محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
چرا سران فتنه از ترامپ بدترند؟
🔹دونالد ترامپ جزو مشمئز کننده ترین و نفرت برانگیز ترین سیاستمداران در دنیاست. خیلی ها او را به خود شیفتگی، عدم تعادل روانی، جنایتکاری، یاغیگری، و بی قانونی می شناسند. نفرت ملت ما از او دو چندان است؛ به خاطر تحریم های ظالمانه و جنایت ترور سردار سلیمانی. او از نگاه ملت ما، مستوجب مجازاتی سخت است.
♦️این موجود خبیث با همه رذالتش، و با وجود آن که هفت هشت ماه بود درباره تقلب در اتخابات آمریکا هشدار می داد، ظرف چند هفته از ادعایش عقب نشینی کرد و حاضر نشد یا جرئت نکرد مردم را به نحوی درگیری خیابانی بکشاند و هشت ماه در خیابان نگه دارد که ده ها کشته برجا بگذارد.
♦️فاصله رای ترامپ با رقیبش بایدن، در کل 150 میلیون رای ماخوذه ، سه چهار میلیون بود؛ و ادعایش پذیرفتنی تر از کسی در ایران بود که در انتخاباتی 40 میلیونی، فاصله رای او با رقیبش، بیش از 11 میلیون رای (13 میلیون در برابر 24/5 میلیون رای) بود.
🔹بر خلاف ترامپ و حامیانش در حزب جمهوری خواه، ورژن ایرانی آنها، کشور را به مدت هشت ماه تمام در کام آشوب، نا امنی و جنایت کشاندند؛ و حال آن که از خاتمی تا تاج زاده بعد ها و بارها (در پستو و محافل خصوصی) اعتراف کردند ادعای تقلب 11 میلیونی، دروغ است و امکان عملی شدن ندارد.
♦️خیانت بدتر این بود که بنابر گزارش مطبوعات آمریکایی مانند لس آنجلس تایمز، نمایندگان رهبران جنبش سبز پس از ناکامی در آشوب افکنی و عدم همراهی مردم، از دولت اوباما خواستند تحریم ها را علیه ایران اعمال کند؛ "اما نه به شکل تدریجی که مانند واکسن عمل کند، بلکه دفعتا و فلج کننده"! https://b2n.ir/994017
🔹اوباما در کتاب خاطراتش که به تازگی منتشر شده، اذعان می کند که اگر آن اتفاق در ایران رخ نداده نبود، دولت او تصمیم به اعمال تحریم های سخت نمی گرفت.
♦️این، همان گرای خائنانه ای است که رابرت گیتس (رئیس سیا و وزیر دفاع در دولتهای بوش و اوباما) پس از شنیدن شعار سبزها به نفع اسرائیل در روز قدس 88، از داخل ایران دریافت کرد. او به CNN گفت:
🔹"بهدلیل شکافهای عمیق در ایران، تحریم اثر گذارتر از گذشته است. ما شکافهایی را شاهدیم که در 30 سال گذشته بیسابقه است. مخالفان به جای پیگیری رای خود، سیاستهای کلان حاکمیت را هدف گرفته اند".
♦️ترامپ دشمن ماست و ملت ما از او متنفر. از دشمن خبیث، انتظاری جز خباثت نیست. سران فتنه اما در لباس دوست، نفاق ورزیدند و خیانت کردند؛ بنابراین از آنها دو چندان متنفریم. امام خمینی (ره) چه قدر دقیق فرمود "منافقین از کفار بدترند"
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
کارگردانی شوک؛ از سبد کالا تا صف مرغ؟!
🔹وقتی سوء مدیریت در تنظیم بازار و صفهای طولانی برای خرید مرغ در روزهای کرونایی را می بینیم، یاد صف های مشابه در هفت سال قبل می افتیم که به خاطر سوء مدیریت دولت روحانی در توزیع سبد کالا اتفاق افتاد.
🔹همان زمان (به تاریخ 19بهمن92)، خبرگزاری دولتی خبر آنلاین که توسط دو مقام دولتی -انتظامی و معزی- اداره می شد، در یادداشتی موهن با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» نوشت:
🔻«توزیع سبد کالا باشیوهای که انجام شد،نه یک اتفاق بود ونه عملی که تبعات آن برای روحانی ومردانش غیرقابل پیشبینی باشد.
🔻او دقیقا همین-ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن زیر دست وپا- را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت...
