هدایت شده از ایران سیاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ ماه پیش از امضای #برجام وهشدارهای رهبری:
"... خر آمریکا که از پل رد شد بر می گردد به ریشتان میخندد"
✅ @iransiasat_ir 👈
د؟ حالا هم که گفتهاند تحریمهای ثانویه هم برمیگردد.
🔹️یا گفته میشود که رابطهی بین اروپا و آمریکا شکرآب شده ... مگر برای این مذاکره کردیم؟ البته اروپا مخالفتی هم با آمریکا نخواهد کرد. ۹۷/۳/۲
تکمیلی(۱)/
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار سران قوا و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام، با اشاره به دشمنی مبنایی، عمیق و مستمر آمریکا با اصل نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران، شکست آمریکا در مسائل جاری را نیز به شرط ادای وظایف مسئولان، قطعی و بدون تردید خواندند.
🔹حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار در سخنان مهمی در دو محور رفتار صحیح در قبال آمریکا، برجام و اروپا و نیز لوازم و ضرورت های حرکت راهگشای اقتصادی در داخل کشور، چندین تجربه عبرت آموز در روابط ایران و غرب را یادآوری و تضمین های لازم اروپا برای ادامه یافتن برجام را تشریح کردند.
تکمیلی(۲)/
رهبر معظم انقلاب: در شکست دشمن شک نداریم/ رئیس جمهوری کنونی آمریکا هم سرنوشتی بهتر از اسلافش نخواهد داشت
رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار رمضانی مسئولان و کارگزاران نظام:
🔹از اول انقلاب تا امروز، آمریکا انواع دشمنیها را برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی انجام داده است و انواع کارهای سیاسی، اقتصادی، نظامی و تبلیغاتی را علیه جمهوری اسلامی سازماندهی کرده است.
🔹همهی این کارها هم هدفش «براندازی» بود و این کلمه که تکرار میشود، چیز جدیدی نیست. همهی این توطئهها هم شکست خورده؛ شما جمهوری اسلامی را مقایسه کنید که بعد از ۴۰ سال با تواناییهای گوناگون دارد حرکت میکند و پیش میرود. و همهی اینها شکست خورده ... مثل گربهی معروف داستان تام و جری؛ و باز هم شکست خواهد خورد. ما در شکست دشمن شک نداریم و هرکس که با معارف اسلامی آشنا باشد این را میداند.
🔹رئیس جمهوری کنونی آمریکا هم سرنوشتی بهتر از اسلافش مانند بوش و نئوکانها و ریگان نخواهد داشت و در تاریخ گم خواهد شد. ۹۷/۳/۲
تکمیلی(۳)/
شش تجربه مهمی که برای تصمیمگیری درباره برجام باید بدانیم/ به رسمیت شناختن حق غنیسازیمان به خاطر پیشرفتمان است نه مذاکره
رهبر انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام:
🔹مقدمهی هر تصمیمی این است که ما به تجربههای گذشتهی خودمان مراجعه کنیم؛ «من جَرّب المُجرّب حَلّت به النّدامة» اگر از تجربهها درس نگرفتیم قطعاً ضرر خواهیم کرد.
🔹چندین تجربه در مقابل ماست؛ من حالا چند تجربهی واضح را که عرض بکنم همه تصدیق خواهید کرد. اینها، هم برای تصمیمگیری امروز ما مهم است هم برای آیندگان مهم است.
1⃣ تجربهی اول این است که دولت جمهوری اسلامی نمیتواند با آمریکا تعامل بکند؛ این تجربه اول. چرا؟ برای خاطر اینکه آمریکا پابند به تعهدات خودش نیست. نگویید اینها کار این دولت است و کار ترامپ است. نه! دولت قبل آمریکا هم که با ما نشست و صحبت کرد؛ آنها هم همینجور عمل کردند ... به شکل دیگری نقض کردند. آنها هم تهدید کردند، آنها هم برخلاف تعهدات خودشان عمل کردند. این، جواب آن کسانی که بارها و بارها به ما در طول زمان میگفتند که آقا چرا با آمریکا مذاکره نمیکنید، چرا با آمریکا تعامل نمیکنید، این جوابش.
