سند سلامت سپاه پاسداران - ۱
🔹فساد و اختلاس و پولشویی و جرائمی از این دست، معمولا در هیچ کشوری به صفر نرسیده است. به عنوان مثال، در حالی که آمریکا و اروپا و کانادا ادعای شفافیت دارند، اما 76 درصد پولشویی های بزرگ دنیا در همین مناطق انجام می شود.
♦️سلامت نظام های اداری و سیاسی در حوزه جرائم اقتصادی، در دو بخش قابل بررسی است. نخست این که امکان ارتکاب تخلف کم شود. دوم و مهم تر، اراده برخورد با مجرمان دانه درشت فراهم باشد.
🔹آنچه در پرونده موسوم به هلدینگ یاس رخ داده را باید درست و منطقی روایت کرد؛ نه آن گونه که اخیرا به بهانه بازنشر یک فایل صوتی گُنگ و مبهم از سوی رادیو فردا (ارگان رسمی سازمان سیا) و رسانه های های مشابه انجام شد و تحلیل های باسمه ای را سوار بر خبر کردند.
♦️پاکیزه بودن و اهتمام به مبارزه با فساد داشتن و نقد بقاعده کردن، یک رویکرد است که مقدس و محترم است؛ و سرتا پا آلوده انواع مفاسد و خیانت ها بودن، و کشف یک تخلف مهم در یک شرکت تابعه سپاه را بهانه ای برای انتقام گرفتن از این نهاد خدوم، یک رویکرد دیگر. رفتار برخی مدعیان غوطه ور در انواع مفاسد اقتصادی و سیاسی، از جنس رویکرد دوم بود.
🔹یک بدن یا سیستم سالم و توانمند، پیکر و سیستمی نیست که هرگز آلودگی و بیماری و میکروب و ویروس به آن راه نیابد. بلکه توانمندی و پویایی و سلامت آن، به این است که بتواند آلودگی را شناسایی کند، اراده اش را داشته باشد و راسا با آلودگی مبارزه کند.
♦️حتما باید تخلف رخ داده آسیب شناسی و راه تکرار آن بسته شود - احتمالا چنین تدابیری هم اتخاذ شده- اما در موضوع فساد در پرونده "گروه اقتصادی یاس"، تخلف توسط خود سپاه کشف شده و مجموعه فرماندهی وقت سپاه بر برخورد با متهمان آن اصرار داشته اند، چنان که در فایل صوتی هم تاکید می شود. در واقع اگر آن اراده و اهتمام نبود، اصلا ماجرا آشکار نمی شد.
🔹نکته مهم بعدی این است که فارغ از همه تحلیل ها و قضاوت هایی که اشخاص و رسانه ها درباره اتفاقات مشابه ارائه می دهند، آنچه معتبر است، حکم قاضی در روند رسیدگی دقیق قضایی است.
♦️در پرونده مورد بحث، سپاه پاسداران اهتمام داشته تا ضمن جدیّت در رسیدگی درون سازمانی، موضوع را به سازمان قضایی نیروهای مسلح ارجاع دهد. این نهاد قضایی پس از رسیدگی مفصل به پرونده تخلفات شرکت -که گویاحد فاصل سال های 92 تا 95 رخ داده- حکم پرونده را اسفند سال گذشته صادر و منتشر کرده است. این حکم به تایید دیوان عالی کشور هم رسیده است:
🔹" بر اساس دادنامه صادره از دیوان عالی کشور، ۴ نفر از متهمان پرونده به اتهام مشارکت در کلاهبرداری باندی، مشارکت در پولشویی و برداشت و تصاحب غیرقانونی وجوه به دو تا ۳۰ سال حبس تعزیری به شرح ذیل محکوم شدند. ۱- متهم محمود سیف: ۳۰ سال حبس تعزیری- جزای نقدی- استرداد وجوه تحصیلی.۲- متهم عیسی شریفی: ۲۰ سال حبس تعزیری- جزای نقدی – استرداد وجوه تحصیلی۳- متهم محمود خاکپور: ۵ سال و شش ماه حبس- ۴۰ ضربه شلاق تعزیری- جزای نقدی –رد مال.۴- متهم مسعود مهردادی: ۲ سال حبس تعزیری. حکم صادره نسبت به ۳ متهم دیگر پرونده نقض و جهت رسیدگی به شعبه همعرض ارجاع شده است. همچنین تاکنون مبلغ ۵ هزار و ۸۵۳ میلیارد و ۵۳۰ میلیون و ۶۳۶ هزار و ۷۰۶ ریال بدهی متهمان در قالب املاک و مستغلات بر اساس ارزش زمان وقوع جرم (سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵) به بیت المال مسترد شده است."
