eitaa logo
•‌انتهاج🇮🇷•
221 دنبال‌کننده
985 عکس
578 ویدیو
4 فایل
' بسم‌رب ... کانال بماند به یادگار برای شما : ) انتهاج ؛ نوریست برای ِراهت . کپی ؟ حلالت رفیق ؛یه صلوات بفرست شنوای حرف دلت : ) https://daigo.ir/secret/71602901431 پاسخش : https://eitaa.com/nash_enas "برای لبخند امام زمان(عج)صلوات🌱"
مشاهده در ایتا
دانلود
ترامپ یکی از بردگان شیطان بعل هست که روح ش توسط نتانیاهو به تسخیر این معاون شیطان در اومده ؛ مرگ ترامپ زودتر از نتانیاهو و مرگ نتانیاهو زودتر از بعل رخ خواهد داد.
🔴 هیچ این شب‌ها دقت کردین؟ در تجمعات ما هیچ مغازه‌ای حتی در کنار تجمع، نمی‌بنده! هر دختر بی‌حجابی که شکل ما نیست، راحت میاد و از کنارمون رد میشه! نمیترسه کسی متعرضش بشه! ما هیچ فروشگاهی رو مجبور به بسته شدن و همراهی با ما نکردیم! به زور دست کسی پرچم ندادیم، تهدید نکردیم اگر نپیوندی فلان و بهمان میشه! هیچ کلمه رکیکی در تجمعات ما شنیده نمیشه؛ هرچه هست نام خداست و اهل بیتش! جایی ویران نمیشه، منازل و کسب‌وکارها آسیب نمیبینن، جان کسی تهدید نمیشه! توهینی به ایرانمون نمیشه، دست‌بوسی اجنبی نمیشه! هرکسی این روزها و شبها، تجمعات ما رو مقایسه کنه با ۱۸_۱۹ دی، متوجه میشه کدوم گروه پاکان و فرهیختگانِ این کشورن و کدوم گروه، اراذل اوباش بی هویت، بی افتخار، بی تاریخ و بدون خط قرمزِ حتی خون کودک دبستانی! پنج دقیقه از پای ماهواره هاتون بلندشید بسه اینقدر دروغ شنیدید بیائید واقعیت رو کف خیابون ببینید و به ملت بپیوندید.   🙏🙏
✊شعار برای تجمعات امشب: عذرخواهی اشتباه است حق ما انتقام است
‌‌ ✍ مبداء این تجاوزها و جنایت‌ها از کجاست جناب پزشکیان؟ از امریکا که نیست. از همین پایگاه‌های پاساژهای نیمه سوخته وقیح کنارخلیج‌فارس‌ست که همگی برای این جنگ پول هنگفت به ترامپ داده‌اند. انکار ‌نابودی پایگاه‌های هوایی درون خاک کشورهای بغلی،‌مثل اینست که بگویید ماست سیاه‌ست! ‌ ما هیچ عذرخواهی به هیچ کشوری بدهکار نیستیم حتی علی‌یف صهیونیست که گویا طرف کلام شما این مردک بود. ‌او سالهاست که این راه را انتخاب کرده و شما هرچه او را برادر و هم‌زبان هم بخوانید بی‌فایده‌ست. ‌ ما خون‌خواه امام شهیدمان هستیم. والسلام.
آقا فرمودند جنگ منطقه‌ای خواهد شد دکتر میگه ما دیگه به همسایه ها حمله نخواهیم کرد الان جسارتا دکتر اگه ب پایگاه های آمریکا حمله نکنیم پس چجوری بجنگیم با آمریکا نکنه میخوای بری کاخ سفید دعوا
⚫️رهبر شهیدمان اعلام کرد اگر این بار امریکا جنگ راه بیاندازد این جنگ خواهد بود! «پ.ن: مسئولین محترم حرف آقا رو فراموش نکنید لطفا!»
آقای پزشکیان! فقط برای اصلاح سخنان اشتباه شما تا الان 2 نفر از سرداران سپاه آمدند و پیام دادند؛ خواهش ملت از شما اینه کمتر صحبت کنید مسیر مقاومت ادامه دارد...
چند نکته در مورد پیام ویدیویی پزشکیان: ۱-رئیس جمهور ایران در سلامت است و این ویدیو پاسخی است به همه شایعات روزهای گذشته ۲-محتوای پیام پزشکیان یک پیام سیاسی است که به کشورهای منطقه دارد و الزما یک دستور میدانی برای فرمانده‌های نظامی نیست ۳-مهمترین بخش صحبت‌های پزشکیان بیان این نکته است که از هرجا به ما حمله شود به آنجا حمله میکنیم ۴-اتحاد ملی برگ برنده این روزهای ایران است شاید با بخشی از صحبت‌های پزشکیان موافق نباشیم اما نباید بگذاریم اتحاد خدشه دار شود 👤 امید ملایی
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا در این راه کشته می‌شویم... یا دشمن رو از میان بر می‌داریم... هرکدوم اتفاق بیفته بهترین است...
مهم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با توجه به اینکه دشمن صهیونیستی از امروز در کشور شروع به حمله به مقر نیروهای انتظامی کرده است و هدف آن آشوب داخلی و براندازی نظام از طریق اغتشاشات و ... است ، ضرورت دارد از امشب با قدرتی بیشتر در کاروان های خودرویی حضوری پویا داشته باشید ؛ در حال حاضر تداوم انقلاب اسلامی ایران بر گردن شماست . حتی اگر تا الان در این تجمعات حضور نداشته اید از امشب ضرورت دارد که حضوری پویا داشته باشید . دومین نکته حائز اهمیت این است که کاروان های خودرویی بیشتر در محله ها و کوچه پس کوچه ها حضور داشته باشند و فقط در خیابان های اصلی شهر که مناطق مسکونی کمتری در اطراف آن است حضور نداشته باشند . حتما در نشر این پیام مهم شریک باشید .
🔺️دیشب یه عزیزی رو دیدیم تو تجمعات، می‌گفت بچه های هوافضا و موشکی میگن به خانم ها بگید ظرف شستن و کارخونه رو ول کنن بشینن به دعا ما اینجا داریم معجزه ی دعاهای شما رو میبینیم.