🔻روحانی به یک نمایش برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود؛ اینکه مردم حاضرند برای چند کیلو مرغ و برنج باهم درگیر شوند. https://b2n.ir/690616
🔻درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر بتوان جایزه فستیوال جهانی را به خود گرفت، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید"!!
🔹برخی حامیان دیگر دولت (مانند سربیر نشریه حزب اتحاد ملت)، ماجرای تلخ گران کردن ناگهانی بنزین در آبان سال گذشته را هم جزو همین کارگردانی های ناراضی تراشانه، برای تحمیل مذاکره دانستند.
🔹آیا برای چندمین بار می خواهند با فشار بر مردم، گرفتاری های آمریکای سر شکسته در منطقه را برطرف کنند؟ اگر نه، چرا تدبیر نمی کنند و هر مشکل اقتصادی را به مذاکره با آمریکا حوالت می دهند؟!
@IMANI_mohammad
تیم روحانی چه می گویند؛
تیم بایدن چه پیغامی می گیرند؟
🔹آقای روحانی امروز گفت "انتظار داریم دولت جدید آمریکا به سرعت تصمیمات ضدایرانی ترامپ را لغو کند، در این صورت طریفین میتوانند به شرایط ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ برگردند".
♦️حرف قابل تاملی است؛ اما وقتی پشاپیش و پشت سرهم خواستار مذاکره شده باشید، آنها ضرورتی برای اعتنابه خواست شما نخواهند دید.
🔹این حرف وقتی جدی گرفته می شد -و می شود- که شما با حرمت گذاشتن به برجام (همان که خدا آورد و ماه تابان و خورشید درخشان بود و بالای چشمش ابرو نبود!)، تاکید می کردید انجام تعهدات برجامی آمریکا و جبران خسارت های پنج سال گذشته، هرگز مذاکره پذیر نیست؛
♦️بر عکس، وقتی پشت سر هم، سیگنال مذاکره می فرستید، یعنی برای خودتان، وعده های خودتان و هزینه های گزاف کشورتان در توافق، ارزش قائل نیستید و آماده اید حقوق خود را در ازای گرفتن وعده دروغین دیگری قربانی کنید؛ وعده هایی که شاید فقط به درد فریفتن مردم بخورد!
🔹چرا که نه! بایدن و بلینکن چرا از این رویکرد قهقرایی استقبال نکنند؟ البته اگر کمی تعلل کنند، احتمالا شاهد حراج بزرگ تری از سوی دولت بی کارنامه روحانی باشند. اما مشکل این است که دولت او رو به پایان است و انتخابات مهم ایران در پیش!
♦️ پس چه باید می کنند؟ به تعهدات خود بر می گردند؟ قطعا نه! فقط وعده درمانی و دادن یکی دو امتیاز محدود در حد شیرینی آدامسی که طعم و خاصیت آن فردای انتخابات تمام می شود؛
🔹صرفا برای تغییر اتمسفر سیاسی. مثل نمایشی که در آستانه انتخابات مجلس دهم، با مجوز فروش صرفا سه فروند هواپیما ترتیب دادند و پس از آن تمام قراردادها لغو شد.
♦️درست مثل کار دولت اوباما با خود برجام، که یک امتیاز کوچک یا نمادین موقتی می داد اما همزمان دو گام بلند راهبردی در حوزه تشدید تحریم ها بر می داشت! تحریم های ویزا، آیسا، سیسادا (و ریل گذاری دو حزبی مادر تحریم ها، کاتسا در کنگره) را که یادتان هست؟
🔹دغدغه های های انتخاباتی آقای ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا (26 شهریور 93) را هم که از یاد نبرده اید؟"ما روندی را شروع کردهایم که هدف از آن تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر با وجود تلاشهای ما برای تعامل، این تلاشها بی نتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه دیگر که انتخابات پارلمانی برگزار میشود، به این عملکرد ما پاسخ دهند".