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
سند سلامت سپاه پاسداران - ۲
♦️خدمات سپاه پاسداران، آن قدر گسترده و درخشان است که فقط دشمنان زخم خورده از این خدمات می توانند آن را انکار یا وارونه روایت کنند. ایران عزیز ما در این چهار دهه، با دو جنگ بزرگ و ده ها عملیات کودتا و ترور رو به رو بوده و آن که در مقابل تمام این تهدید های خانمان برانداز، سینه سپر کرده و از امنیت و اقتدار کشور پاسداری نموده، سپاه جان بر کف بوده است.
🔹به خاطر داریم هنگامی که از سردار سلیمانی خواستند برای انتخابات نامزد شود- طبق همه نظرسنجی ها محبوبیت او در حال تصاعد به بالای 90 درصد بود- پاسخ داد "انتخابات نامزد دارد؛ من نامزد گلوله ها هستم". همان هم شد. او و هم رزمانش، جان گرامی را فدا کردند تا آب در دل کسی در داخل کشور تکان نخورد.
♦️بدون حضور قدرت بازدارنده و مردمی سپاه، اصلا نام ایران باقی نمی ماند. چنان که شاهد قرار گرفتن نام کشورمان در لیست جنگی دولت بوش (تحت عناوین محور شرارت و جنگ جهانی چهارم) بودیم؛ تجزیه ایران به چند کشور و تبدیل آن به کشوری آشوبزده مثل افغانستان و لیبی و عراق، کمترین نقشه دشمنان ملت ایران بود که برکت جان فشانی فرزندان سپاه ناکام ماند.
🔹از طرف دیگر، بسیاری از پروژه های بزرگ عمرانی و خدمت رسانی به مناطق محروم که غالبا داوطلب نداشته، توسط قرارگاه سازندگی سپاه به اجرا درآمده است. یک نمونه درخشان، پالایشگاه ستاره خلیج فارس است که توانست کشور وارد کننده بنزین (و تحریم شده) را تبدیل به تولید کننده و صادر کننده بنزین کند.
♦️منطقا، کسانی که می خواستند با تهدید جنگی و ترور و تحریم، ملت ایران را از پا درآورند، از توانمندی سپاه پاسداران در خنثی کردن بسیاری از آن تهدید های مهیب، عصبانی باشند و بخواهند انتقام بگیرند. این انتقام اگر از طریق جنایت و ترور امکانپذیر بود، دریغ نمی کنند. چنان که درباره سردار سلیمانی مرتکب شدند.
🔹اما همان جنایتکاران و پادوهای منافق شان در داخل و خارج دیدند که ملت ایران در مراسم تشییع سردار سلیمانی، یک قیام الهی را به نمایش گذاشتند و ارادت خود به انقلاب و رزمندگان با اخلاص سپاه را به نمایش گذاشتند. بنابراین تنها حربه باقی مانده، "تحریف و ترور شخصیت" است. و این انتقام جویی را به واسطه مصادره به مطلوب فایل صوتی کذایی انجام دادند.
♦️نکته آخر اما، تاکید بر ضرورت مراقبت از اقداماتی است که زبان کوتاه معاندین را دراز، و امکان تشخیص را بر عموم دشوار می کند. چنان که امیر مومنان (ع) در خطبه ۵۰ نهج البلاغه فرمود:
🔹"لَوْ أَنَّ الْبَاطِلَ خَلَصَ مِنْ مِزَاجِ الْحَقِّ لَمْ يَخْفَ عَلَى الْمُرْتَادِينَ وَ لَوْ أَنَّ الْحَقَّ خَلَصَ مِنْ لَبْسِ الْبَاطِلِ انْقَطَعَتْ عَنْهُ أَلْسُنُ الْمُعَانِدِينَ وَ لَكِنْ يُؤْخَذُ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ وَ مِنْ هَذَا ضِغْثٌ فَيُمْزَجَانِ فَهُنَالِكَ يَسْتَوْلِي الشَّيْطَانُ عَلَى أَوْلِيَائِهِ وَ يَنْجُو الَّذِينَ سَبَقَتْ لَهُمْ مِنَ اللَّهِ الْحُسْنى
♦️اگر باطل خالص می ماند و با حق آمیخته نمى شد، راه بر حق جويان پوشيده نمى ماند. و اگر حق از پوشیده شدن با باطل خاص می ماند، زبان معاندین از آن قطع مى شد. ولى پاره اى از حق و پاره اى از باطل گرفته و در هم آميخته مى شود، پس در اين هنگام شيطان بر دوستانش مسلط مى شود، و آنان كه لطف حق شامل شان شده نجات مى يابند".
