در قضیه مهرادسپهری مأمور انتظامی خطاکار است و پروندهی او هم در سیر رسیدگیست اما فرض کنیم قضیه معکوس بود و همین مأمور توسط سپهری به شهادت رسیده بود....
واکنشهای جماعت غربگرا که الان دم از انسانیت میزنند چه بود؟! شادی و تشویق..
لباس انسانیت به تن برخی ها خیلی گشاد است!
باید با مامور خاطی که رفتار غیرقانونی با متهم مهردادسپهری داشته، برخورد قاطعی بشه، درست....
اما توی این جوزدگی و دفاع هیجانی از این فرد، حواستون باشه او در حال آزار و اذیت و تخریب اموال عمومی و به درخواست خود مردم، دستگیر شده است!
به خاطر خطای یک نفر کاری نکنید که حافظان امنیت این مملکت احساس امنیت برای برخورد درست نداشته باشن!
اهداف جریان تحریف داخلی و خارجی از راه اندازی جنبش های اجتماعی با استفاده از پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی و فضای مجازی رها شده در کشور چیست؟
۱- پروژه بی ثبات سازی
۲- بهره گیری از ابزار مکمل جنبش های اجتماعی
۳- هدایت افکار عمومی
۴- ایجاد جنبش اجتماعی توسط فضای مجازی و تبدیل آن به جنبش عمل گرا، حقیقی، براندازانه، زنانه در کف جامعه ا
۵- ایجاد نت ترول ها مانند جنبش های زنانه مانندچهارشنبه های سفید، دختران خیابان انقلاب و نه به حجاب اجباری، اجرای سند ۲۰۳۰، روایت سازی با هشتگ اعدام نکنیدو.....
۶- فروپاشی از درون
۷- توجه به اصل کاهش ضریب شکست
علیرضا
رئیس دفترریاست جمهوری گفته بیانات رهبری فصل الخطاب است!
امایک سوال: وقتی رهبری گفتن به آمریکا خوشبین نیستم و بهشون اعتماد نکنید چرا حرف رهبری فصل الخطاب نبود!
مصطفی
سه سناریو از انتخابات آمریکا
سناریوی اول: اگر نتیجه انتخابات به هم نزدیک باشد جنگ برای اثبات پیروزی چند هفته طول میکشد و هر دو خودشان را برنده انتخابات میدانند.تنش میان حامیان ترامپ و بایدن منجر به خشونت خواهد شد.
سناریوی دوم: اگر ترامپ ببازد، خواهد گفت که در انتخابات تقلب شده و اگر کاخ سفید را ترک نکند، با زور توسط سرویس مخفی بیرون رانده خواهد شد.
سناریوی سوم: جنگ فرهنگی مسموم خشونت را در تمام شهرها گسترش خواهد داد و پیروزی ترامپ سوخت اصلی این خشونت خواهد شد که بحرانی فراگیر ایالات متحده را در بر خواهد گرفت.
رکورد 11 میلیارد دلار هزینه انتخاباتی دو حزب دموکرات و جمهوری خواه در تاریخ انتخابات ایالات متحده بی سابقه بوده است.
استقرار نیروی زمینی سپاه در مرز با قرهباغ
فرمانده نیروی زمینی سپاه: نسبت به امنیت و آرامش مردم کشورمان با کسی تعارف نداریم، همچنین برای تمامیت ارضی همه کشورهای منطقه احترام قائلیم و هیچ تغییری در ژئوپلیتیک مرزها را نمیپذیریم و این موضوع خط قرمز ایران است.
حضور یگانهای جدید نیروی زمینی سپاه در مناطق مرزی مجاور محل درگیریهای ناگورنو-قرهباغ برای مردم ایران است که بدانند ما با قوت شرایط منطقه را رصد کرده و متناسب با آن اقدامات لازم را دستور کار خود قرار میدهیم.
وقتی غرب به این نتیجه برسد که شما قوی هستید، به طوری که با فشار، حملهی نظامی و امثال آن هم نمیتواند شما را براندازد، لذا مجبور و ناچار میشود وارد تعامل واقعی با شما شود تا از آن طریق سعی کند که بتواند دستکم جلوی سرعت رشد قدرت شما را بگیرد.
ملاحظاتی در مورد فرمایشات رهبری معظم
۱. این فرمایشات در اصل و در درجه اول، از بعد اخلاقی و دینی بیان شده است و واژه «حرمت» نیز صریحاً گویای وجه شرعی آن است.