🔻او ادامه می دهد "وقتی قبلاً در سالهای۲۰۰۴ و۲۰۰۵، توافقهایی کردیم و تلاشهای ما برای عملکرد شفاف، از جانب اتحادیه اروپایی رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رئیسجمهوری متفاوت دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد(!) حالا بار دیگر من زنده شدهام. به نظر من غرب در انتقال پیامی که میخواهد به ایران منتقل کند باید بسیار دقت کند"
@IMANI_mohammad
🔹آنتونی بلینکن کیست؟
♦️هدیه ویژه بایدن به اسرائیل
🔹گزارش منتشره در کیهان
http://kayhan.ir/fa/issue/2008/2
@IMANI_mohammad
آنتونی بلینکن کیست؟
هدیه ویژه بایدن به اسرائیل - ۱
انتصاب آنتونی بلینکن به عنوان وزیر خارجه جدید آمریکا، جهتگیریهای کلان دولت بایدن را روشنتر کرد. بلینکن در دولت اوباما در فاصله سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷، معاون وزیر خارجه و بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵، معاون مشاور امنیت ملی آمریکا بوده است.
هدیه ویژه بایدن به اسرائیل
او در خانوادهای یهودی در نیویورک به دنیا آمد و در سن ۹ سالگی به همراه مادر و پدر خواندهاش به پاریس مهاجرت کرد. «ساموئل پیزار» همسر مادر بلینکن، به عنوان بازمانده هولوکاست معرفی میشود.
بلینکن یک صهیونیست دو آتشه و حامی رژیم صهیونیستی است. به گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، بلینکن در گفتوگو با گروههای یهودی دوست دارد نکتهای را درباره جنگ غزه در سال 2014 برجسته کند؛ «بلینکن این طور تعریف میکند که سفیر اسرائیل نیمه شب او را از خواب بیدار میکند و خواستار کمک نظامی فوری میشود.
بلینکن فردای همان روز، مسئله را با اوباما و بایدن در میان میگذارد و جواب مثبت میگیرد. سپس به همراه بایدن، ضمن لابی موفق میشود کنگره را به پرداخت کمک 250 میلیون دلاری برای تقویت سامانه گنبد آهنین اسرائیل ظرف چند روز متعهد کند. بلینکن میگوید دولت بایدن، بدون قید و شرط به تلآویو کمک خواهد کرد. بایدن کمک نظامی خود به اسرائیل را به هیچ تصمیم سیاسی اسرائیل مرتبط نخواهد کرد.»
بلینکن در گفتوگو با نشریه «جویش اینسایدر» وعده داده که دولت بایدن سیاست به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی کشورهای عربی را دنبال کند. بیراه نیست که بسیاری از کارشناسان میگویند «انتخاب بلینکن، هدیه تیم بایدن به اسرائیل است.
ستایشگر حمله ترامپ به سوریه
نیویورک تایمز در گرازشی سنگر نوشت: بلینکن تلاش خواهد کرد تا شرکای آمریکا را کنار هم جمع کند. بلینکن در یک سخنرانی در سال ۲۰۱۵ گفت در زمان بحران یا مصیبت، همه پیش از هر چیز به آمریکا روی میآورند. همیشه حق با ماست. رهبری آمریکا توانایی منحصر به فردی در بسیج دیگران و ایجاد تغییرات دارد.
بلینکن نقش محوری در بسیاری از سیاستگذاریهای خارجی دولت اوباما داشت؛ از جمله چگونگی برخورد با روسیه پس از حمله به کریمه در سال ۲۰۱۴ و نیز عملیات کشتن بنلادن در سال ۲۰۱۱.
نیویورک تایمز مینویسد: بلینکن، در نقش دوم، به توسعه واکنش آمریکا در برابر آشوبهای سیاسی و بیثباتی در سرتاسر خاورمیانه کمک کرده و نتایج متفاوتی را در مصر، عراق، سوریه و لیبی به دست آورده است.
برخی کارشناسان، بلینکن را به عنوان چهره مداخلهگرا میشناسند. وی از حامیان پیشنهاد بایدن برای ایجاد سه منطقه خودمختار در عراق بر اساس دین و مذهب بود. او احتمالا موضع سختگیرانهتری نسبت به مسائل حقوق بشر در چین و روسیه خواهد داشت.
بلینکن در دولت اوباما خواستار مداخلات نظامی در سوریه بود. او در مصاحبه با «سیبیاس» با تلخی از سیاست مماشات در قبال سوریه یاد کرد و به همین دلیل سال ۲۰۱۷ وقتی ترامپ دستور حمله هوایی به سوریه را داد، کار او را ستود.
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
آنتونی بلینکن کیست؟ - ۲
برجام؛ اهرم فشار، نه توافق بُرد بُرد
بلینکن اخیراً توضیح داد که تعهد بایدن برای «پایان دادن به جنگهای ابدی» به این معنی است که جنگهای مخفی توسط نیروهای ویژه و نیابتی را جایگزین اعزام نیروها در مقیاس گسترده میکند.