@IMANI_mohammad
کدام توافق لغو است؟
🔹آیا صدور "بیانیه سیاسی" از سوی کنگره آمریکا، برای تضمین توافق محتمل در مذاکرات وین کفایت می کند؟
♦️مطالبه تایید کنگره، از باب این که احتمالا به آن تن نمی دهد و بی تضمینی توافقی را نشان می دهد، تاکتیک خوبی است. اما به عنوان تضمین، فاقد اعتبار است.
🔹بیانیه که جای خود دارد و کم اعتبار تر است. اما حتی اگر اعضای کنگره آمریکا مصوبه رسمی هم برای تایید توافق بگذرانند، هیچ تضمینی ایجاد نمی کند. چرا که چنان مصوبه ای، چند صباح بعد -با بهانه یا بی بهانه- قابل تغییر و تبدیل و یا دور زدن است.
♦️در عین حال، هر نوع توافق جدید، آمریکا را به برجام بر می گرداند و به "مکانیسم ماشه" (امکان باز گرداندن خودکار تحریم های سازمان ملل بدون رای گیری در شورای امنیت) دسترسی می دهد.
🔹یعنی آمریکا مجددا می تواند نقض عهد کند، یا تحریم های معلق در توافق را با بهانه های دیگر نگه دارد و مانع از انتفاع ایران شود؛ و ضمنا عضو برجام هم باشد و اجرای تعهدات توسط ایران را تبدیل به مطالبه جامعه جهانی کند! همان خباثتی که دولت اوباما در حال گسترش آن بود و حماقت ترامپ مسیرش را بست.
♦️(ترامپ البته گول کوتاه آمدن حض روحانی را خورد؛ خانم فدریکا موگرینی یک هفته پس از خروج آمریکا از برجام فاش کرد: "من از روحانی #ضمانت گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از برجام و بازگرداندن تحریم ها علی ایران، به برجام پایبند بماند"!
🔹بنابر آنچه گفته شد، مهم تر از کیفیت و کمیت تعلیق یا لغو تحریم ها، موضوع "ضمانت معتبر" هر نوع توافق و همچنین پیش بینی پرداخت خسارت در صورت تکرار عهدشکنی آمریکاست.
♦️برخی با استدلال های مختلف می گویند آمریکا نمی خواهد و نمی تواند تضمین معتبر و مفیدی ارائه دهد. و با این وجود از توافق برای احیای برجام دفاع می کنند.
🔹این در حالی است که ضمانت اجرا، رکن هر توافقی است و تصریح بر این مطلب که یک طرف نمی خواهد و نمی تواند تضمین پایدار بدهد، به این معناست که توافق، هنوز منعقد نشده، مُلغی است. به عبارت دیگر، توافق لغو و بیهوده ای است.
♦️مسئله راهبردی تضمین، رکن توافق و مسئله آمریکاست و اوست که باید تکلیف این رکن توافق را به اعتبار سابقه خراب خود روشن کند. اینجا جای تخفیف و تنازل نیست.
@IMANI_mohammad
🔹چند نفر داشتند نماز می خواندند. یکی از آن میان، لابه لای نمازش، حرف هایی غیر از اذکار نماز گفت. دومی، رو به اولی کرد و گفت نمازت باطل شد! سومی رو به دومی کرد و گفت تو هم حرف زدی و نمازت باطل شد! چهارمی گفت خوبه که من حرف نزدم و نمازم باطل نشد!