2⃣ تجربهی دوم، عمق دشمنی آمریکا با ایران است. دشمنی آمریکا بر محور مسئلهای مثل اتمی نیست، بحث فراتر است: نظامی که قد برافراشته و نسبت به آمریکا هیچ ملاحظهکاریای نمیکند و پرچم اسلام را در دست گرفته است. آمریکا با چنین نظامی عمیقاً مخالف است. آمریکا میخواهد مؤلفههای قدرت را در جمهوری اسلامی از بین ببرد.
3⃣ تجربهی سوم این است که انعطاف در برابر این دشمن، تیغ او را کُند نخواهد کرد بلکه او را گستاختر خواهد کرد؛ همان بوش دوم در مقابل انعطاف دولت وقت، اسم محور شرارت را روی او گذاشت. اگر میخواهید کاری کنید که دشمنی کم شود، انجام بدهید ولی راهش نرمش و انعطاف نیست.
4⃣ تجربهی چهارم این است که ایستادگی در مقابل آمریکا باعث عقب نشاندن او میشود. اینکه سازمان ملل حق غنیسازی ما را امروز به رسمیت شناخته، منشأش مذاکره نیست، منشأش پیشرفت ما در زمینهی هستهای است که اینها حالا به تب راضی شدهاند.
5⃣ تجربهی پنجم، تجربهی همراهی اروپا با آمریکا در مسائل مهم است. ما بنای دعوا با اروپا نداریم اما این سه کشور نشان دادهاند در حساسترین موارد با آمریکا همراهند. حرکت زشت فرانسه در نقش پلیس بد مذاکرات هستهای و کارشکنی انگلیسیها در تهیهی کیک زرد از این موارد بود.
6⃣ تجربهی ششم، گره نزدن مسائل کشور به برجام و مسائل خارجی است... ما نباید مسائل کشورمان را به امری که از اختیارمان خارج است گره بزنیم. ۹۷/۳/۲
تکمیلی(۴)/
رهبر انقلاب: مذاکره کردیم که آمریکا بیآبرو شود یا مذاکره کردیم که تحریمها برداشته شود؟
رهبر انقلاب، عصر امروز در دیدار مسئولان نظام:
🔹️نباید از یک سوراخ دو بار گزیده شویم و از تجربههایمان استفاده نکنیم و به چیزهای کماهمیت دل خوش کنیم.
🔹️مثلاً اینکه میگویند در این قضیهی برجام، آمریکا از نظر اخلاقی و آبرو شکست خورده ... خب بله، اما آیا ما مذاکره کردیم که آمریکا بیآبرو شود یا مذاکره کردیم که تحریمها برداشته شو
خبرگزاری تحلیلی خبری ایبسنا اصفهان
✅مسابقه مشاعره 🔶همراه با جوایز ارزشمند برای ۳ نفر ⏱زمان:۱۰تیرماه ⬅️مکان:مقبره صائب #نگارخانه_مهر
هدایت شده از خبرگزاری فارس
جدول | شروط ایران برای ادامه برجام
🔹حضرت آیتالله خامنهای در دیدار سران قوا و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام، شروط ایران برای ادامه یافتن برجام و تضمینهای لازم اروپا را اعلام کردند.
@Farsna
خبرگزاری تحلیلی خبری ایبسنا اصفهان
💐 #امیرالمؤمنین علی علیه السلام : 🍇 وَ قَالَ (عليه السلام): لِابْنِهِ الْحَسَنِ (عليه السلام)... وَ
هدایت شده از خبرگزاری فارس
جدول | تجربههایی برای رفتار مناسب در برابر آمریکا و برجام
🔹حضرت آیتالله خامنهای در دیدار سران قوا و جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام، لازمه انجام وظایف و اتخاذ تصمیم صحیح درباره قضیه برجام را بهرهمندی از تجربههای گذشته دانستند و بر همین اساس به بیان ۶ تجربه و درس مهم در خصوص آمریکا پرداختند.
