eitaa logo
ایران کوچک کرج
73 دنبال‌کننده
29 عکس
36 ویدیو
4 فایل
ایران کوچک کرج
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸سیدمحمد وزیر سابق آموزش و پرورش در برنامه دستخط: 🔹نامه را «محرمانه» نوشتم اما به سرعت موافقت و علنی شد! 🔹نظام رتبه‌بندیِ مصوب با آن چیزی که دنبال می‌کردیم کاملا متفاوت است. 🔹نداشتن دستمزد معقول معلم‌ها مهمترین مانع تحول در آموزش و پرورش است. 🔹گردش مالی مافیای کنکور و کلاس‌های تست در سال ۹۶ حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان بوده است. 🔹هیچ تسلطی در مدیریت فضای مجازی نداریم. 🔹یکی از چالش‌های دوران بعد از کرونا، اُنس بچه‌ها با تب‌لت و موبایل خواهد بود. 🔹آمریکا و فرانسه هم ۲۰۳۰ را امضا نکرده‌اند. 🔹خوشبینانه‌ترین احتمال درباره اختصاص ردیف برای سند ۲۰۳۰ در بودجه ۱۴۰۰، «شیطنت» بوده است. 🔹در دولت احمدی‌نژاد خودشیفتگی در برخی تصمیم‌گیری‌ها باعث آسیب دیدن آموزش و پرورش شد. 🔹مردم آثار «جنگ اقتصادی» را فقط در خیابان مولوی می‌بینند، نه در لواسان و الهیه!
حسینی: درآمد فروش در ۱۹۹ هزار میلیارد تومان نیست وزیر اسبق اقتصاد و عضو کمیسیون تلفیق: 🔹سال گذشته ۱۹۹ هزار میلیارد تومان از بودجه به جیب از ما بهتران رفته است. 🔹هر کسی دو کلاس ادبیات خوانده باشند متوجه می‌شود که درآمد فروش نفت در بودجه ۱۹۹ هزار میلیارد تومان نیست بلکه ۳۹۴ هزار میلیارد تومان است. 🔹میلیاردها بصورت رانتی ارز صادر شده است فقط هفت هزار و پانصد میلیارد پول نفت به خزانه وارد شده که این فاجعه است!
🔴 نعره های پایان عمر هرچقدر به انتخابات ۱۴۰۰ نزدیک تر می شویم سروصدا و دست و پازدن های غربگرایان بیشتر و تندتر می شود. صحبت های تند سعیدحجاریان را هم باید به عنوان گوشه ای از نعره های پایان عمر غرب پرستان و نفوذی ها قلمداد کرد. برخی ها هم گویا اصرار دارند با جنجال و هیاهو و ایجاد بحران به سرنوشت بنی صدر دچار شوند. به امیدخدا به روزهای پاکسازی کامل انقلاب از نفوذی های دشمن نزدیک می شویم ... ✍
⭕️ اعتیاد به تحقیر توسط دشمن؛ اعتیاد به دزدی از جیب ملت؛ اعتیاد به توهین به منتقدان؛ اعتیاد به کاسه لیسی غرب؛ اعتیاد به توهین به ملت؛ اعتیاد به تحریف تاریخ؛ اعتیاد به دروغگویی؛ اعتیاد به رانت دهی؛ اعتیاد به.... گاهی بودن فحش نیست، واقعیت است... 👤
🎥 کنایه شمس‌الدین به اکبر عضو کمیسیون تلفیق : 🔻کسانی هستند که پیش از این کارمند و مستاجر بودند اما بعد از ماجرای دلار جهانگیری خانه‌های چند صد میلیاردی دارند و می‌گویند چه کار کنیم شما از این رفیق‌ها ندارید!
