👓 عدالتخواهی که همه مبنایش این باشد که:
تو چرا فلان چیز را داری؟!
و وای مگر همه مردم میتوانند این چیز را داشته باشند؟!
اگر مبنا و جهت عدالتخواهی این شد، حتی عدالتخواه ترین افراد را نیز با یک عکس یا یک خرید ضد عدالت خواهند کرد!
با هجمههای شدید هر کسی را که اندک زاویهای با او داشته باشند، با یک عکس از گوشی، لپتاپ یا ماشین او، او را مفلوک و بیآبرو خواهند کرد!
❗️ مثلا در باره همین آقای پناهیان عزیز که با وجود برخی نقدها خودش از پیشگامان تبیین عدالتخواهی است، تا کنون چند بار سر این که چرا پرشیای اتومات دارد؟! چرا لپتاپ سرفیس ۴۰ میلیونی دارد؟! چرا یک خانه خریده بوده شریکی؟! و...به بدترین وجه تاختهاند!
در حالیکه همان موقع هم بارها فریاد زدیم: اینکه یک مبلّغ فلان چیز را دارد اگر حقی ضایع نکرده و #اشرافی و اسراف نیست، هیچ ربطی به عدالتخواهی ندارد بلکه فقط و فقط #ترور است و لاغیر!
@HozeTwit
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 من اصلا کاری به واکسن هراس ها ندارم اما خواستم بگم اولین دوز واکسن سرخک رو ۱۲ ماهگی به بچهها میزن
👓 این بچه به خاطر واکسن نزدن یه عده دیگه سرخک گرفته.
واکسن نزدن حق الناس هست. سالها بود که تو ایران حتی یه مورد سرخک نبود. متاسفانه این چند سال اخیر که موج واکسن هراسی راه افتاد و یه عده مردم رو از واکسیناسیون ترسوندن یه تعداد قابل توجهی از اطفال واکسینه نشدن.
واکسن هراسی چند سال هست که راه افتاده، قبل از کرونا!
❗️ متاسفانه فلج اطفال هم گزارش شده. یعنی این بیماری های واگیری که بعد انقلاب با واکسیناسیون گسترده شاهدش نبودیم دوباره داره دیده میشه.
🔹 و این یعنی حق الناس!
💬 طلوع
@HozeTwit
👓 امروز قراره حتیالمقدور به بحثهایی در رابطه با برنامه جالب #زندگی_پساز_زندگی بپردازیم، بحثهایی که بدون جهتگیری قراره مزایا و معایب این برنامه رو بررسی کنه؛
🔹 از نظرات مفید و علمی و منصفانه شما عزیزان نیز استفاده خواهیم کرد
با ما همراه باشید...
@HozeTwit
👓 برای شروع بحث، و اینکه بحث انشاءالله منصفانه باشه ابتدا چند تا از محسّنات و نقاط قوت این برنامه رو نقل میکنیم تا بعد به نقاط ضعف و سایر مباحث بپردازیم...
@HozeTwit
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 امروز قراره حتیالمقدور به بحثهایی در رابطه با برنامه جالب #زندگی_پساز_زندگی بپردازیم، بحثهایی ک
👓 بنده این برنامه را ندیدم، ولی در گذشته برنامه ای در همین راستا پخش می شد که برنامه بسیار خوبی بود. به طورکلی این برنامه ها مزایای بسیاری دارد. این برنامه #خوبی است و اگر کسانی از آن سوء استفاده کنند، خودشان را بدبخت می کنند و مومنین این استفاده را می برند.
🔹 تا جایی که بنده از مباحث مطلع شدم ، همه این افراد بر اثر یک حادثه ای این جریانات را دیده و گزارش کرده اند و نشان می دهند که روح از بدن آنها رفته است. البته رفتن روح از بدن یک مساله عادی است. قرآن کریم، مساله تَوَفی در زندگی یعنی توفی انسان در خواب را بیان می کند. تمام حقیقت انسان در خواب از دست او می رود. تمام انسان نیز روح انسان است. قبل از اینکه عالم ماده ای خلق شود، روح انسان بوده است.
تجربه های قبل از مرگ نه خواب است و نه انتقال به عالم دیگر
🔹 این برنامه جنبه های مثبت بسیاری دارد و کسانی که این کار را می کنند اگر قصد شان خدمت به جامعه اسلامی و ایمان مردم باشد عبادت است و ماجور خواهند بود و این برنامه نیز باید ادامه پیدا کند.
💬 استاد غلامرضا فیاضی
@HozeTwit
حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 برای شروع بحث، و اینکه بحث انشاءالله منصفانه باشه ابتدا چند تا از محسّنات و نقاط قوت این برنامه ر
👓 یاد مرگ یکی از مستحبات است که در روایات ما نیز به آن تاکید شده است که انسان باید به یاد مرگ باشد. یکی از حکمت های یاد مرگ، جنبه #تربیتی است.