۲. برخی اعلام یک حکم شرعی توسط رهبر انقلاب مبنی بر حرمت هتک را بهمعنی دفاع از عملکرد روحانی تلقی کردهاند. غافل از اینکه ایشان در جایگاه یک فقیه و عالم، حکم شرعی یک فعل حرام را اعلام و همگان را از آن منع کردهاند.
۳. یکی از مضرات جانبی عادی شدن فرهنگ هتک و توهین، غالب شدن احساسات و به حاشیه رفتن جو عقلانیت است.
۴. تاکید ایشان بر حفظ جایگاه مسئولان عالی نظام، فارغ از عملکرد شخص آنهاست. حفط احترام جایگاه مسئولان عالی نظام به معنی عدم نقد نیست. اما زمان نقد و استیضاح، عقلا باید در سایه مسئله اصلی کشور دیده شود. اکنون هیچ اولویتی بالاتر از حفظ جان مردم نیست.
۵. محور اصلی در فرمایشات رهبری، اصلی و فرعی کردن مسائل بود. ایشان مسئله اصلی و عاجل کشور را مقابله با کرونا و جلوگیری از فوت روزانه بیش از ۳۰۰ نفر از مردم میدانند. بدیهی است ورود به استیضاح در این شرایط، عملا بزرگترین و اصلیترین مسئله کشور که حفظ جان مردم است را به حاشیه میبرد. طبیعی است آرامسازی فضای کشور، شرط اصلی تمرکز مسئولان برای مقابله با کروناست.
۶. از منظری دیگر؛ مبنای فرمایشات رهبری دو نقطه اصلی بود: آرامسازی فضای کشور و تمرکز همگانی بر نجات جان مردم. اکنون هیچ اولویتی بالاتر از حفظ جان انسانها در کشور وجود ندارد. از این رو طرح نقد و استیضاح بههیچ عنوان نباید مسئله و اولویت اصلی کشور را تحتالشعاع قرار دهد. اصلی و فرعی کردن مسائل کشور ربطی به عملکرد منفی و ضعیف روحانی ندارد.
پس همه، با هر توان و ابزاری که داریم باید همان مسیر مورد نظر رهبری را برویم. از حوزه فردی و خانوادگی گرفته تا بسیج عمومی و کمک به حل مشکل اصلی و نجات جان مردم و از چیزی که این را تحتالشعاع قرار میدهد، خودداری کنیم.
روحانی تا عمران خان
۱) عمران خان، (رئیس دولت پاکستان) توهین مکرون به پیامبر اسلام را به شدت محکوم کرد.
۲) اردوغان (رئیس دولت ترکیه) مکرون را به خاطر رفتارهای غلط در حق جهان اسلام، دیوانه خطاب کرد.
۳) روحانی (رئیس دولت ج.ا.ا) رفته گل بچینه، برنگشته!
کوشکی
یکسان انگاری دروغین!!
رفتار مامور نیروی انتظامی در مشهد قابل دفاع نیست و البته مرجع رسیدگی به آن، قانون است. مراجع قانونی نیز بسرعت وارد عمل شده و در حال رسیدگی هستند؛ اما برخی مغرضان از یک سو و دشمنان از دیگر سو در تلاش اند تا رفتار این مامور پلیس را با رفتار پلیس آمریکا با جورج فلویدِ سیاه پوست یکسان¬انگاری کرده و به این بهانه به نیروی انتظامی و حافظان امنیت جامعه، حمله کنند.
اما نکته مهم این است که رفتار مامور ایرانی، یک اشتباه فردی است و با رفتار پلیس آمریکا که یک فرهنگ عمومی و رفتاری در میان آنهاست، متفاوت است. خطای فردی یک مامور، با فرهنگ عمومی رفتار خشن، توهین¬آمیز، وحشیانه و تبعیض آمیز پلیس یک کشور کاملا متفاوت است. نباید فریب عملیات ادارکی دشمن را خورد و خطای فردی یک مامور را به مجموعه پلیس خدوم و خدمتگزار کشور تعمیم داد. این فرهنگ آنجا واقعی تر میشود که پلیس آمریکایی، چهار روز پس از اعتراضات فراگیر مردمی در آمریکا بازدداشت شد و این بازداشت نه به¬خاطر خشونت و خطای او بود بلکه عکس العملی به حرکت اعتراضی مردم و برای ساکت کردن آنها بود. یعنی در واقع اساسا فرهنگ حاکم بر پلیس آمریکا، این حرکت را امری عادی تلقی میکرد. در ایران، بلافاصله پس از خطای مامور، مرحله رسیدگی وبازدداشت موقت وی صورت گرفت و این اقدام نه به دلیل فشار مردمی بلکه، اجرای قانون و روح حاکم بر آن بود.