دولت اوباما به فتنه تروریستها در سوریه و عراق دامن زد و قصد داشت در اوج مذاکرات برجامی، این جنگ نیابتی را به داخل ایران و لبنان هم بکشاند که با درایت فرماندهان شجاع و با درایتی مانند حاج قاسم سلیمانی، سید حسن نصرالله و ابومهدی مهندس ناکام ماند.
برجام؛ اهرم فشار
در موضوع ایران، بایدن و بلینکن بر ضرورت گسترش محدودیتهای ایران به بهانه بازگشت به برجام تاکید کردهاند. این بدان علت است که دولت آمریکا، ایران را علت اصلی نابودی هزینه 7 هزار میلیاردیاش ظرف بیست سال گذشته برای تسلط بر منطقه غرب آسیا میداند و در واقع، برجام را صرفا شروعی برای آرزوی مهار نفوذ ایران و نابودی قدرت بازدارنده آن میداند و نه توافقی بُرد- بُرد برای کاهش تنش.
به همین دلیل هم دولت اوباما با معاونت بایدن، از همان ابتدا پا در مسیر نقض برجام و افزایش تحریمها گذاشت. میدلایستآی نوشت: «پس از اجرای توافق، دولت اوباما شروع کرد به لابی و هشدار دادن به بانکهای سراسر جهان درباره تعامل با ایران و به همین علت، توافق را از ارزش واقعی خالی کرد. کاهش تحریمها یک ستون اساسی بود که تهران را به امضای توافق سوق داد اما هرگز محقق نشد. برخی طرفداران این تفکر در دولت اوباما، دوباره در دولت بایدن حضور دارند.»
بلینکن در مذاکرات منتهی به برجام، نقشآفرینی کرد. او مثل دیگر دستیاران بایدن، مدعی بازگشت به برجام اما در قالب توافقی قویتر و ماندگارتر است؛ در حقیقت تعبیر غلط انداز و دروغین بازگشت به برجام، پوششی است تا با حفظ پوسته توافق، بتوان محدودیتها و هزینههای تازهای را تحمیل کرد؛ بیآنکه تضمینی درباره تعلیق تحریمها (تعهد برجامی) بدهند یا اصلا دادن چنین تضمینی ممکن باشد.
بلینکن در مصاحبه با سیبیاس نیوز گفته است: اگر ایران به پایبندی به توافق بازگردد، ما هم همین کار را خواهیم کرد. اما از آن به عنوان سکو استفاده میکنیم و در همکاری با شرکایمان تلاش خواهیم کرد آن را محکمتر و طولانیتر کنیم. توافق، این مزیت را دارد که بتوانیم به شکلی موثرتر علیه فعالیتهای بی ثباتکننده ایران فشار بیاوریم.
او پیش از آن تاکید کرده بود در دولت بایدن، تمام تحریمها علیه ایران، از جمله تحریمهای اعمالشده توسط ترامپ حفظ خواهند شد. بلینکن، چهار ماه قبل گفته بود: «ما در داخل خود متن توافق، روی مفاد مهمی برای بازگرداندن تحریمها اصرار کردیم؛ بند بازگشت خودکار تحریمها که باید توسط یکی از طرفهای مشارکتکننده در توافق فعال شود. اینکه دولت ترامپ، دولت اوباما- بایدن را بابت اتمام تحریمهای تسلیحاتی سرزنش میکند، تناقض دارد؛ چون بخش زیادی از این تحریمها توسط دولت دولت اوباما وضع شد. ما می توانستیم، تحریمها را از داخل خود توافق تمدید کنیم.»
@IMANI_mohammad
آنتونی بلینکن کیست؟ - ۳
بایدن و بلینکن به برجام بر نمیگردند
درباره موضع تیم بایدن نسبت به برجام، ارزیابیهای روشنی وجود دارد. تحلیلگر واشنگتنپست مینویسد: «قبول دارم که ابهاماتی در اینجا وجود دارد، اما راز مسئله در جزئیات است. بایدن میگوید اگر ایران ابتدا اقدام X را انجام دهد، او برای آغاز مذاکرات بر سر توافقی جدید، اقدام Y را انجام خواهد داد. این، به هیچ وجه با بازگشت به توافق یکی نیست.»
