تعزیه اشرافی برای عدالت و جمهوریت - ۳
سیاستبازان اشرافی در همین تاریخ معاصر، در پوشش ضرورت سازندگی کشور پس از جنگ -که واقعا ضرورت هم داشت- مرتکب امتیازطلبی و رانتطلبی و تجمل شدند و تورم 50درصدی را سر سفره مردم بردند.
اما همانها پس از شاکی شدن مردم، خود را در انتخابات سال 76، معترض وضع موجود جا زدند و با فریب مردم، در قدرت ماندند! آنها همین ژست را در سالهای 92 و 96 گرفتند و بارها کشور را به خاطر عقدههای خود، به کام آشوب نیابتی که نقشه دشمن بود، کشاندند.
اشرافیگری فتنهگران چنان فاحش است که عباس عبدی خرداد ۹۵ در نشریه «صدا» نوشت «باید قبول کرد بخشی از اصلاحطلبان در عمل، توجه گذشته خود به طبقات ضعیف را فراموش کردند یا کنار گذاشتند. زندگی شخصی آنان بهطور ملموسی با گذشته فاصله گرفته بود. اگر آدرس محل سکونت کسانی که در جریان رویدادهای پس از خرداد ۸۸ به زندان رفتهاند را بنویسید، معلوم میشود بخش قابل توجهی از آنان در مناطق شمالی شهر هستند. زندگی آنان نیز چون گذشته نیست». در همین روند بود که با وزرای چندهزار میلیاردی و بیکفایت در دولت مدعی تدبیر مواجه شدیم.
زیادهخواهی و امتیازطلبی، پاشنه آشیلی است که سیاستمداران را آماده سواریدادن و دوشیده شدن میکند. مرتکبان فتنه سال 88 که علیه رای جمهوریت شوریدند، همانها بودند که سال 82 با گردنکلفتی و بیانیهپراکنی و تحصن و تهدید به استعفا در دولت و مجلس، خواستار تعطیلی انتخابات مجلس شدند اما به سد سدید صیانت رهبر انقلاب از حق انتخاب مردم برخوردند.
بارها در چند دهه اخیر، با موجهای ضدانتخابات یا ضدمنتخب مردم، از سوی طیفهای گوناگون مواجه شدهایم. اما همواره این رهبری بوده که از حرمت رای مردم صیانت کرده است؛
چه آن زمان که زمزمه دستکاری قانون اساسی برای ابقای رئیس دولت سازندگی مطرح شد، و چه ادواری که مخالفان خواستار پایان پیش از موعد دولت خاتمی یا احمدینژاد و روحانی - با انگیزههای مختلف- بودند. نتیجه این خواسته هم در ظرف دشمنان ملت میریخت.
اکنون جریانی خصمانه و ضدانتخابات را میشود رصد کرد که یک سر آن به آمریکا و انگلیس و اسرائیل و فسیلهای سلطنتطلب، و سر دیگر آن به برخی اشرافیتزدگان منحرف از انقلاب برمیگردد. دشمن میخواهد مردمسالاری را از چشمها بیندازد یا تبدیل به عزا کند.
نقشآفرینی «جمهور» در منطقهای که دستنشاندگان آمریکا نگذاشتهاند مردم، انتخاب کردن را نوبر کنند، الهامبخش ملتها و مصیبتی برای آمریکا است.
اشرافیت متهم در فتنه 88 هم که آدرس تحریمها را به دشمن، و آدرس تسلیم در مقابل فشار تحریم را به دولتمردان داد و موجب نارضایتی مردم شد، ترجیح میدهد بهجای پاسخگویی درباره سوءمدیریت، نارضایتیها را بهانهای برای معارضه با جمهوری اسلامی قرار دهد. همزمان با فشار اقتصادی و جنگ رسانهای دشمن، طیف اشرافیتزدهای که تورم 52 درصدی را سر سفره مردم آوردند، ابایی از بحرانآفرینی ندارند.
به شهادت تاریخ، مواجهه با اشرافیتی که با تهدید و تطمیع، از عوام و خواص سرباز میگیرد و جبهه میسازد و انحراف و تحریف تدارک میکند، نبرد پیچیدهای است که به سادگی و سرعت یکسره نمیشود.
