eitaa logo
•‌انتهاج🇮🇷•
221 دنبال‌کننده
985 عکس
578 ویدیو
4 فایل
' بسم‌رب ... کانال بماند به یادگار برای شما : ) انتهاج ؛ نوریست برای ِراهت . کپی ؟ حلالت رفیق ؛یه صلوات بفرست شنوای حرف دلت : ) https://daigo.ir/secret/71602901431 پاسخش : https://eitaa.com/nash_enas "برای لبخند امام زمان(عج)صلوات🌱"
مشاهده در ایتا
دانلود
مهم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با توجه به اینکه دشمن صهیونیستی از امروز در کشور شروع به حمله به مقر نیروهای انتظامی کرده است و هدف آن آشوب داخلی و براندازی نظام از طریق اغتشاشات و ... است ، ضرورت دارد از امشب با قدرتی بیشتر در کاروان های خودرویی حضوری پویا داشته باشید ؛ در حال حاضر تداوم انقلاب اسلامی ایران بر گردن شماست . حتی اگر تا الان در این تجمعات حضور نداشته اید از امشب ضرورت دارد که حضوری پویا داشته باشید . دومین نکته حائز اهمیت این است که کاروان های خودرویی بیشتر در محله ها و کوچه پس کوچه ها حضور داشته باشند و فقط در خیابان های اصلی شهر که مناطق مسکونی کمتری در اطراف آن است حضور نداشته باشند . حتما در نشر این پیام مهم شریک باشید .
🔺️دیشب یه عزیزی رو دیدیم تو تجمعات، می‌گفت بچه های هوافضا و موشکی میگن به خانم ها بگید ظرف شستن و کارخونه رو ول کنن بشینن به دعا ما اینجا داریم معجزه ی دعاهای شما رو میبینیم.
❌پزشکیان چه گفت؟! بیاید دقیق‌تر صحبت رئیس جمهور رو با هم مرور کنیم: « مادیروز در شورای موقت رهبری تصمیم گرفتیم و این تصمیم به نیروهای مسلح ابلاغ شده که از این به بعد نباید حمله‌ای به کشورهای همسایه صورت بگیرد [هنوز ادامه داره جمله] مگر اینکه از آن کشورها بخواهد به ما حمله‌ای صورت گیرد. » این قید تنها یک اتفاق رو از لیست حملات گذشته حذف میکند: 👈حمله به هتلهای محل اقامت نیروهای آمریکایی در کشوری که آنجا پایگاه نظامی نیست و از آن کشور حمله‌ای به ما صورت نگرفته است. و نکته بعد گفتند کشورهایی که مبدأ حمله هستند همچنان زیر ضربه ما هستند. از طرفی چشم آمریکا در کشورهای منطقه بطور کامل کور شده است و بنابرقید آقای پزشکیان تنها کشورهایی مورد ضربه قرار می‌گیرند که مبدأ حمله به ما باشند.
و من ذوق نامه ها را دارم😍
مدافعان اکنون وقت تشکر است✊🏻💌
بعضی مخاطبان عزیز تازه صحبت های رئیس جمهور رو شنیدن و خیلی نگران شدن... عزیزان صحبت های رئیس جمهور اصلاح شد و موج حملات جدید هم به مدد اللهی شروع شده و هیچ سازش و عقب نشینی از طرف نیروهای مسلح قهرمان صورت نگرفته است. ما فقط باید در خیابان ها بمانیم و اجازه ندهیم میراث امامین انقلاب به تاراج برود
4.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌یک استودیوی انیمیشن سازی خارجی این انیمه‌ی زیبا رو برای بچه های شهید مدرسه میناب ساخت .
فوری | ویراست مهم رییس سازمان تبلیغات اسلامی حرف‌های بی‌دقتی که باعث واق‌واق‌ِ آن سگِ زرد شده و مردم شریف ایران را هم مکدر کرده، از تبعات به‌هنگام انجام نشدن انتخاب است.
آقا ول کنید یکی یه حرف مفتی زده ان شاءالله بچه‌ های میدان جمع میکنن کارو شما کف خیابونو ول نکنید الان سنگر ما کف خیابونه ✍️ مهدی اسلامی
از الان تا افطار دعا دعا دعا و بعد از افطار تا پاسی از شب حضور حضور حضور در حال حاضر وظیفه تو اینه! چند دقیقه ای گوشی و اخبار رو کنار بذار ..
با توجه به فتنه بسیار سنگینی که پیش رو داریم ، می‌بایست برای مهار این فتنه و خفه کردن آن در نطفه ، هرچه زودتر خبرگان ، رهبری را اعلام کنند ؛ زیاد فرصت نداریم ، امشب و فردا شب تمام مراسمات حول محور درخواست اعلام رهبری باشد. شعار پیشنهادی : ای خبرگان ملت چه شد امام امت 💢تا می‌توانید نشر دهید.
کشورِ همسایه زمانی دوستِ ماست و قابل احترامه که پای امریکای کثیفو به منطقه باز نکنه، بیخود کردن بهش اجازه دادن این همه پایگاه تو کشوراشون بزنه!!