♦️این روزها برخی از میان ما، هم دعوت به حاشیه نساختن می کنند تا جهاد تبیین به حاشیه نیافتد و هم خود، حاشیه می سازند. دیگرانی از ما هم مشابه همان ها -یا به بهانه حاشیه طیف دیگر- حاشیه می سازند و به حواشی آمیخته با تخریب یکدیگر ضریب می دهند.
🔹واقعا با ادامه دلخوری های گذشته، یا اولویت دادن به مسائل فرعی و مشغول کردن خود یا دیگران در درون جبهه انقلاب، جایی برای اقامه جهاد تبیینی واجب (دفاع از اصل انقلاب و تهاجم به دشمنِ در حال جنگ ترکیبی) باقی می ماند؟!
♦️آیا جهاد، جبهه نمی خواهد؟ و جبهه بدون الفت، حسن ظن، همدلی و هم افزایی، و اصلی- فرعی کردن مسائل محقق می شود؟!
🔹در این میان دم همه آنهایی گرم که هیجان ها یا دلخوری ها یا مسائل فرعی (یا حتی مهمّ در برابر اهمّ) را اولویت نمی دهند؛ درباره روشنگری و دفاع و تهاجم در مقابل جنگ ترکیبی دشمن، شب از روز نمی شناسند و گمنامانه و خالصانه، خدمت می کنند.
💢 تقدیم به روح شهید گمنام #مهدی_مطلبی که 24 خرداد 1394 در مسیر سفر به سنندج برای روشنگری و در سانحه تصادف خودرو، دعوت حق را لبیک گفت.
@IMANI_mohammad
کشاکش ۶۰ ساله
از خلیج خوک ها تا اوکراین -۱
🔹بحران میان روسیه و آمریکا شدت گرفت. پوتین دیشب، استقلال و جدایی مناطق "دونتسک" و "لوهانسک" در شرق اوکراین را با عنوان جمهوری خلق وابسته روسیه به رسمیت شناخت و گفت "اوکراین بخشی جدایی ناپذیر از تاریخ ماست".
🔹او همچنین گفت "پهپادهای آمریکا بر فراز اوکراین پرواز، و از روسیه جاسوسی می کنند. چند بار وعده دادند که ناتو را به شرق گسترش نمی دهند، اما اتفاقی که افتاد برعکس است. ناتو به دنبال الحاق اوکراین و گرجستان است. آمریکا در تلاش برای ایجاد پایگاه های نظامی است. سامانه های موشکی که در اوکراین مستقر شده اند، می توانند به مناطق روسیه تا ولگوگراد حمله کنند. ما خواستار عدم گسترش ناتو و بازگشت به مرزهای ۱۹۹۷ بودیم، اما آنها نادیده گرفتند".
🔹بنابر اعلام کاخ سفید، جو بایدن دستوری اجرایی را برای تحریم مبادلات تجاری یا مالی و سرمایهگذاری با دونتسک و لوهانسک صادر می کند. آمریکا در نشست شورای امنیت، اقدام روسیه را نقض قوانین بین المللی خواند و مسکو را به "رو به رو شدن با پیامدهای سریع و شدید" تهدید کرد. همزمان، قیمت جهانی نفت مجددا به بالای ۹۶ دلار صعود کرد.
🔹ارزیابی بحران بر مبنای قواعد بین المللی، یک بحث است؛ و مبتنی بر قواعد حاکم میان طرفین، موضوعی دیگر. قواعد بین المللی، مرز و حاکمیت کشورها را محترم می شمارد؛ اما نه آمریکا (به واسطه دخالت، کودتای رنگی و استقرار پهپاد ها و موشک های تهاجمی در اوکراین)، قواعد را مراعات کرده و نه روسیه که نسبت به استقرار ناتو در مرزهای خود احساس خطر می کند.
🔹این بحران از برخی ابعاد، به بحران موشکی کوبا در اکتبر ۱۹۶۲ شباهت دارد که در پی استقرار موشکهای بالستیک شوروی در خاک کوبا آغاز شد و طرفین تا مرز آماده باش برای جنگ هستهای پیش رفتند.