باطن آن جنگ است و ظاهر آن، رنگ و لعاب کردن باطل و فروختن جای حق. حتما باید شجاعت به خرج داد و در مقابل جنجالها میدان را خالی نکرد. اصلا در میانه میدان بودن و خالی نگذاشتن عرصه در برابر رعبافکنی و هتاکی اصحاب فتنه، یک ضرورت است.
اما مهمترین رکن این مصاف، روشن کردن حقایق و فرونشاندن گردوغباری است که تشخیص را برای مردم دشوار میکند. روشنگری صبورانه، شکننده طلسم و جادوی فتنه است.
مردم، سرمایه نظام امت- امامت (جمهوری اسلامی) و ریشه استقرار و استواری آن هستند. دفاع و مقاومت و تهاجم به دشمن، از متن افکار عمومی آغاز میشود؛ همان که «بسیج» شد و کارهای کارستان در متن انقلاب اسلامی کرد.
🔺متن یادداشت روز کیهان با عنوان " عدالت و اشرافیت، جهور و ضد جمهور" http://kayhan.ir/🔺
@IMANI_mohammad
.
#سورپرایز_از_اون_وری نشود!؟
۱- وزیر اطلاعات: توزیع کنندگان مواد مخدر با #پهپادها مواد جابجا میکنند.
۲- رئیس سازمان هواپیمایی: #پست_پهپادی، مجوزی از این سازمان که مسئولیت نظارت و سازماندهی فعالیت های پهپادی را در کشور دارد، نگرفته است.
۳- آقای آذری جهرمی! یک وقت محموله به محموله نشود و مردم، چپکی و از اون وری سورپرایز شوند؟
@IMANI_mohammad
هواخوری توکیو را گران نفروشند!
🔹عراقچی معاون وزیر خارجه با اشاره به سفر روز جمعه روحانی به ژاپن گفته است:
🔻"در زمان تحریم ایران در دهه ۵۰ میلادی [66 سال قبل]، تنها کشتی که جرات کرد از ایران نفت بخرد، کشتی نیشی مورا ژاپنیها بود. آنها ۲۰ هزار تن نفت از ایران خریدند. این نقطه عطفی در تاریخ روابط ایران تبدیل شد.
🔻مذاکرات خرید نفت ایران به واسطه یک خبرنگار انجام شد که برای مصاحبه با مصدق از سوی روزنامه یومیوری به تهران آمده بود، آن خبرنگار فرد عادی نبود و در سال ۱۹۵۴ وزیر کار ژاپن شد.
🔻وقتی جسارت و درایت ژاپن با جسارت و درایت ایرانی تلفیق میشود، میتواند برای دو کشور نتایج موفقی به همراه داشته باشد".
🔹او پس از این خاطره گویی، تصریح می کند : "سفر آقای روحانی به ژاپن بسیار فشرده و یک روزه است. #نباید_توقع_خاصی_هم_داشت. سفرهای دیپلماتیک یک جریان مستمر است و این گونه نیست که با یک حرکت، نتیجه خاصی حاصل شود. باید صدها ملاقات کرد تا به نتیجه نزدیک شد".
♦️جمله آخر عراقچی، تصریح بر بی خاصیتی سفر توکیو با وجود همه هیاهوهای تبلیغاتی است. واقعیت این است که ژاپن در سال های اخیر، نه فقط درباره ایران بلکه حتی در روابط خود با آمریکا هم کاملا منفعل و مطیع عمل کرده است.
🔹شرکت تویوتا فروردین ۱۳۹۶ به خاطر فروش یک دستگاه خودرو به سفارت ایران در هند، رسماً از آمریکا عذر خواهی کرد و قول داد معامله با ایرانی ها را کاملا متوقف کند! این در حالی بود که تویوتا تامین کننده اصلی ادوات و وسائط نقلیه گروهک تروریستی داعش بوده است.
♦️نخست وزیر ژاپن ۲ سال قبل با حضور در کنگره آمریکا، از نقش ژاپن در جنگ جهانی دوم عذر خواهی کرد! و حال آن که آمریکا با ۲ بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی، 140 هزار ژاپنی را کشته و چند برابر آن را دچار عوارض جسمی و روحی کرد!
