eitaa logo
ایران کوچک کرج
73 دنبال‌کننده
29 عکس
36 ویدیو
4 فایل
ایران کوچک کرج
مشاهده در ایتا
دانلود
تکنیک ساندویچ چیست؟ 🔸 تا به حال برای شما پیش آمده است که بخواهید خبر ناخوشایند یا مطلب ناراحت ڪننده ای را به ڪسی بگویید و یا نڪته‌ای منفی را به دوستی متذڪر شوید ولی ندانید چگونه موضوع را عنوان ڪنید ڪه ڪمتر ناراحت یا دلخور شود؟ 🔹متخصصان علوم رفتاری در این زمان تڪنیک ساندویچ را پیشنهاد می‌دهند. به این طریق ڪه برای ڪم ڪردن اثر ناخوشایند یک پیام یا خبر منفی، آن را در میان دو عبارت یا خبر مثبت قرار داده و به مخاطب عرضه ڪنید. 🔻به این صورت: «جمله مثبت، جمله منفی، جمله مثبت» 🔸به عنوان مثال: احمد تو دانش آموز سخت‌ڪوشی هستی، اگرچه نمره ریاضیت ڪمتر از سطح انتظاره، ولی در دروس فارسی و علوم نمرات عالی ڪسب ڪردی. مامان، تو خیلی مهربونی، اگرچه گاهی به خاطر تذڪرهاے زیادت ناراحت میشم، ولی می‌دونم خیلی دوستم داری. و... 🔹قرار دادن جمله منفی در بین دو جمله مثبت از شدت اثر تخریبی آن ڪم ڪرده و با اشاره به نڪات مثبت، فرد احساس می‌ڪند فقط نڪات منفی دیده نشده، رعایت انصاف شده و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای تغییر و بهبود شرایط خواهد داشت. 🔸این نڪته مهم را به خاطر بسپارید ڪه برای بیان نڪات مثبت لازم نیست اغراق ڪنید یا به دروغ ویژگی مثبتی را به ڪسی نسبت دهید، این ڪار اثر معڪوس خواهد گذاشت. هر ڪسی ویژگی‌های مثبت فراوانی دارد ڪه با ڪمی دقت متوجه آن‌ها خواهید شد. 📌رسانه ها با کمک این تکنیک می‌توانند آسیب خبرهای بد و منفی را کاهش دهند .
☎️زنگ عبرت: 🔴 خدا رحمت کند آقای مشکینی را؛یکبار قبل از انتخاباتی در خطبه هایش انتخابات را تشبیه می کرد به و می فرمود: 🔻صحنه انتخابات است. ♦️کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را می کند. ♦️کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد. ♦️کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه امام حسین شمشیر می زند. ♦️کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین دفاع می کند. 🔺رأی مسئولیت آور است. با دقت و بصیرت رأی دهیم.
🔴تیم‌های رسانه‌ای دولت برای لاریجانی به خط شدند؛ «روز اول دو هیچ» به ضرر لاریجانی ♦️ با نزدیک شدن به زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری تشکیلات تبلیغاتی نامزدها در حال شکل‌گیری است و در همین محدوده زمانی ستادهای انتخاباتی، تیزرها و کلیپ‌هایی تولید کرده‌اند. ♦️ ستاد علی لاریجانی هم با تولید تیزر روز اول دو هیچ به میدان آمد و البته این تیزر با واکنش‌های زیادی همراه شد. واکنش‌هایی که از نگاه منفی مردم نسبت به لاریجانی نشات می‌گرفت و آمار هایی که حکایت از رای بالای منفی به لاریجانی دارد، تصویری بدون روتوش از نگاه مردم در نسبت با اوست. ♦️ لاریجانی در سخنرانی انتخاباتی خود گفته بود که ریاست جمهوری جای سوپرمن بازی نیست، و جالب اینکه گروه‌هایی از مردم با تشبیه این تیزر به تیزر فیلم‌های هالیوودی، لاریجانی را با جوکر و سوپرمن مقایسه کردند! ♦️ از طرف دیگر صحنه ورود لاریجانی با چند بادیگارد، نمای بالا به پایین دوربین تماما در خدمت نوع نگاه لاریجانی به مردم است. نگاهی ضد مردمی، از بالا به پایین، دور از جمعیت و منحصر به لاریجانی و بادیگارد هایش. ♦️ جالب تر اینکه بعد از منتشر شدن این کلیپ در پیج شخصی لاریجانی، کامنت‌های زیر این پست بسته شد، امری که نشان می‌دهد نزدیکان وی هم اطلاع از نظر مردم در رابطه با لاریجانی دارند و می دانند که بازخورد مثبتی از بدنه عمومی جامعه دریافت نمی‌کنند. ♦️ با این تفاسیر حضور لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری موضوع قابل توجهی است زیرا یکی از آشناترین نام‌ها برای بدنه مردم نام لاریجانی است و به گواه آمار وی از منفور ترین رجال سیاسی کشور است و اتفاقا سوپر من بازی‌های اینگونه که به برکت تیم رسانه‌ای دولت حاصل شده، در نهایت لطفی برای او نخواهد داشت.