🔹 اگر انسان به این امر توجه داشته باشد که این جهان، جهان موقت و آزمایشی است و جهان باقی، جهان دیگری است باعث توجه بیشتر انسان به خدا و ترک گناهان و آمادگی هرچه بیشتر است.
❗️ از این نگاه که به هر حال این برنامه ها انسان را متوجه مساله #مرگ و پایان این دنیا و حساب و کتاب آخرت می کنند امری مستحب است. انسان باید به یاد مرگ باشد و از این زاویه برنامه هایی که در این راستا ساخته می شوند، البته سوای جزییات منفی و مثبت آن، مناسب است.
💬 حجتالاسلام برنجکار
@HozeTwit
13.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 توضیحات حجت الاسلام فیاضی کارشناس برنامه زندگی پس از زندگی:
▪️برنامه زندگی پس از زندگی از برنامههاییست که افراد را به یاد چیزهایی میاندازد که پیامبران هم دنبال این بودند که انسانها را یاداوری کنند به این مسائل.
▪️شما دارید در حقیقت اون ایمان به غیب رو اونایی که دارند در وجودشان تقویت میکنید و آنهایی هم که این ایمان را ندارند دعوتشان میکنید به ایمان به غیب که کار بسیار ارزندهایست.
🔹 کسانی که این تجربهها برایشان پیش آمده متحول شدهاند.
@HozeTwit
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 تأثیرگذاری برنامه زندگی پس از زندگی
▪️نظر یکی از بینندگان برنامه زندگی پس از زندگی که قصد خودکشی داشت ولی با دیدن برنامه دیگر به خودکشی فکر نمیکند
_________________
👓 🔴چه کردی آقای موزون
▪️پونزده سال پیش محله ما لبنیاتی داشت. دیروز زنگ زده به پدرم بابت حلالیت. داستان چی بوده؟ برنامه زندگی پس از زندگی رو دیده عذاب وجدان گرفته که اون موقع تو شیرها آب میریخته میفروخته به ملت. داشت یکی یکی به مشتریهاش زنگ میزد بابت حلالیت!
💬 نواب همتیان
@HozeTwit
👓 به نظر میرسه محسّنات و خوبیهای این برنامه رو میشه اینطور جمعبندی کرد:
1⃣ بخاطر ملموس بودن یاد مرگ و اینکه تجربه گرها مثل خودمون هستند، یاد مرگ و اینکه چقدر نزدیک به ماست و حتما حساب و کتابی هست باعث میشه عمل صالح و یاد مرگ در مردم قوت بگیره
2⃣ از اونجایی که بسیاری تجربه گرها با ذوات مقدس معصومین (به زعم خودشون) در آن فضا ارتباط داشتند و با روایات ما هم منطبق هست سبب شدت محبت به اهل بیت خواهد شد
3⃣ لابلای این برنامه انواع رذایل اخلاقی که خیلی ها بهش کم اهمیت هستند مثل بد رفتاری با همسر، حق الناس ولو کوچک و... تذکر داده میشه که اثرش در بیننده ها واقعا ملموس هست
4⃣ چون جنس وقایع #تجربه است، برای افرادی که دینی نیستند و زیاد اهل بررسی دینی نیستند هم مفید هست
@HozeTwit
👓 نقدهایی به برنامه زندگی پس از زندگی
بخش اول:
✅ حجتالاسلام امینینژاد
🔹 در تجربهگرها انصراف کامل از عالم ماده رخ نداده است لذا اساسا این #مرگ نیست که بعد سوال شود پس حضرت عزرائیل را چرا ندیدند یا سکرات موت را چرا نداشتند؟
اینها به دلیل انصراف جزئی از عالم ماده، غیب را دیدهاند و مرگ به معنای انصراف کامل از عالم ماده برایشان رخ نداده است. پس توجه کنیم که اصلا در این جا مرگ رخ نداده است!
پس تجربه تجربهگرها اولا کشف صوری است، ثانیا در طلیعه ورود به عالم مثال، ثالثا محدود به شخص است و نه همه انسانها، رابعا قهری و اجباری است و نه از سر سیر و سلوک، خامسا ناظر به وجهی از وجوه عالم مثال است و نهایتا این نوع از انصراف از عالم ماده کمال و سعادت محسوب نمیشود.
🔹 در عین حال که برنامه "زندگی پس از زندگی" برنامه خوبی است اما مراقبتها باید باشد که منجر به پلورالیزم عملی، اخلاقی و اعتقادی نشود.
این که شخص مقید به شریعت نباشد و در عین حال ببیند در عالم غیب با او خوب برخورد شد و بعد نتیجه بگیرد که پس دلت پاک باشد، خطری است که متوجه همگان است!
در جواب باید گفت اولا مرگ رخ نداده است، ثانیا بحث اهل نجات و اهل حق خلط شده است.