تبیین
کاش نصف یا ثُلث تلاشی که گروه های انقلابی برای جا انداختن نامزد مورد نظر خود انجام می دهند، صرف همفکری و هم افزایی جمعی درباره "دولت جوان حزب اللهی" به مثابه یک تیمِ دارای برنامه بشود تا بتواند این راهبرد مهم را از غربت خارج کند.
در تاریکخانه بودجه شرکتهای دولتی چه میگذرد؟
هرچند بودجه شرکتهای دولتی بهمعنای اقلام حسابهای جاری و حسابهای سرمایهای این شرکتها به تصویب مجلس می رسد؛ اما در عمل به جز اقلام مرتبط با منابع عمومی، سایر ارقام منابع و مصارف این شرکتها در قوه مقننه مورد بررسی قرار نمیگیرند. وقتگیر بودن بررسی بودجه شرکتهای دولتی در فرصت اندک بررسی بودجه در مجلس، لزوم بررسی تخصصی شرکتهای هر حوزه خاص، دسترسی نداشتن به اطلاعات کافی و مبهم بودن الگوی مطلوب ورود مجلس به بودجه شرکتها، مهمترین دلایل عدم بررسی جدی بودجه شرکتهای دولتی در مجلس است.
بودجه شرکتها و بانکهای دولتی در سال ۱۳۹۹ حدود ۷۵ درصد کل بودجه را تشکیل میدهد؛ به عبارتی، بودجه شرکتها و بانکهای دولتی به تنهایی معادل سه برابر بودجه عمومی کشور است.
لباس دین
در میان روسای تمام دولت های اسلامی جهان فقط رئیس دولت کشورمان در کسوت و لباس یک روحانی دینی است.
اما در جریان اهانت اخیر مکرون مکار ، شاهد اعتراض از سوی اردوغان ترکیه و حتی عمران خان پاکستان بودیم اما خبری از شیخ حسن نیست.
ای کاش در ظاهر هم شده حداقل حرمت لباس پیامبر(ص) را حفظ می کردید ...
قاسم
قاسمی :آقای جهانگیری فرمودند: الان وقت انتقام نیست، تاریخ ثابت کرده کسی با این انتقادات عاقبت بخیر نشده!
درست می گویید؛ دقیقا سال 92 و 96 همین آقایان با تخریب و نقد غیرمنصفانه دولت قبل، چنین عاقبتی را برای دولت خود رقم زده اند.
(الان وقت مطالبه گری است و این آقایان باید پاسخگو باشند)
یاسر :
نگاه بیرونی سختی سالهای آینده را بیشتر میکندبه جای شرطی سازی اقتصاد، ظرفیت های داخلی را فعال کنید
در مجموع چه یک فرد دموکرات رئیس جمهور باشد یا جمهوری خواه برای ایران هیچ فرقی ندارد چون سران ایالات متحده آمریکا یک سیاست مشترک را علیه ایران دنبال میکند
تحقیق و تفحص از نهاد ریاست جمهوری کلید خورد
«نظری» نماینده مجلس:
نمایندگان مجلس برای بررسی عملکرد مالی نهاد ریاست جمهوری در حال جمع آوری امضا جهت تحقیق و تفحص از این نهاد میباشند.
علاوه بر «حساب خاص» که در روزهای اخیر جنجال برانگیز شد عملکرد مالی نهاد ریاست جمهوری از سال ۹۲ الی ۹۹ از محورهای این تحقیق و تفحص خواهد بود.
دو بار تا نزدیکی خاوری رفتیم
«سردار اشتری»فرمانده ناجا گفت: «دو بار تا محل سکونت خاوری رفتیم و حتی به پلیس آنجا گفتیم که خانه او کجاست، اما پلیس کانادا بازداشتش نکرد.
در همین موضوع استرداد مدیرعامل بانک سرمایه هم پلیس اینترپل تعجب کرد که ما از کجا میدانیم او در کجا زندگی میکند.»
واکنش انقلابی اردوغان به اقدام خصمانه و ضداسلام ماکرون را باور کنیم، یا روابط صمیمی اردوغان را با صهیونیستهایی که براساس قرآن کریم، شدیدترین دشمنی را علیه مومنان در سینه دارند؟ کدام؟
ما حتی برای کتک خوردن دخترآبادانی که با شوکر و چاقو به حریم خصوصی خانواده متهم حمله کرده بود غیرتی شدیم حالا براندازا دارن به بانوی گیلانی که اوباش خیابونی کتکش زدن فحش میدن و خوشحالن، فقط چون چادری بوده!!
"غیرت"ی که برای دخترآبادانی ازش دَم میزدن فقط یه اسم رمز حمله بود!
