eitaa logo
ھـور !'
922 دنبال‌کننده
1.5هزار عکس
570 ویدیو
109 فایل
ـــــــ ــ بِنام‌خدای‌نوروامید؛🤍 رسته‌هور، گوشـه‌ی‌دنجی برای‌برقراری‌حال‌خوب‌دلِ‌شما:).. عکاس‌هور Https://Instagram/Same.graph.Com گوش‌جان @Majnonemadar شروط‌‌وادمین‌تبادل @Hur_Tab @G0NAHKAR به پیام پین شدھ سربزنید* هور:نور،خورشید،روشنایی✨
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از نشر وقایع عاشورا
" امام «ع»از مکه بسوی عراق " راوی می گوید: حسین علیه السلام به سلیمان بن صرد خزاعی و مسیب بن نجیه و رفاعة بن شداد و گروهی از شیعیان کوفه ، نامه ای نوشت و آن را همراه قیس بن مسهر صیداوی [ به کوفه ] فرستاد . چون قیس نزدیک ورودی کوفه شد، حصین بن نمیر یکی از یاران عبیدالله بن زیاد سراغ او رفت تا او را تفتیشش کند. قیس ناچار نامه را بیرون آورده پاره پاره کرد. حصین بن نمیر قیس را نزد عبیدالله برد. چون برابر او ایستاد گفت : توکیستی؟ گفت: مردی از شیعیان امیر المومنین ، علی بن ابی ‌طالب علیه السلام و فرزندش هستم. گفت برای چه نامه ای را پاره پاره کردی؟ پاسخ داد : برای آنکه ازمضمون آن آگاه نشوی. گفت : نامه از سوی چه کسی بود و برای چه کسی‌؟ گفت : از سوی حسین علیه السلام برای گروهی از کوفیان که نام هایشان را نمی دانم. ابن زیاد خشمگین شد و گفت: به خدا سوگند از من جدا نخواهی شد تا آن که مرا از نام آنها با خبر کنی ، یا بر منبر بروی و حسین بن علیدعلیه السلام و پدر و برادرش را لعنت کنی، وگرنه تو را قطعه قطعه خواهم کرد. قیس گفت: نام آن افراد را که به تو نخواهم گفت، ولی لعن حسین علیه السلام و پدر و برادرش را انجام میدهم. قیس به منبر رفت ... ✍برگرفته‌ازڪتاب‌ نشردهید🏴 .
چھ ڪند که هر بار ناامید مےشود؟! • • • میسر نشد دیدن رویتان ... •.↝ @bezibaeeyekrooya .•
بسم رب الحسیݧ🏴•°
♡| Your love is the reason I breathe... | عشق تو دلیلے ست که من نفس میکشم... •.↝ @bezibaeeyekrooya .•
مَن خود میدانم اَربَعین برای بالیاقت هاست... اما حسن(ع) جان .. حسین(ع) حرف روی حرفِ بزرگتر نمیزند... ...🖤✨
هدایت شده از نشر وقایع عاشورا
" امام «ع»از مکه بسوی عراق " قیس به منبر رفت و پس از حمد و ثنای الهی صلوات بر پیامبر"ص" برعلی و فرزندان او صلوات الله علهیم درود و رحمت بسیار فرستاد و سپس عبیدالله بن زیاد و پدرش و گردنکشان بنی امیه را تا آخر لعنت کرد. سپس فرمود : ای مردم من فرستاده حسین ، به سوی شما هستم . از او در فلان جا جدا شده ام ، او را دریابید. این خبر را این زیاد رساندند .او دستور داد قیس را از بالای کاخ ، به زمین اندارند . او را انداختند و جان داد . رحمت خدا بر او باد. در روایتی دیگر ،حسین علیه السلام این نامه را از منطقه حاجز نوشت و غیر آن نیز گفته شده است. راوی می گوید : حسین علیه السلام به راه ادامه داد، تا به دو منزلی کوفه رسید. آن جا با حر بن یزید که همراه هزار سوار برخورد کرد. به حر فرمودند: [ این لشکر ] آیا یاور ما است، یا بر ضد ما ؟ گفت: بلکه بر ضد تو ای اباعبدالله ! فرمودند: لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم. ✍برگرفته‌ازڪتاب‌ نشردهید🏴 .
شبتون خدایے🌟 با بخوابیم🍀
بسم رب الحسیݧ🏴•°