@Farsna
هدایت شده از بسیج دانشجویی شهید آوینی
این بار نیز به لطف خدای متعال گروه جهادی عاشقان مهدی عج دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان توانست پروژه جهادی دیگری در منطقه لنجان را به پایان برساند.
امید است این راه توسط گروه های جهادی ادامه دار و موفق باشند تا دل امام زمان، رهبر انقلاب و نیازمندان شاد گردد.
#بسیج_دانشجویی_شهید_آوینی
@Bsoaviniln
نمایشگاه سوم خرداد در دانشگاه امین
/در خبرگزاری ایبسنا بخوانید
http://ibsna.ir/index.php/2018-02-09-12-19-49/2018-02-09-12-25-44/2018-02-16-19-49-34/item/247-2018-05-25-05-50-23
⚡️خود را در میدان تیر دشمن قرار ندهیم
🔹محورهایی از گفت و گوی امروز با روزنامه فرهیختگان:
🔺یکی از اصلیترین ابزارهای استکبار برای اعمال سلطه در عصر حاضر، استانداردسازی و قاعده سازی در سطح بینالمللی و اجبار کشورها برای رعایت کردن این قواعد و نظامات است.
🔺کارکرد این قواعد به گونه ای است که با سلطه رابطه متقابل دارند؛ یعنی از یک سو توسط قدرتهای سلطهجو تدوین میشوند، از سوی دیگر اجرا شدن این نظامات، عامل تقویت قدرت سلطهگر است. هرچه پایبندی کشورها به این قواعد و استانداردها بیشتر باشد، نظام سلطه قدرتمندتر خواهد شد، توان زورگوییاش بیشتر خواهد شد.
🔺یکی از اساسیترین نظامات بینالمللی که چنین رابطه متقابلی با قدرتهای سلطهگر دارد، نظامات متعارف اقتصادی بالاخص نظامات مالی است.
🔺نظام سلطه در دهههای گذشته موفق شده با ایجاد، توسعه و متعارف ساختن یک سری نظامات مالی در جهان، بر جریان تعاملات اقتصادی میان کشورها اشراف پیدا کند و با تکیه بر این اشراف، ابزارهای دیگر خود مانند تحریم و تهدید را برای ضربه زدن به اقتصاد کشورهای مخالف سلطه به کار گیرد. از کنفرانس سال 1944 برتن وودز، این روند آغاز شد و پیوسته و بنا به اقتضائات زمان، تغییراتی در نظامات مالی بین المللی ایجاد کردند. تاسیس نهادهایی مانند بانک جهانی و صندوق بین المللی پول، مسلط ساختن دلار به عنوان یک ارز بینالمللی، ایجاد سامانههایی مانند سوئیفت، تشکیل نهادهایی مانند FATF و اجبار کشورها به رعایت استانداردهای آن را باید در چارچوب همین سیاست دید.
🔺امروز آمریکا از این اشراف و سلطه ای که بر شبکه مالی بین المللی دارد، به عنوان یک قدرت جایگزین قدرت نظامی یاد میکند و نام آن را قدرت اعمال فشار میگذارد که مزایای قدرت سخت و نرم را دارد، معایب و هزینهها و محدودیتهای آنها را ندارد.
🔺شرط اساسی موفقیت دشمن در بهرهبرداری از این امکانات و ابزارهایش در حوزه مالی بین المللی، حضور هرچه بیشتر ما در این شبکه مالی و محدود ساختن مبادلات و تعاملاتمان به این شبکه و نظامات مرتبط با آن است. دو سال قبل، در گزارش یکی از مراکز وابسته به دستگاه نظامی آمریکا (گزارش موسسه رند برای دفتر بازبینی دفاع چهارگانه پنتاگون) در این باره تصریح شد که آمریکا دیگر امکان استفاده از قدرت نظامی خود علیه سه کشور ایران، چین و روسیه را ندارد، اما میتواند از سلطه خود بر شبکه مالی بین المللی علیه این کشورها بهره برداری کند و به آنها فشار بیاورد که رفتارشان را طبق میل آمریکا تغییر دهند. هر چه این سه کشور در این نظامات مالی بیشتر ادغام شوند، ضریب آسیبپذیری آنها در برابر حملات آمریکا افزایش خواهد یافت. لذا می بینیم که ما را برای ادغام در این نظامات هم تشویق می کنند و هم تهدید، هم حمایت میکنند و هم اجبار. هدف چیست؟ هدف همان افزایش ضریب آسیبپذیری ما و دقیق تر شدن حملات و ضرباتی است که می خواهند به اقتصاد ما وارد کنند.
