، دلت را بيدار می کند.
🔸ماها اصلا برای گناه نکردن هم بايد به حضرت متوسل شويم خوب آقای مهربان و پدر مهربانی داريم.
🔸اهل بيت از پدر و مادر مهربان تر هستند. امام زمان عليه السلام مثل اجدادشان هستند اگر مهربانيشان بيشتر نباشد.
🔸پدر ما امام زمان عليه السلام است بايد اين حالت را حس کنيد، مدام با امام زمان، احساس فاصله خيالی نکنيد؛ احساس کنيد با حضرت #نزديک هستيد، احساس کنيد با حضرت #رفيق هستيد، احساس کنيد وقتی سلام می دهيد، حضرت می شنوند.
🖋شیخ جعفر ناصری
# سه شنبه های مهدوی
🌸سه شنبه های مهدوی 🌸
🦋بسم الله الرحمن الرحیم 🦋
🌸 سه شنبه های مهدوی مقدمه ای است برای یادآوری عزیزترینی که در این شلوغی های زندگی، شده است غریب ترین تا یادی کنیم از کسی که همیشه به یاد ماست 🌸
#شیعه به دنیا آمدیم که موثر در تحقق ظهور مولا باشیم..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فرج امام زمان اول باید در دل ما اتفاق بیوفته
👤استاد #شجاعی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج