#هیات_هفتگی
جلسه هیات در ایام ولادت امام حسن عسکری علیه السلام در روز سه شنبه 8مهر 1404 با سخنرانی استاد فرجی و مدیحه سرایی استاد قاسمی برگزار گردید.
http://eitaa.com/Howzehmarvi2
#در_مسیر_اعتلای_حوزه_طهران
📜 آیین رونمایی نشریه «پیام مروی»
(شماره نخست از دوره جدید)
با پروندهای دربارهی فقیه طهران؛
مروری بر زوایای زندگی آیتالله حاج ملاعلی کنی (ره)
با حضور
آیتالله محمدباقر تحریری، تولیت حوزه علمیه مروی
🎙سخنران:
حجتالاسلام والمسلمین محسن قنبریان
🗓 یکشنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۴
🕙 ساعت ۱۰ تا ۱۲
🏛 حوزه علمیه مروی، سالن گفتمان انقلاب اسلامی
📖 «پیام مروی»؛ نشریهای در مسیر اعتلای حوزه طهران
🛒 تهیه نشریه با تخفیف ویژه رونمایی
➖➖➖➖➖
🌐 Payammarvi.jmarvi.ir
🆔 @Marvi_Magazines
#شهر_مقدس_قم
#طرح_شهید_نصرالله_ره
بحمدلله توفیق شد پنجشنبه 17 مهر و در ابتدای سال تحصیلی به شهر مقدس قم و زیارت بارگاه مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها و مسجد مقدس جمکران مشرف بشیم.
از جمله برنامه های این سفر یک روزه ی مختصر و بسیار مفید، در کنار زیارت و کسب معنویت، برپایی طرح شهید نصرالله در مسجد مقدس جمکران و مباحثه طلاب در این رابطه بود، لازم به ذکر است بخشی از طرح شهید نصرالله پنجشنبه ها در حوزه انجام میپذیرد که در این سفر در مسجد مقدس جمکران انجام پذیرفت.
از دیگر برنامه های این سفر شرکت در نماز جماعت در مسجد مدرسه امام خمینی ره وابسته به جامعه المصطفی العالمیه و دیدن این فضا بود. در این مسجد به امامت ایه الله تحریری حفظه الله نماز اقامه گشته و از بیانات ایشان بهره مند شدیم.
حضور در موسسه اخلاق و تربیت، منزل ایه الله سعادت پور (پهلوانی) نیز بر نشاط و معنویت این سفر افزود.
از دیگر برنامه ها خرید عبا برای طلاب جدید الورود بود که بحمدلله انجام پذیرفت.
http://eitaa.com/Howzehmarvi2