🔹پس از شکست عملیات آمریکایی خلیج خوکها، شوروی موشکهایی را به بهانهٔ محافظت از کوبا در خاک این کشور مستقر کرد. از نظر شوروی، این کار همان قدر قابل توجیه بود که استقرار کلاهکهای هستهای آمریکا در ایتالیا، یونان و ترکیه.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
کشاکش ۶۰ ساله
از خلیج خوک ها تا اوکراین -۲
🔹شوروی با ساخت این سکوها، قادر به پرتاب موشکهایی با برد ۱۶۰۰ کیلومتر می شد. کندی رئیسجمهور آمریکا، آمادهباش نیروها را اعلام و حرکت کشتیهای شوروی به کوبا را ممنوع اعلام کرد.
🔹 اما پس از چند روز مذاکره، توافقی بین کندی و خروشچف رهبر شوروی امضا شد که مطابق آن، شوروی موشک های خود را از کوبا خارج می کرد، و در مقابل آمریکا متعهد می شد به کوبا حمله نکند و موشکهای اتمی خود را از ترکیه خارج نماید.
🔹آمریکا چهار دهه بعد، با زیر پا گذاشتن قواعد بین المللی، نه به همسایه خود، بلکه به افغانستان و عراق در غرب آسیا حمله کردند و به مدت ۲۰ سال به اشغالگری ادامه داد. بنابراین ادعای امروز او درباره لزوم احترام به قوانین مسموع نیست.
🔹بحران اوکراین نشان می دهد روسیه سه دهه پس از فروپاشی شوروی، از لاک انفعال خارج شده و در صدد عقب راندن آمریکا از مرزهای خود است. در عین حال محتمل است که اتفاق مشابهی از سوی چین در برابر مداخله جویی آمریکا در همسایگی اش رقم بخورد.
🔹این ماجرا ضمنا تایید دیگری بر روند تحولات قدرت جهانی است؛ که نیکولا سارکوزی رئیس جمهور اسبق فرانسه درباره اش گفت: "محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق است. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن".
🔹جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم چند سال قبل تصریح کرد: تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است".
🔹آمریکا پس از فروپاشی شوروی در سال ۱۹۹۱ میلادی، به مدت ۱۵ سال به قداره کشی و یاغیگری پرداخت و بی آن که از تجربه گرفتار شدن شوروی در باتلاق افغانستان عبرت بگیرد، همان تجربه را تکرار کرد. بنابراین سزاوار سرشکستگی های بی سابقه در ۱۵ سال دوم (اخیر) شد.
🔹آمریکا از اواخر دولت یاغی بوش تا به امروز، با افول مداوم قدرت و نفوذ راهبردی خود دست و پنجه نرم کرده، بلکه به مرز زوال راهبرد رسیده است. اکنون در حالی که آمریکا می خواهد خود را از باتلاق غرب آسیا بیرون بکشد و به روسیه و چین بپردازد، سیلی کم سابقه ای را در اوکراین خورده است. ناتوانی در پاسخ به این بحران، موضع آمریکا را در برابر ایران و چین را باز هم ضعیف تر خواهد کرد و باعث سرخوردگی و واگرایی بیشتر در میان رژیم های اقماری خواهد شد.
@IMANI_mohammad
رویکرد مدنی یا بدوی
به صیانت از فضای مجازی
♦️مسئولیت پذیری، شاخصه بلوغ است. انسان مسئول به قانونمندی باور دارد: توازن میان #حقوق و #حدود. فضای مجازی، فضای زیست عمومی است: فرصت بی نظیر است، اگر قانونمند باشد؛ وگرنه تبدیل به تهدید می شود. این واقعیت را حتی لیبرال ترین کشورها پذیرفته اند؛ اما کسانی در کشور ما با اغراض متفاوت، انکار می کنند.
🔹فضای مجازی، شاهراه بزرگ ارتباطاتی است و هیچ شاهراه پر ترددی را نمی توان سراغ گرفت که بی ضابطه و بدون تامین سلامت و امنیت آن تعبیه شده باشد. هر شاهراهی که برای تسهیل تردد ساخته می شود، ضمنا دارای محدودیت های عقلانی برای تامین سلامت استفاده کنندگان است.
♦️می توان مفاد "طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی" را مستندا نقد و بررسی کرد و خواستار تغییراتی در آن شد. اما این که به بهانه یک طرح، علیه اصل ضرورت "قانونمند سازی فضای مجازی" #هوچیگری و شانتاژ کرد، هیچ نسبتی با بلوغ شخصیتی ندارد و دعوت به زندگی جنگلی و بدوی -ماقبل #مدنیت- با همه آسیب ها و خسارت های آن است.