خبرنگار والاستریتژورنال در بروکسل هم گزارش میدهد «هیچ مقامی در اروپا تصور نمیکند که بایدن، بدون تغییرات در برجام، به آن بازخواهد گشت. بسیاری از مقامهای اروپایی فکر میکنند بایدن از مسئله خروج ترامپ از برجام، به عنوان یک اهرم فشار استفاده خواهد کرد.»
چند هفته قبل از انتصاب بلینکن به عنوان نامزد وزارت خارجه ، نشریه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت، از وی به عنوان کسی که احتمالا مسئول از سرگیری مذاکرات با تهران خواهد بود، یاد کرده بود. این نشریه، در کنار بلینکن، به اسامی نام جیک سالیوان و مایک فلورنوی اشاره کرده و نوشته بود: استراتژی این تیم، مذاکره دو بخشی با ایرانیها از طریق دو کانال مجزا خواهد بود. اولین کانال به محض ورود بایدن به کاخ سفید در ماه ژانویه و قبل از انتخابات ریاستجمهوری ایران در ماه ژوئن کارش را آغاز میکند.
دولت بایدن، زیانهای برجامی ایران را جبران نمیکند
نشریه انگلیسی ایندیپندنت هم درباره نگاه دولت جدید آمریکا به تعهدات برجامی مینویسد: «فشار حداکثری نتوانسته به هیچ یک از اهداف پمپئو برسد. مقامات آمریکا تصور میکردند با گذشت زمان، مقامات ایران مجبور میشوند به مذاکره برگردند؛ اما چنین نشد. تنها چیزی که سیاست آمریکا ایجاد کرده، چرخه خودتخریبی است. پیوستن دوباره به برجام، سر راستترین راه خواهد بود. مقامات ایرانی تاکید دارند دولت بایدن باید ضررهای خروج از برجام را جبران کند اما بسیار بعید است بایدن چنین کاری بکند.»
تعهد دوست واقعی اسرائیل درباره برجام و تحریمها
«مایکل اورن»، سفیر سابق اسرائیل در آمریکا در گفتوگو با شبکه i۲۴ اظهار داشت: «بلینکن، یهودی و دوست واقعی اسرائیل است. او در جلسات توجیهی در واشنگتن گفته؛ برجام را به گونهای تقویت خواهد کرد که مورد استقبال اسرائیل قرار گیرد.»
همچنین جویش اینسایدر (jewish insider) در گزارشی خاطر نشان کرد: «انتصاب بلینکن و جیک سالیوان (مشاور امنیت ملی)، با تحسین گسترده رهبران یهودی و کارشناسان خاورمیانهروبرو شد. بلینکن ماه گذشته گفته بود حتی اگر دولت بایدن تحریمهای هستهای را تعلیق کند، ما به تحریمهای غیر هستهای به عنوان یک سد محکم علیه رفتارهای ایران در زمینههای دیگر ادامه خواهیم داد.»
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
سزارین لاکچری با پنج سال تاخیر؛
سامانه جامع تجارت عملیاتی می شود؟!
♦️پس فردا، است؛ یک تاریخ لاکچری! برخی خانم های باردار یا همسران آنها به صرافت افتاده اند فرزند خود را سزارینی، در این تاریخ رُند به دنیا بیاورند؛ پزشکان متخصص درباره آسیب های این کار و تولد نوزادان نارس و ناقص الخلقه یا حتی مرگ آنها هشدار داده اند.
🔹کار به جایی رسیده که سخنگوی ثبت احوال اطمینان داده امکان صدور شناسنامه متولدین ۱۵روز اول آذر به تاریخ ۹۹.۹.۹ وجود دارد و والدین، جان فرزند خود را به خطر نیندازند.
♦️برخی فروشگاه ها نیز این روز را بهانه اعلام حراج و فروش کالا کرده اند. اما تاریخ مذکور، سر رسید وعده دولت هم هست. آقای روحانی روحانی ۱۳۹۹/۰۷/۲۲ اعلام کرد:
🔹"سامانه جامع تجارت در ۹۹/۹/۹ برای مبارزه با فساد رونمایی می شود. من سالها و ماه هاست به دنبال این موضوع هستم تا از روزی که کسی ثبت سفارش میکند، تا زمانی که جنس در مغازه به فروش می رسد، بتوانیم همه را در این سامانه دنبال کنیم؛ از گمرک و انبارداری تا اینکه جنس کجا رفته و برای مقابله با احتکار. باید تمام اقدامات بانک مرکزی در این سامانه قرار گیرد".