🔹از طرف دیگر و طبق اخبار موجود، متاسفانه درخواست میانجیگری نه از سوی ژاپن یا آمریکا بلکه از سوی دولت آقای روحانی مطرح شده و شینزو آبه هم قبل از هر چیز، از دولت آمریکا برای دعوت روحانی به توکیو اجازه گرفته است!
♦️واقعیت این است که ژاپن در چند سال اخیر، با تبعیت از آمریکا، خرید نفت از ایران را به صفر رسانده و در ماجرای اعزام نیرو به خلیج فارس نیز همین حرف شنوی را ادامه داد. ژاپن فقط به عنوان کرم سر قلاب ترامپ عمل می کند و حال آن که روحانی گفته بود "نمی پذیریم دوباره سرمان کلاه بگذارند".
🔹اخیرا سایت دیپلماسی ایرانی (وابسته به صادق خرازی) نوشت "سفر روحانی به توکیو (بدون دادن باج جدید به آمریکا) فقط تمدّد اعصابی برای نهاد ریاست جمهوری است که چند روزی را با هزینه معقول خارج از ایران باشد". مراقب باشیم این هواخوری در توکیو را به دولت و مردم ما گران نفروشند!
@IMANI_mohammad
این معجون سمّی چگونه ساخته شد؟
🔹جهانگیری معاون اول رئیس جمهور اخیرا گفت "#هیچ_وقت_فکر_نمی_کردیم کشور مستقلی مثل هند هم نفت ما را نخرد".
♦️حتما دولت در شرایط دشواری به لحاظ درآمدی به سر می برد، اما خود دولتمردان و مشاوران آنها، بزرگ ترین مقصر این وضعیت هستند.
🔹ما قبل از برجام، با وجود همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی سنگین، توانسته بودیم ضمن دور زدن تحریم های سنگین، روزانه 1/5 میلیون بشکه (حتی به کشورهایی مانند هند و ژاپن و کره جنوبی) نفت بفروشیم؛ این رقم اکنون به چند صد هزار بشکه رسیده است. چرا؟
♦️دولتمردان متهم در قفل شدگی اقتصاد کشور، غیر از عدم اهتمام به "رونق تولید و صادرات غیر نفتی" و "لزوم دور زدن تحریم ها"، دو تقصیر بزرگ دیگر هم داشته اند: اعتماد مطلق به آمریکا و عدم پیش بینی مواردی که از سوی صاحب نظران منتقد، بارها پیش بینی و هشدار داده شد.
🔹دولت و وزارت خارجه، برجام را با منطق موهوم "آمریکا کدخداست و بستن با او راحت تر است" و "امضای کری تضمین است"، امضا کردند و متاسفانه وقتی کار از کار گذشته بود، تازه آقای ظریف گفت "هر توافقی با دولت آمریکا، حتی به اندازه جوهر هم ارزش ندارد"!
♦️آمریکایی ها برای چند سال، از دولت ما زمان خریدند و مقارن خواب برخی دولتمردان، سراغ شرکای ما رفتند. این اتفاق نه فقط در دولت ترامپ، بلکه در دولت اوباما صورت گرفت که تحریم ویزایی و همچنین گسیل هیئت های تهدید به کشورها از آن جمله بود.
🔹دولت اوباما بارها به کشورها و شرکت ها هشدار داد که همه تحریم های غیر هسته ای ایران سر جای خود باقی است. و این در حالی است که آقای روحانی روز اعلام توافق، ادعا می کرد "همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی، در روز اجرای توافق، بالمرّه (یکجا) لغو می شود".
♦️تازه اوایل شهریور امسال بود که روحانی گفت "این سال 98، آن 98 که ما میخواستیم نیست. آن 98 که ما اول انتخابات در سال 96 طراحی کرده بودیم این نیست".
🔹همچنین واعظی رئیس دفتر روحانی، 25 اسفند 97 و در پاسخ این سوال روزنامه سازندگی که "آیا دولت پیشبینی میکرد آمریکا ممکن است از برجام خارج شود؟"، گفت #پیش_بینی_این_رفتار_آمریکا_را_نداشتیم.