خانم گیلانی به خاطر تذکر ساده نسبت به سگ گردانی مورد ضرب و شتم قرار گرفته و به جوی آب افتاده...
آن هایی که چند روز پیش برای دختر آبادانی یقه چاک دادند اگر در برابر این ماجرا سکوت کنند نشان میدهد که نه از روی دلسوزی و غیرت بلکه صرفا به خاطر مقاصد کثیف سیاسی زبانشان دراز بوده!
رنجبر
مهم ترین شعارهای 7 رئیس جمهور گذشته جمهوری اسلامی
۱- اول؛ سیدابوالحسن بنی صدر، فرزند آیت الله بنی صدر؛ بهمن 58 تا خرداد 60؛ مهمترین شعار انتخاباتی او در پوسترهای انتخاباتی «عدالت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی»، «بشارت دهنده اقتصاد توحیدی» بود.
۲- دوم؛ شهید محمدعلی رجایی؛ مرداد 60 تا 8 شهریور 60؛ رجایی نخست وزیر و رئیس الوزرای دوره بنی صدر بود و اختلافات جدی با رئیس جمهور داشت. شهید رجایی بعد از استیضاح بنی صدر با اصرار نیروهای انقلابی وارد کارزار انتخابات شد و با 13 میلیون رأی رئیس جمهور شد. شعار مشخصی در پوسترهای وی مشهود نیست. بلکه تجربه یکسال و نیم نخست وزیری وی، روحیات انقلابی، عدالتخواهی، محرومیت زدایی، ساده زیستی، خستگی ناپذیری، استکبارستیزی و ولایتمداری مهم ترین دلایل انتخاب او بود. عمر ریاست جمهوری رجایی، فقط 28 روز بود.
۳- سوم؛ سیدعلی خامنه ای؛ مهر 60 تا خرداد 68؛ امام تا پیش از این مخالف ورود روحانیت به عرصه ریاست جمهوری بود. اما با تجربه دولت موقت بازرگان و ریاست جمهوری بنی صدر و وضعیت بحرانی کشور، اجازه ورود به روحانیت برای تصدی پست اجرایی موافقت کرد و بدین ترتیب سیدعلی خامنه ای با اصرار روحانیون و حزب جمهوری اسلامی به میدان رقابت وارد شد. او هم همچون رجایی شعار انتخابات خاصی را در پوسترها و میتینگ ها مطرح نکرد اما عملکرد دو سه ساله در موقعیت های مختلف، ایشان را به عنوان «مردم محراب و جبهه» در اذهان معرفی می کرد و مردم او را به خطابه های آتشین علیه آمریکا و اسرائیل، طاغوت و ظلم و صدام و بی عدالتی می شناختند. آیت الله خامنه ای با 16 میلیون رأی رئیس جمهور شد و دو دوره رئیس جمهور ماند.
۴- چهارم؛ علی اکبر هاشمی رفسنجانی؛ مرداد 68 تا مرداد 76؛ پس از رحلت حضرت امام(ره) و رهبری آیت الله خامنه ای، پست نخست وزیری حذف و بدین ترتیب ریاست جمهوری از جایگاه کلی و تشریفاتی به جایگاه اجرایی و صاحب اختیارات گسترده صعود کرد. هاشمی رفسنجانی توانست با شعارهای اقتصادی، سازندگی اقتصادی و توسعه اقتصادی رئیس جمهور شود. او با 16 میلیون رأی انتخاب و دولتش به عنوان دولت سازندگی معرفی شد.
۵- پنجم؛ سیدمحمد خاتمی؛ مرداد 76 تا مرداد 84؛ سیدمحمد خاتمی با چهره مخالف وضعیت موجود و با شعارهای جامعه مدنی، آزادی و توسعه سیاسی به میدان رقابت های انتخاباتی آمد و در رقابت با علی اکبر ناطق نوری با بیش از 20 میلیون رأی در 2 خرداد 76 رئیس جمهور شد و توانست دو دوره رئیس جمهور باقی بماند. اقتصاد در دوران خاتمی آرامش نسبی داشت اما اختلافات طبقانی، بی عدالتی، التهابات سیاسی و فرهنگی به اوج خود رسیده بود.