♦️روحانی اضافه کرد: "برای کسانی که در کامل شدن این سامانه تلاش کردهاند تقدیر نامه ارسال خواهد شد و از آنها که از برنامه عقب هستند سوال (نه مواخذه!) میشود که چرا عقبند. راه اندازی سامانه، بسیاری از مشکلات ناشی از عدم شفافیت، انحصارگرایی، و ناهماهنگی در صادرات و واردات را مرتفع و مانع قاچاق خواهد شد".
🔹اگر چه آقای روحانی وعده رونمایی سامانه در ۹۹/۹/۹ را داده، اما این سامانه، قبلا راه اندازی شده و قدمت آن، به سال ۹۵ بر می گردد؛ البته بدون کارکرد واقعی! هماکنون، وبگاهی با همین عنوان وجود دارد و حتی برای آن ۱۳ زیر سامانه تعریف شده، از جمله:
♦️سامانه تجارت داخلی، سامانه تجارت خارجی، سامانه نیما، سامانه همتا، سامانه شناسه کالا، سامانه امضای الکترونیکی، سامانه انبارها، سامانه مجوزها، سامانه شناسه رهگیری، سامانه سرویسهای تجاری، گذرگاه سرویسهای سامانه جامع تجارت، سامانه یکپارچه اعتبارسنجی و رتبهبندی اعتباری و سامانه تخصیص تایر.
🔹با این وجود، نه تنها هنوز برخی از زیر سامانهها فعال نشده، بلکه اختلاف هایی بین دستگاهها وجود دارد. دو ماه قبل رئیس کل گمرک اظهار کرد "سامانه جامع تجارت، یک سامانه نظارتی است و وظایف قانونی و حاکمیتی گمرک قابل اجرا در سامانههای دیگر نیست"؛ سخنانی که بوی نارضایتی میداد.
♦️با این اوصاف، انتظاری که از دولت می رود و هفت سال است به تاخیر افتاده، عملیاتی شدن سامانه است و نه راهاندازی و رونمایی چندباره آن.
@IMANI_mohammad
پیامد کوچه دادن به دشمن
🔹وقتی در زمان تشدید دشمنی های دشمن، کسانی پشت سر هم پالس مذاکره بفرستند و دشمن را دوست جا بزنند، یا عوام و خواص را سرگرم تشکیک در بدیهیات دشمنی دشمن کنند، احتمال شبیخون و خنجر خوردن از پشت بالا می رود.
♦️کوچه باز کردن یا کوچه دادن به دشمن با گفتار و رفتار منفعلانه، خیانتی با خسارت های بزرگ است. شاید اکنون بهتر بشود مفهوم سخنان چهارسال قبل (مهر ماه 95) سردار سلیمانی را در یادواره شهدای ملایر فهمید که گفت:
🔹«در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی در مقابل دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شدهاند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است».
♦️بماند که متاسفانه در طول این سال ها، ادعای اعتماد سازی (یکطرفه) و دادن اطلاعات به مراکزی چون آژانس در قالب رژیم بازرسی استثنایی، هیچ آورده اقتصادی و امنیتی برای کشور ما نداشت و صرفا بر تهدید های امنیتی افزود.
@IMANI_mohammad
بشارت پنهان در خبر ناگوار
♦️شهیدان بزرگی داده ایم؛ اما نه تنها خط مقاومت هرگز نشکسته، بلکه هر سال، جلو تر رفته و ضربات راهبردی تر به دشمن زده ایم.
🔹تاریخ این چهل و دو سال با همه فراز و نشیب ها گواه ثبات قدم ماست.
♦️سلیمانی ها و فخری زاده ها در ترور به شهادت رسیدند؛ چون دشمن جرئت و امکان مصاف رویارو را از دست داده است. خبر ترور با همه ناگواری اش -که باید غفلت ها را بزداید و موجب هوشیاری شود- بشارت ظفر است.
🔹شهادت شهیدان، نشانه درستی مسیر انقلاب با وجود همه انحراف ها و تحریف های بنیان افکن است. و ترور، سند عجز و درماندگی دشمن.
♦️ما از امام سجاد علیه السلام آموختیم؛ "انّ القتل لنا عادهًْ و کرامتنا من الله الشهادهًْ. نبرد و جان فشانی، پیشه ما و شهادت، نشان کرامت ما از جانب خداست".
@IMANI_mohammad