🔴 آخرین نعره های یک ✍مهدی اسدالهی ⏪*سعید حجاریان در گفتگو با روزنامه اعتماد:* *دولت نظامی باعث تحریک برخی مناطق حاشیه ای و تشدید بحران های قومی میشود.زیرا استدلال خواهد شد دولت مرکزی مسلح است،چرا ما نباشیم؟* *"آقای حجاریان؛ این بار، عرصه نبرد را ما مشخص میکنیم"* گویا سناریوی دوگانه سازی و ایجاد ترس از چیزی، در این انتخابات هم در دستورکارتان قرار گرفته است، روزی ترس از محدود شدن آزادیهای اجتماعی و روزی دو گانه جنگ و صلح را علم میکنید و امروز هم به تسلیح اقوام و ترس از تجزیه رسیده اید. 🔹به گمانم افکارسنجی اتاق فکر اصلاح طلبان، به ویژه پس از ارزیابی واکنش تمام عیار به سخنان اردوغان و فهم حساسیت مردم بر روی یکپارچگی و مسائل قومی، آقایان را به تدوین سناریویی جدید رسانده است؛ ترس از شورش و تسلیح اقوام به دلیل حضور نظامیان. این پیام شما پرفراژه کردن کشور، کد دادن و زمینه سازی برای اتفاقات آینده است. مراقب باشد، ایران و تحریک گسل-های قومی و مذهبی اش خط قرمز ماست. 🔹یادتان هست همان روزهایی که هنوز دل در گرو انقلاب داشتید، شاه هم انقلابیون را از ایرانستان میترساند و میگفت اگر بروم ایران، ایرانستان خواهد شد و چه آشناست سناریوی شما. امروز هم که مردم از مدیریت شما به تنگ آمده اند و قصد تغییر و ایستادگی در برابر اندیشه لیبرالی را دارند شما هم با این کلام به میدان آمده اید. در تمامی ادوار، جبهه انقلاب یک اشتباه اساسی کرده است و آن هم این که همواره شما عرصه نبرد را تعریف کرده اید؛ همیشه یک ترس موهوم و دوگانه را طرح میکنید و خرد وکلان جبهه انقلاب دراین میدان در برابر شما پدافند میکنند که شاید پاسخی هم بدهند اما مهم عرصه است که شما تعیین کردهاید. 🔹از تمامی دوستان می خواهم در این میادین موهوم و خود ساخته آقایان تقابل نکنند، وقتی کلکسیونی از عرصه های واقعی مدیریت ورشکسته اندیشه لیبرالی در کف جامعه وجود دارد و مردم ایران این سومدیریت ها را در عرصه های داخلی و خارجی با گوشت و پوستشان احساس کرده اند، چرا باید به دنبال عرصه های مجازی برویم؟ آقایان لیبرال، همیشه بخشی از انرژی مورد نیاز این بالن های توهم را از پرداختن ما به این موضوعات میگیرند. 🔹این بار عرصه این نبرد را ما تعیین میکنیم، عرصه امروز، ناکارآمدی، معیشت مردم، حیثیت ملی و دهها عرصه شکست خورده ای است که حاصل مدیریت شما است و همیشه با ایجاد غبار توهم پنهانشان کرده اید و همواره مانع شده اید درد واقعی مردم در میانه غبارهای مجازی خود ساخته تان آشکار گردد. 🔹آقایان تاریخ بخوانید و در سمت درست تاریخ بایستید. هرگاه خطر تجزیه و شکاف قومی بوده است، نظامیان مسئله را حل کرده اند. یادتان هست مذاکرات سال58 دوستان سیاسیتان را با تجزیه طللبان. یادتان هست در جریان مذاکرات هر روزبخشی از پیکره میهن جدا میشد و حتما یادتان هست که همین نظامیان با فدا کردن جان خود، آنها را باز میگرداندند. فقط کافیست به بهشت زهرا بروید و تاریخ شهادت روی مزار شهدا را بخوانید.
🔴ترامپ ۲۰ بهمن استیضاح می‌شود ♦️«چاک شومر» رهبر اکثریت دموکرات مجلس سنای خبر داد که دادگاه استیضاح ترامپ، روز دوشنبه، ۸ فوریه (۲۰ بهمن) آغاز خواهد شد.