۶- ششم؛ محمود احمدی نژاد؛ مرداد 84 تا مرداد 92؛ احمدی نژاد در شرایطی روی کار آمد که بی عدالتی و تبعیض بعد از انقلاب به اوج خود رسیده و خیلی ها از انحراف انقلاب می گفتند. لذا مهم ترین شعار او عدالت خواهی و مهرورزی و خدمت به محرومین بود. وی در سال 84 در رقابت با هاشمی رفسنجانی (در دور دوم) با 17 میلیون رأی رئیس جمهور شد و با پرکاری، تلاش و حضور مستقیم در بین مردم توانست در سال 88 با شعار «مبارزه با اشرافی گری و مفاسد اقتصادی»، 24 میلیون رأی را کسب کند. اما مخالفین وی به سردمداری هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی، میرحسین موسوی و مهدی کروبی علیه جمهوریت و رأی مردم شورش کردند و کشور را به مدت 8 ماه دچار التهاب و اغتشاش نموده و نظام را تا لبه پرتگاه پیش برده و زمینه تحریم های گسترده غرب علیه جمهوری اسلامی را فراهم کردند که تاکنون نیز ادامه دارد.
۷- هفتم؛ حسن روحانی؛ مرداد 92 تاکنون(آبان 1399)؛ حسن روحانی بعد از تحریم های فلج کننده غرب و عملکرد حاشیه ساز احمدی نژاد در دوسال آخر و التهاب مجلس با وعده رفع تحریم ها، مذاکره با آمریکا و چرخش چرخ اقتصاد به میدان آمد و توانست با کسب 17 میلیون رأی در سال 92 و همچنین 23 میلیون رأی در سال 96 رئیس جمهور هفتم ایران شود. اختلاف طبقاتی، تورم، بیکاری و مشکلات معیشتی در این دوران به اوج رسید.
(حالا باید ببینیم هشتمین رئیس جمهور انقلاب اسلامی چه کسی و با چه شعاری به میدان خواهد آمد.)
مدرسی
خطرناک تر از بایدن و ترامپ
مسئله این نیست که بایدن خطرناک تر است یا ترامپ؟
خطر واقعی، حلقه آلوده ای است که در فضای رسانه ای داخل کشور، به هر نوع تاکتیک نخ نمای آمریکا، بها و ضریب می دهد.
ریاست جمهورآمریکا دموکرات ها باشند یا جمهوری خواهان، اینها مامورند به آمریکای فرتوت هیبت ببخشند و ایران قدرتمند را فاقد چاره و ناچار از نوشتن دیکته آمریکا پای میز مذاکره وانمود کنند.
به شهادت اسناد فراوان، غربگراها یکی از عوامل اصلی ماندگاری تحریم ها هستند؛ چه زمان هایی که خواستار تشدید تحریم ها برای به زانو درآمدن ایران شدند؛و چه زمان هایی که با ارسال پالس ضعف و ناتوانی، به دشمن مستاصل روحیه دادند.
بایدن و ترامپ آن قدری خطرناک نیستند که منافقین و نفوذی ها خطرناکند؛ منافقین از کفار بدترند و باید با آنها سرسختانه و به عنوان دشمن مسلّم و مقدّم برخورد کرد.
اگر خط منافقین که خط تحریف است، با غیرت ملی و روشنگری و اعتراض نخبگان شکسته شود، قطعا خط تحریم شکستنی است.
مفتخر به جنایت
حضرت آیتالله خامنهای: «تحریمهای خباثتآمیز آمریکا جنایت است. رئیسجمهور آمریکا اظهار خوشحالی میکند که با تحریمهای حداکثری، اقتصاد ایران را دچار اختلال کردیم... فقط آدمهای رذلی مثل شماها هستند که به جنایت افتخار میکنند؛ علیه یک ملت دارید جنایت میکنید افتخار هم میکنید!» ۹۹/۰۸/۰۳
مرد سرمایه داری در شهری زندگی میکرد
اما به هیچکس ریالی کمک نمیکرد.
فرزندی هم نداشت. و تنها با همسرش زندگی میکرد.
در عوض قصابی در آن شهر بود که به نیازمندان گوشت رایگان میداد.
روز به روز نفرت مردم از شخص سرمایه دار بیشتر میشد
مردم هرچه او را نصیحت میکردند که این سرمایه را برای چه کسی میخواهی؟
در جواب میگفت نیاز شما ربطی به من ندارد.
بروید از قصاب بگیرید...
تا اینکه او مریض شد
احدی به عیادتش نرفت و در نهایت در تنهایی جان داد.
هیچ کس حاضر نشد به تشییع جنازه او برود...
همسرش به تنهایی او را دفن کرد
اما از فردای آن روز اتفاق عجیبی در شهر افتاد
دیگر قصاب به کسی گوشت رایگان نداد.
او گفت کسی که پول گوشت را پرداخت میکرد دیروز از دنیا رفت...!!
هیچوقت زود قضاوت نکنیم...