📌سناریو های پایان مهلت سه ماهه ایران 🔹 در آستانه پایان مهلت سه ماهه ایران(سوم خرداد) مبنی بر توقف همکاری‌های فراپادمانی با آژانس در صورت تداوم تحریم‌ها، این پرسش باقی است که با توجه به اینکه مذاکرات هنوز پابرجاست و گشایشی در وضعیت تحریم‌ها رخ نداده، ایران چه اقدامی انجام خواهد داد؟ 🔸 گزینه بازگشت به تعهدات فراپادمانی برجام، طبعاً منتفی است. زیرا نه‌تنها تحریمی لغو یا حتی تعلیق نشده، بلکه آمریکا از اعلام رسمی بازگشت به برجام نیز خودداری کرده و هم‌چنان خارج از دایره اعضای توافق هسته‌ای قرار می‌گیرد. به همین دلیل صرفاً با واسطه دولت‌های اروپایی، گفتگوها صورت می‌پذیرد. 🔸 گزینه دیگر، لغو توافق و توقف ضبط تصاویر تأسیسات هسته‌ای است. این گزینه هم مبنای حقوقی مستند به قانون مجلس شورای اسلامی دارد و هم در راستای گام‌های کاهش تعهدات و مبتنی بر عدم تلاش طرف مقابل به تعامل با ایران، تفسیر می‌شود. 🔸 گزینه سوم، تداوم وضعیت موجود است. ولی ادامه این همکاری، منوط به نظر مجلس شورای اسلامی یا شورای عالی امنیت ملی است. در واقع تیم مذاکره‌کننده در صورت پیشنهاد این گزینه، می‌بایست بتواند نهاد ذی‌ربط را نسبت به تأثیر مثبت این همکاری بر روند مذاکرات و رفع تحریم‌ها، اقناع نماید. 🔸 این نکته مهم مد نظر قرار بگیرد که هر گونه تداوم این همکاری، می‌بایست اولاً زمان‌مند باشد و تاریخ معینی برای پایان آن تعیین شود. ثانیاً تکرارناپذیر باشد و اعتبار تهدید زایل نشود. ثالثاً منوط به تعهدات مشخص و معینی از سوی طرف مقابل باشد، به‌گونه‌ای که حتی با جزییات کمّی و عددی، مطالبات ایران از رفع تحریم‌ها برای طرف مقابل ترسیم شود. 🔸 گزینه توقف کامل همکاری‌های فراپادمانی نیز، در مشورت با نهادهای بالادستی و مرجع می‌تواند مد نظر قرار بگیرد. در عین حال که برخی مصالح مانند واکنش‌های دیگر اعضای برجام و فعال‌سازی مکانیسم ماشه، پیشرفت‌های احتمالی در روند مذاکرات و تأثیر آن بر فضای افکار عمومی داخلی و خارجی، می‌بایست ملاحظه شود.
آقای موسوی لاری! گرای غلط ندهید 🔻آقای موسوی لاری همنشین سید خاتمی، ابطحی، خوئینی‌ها و انصاری در مجمع روحانیون مبارز می‌گوید: بارها گفته‌ام که مردم از وضعیت موجود عصبانی هستند نه از اصلاح‌طلبان. در پاسخ به موسوی لاری باید گفت: 1️⃣مردم هم از وضعیت موجود عصبانی هستند، هم از بانیان و مسببان وضع موجود. مگر این مشکلات یک شبه و خود به خود به وجود آمده‌اند؟! 2️⃣ مردم از تکرارهای چهار سال یکبار خاتمی، بغض‌های جهانگیری، مغالطه‌های تاجزاده و دروغگویی رئیس دولت خسته شده‌اند. 3️⃣ آقای موسوی لاری! اتفاقاً دیگر مردم از اصلاحات عبور کرده‌اند. و گفتمان اصلی انتخابات 1400، گفتمان نه به روحانی و نه به اصلاحات است. به عبارت دیگر هر کس در این دوره از انتخابات، عَلَم و پرچم، «نه به روحانی» را بلند کند، پیروز خواهد بود. 🔻اما فقط یک سوال باقی می ماند که در این دولت چه کسی قرار است مسئولیت این همه خرابکاری را به عهده بگیرد؟ آیا اصلا پاسخگویی یافت می شود؟
⭕️ نکته‌ی مثبتی که رشیدپور توی لاریجانی پیدا کرده، طنزگویی و تیکه پرونی‌هاشه، فکر کنم مملکت رو با سیرک اشتباه گرفته غوغااای لاریجانی نگر
✍ انتخابات و فرصت یک استغفار اجتماعی 🔰 یکی از آثار ، افزایش روزی و افزایش قدرت است: 🔸«وَ يا قَوْمِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْراراً وَ يَزِدْكُمْ قُوَّةً إِلى‏ قُوَّتِكُم‏؛ و اى قوم من! در پیشگاه پروردگارتان كنيد، سپس به سوى او بازگرديد تا (باران) آسمان را پى در پى بر شما بفرستد و نيرويى بر نيروى شما بيفزايد.» (هود: 52) 🔰 ، فرصتی است برای یک . استغفار از اعتماد به غرب و غربزده ها. اگر این استغفار اجتماعی رخ دهد، و دولتمردان صالح سرکار آیند، آنگاه نه تنها خرابی های گذشته جبران خواهد شد، بلکه به فرموده قرآن، هم معیشت مردم متحول خواهد شد و هم دائما بر قدرت مان افزوده خواهد شد.