🔹واعظی فروردین 98 هم به خبرگزاری پانا گفت: "می دانستیم آمریکا از برجام خارج می شود اما #پیش_بینی_نمی_کردیم به این سرعت از آن خارج شود".
♦️مشکل از کجا بود؟ اعتماد به دشمنی که زبان فریب به کار گرفته بود. بنابراین توافقی توام با تعهدات ناهمزمان (نقد/ نسیه) و فاقد کمترین تضمین معتبر امضا شد.
🔹البته مشکل دولت در جا ماندن از پیش بینی ها، فقط منحصر به برجام نیست و انواع بی تدبیری های اقتصادی، فرهنگی و ارتباطاتی، محیط زیستی و ... را شامل می شود. #پیش_بینی_نمی_کردیم، معجون مسمومی است که از ترکیب نادانی و غرور و تعصب لیبرالی ساخته شد؛ و البته با چاشنی نفوذ.
@IMANI_mohammad
این قدر نعل به نعل ؟!
🔹نه در لبنان کسی درباره عدم کفایت سعد حریری شک دارد و نه در ایران، درباره روحانی. اما دشمن هم اکنون، بی ثبات کردن دولت ها در کشورهای هدف تهاجم را مقدمه، پروژه بی ثبات سازی قرار داده و بنابراین، ماجرا فرق می کند.
♦️در کشور ما رهبر حکیم انقلاب و در لبنان سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله، دست دشمن را خواندند و با وجود انتقادهای جدی که به برخی عملکردها دارند، زمزمه استعفای رئیس دولت را بازی در نقشه دشمن نامیدند و با آن مخالفت کردند.
🔹در این میان، سوالی روشن از حزب (گروهک) اتحاد ملت و کسانی مانند سعید حجاریان و عباس عبدی و عبدالله ناصری (مشاور خاتمی) وجود دارد: در حالی که استعفای رئیس دولت، نقشه مشترک عوامل آمریکا و عربستان و اسرائیل در متن پروژه بی ثبات سازی در #لبنان و #عراق بود، چرا طابق النعل بالنعل، پشت سر همان ها حرکت کردید؟
♦️سرسپردگی بعثی ها و فالانژیست ها به آمریکا و عربستان و اسرائیل روشن است؛ شما چرا عینا رفتار آنها را تقلید و تکرار کردید؟!
@IMANI_mohammad
.
بی صلاحیت های دو قبضه!
🔹هیئت های اجرایی انتخابات، در اختیار دولت هستند. به همین دلیل هم، ثبت نام کنندگان بسیاری را که فاقد صلاحیت محسوب می شوند، تایید کرده اند و مورد اعتراض صاحب نظران هستند.
♦️اما عجیب این که همین هیئت های آسان گیر، علی شکوری راد، آذر منصوری، جواد امام، هادی غفاری، علی باقری، عماد بهاور، امیر آریازند، رویا بلوری و بهرام پارسایی را فاقد صلاحیت اعلام کرده اند.
🔹واقعا برای افکار عمومی جای سوال است که این عده و مشخصا مشخصا شکوری راد، منصوری و جواد امام (سران حزب اتحاد ملت و نزدیک به خاتمی) مرتکب چه تخلفات فاحشی شده اند که حتی هیئت اجرایی هم صلاحیت آنها را رد کرده و نتوانسته چشم پوشی کند؟!
@IMANI_mohammad
حافظه ملی را "تعطیل" می خواهند؟!
🔹از جمله روش های ارزیابی یک رویکرد در سیاست خارجی این است که آیا تولید قدرت کرد و موجب بسط ید شد، یا موجبات تضعیف قدرت ملی و کاستی گزینه ها را فراهم کرد؟
♦️طراحان برجام، وعده افزایش گزینه ها و قدرت ملی را می دادند اما این مانند مسکّن و مخدّری بود که بسیاری را از نقشه دشمن غافل کرد.
🔹ساختار معیوب برجام، این فرصت را به آمریکا داد که از برجام خارج شود و تحریم ها را توسعه دهد؛ هر چند که روند بازگشت تحریم ها (کاتسا، آیسا، تحریم های ویزایی و ارعاب شرکای ایران) در دولت اوباما شدیدا پیگیری می شد.