🔺شما هرچقدر بیشتر در عمق میدان تیر دشمن قرار گیرید، طبیعی است که احتمال اصابت تیر او به شما بیشتر و بیشتر خواهد شد. اما هرچه از این میدان فاصله بگیرید و مسیر دیگری را برای خود انتخاب کنید، توپخانه و تیربار دشمن را بیاثرتر خواهید کرد.
🔺لذا یکی از اساسی ترین اقدامات ناظر به مقاوم سازی اقتصاد کشور در این جنگ اقتصادی، پرهیز جدی از ورود به میدان تیر دشمن یعنی پرهیز از ادغام در نظامات تحت سلطه دشمن است. باید برای مبادلات و تعاملات اقتصادی خود از نظامات جایگزین استفاده کرد؛ چه ساز و کارهایی که موجود است، و چه ساز و کارهایی که میتوان با ظرفیت و علاقه موجود در کشورهای مخالف سلطه برای استقلال از این نظامات، ایجاد کرد. یکی از حوزههایی که دیپلماسی اقتصادی ما باید به صورت جدی در آن فعال شود، همین بی اثر سازی نظامات مالی تحت سلطه دشمن است. این موضوع، از تکالیف دستگاهها در سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و سیاست های کلی برنامه ششم است که ابلاغ شده و باید پیگیری شود. بندهای 10، 11 و 12 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و بند 4 سیاست های کلی برنامه ششم توسعه ناظر به این مسئله است.
@jebraily
سراج/🔴معادله دو مجهولی در ریاض🔴
🔷منابع اطلاعاتی احتمال میدهند که ماجرای تیراندازی یک ماه پیش در کاخ الخزامی ریاض، به اختلاف محمد بنسلمان با برادرانش بر سر موضوع زندانی شدن مادرشان مرتبط باشد.
🔷پیشتر «سیبیاس» به نقل از یک مقام مطلع آمریکایی مدعی شده بود که محمد بن سلمان، بیش از دو سال است که مادرش «فهدة بنت فلاح» را زندانی کرده تا وی، مانع اقدامات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی شاهزاده نشود. دربار سعودی از دو سال پیش به این سو ناپدید شدن مادر بن سلمان را با بهانههای مختلف توجیه نموده است. شایان ذکر است سلمان بن عبدالعزیز سه بار ازدواج کرده که همسر اول وی «سلطانة بنت ترکی» فوت نموده و همسر سوم «سارة بنت فیصل» نیز طلاق گرفته است. سلمان دارای 12 فرزند پسر و 1 فرزند دختر است.
🔷با این شرایط معمای ریاض دو مجهوله شد و علاوه بر محمد بنسلمان، سرنوشت همسر پادشاه نیز نامعلوم است. در این میان برخی منابع از فوت «فهدة بنت فلاح» در زمان محبوس بودن خبر میدهند. از طرف دیگر چنانچه موضوع فوت همسر سلمان صحت داشته باشد، احتمالِ اختلاف محمد بنسلمان با برادرانش بر سر موضوع زندانی شدن مادرشان نیز تقویت میگردد.
ظریف وزیر امور خارجه در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹روند اجرای مقررات بازدارنده اتحادیه اروپا آغاز شده ولی ما اعتقاد داریم که این مسائل کافی نیست، یعنی اروپایی ها باید وارد اقدامات عملی بیشتری شوند.
🔹همکاران من در بروکسل برای عملیاتی شدن 9 بندی که خانم موگرینی در بیانیه خود به آن اشاره کرده، در حال مذاکره هستند.
🔹آمادگی داریم ببینیم که اروپاییها تا چه حدی میتوانند حرفهایشان را به عمل تبدیل کنند.