امام: حوزه‌ها در باید دست از کارها بردارند! 💢 آیا میتوانید بگویید: (ع) را میخواهند بکشند، به من چه؟! 💢 اگر علما سکوت کنند، یزیدی‌ها کارخودشان را بلدند!
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷*وحشت غرب از پیروزی جریان انقلابی در ایران!* 🔹 *جرارد آرور سفیر فرانسه در آمریکا* خطاب به هم پیمانان اروپایی و غربی خود اعلام کرد ما نباید اجازه دهیم در ایران *نیروهای انقلابی* به قدرت برسند ، نه بخاطر بالا رفتن توان نظامی ایران ، چرا که ایران همین حالا هم از نظر نظامی یک امپراتوری است . 🔸مشکل ما وقتی آغاز می شود که این گروه قدرتمند پس از رفتن به پاستور *فورا اقتصاد را سر و سامان می دهد* و رفاه بی سابقه ای را برای مردم به ارمغان می آورد ،. اشتغال را رونق می دهد و همه جا برای مردم قدرتمند وارد شده و مشکلاتشان را حل می کند . صنعت را شکوفا می کند و رقیب جدی ما در عرصه های مختلف می شود. حتی ممکن است با رشد صنعت خودرو و اتحاد با چینی ها بازار خودرو در خیلی جاها از تصاحب و انحصار شرکت های ما خارج شود . آن وقت شما فکر می کنید اگر اینطور شود مردم دیگر به *دوستان ما در جناح فعلی* توجهی خواهند کرد؟؟ اگر از امروز به دوستانمان کمک نکنیم *فردا خیلی دیر است.* 🔥 *اتحادیه اروپا* باید با تبلیغات سنگین ماهواره ای و مجازی مغز ایرانیان را *بمب باران رسانه ای* کند و *نگذارد این امر محقق شود.🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴خوابی که برای سوم خرداد دیده اند غربگرایانی که هشت سال با شعار مذاکره هیچ دستاوردی بجز خسارت و فشار بیشتر بر مردم نداشته اند ، گویا قرار است که در آخرین پرده از نمایش مشمئزکننده سازش ، در روز سوم خرداد پیروزی دروغین و ساختگی برجام را برای چندمین بار جشن بگیرند و در فاصله ۲۵ روزه تا با پول پاشی و پایین آوردن قیمت دلار و طلا در انتخابات پیروز شوند. اینکه روز سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و نماد پیروزی مقاومت و پایداری را هم برای برگزاری جشن پیروزی ساختگی سازش انتخاب کرده اند نه یک اتفاق که حرکتی حساب شده و موذیانه است ...
۹ خسارت لاریجانی بر کشور روزنامه فرهیختگان با نگاهی به عملکرد دکتر لاریجانی در دوره‌های ریاست بر مجلس، از ۹ اقدام نامی می‌برد که در آن‌ها لاریجانی نقش اساسی داشته و موجب خسارت بر اقتصاد کشور شده است: ۱_تصویب برجام بدون رعایت الزامات و بررسی‌های کارشناسی؛ ۲_عدم ایستادگی برابر دولت در بسیاری از موارد مانند کنار گذاشته شدن طرح مسکن مهر؛ ۳_بی‌اعتنایی به اصلاح نظام مالیاتی؛ ۴_عدم اقدام جدی علیه مصائب بانکداری؛ ۵_عدم اصلاح فرآیند اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها؛ ۶_همراهی با دولت برای لغو سهمیه‌بندی بنزین و اعمال مجدد آن؛ ۷_بی‌تفاوتی به انحراف ۶۵درصدی احکام برنامه ششم توسعه؛ ۸_بی‌تفاوتی به انحراف دولت در مسائل ارزی و تحریمی؛ ۹_همراهی با روحانی برای عدم‌ خلع‌ید وزرای ناکارآمد دولت.
❌ شایعه برنامه اجرایی ۷هزار صفحه‌ای آیت‌الله رئیسی!! چطور در کمتر از یک هفته برنامه ۷ هزار صفحه‌ای نوشته درحالیکه قصد ورود به انتخابات را هم نداشته!! ✅ واقعیت این برنامه اصلا توسط آیت‌الله رئیسی تدوین نشده، بلکه یک برنامه پیشنهادی است که توسط نخبگانِ شورای عالی جوانان انقلابی تهیه شده و پس از بررسی و مداقه نهایی توسط نخبگان، به کمیته علمی ستاد انتخاباتی آیت‌الله رئیسی ارائه خواهد شد.