♦️آمریکا زیر برجام زد و تحریم های تعلیق شده را برگرداند، چون مطمئن شد تیم روحانی- ظریف نمی توانند و نمی خواهند از توافق خارج شوند؛ بنابراین فقط خسارت ها و تعهدات برجام برای ما ماند.
🔹دولت در این مدت به جای اهتمام به تولید توانایی های مستقل از غرب، از جمله در زمینه دور زدن یا بی اثر کردن تحریم ها و تقویت مراودات با بسیاری از کشورها، مهار و محدودیت مد نظر آمریکا و غرب را پذیرفت.
♦️با این خیال که رویکرد، راه اتوبانی پیش پای ما می گذارد و حال آن که این مسیر اتوبان نما، حتی در کوتاه مدت، به دالانی تنگ و تحت اشراف دشمن ختم می شد. بنابراین گزینه های دولت، چه برای مواجهه و چه برای چانه زنی، محدود و محدود تر شد.
🔹از وعده های گشایش 150 و 200 میلیارد دلاری، به وعده اروپایی SPV رسیدیم. آنها پاییز پارسال، دولت ما را با این شبه کانال که وعده"نفت در برابر کالا" را می داد، سرگرم کردند.
♦️سپس برای چند ماه، وعده کانال مضحک تری به نام اینستکس را دادند: بدون خرید نفت از ایران (تعهد برجامی)، پول نفت فروخته شده ایران به کشورهای غیر اروپایی را بگیرند و غذا و دارو به ما بفروشند. این رقم نهایتا به 4 میلیون یورو رسید!
🔹تابستان امسال، همین وعده موهن هم فراموش شد و فرانسوی ها مدعی شدند می خواهند اجازه آمریکا برای گشایش یک اعتبار 15 میلیار دلاری را بگیرند.
♦️البته همین وعده های نسیه، با شرط گذاری به تیم روحانی و ظریف فروخته می شد و در داخل، برای مردم فاکتور می کرد که مثلا دیپلماسی التماسی دارد کار می کند!
🔹شرط هایی که اصلا در برجام نبود: باید تمکین به مطالبات FATF را از 37 بند به 41 بند برسانید و با آمریکا و اروپا، مذاکرات جدید درباره "تغییر برجام و افزایش تعهدات، توقف توانمندی موشکی ، و واگذاری نفوذ و قدرت منطقه ای ایران" را آغاز کنید.
♦️سه ماه بعد از عملیات فریب نیویورک و معلوم شدن این که فرانسه مسلوب الاختیار، فقط نقش کرم سر قلاب را بازی می کند، این بار مهره بی اراده تر آمریکا (ژاپن) را سر قلاب زده اند؛ البته به درخواست عجولانه روحانی!
🔹پارسال که اسم اس پی وی و اینستکس در میان بود، کسی باور می کرد این بسته های پر از هیچ، صرفا برای فریب و وقت کشی است و قرار است با نمایش توکیو و نظایر آن، از یادها برود؟
♦️روحانی سال 92 پای میز مستقیم مذاکره با آمریکا نشست که تحریم ها را نابود کند یا شش سال بعد، و این بار از موضع ضعف، واسطه هایی مانند فرانسه و ژاپن را برای مذاکره دوباره (دیوانگی به تعبیر خود روحانی) بپذیرد؟! چرا خود را گول می زنند؟ یا مردم را کم حافظه می شمارند؟
@IMANI_mohammad
هندوانه آبه!
🔹توییتر آقای ظریف، این تصویر را به عنوان "پذيرايى يلدايى ژاپن از هيات ايرانى" منتشر کرده است.
♦️ظاهرا که بیشتر دکور است تا پذیرایی؛ درست مانند خود برجام و وعده های پس از آن. فقط دهان تان را آب می اندازند. یا حداکثر چیزی در حد شیرینی آدامسی!
🔹هر چه هست، امیدواریم همین یک قلم میز آرایی را با آقای روحانی و تیم همراهش، گران حساب نکنند.
♦️کاش آقای ظریف هم به جای گشتن دنبال حاشیه در وسط مذاکرات، حواسش باشد تا به قول آقای روحانی، دوباره سرشان کلاه نرود.