🔴دستور فوری بایدن برای بازنگری تحریم‌های آمریکا که مانع مبارزه با در ایران است ♦️رئیس‌جمهوری آمریکا دستوری صادر کرده که طبق آن تحریم‌های اقتصادی و تجاری علیه ایران، چه یک‌جانبه و چه چندجانبه، تحت بازبینی فوری قرار بگیرند تا از تاثیر بی‌جهت بر مبارزه با کرونا جلوگیری کند. ♦️جو بایدن این دستور را خطاب به وزارت‌خانه‌های خزانه‌داری، خارجه، بازرگانی و نهادهای زیرمجموعه وزارت بهداشت و خدمات انسانی و همچنین نمایندگی آمریکا برای توسعه بین‌المللی صادر کرده تا با بازبینی و بررسی مجدد و فوری آنها، به این اطمینان برسند که تحریم‌های فعلی برای مقابله با کرونا، مانعی ایجاد نمی‌کنند.
🔴صدور حکم قطعی محکومیت شهردار اسبق کرج/عدم اجازه اقامت شهردار اسبق در کرج و تهران به مدت ۲ سال ♦️خلاصه حکم محکومیت قطعی صادره از دادگاه در خصوص نامبرده بدین شرح است: 🔸انفصال از خدمات دولتی و عمومی به مدت پنج سال. 🔸منع اقامت در استان البرز و تهران به مدت دو سال. 🔸انتشار حکم محکومیت قطعی در یکی از روزنامه های محلی. ♦️«علی ترکاشوند» شهردار اسبق کلانشهر کرج از سوی دادگاه تجدیدنظر استان البرز به اتهام سوءاستفاده از مقام در جهت نقض مقررات در معاملات دولتی محکوم گردید.
🔴وقتی قانون به موقع علیه مجرمین اجرا نشود قطعا اگر با نماینده بیجار و نماینده سراوان در مجلس قبل و بازپرس متخلف در بابل (همین چند وقت پیش) شدیدا برخورد میشد امروز به خود اجازه نمیداد که به سیلی بزند اما مجلس باید با این نماینده برخوردی نماید که هم بادِ سر او بخوابد، هم مانع از "تَکرار" چنین رفتارهایی از سوی دیگر نماینده ها شود، هم از نوشته شدنِ این اقدام زشت به پای کلیت مجلس (از سوی ) جلوگیری کند و هم نهادهای نظامی و انتظامی دلگرم شوند و از این به بعد نیازی به بیشتر کردنِ پیاز داغ ماجرا از طریق ایجاد ترافیک بی جهت و عصبانی کردنِ مردم نبینند!
🔺اسرائیل دیفنس: پدافند هوایی توانایی مقابله با ایرانی را ندارد وبگاه صهیونیستی، اسرائیل دیفنس: 🔹ایرانی‌ها برای از میان برداشتن پدافند هوایی اسرائیل، توانمندی هجومی برای خود ایجاد کرده‌اند. 🔹سامانه‌های پدافند هوایی مخصوص مقابله با پهپاد در اسرائیل، راهکار بی‌نقصی برای مقابله با پرنده‌های بدون سرنشین ندارد. 🔹وجود بسیاری از پایگاه‌های پهپادی ایران در زیر زمین، توانمندی اسرائیل را برای خنثی‌کردن این عملیات‌ها کاهش می‌دهد.
🚨 واکنش پلیس به خبر سیلی نماینده مجلس به سرباز راهور سخنگوی نیروی انتظامی: 🔹 سردار اشتری بلافاصله دستور ویژه‌ای برای حمایت از حقوق سرباز وظیفه راهور و پیگیری موضوع از طریق معاونت حقوقی و بازرسی نیروی انتظامی صادر کرد. 🔹 اجازه نمی‌دهیم به ساحت مقدس سبزپوشان خدوم نیروی انتظامی در هر جایگاه و مقامی توهین و تعدی شود. 🔹 در صورت احراز تقصیر نماینده مجلس، نیروی انتظامی از حق کارکنان خود به جدیت دفاع خواهد کرد