@IMANI_mohammad
آمریکا و انگلیس؛ همان همیشگی!
♦️رسم دیرینه آمریکا و انگلیس است: وعده می دهند، برده می سازند و غارت می کنند؛ اما در روز سختی، متحدان (!) خود را تنها می گذارند، یا خیانت می کنند.
🔹آنها تسلیحات اتمی اوکراین را گرفتند، اما به جای آن، هیچ تضمین امنیتی معتبری ندادند و حال آن که ادعای می شد اوکراین در مرزهای روسیه، متحد مهم غرب است. این کشور پس از کودتای مخملین آمریکا، ظاهرا عضو اردوگاه غرب شده بود. اما در روز حادثه تنها ماند و ظرف دو روز از پا درآمد.
♦️این را مقایسه کنید با مقاومت جانانه و هشت ساله ملت ایران، در برابر جبهه ای از حامیان غربی و شرقی و منطقه ای رژیم صدام.
🔹قرار بود آورده ناتو برای اوکراین چه باشد؟ این که فقط پایگاه آمریکا باشد و سیستم موشکی و جاسوسی ضد روسیه در آن چیده شود؛ یا در صورت تهدید شدن، مورد حمایت قرار بگیرد؟ چرا اوکراین را پایگاه نظامی و جاسوسی ناتو کردند، اما در روز سخت تنهایش گذاشتند؟!
♦️زلنسکی، رییس جمهور اوکراین که همه سابقه اش، بازیگری فیلم های کمدی است، می گوید: "ما در حفاظت از خود تنها ماندیم. غرب فقط حرف می زند. من از ۲۷ رهبر اروپایی پرسیدم که آیا اوکراین در ناتو خواهد بود یا خیر. کسی جواب نمیدهد! چه کسی حاضر است در کنار ما بجنگد؟ من کسی را نمی بینم! پس از صحبت با رهبران غربی مأیوس شده ام".
🔹دیروز، حسنی مبارک در مصر، اردوغان در ترکیه و اشرف غنی در افغانستان؛ و امروز، زلنسکی در اوکراین. آمریکا و اروپا چند ده سال است که ترکیه را عضو سازمان نظامی ناتو کرده و پایگاه های خود را در آن چیده اند، اما ترکیه را کشور درجه دو می دانند و به اتحادیه اروپا راه نمی دهند. بلکه حتی علیه اردوغان کودتا ترتیب دادند.
♦️آمریکا، به واسطه حسنی مبارک، غارت کشورهای مرتجع منطقه را به مدت چند ده سال شدت بخشید و رژیم صهیونیستی را فربه تر کرد، اما وقتی اوضاع سیاسی در قاهره به هم ریخت، پشت مبارک را خالی کرد؛
🔹شبیه این معامله را با محمد رضا پهلوی کردند، که پس از سرنگونی، به آمریکا راه ندادند. پیش از او، پدرش رضاخان بود که بیست سال به مردم خود خیانت، و نوکری انگلیس را کرد، اما هنگامی که تاریخ مصرفش سر آمد، او را با تیپا دور انداختند و پسرش را برای نوکری بیشتر گماشتند.
♦️هفته گذشته «رنگین دادفر سپنتا»، وزیر خارجه پیشین افغانستان، در واکنش به فرمان بایدن برای غارت ۳/۵ میلیارد دلار از اموال ملت افغانستان گفت: «از اینکه گاهی دولت آمریکا را دوست و متحد افغانستان تلقی کردم، در برابر مردم و تاریخ کشورم احساس گناه میکنم. امیدوارم مردم مرا ببخشند. آمریکا با تصرف این ذخایر، بار دیگر مردم افغانستان را مجازات میکند. بایدن هرگز دوست نبود و حالا افغان ها مجبور هستند تاوان سیاست های او را بپردازند. آمریکا به نام مبارزه با تروریسم، در ۲۰ سال گذشته جنگی را در افغانستان بر افروخت و هزاران زن، کودک و غیرنظامی جان خود را از دست دادند».
🔹آیا غربگرایان کلاه خود را بالاتر خواهند گذاشت، یا این که مامورند و معذور و ناتوان از عبرت گرفتن؟
@IMANI_mohammad
اوکراین ندارد؛ ناتو و پنتاگون هم!