🔹این تصویر شاید برای پر کردن صفحه اول روزنامه های بزک کننده برجام جالب باشد اما برای سرگرم کردم مردم، نه.
♦️قدیم تر می گفتند فکر نان کن که خربزه آب است. حالا با این تصویر باید گفت فکر نان کن که نصفه هندوانه آبه، زیادی آبکی و فقط برای نمایش است..
@IMANI_mohammad
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹یک شنبه ۱ دی ۱۳۹۸
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
چرا باید برجام را متوقف کرد /۱۰ شاخص اقتصادی پاسخ میدهد
http://kayhan.ir/fa/news/177842
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
... چون تل آویو شخم نخورده
🔹چرا ادعای رسانه های سعودی درباره شهادت فرمانده هوافضای سپاه در سوریه و در حمله موشکی رژیم صهیونیستی دروغ است؟ پاسخ پیچیده نیست.
♦️به این دلیل روشن که قطعا در صورت ارتکاب چنان خبطی از سوی صهیونیست ها، تل آویو و حیفا و مراکز مهم نظامی و اقتصادی اسرائیل بلافاصله با صدها موشک شخم زده می شد.
🔹این را سران رژیم صهیونیستی بهتر از هر کس می دانند و یک بار در ابعادی به مراتب کوچک تر، در تاسیاست نظامی و راداری خود در نزدیکی بلندی های جولان تجربه کرده اند.
@IMANI_mohammad
دعای زیباکلام برای روحانی؟
✍️ آقای زیباکلام گفته "دعا کنیم خداوند، روحانی را از تندروها نگیرد. لقب«گلگیر» رابه آقای روحانی اعطاء می کنم چون همه گِل و لایِ سیاستها و تصمیمات نادرست بخشهایِ دیگر به ایشان پرتاب میشود. خداوند ایشان را برای نظام حفظ کند تا کماکان همه مصیبتهابرسرش ریخته شود".
♦️به سبک استدلال زیباکلام باید پرسید او و دیگر حامیان روحانی، دعا می کنند خداوند روحانی را از آنها بگیرد تا پاسخگوی عملکرد وی نباشند؛ یا بر عکس، خداوند روحانی را از غربگراها نگیرد که راحت بتوانند همه دروغ و فریب ها و ناکارآمدی ها را گردن او بیندازند؟
🔹روحانی که ناگهان از آسمان نیفتاده، همینی هست که بوده. گیریم که امثال زیباکلام، سال 92 روحانی را نمی شناخته اند؛ سال 96 هم او را نشناخته بودند که در ستاد انتخاباتی وی فعال بودند؟!
♦️ثالثا اگر روحانی گلگیراست، زیباکلام به طریق اولی گلگیر در گلگیر است که از رای به روحانی حمایت کرده؛ همان گونه که طیف متبوع وی با این حساب، به واسطه حمایت از امثال هاشمی و خاتمی، سرگرم گلگیری بوده اند!
🔹معتقدم با وجود انگیزه ناسالم و فریبکارانه امثال زیباکلام، رفتار آنها در طول این سالها به علل مختلف، نهایتا در سبد نظام ریخته است؛ ولو قصد خلاف آن را داشته اند.
♦️اما آن انگیزه ناسالم چیست؟ زیباکلام 12 خرداد 92 در توجیه حمایت از مرحوم هاشمی به روزنامه بهار گفت "هاشمي به اپوزيسيون تبديل مي شود، حاکميت هم اين را مي بيند و مي گويد آشيخ اکبر بايد تکليفت را معلوم کني؛ از شما بهره برداري مي کنند و هل مي دهند تا چهره اي بسازند که در مقابل نظام قرار بگيري. نهضت آزادي و سازمان مجاهدين انقلاب پشت سر کسي می روند که شنل اپوزيسيون به تن کند".
🔹زیباکلام افزوده بود "مهم نيست هاشمي چه مي کند. او يا مي تواند پا به پاي ما باشد يا نه. اگر حذف شد هيچ اتفاقي نمي افتد، اپوزيسيون يک شخصيت ديگر را درون نظام پيدا مي کند".
@IMANI_mohammad