🔹 استنتاج کلی از دریافتهای جزئی تجربهگرها ولو حق باشد، خطاست و ممکن است منجر به پلورالیزم اعتقادی، اخلاقی و عملی شود.
🔹 در تجربه تجربهگرها خلیطها زیاد است. فرهنگ شخص، عقاید شخص، مزاج شخص، تفکرات و خیالات شخص همه تاثیرگذار است و حق و باطل #درهم_آمیخته است.
🔹 این که مثلا شخص حضرت عباس علیهالسلام را در عالم برزخ بدون دست دیده است به خاطر همین است که در دنیا میدانسته که ایشان بیدست به شهادت رسیدهاند. لذا در آن جا هم ایشان را بدون دست دیدهاند، حال آن که حقیقت حضرت در عالم غیب فراتر از این مطالب است!
🔹 باید استحکام علمی خاص در برنامه وجود داشته باشد و گروه علمی بزرگی از حوزه و دانشگاه پشت برنامه باشد که در برنامه، فضای نخبگانی ایجاد شود.
@HozeTwit
👓 به نظر میاد بزرگترین نقد به برنامه زندگی پس از زندگی اینه که باب شهودات افراد عادی رو به عنوان #حقیقت باز میکنه!
🔹 متاسفانه این تالی فاسد خیلی جدیه که مدام مجری محترم هم تاکید میکنه و در سال قبل هم مشهود بود که بلااسثنا همه میگفتند این تجربه از #اینجا حقیقی تره! (اون بحث گوی هایی که از همه بالاتر تجربه اونها میشد!)
🔹 وقتی اینطور شد و باب این تجربیات باز شد، مثلا مسیحی ها و یا اهل تسنن میتونن با ۲۰تا تجربهگر مدام القا کنند که مثلا مراجع یا معاذالله ائمه رو دیدند که وضع خوبی در برزخ نداشتند و چون با این برنامه اصل این تجربه تو دل مردم رسوخ کرده، دیگه اون تجربیات قابل رد کردن نیستند!
🔹 اصل اینجور برنامه ها تو فضای مسیحیت اونهم امریکاییش بوده که چون دستشون از معارف خالی بوده مجبور بودند به این بحثها روی بیاورند، ما که اینهمه روایات و تجربیات علما داریم باید خط اینها در این برنامه خیلی پررنگتر باشه
💬 حسین
@HozeTwit
👓 نقدهایی به برنامه زندگی پس از زندگی
✅ حجت الاسلام برنجکار
🔹 نمی توانیم قضاوت کلی در خصوص تجربیات همه افرادی که در این برنامه صحبت کرده اند مطرح کرد زیرا برخی از گزاره های مطرح شده ممکن است دارای مشکل باشند و ممکن است درست باشند.
🔹 برخی از تجربیات انسان به دلیل حسی بودن ممکن است دچار اشتباه شود. دست انسان در وسوسه و اشتباه انسان باز است و ممکن است شیطان در این تجربه دخل و تصور کند. گاهی اوقات نیز ممکن است این گزارشات بر اساس اعتقادات و سویه فکری ارایه شود. به همین دلیل هر تجربه ای باید به کتاب و سنت و امور عقلی بدیهی مراجعه شود.
این تجربیات نیز این گونه است که افرادی تجربیاتی داشته باشند و افرادی نیز این گزارشات را دقیق بیان کنند. ممکن است که این مساله خواب و خیال باشند.
🔹 گاهی نیز ممکن است به دلیل اعتقادات غلط تفسیر غلطی نیز از طرف مقابل ارایه شود.
اجمالا این تجربه هایی که روح از بدن جدا شده و نقل می کنند که کارهای خوب خود را به شکل خوبی دیده است با روایات ما تطبیق دارد. مثلا اینکه کسی بگوید من خدا را به شکل نور دیدم کاملا اشتباه است.
🔹 علمای ما بسیاری از این حقایق را دیده اند
ما می توانیم کلیات مساله را بپذیریم که منطبق بر کتاب و سنت است؛ ولی این راه و مسیر، مسیر #خطرناکی است و نباید جلوی آن را باز گذاشت. زیرا خطر دکان داری برخی از افراد نیز وجود دارد و هر کسی ممکن است بر این اساس افرادی را دور خود جمع کنند.
علمای ما بسیاری از این حقایق را دیده اند، ولی بیان نمی کردند. یکی از اساتید ما که حالات خاصی داشت از بیان آن امتناع می کرد زیرا این کار را خطرناک می دانست زیرا ممکن است انسان به جای خدا انسان ها را دور خود جمع کند.
همه این گزارشات باید تک به تک بحث شود. در هر برنامه کارشناسان برنامه باید کاملا مسایل را آنالیز کنند. ولی اجمالا روح از بدن جدا می شود و تجرید اختیاری و اختیاری وجود دارد، ولی چیزهایی که مشاهده می کند مثل دیدن حقایق اعمال با روایات ما تطابق دارد.
@HozeTwit