🔹نه یک ژنرال، بلکه حتی یک افسر معمولی ناتو یا پنتاگون هم برای کمک، در اوکراین دیده نمی شود؛ و حال آن که اوکراین، پایگاه نظامی- جاسوسی پنتاگون شد، با این بهانه که آمریکا و ناتو در روز مبادا به کمک دولت اوکراین بشتابند.
♦️مقایسه کنید با جان فشانی سپهبد سلیمانی و همرزمان فداکار ایرانی و عراقی و لبنانی اش، که در سخت ترین روزها، نه فقط کنار متحدان شیعه ایستادند، بلکه حتی به کمک مسلمانان غیر شیعه و حتی غیر مسلمان ها در همسایگی شتافتند.
🔹ما در برابر صدام و سپس آمریکا و متحدانش جنگیدیم و از عزت و امنیت خود و منطقه صیانت کردیم؛ در حالی که همواره تنها بودیم. آیا غربگرا ها هم -جز لفاظی برای غفلت مخاطب از خیانت های پیاپی غرب- حاضر بوده اند مثلا کنار اشرف غنی یا زلنسکی بروند و بجنگند؟ این یکی از تفاوت های رویکرد مستقل انقلابی، با رویکرد وابسته گرا و غربگراست.
♦️این فرق فرهنگ مقاومت اسلامی با طفیلی گری و وابسته گرایی است که جوانان خرمشهر با دست خالی، سی و سه روز در مقابل ارتش تا بن دندان مسلح شده صدام مقاومت کردند و سرانجام کار به سرشکستگی صدام و آمریکا منتهی شد؛ اما نه در اوکراین و نه افغانستان، طفیلی های غرب، هیچ انگیزه و رمقی، حتی برای دو روز مقاومت نداشته اند.
🔹بالاتر از همه، فرق می کند که امام خمینی و امام خامنه ای و سید حسن نصرالله، سکاندار هدایت کشتی یک ملت در تلاطم بحران ها باشند، یا امثال رضاخان و محمد رضا پهلوی و اشرف غنی و ولادیمیر زلنسکی که مملکت خود را سر بزنگاه ها تسلیم کردند.
♦️خیلی مهم است که وسط منطقه جنگی در قلب خاورمیانه زندگی بکنید، اما چنان عزت و اقتداری را فراهم کرده باشید که هیچ دشمنی نتواند به مرزهای شما نگاه چپ بکند، و هر وقت محاسبه کرد، از درگیری پشیمان شود.
🔹این عزت و اقتدار و امنیت، دستاورد ملتی است که سپهبد شهیدش "سرباز قاسم سلیمانی" درباره او گفت: "ما ملت شهادتیم، ما ملت امام حسینیم". به بیان حکیمانه امام راحل (ره)، "ملتی که شهادت دارد، اسارت ندارد".
@IMANI_mohammad
.
یادشان می کنیم؛ اما چقدر متفاوت!
🔹این روزها که اوکراین در کام جنگ فرورفته و دولت های غربی هیچ حمایتی از این کشور نمی کنند، دو طیف از شخصیت های ایرانی دائما جلو چشم می آیند و به ستایش یا نکوهش یاد می شوند.
♦️گروه نخست، شخصیت هایی مانند محمد جهان آرا، مهدی باکری، ابراهیم همت، حسن طهرانی مقدم، حسین همدانی، قاسم سلیمانی و هزاران نام آور گمنام مثل آنها، که اوکراین حتی یکی شان را هم ندارد.
🔹دوم، مرحوم هاشمی، حسن روحانی، محمد خاتمی، و نوچه هایی مثل زیباکلام و تاجزاده و دهباشی و رسانه های اجاره ای، که احتمالا نمونه های مشابه آنها را در اوکراین فراوان بتوان پیدا کرد. نمونه هایی که برخی فریب خوردند، و برخی آگاهانه، نقشه دشمن برای خلع سلاح و خلع قدرت ایران را آرایش می کردند.
♦️اما چه قدر متفاوت است که از افراد در آینده یک ملت، چگونه یاد شود؟ مهم است انسان چگونه زتدگی کند، چگونه و در چه موقعیتی بمیرد، و چگونه درباره او -در محضر خدا و مردم- قضاوت شود.
@IMANI_mohammad