ایران جانم نامت همیشه اون بالا بالاهاست
ماشالا به وحید شمسایی و بچه های تیم ملی که برای چهاردهمین سال قهرمان آسیا شدن
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
⭕️معمر قذافی؛ از انقلاب مردمی تا سقوط تحت فشار غرب
معمر قذافی خود را رهبر یک انقلاب مردمی و ضداستعماری معرفی میکرد و مشروعیت سیاسیاش را بر مخالفت با نفوذ غرب بنا نهاده بود. با این حال، پس از سرنگونی حکومت صدام حسین، قذافی از برخورد مشابه غرب با لیبی دچار هراس شد و برای حفظ حکومت خود به مذاکره با کشورهای غربی روی آورد. در این مسیر، او برنامه غنیسازی هستهای لیبی را متوقف کرد و تمام امکانات و تجهیزات هستهای کشور را از طریق کشتی به غرب تحویل داد. همچنین موشکهای دوربرد خود را واگذار کرد و عملاً در چارچوب خواستههای غرب حرکت کرد.
با وجود این عقبنشینیها، قذافی نتوانست اعتماد پایدار غرب را به دست آورد. همزمان، تمرکز قدرت، محدودیت آزادیهای سیاسی و افزایش نارضایتیهای داخلی، زمینهساز بیثباتی شد. در نهایت، با آغاز جنگ داخلی، کشورهای غربی با هدف تضعیف توان دفاعی حکومت، زیرساختهای اصلی و مراکز نظامی لیبی را هدف حملات خود قرار دادند؛ اقدامی که نقش تعیینکنندهای در فروپاشی حکومت قذافی داشت.
قذافی نمونهای از رهبری است که با وجود عقبنشینیهای گسترده در برابر غرب، نهتنها بقای سیاسی خود را حفظ نکرد، بلکه در نهایت با ترکیب فشار خارجی و بحران داخلی، حاکمیتش به پایان رسید
✍ صدر
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
22.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعتراف مقامات آمریکایی و اسرائیلی در خصوص حضور نیروهای سازمان جاسوسی سیا و موساد در حوادث تروریستی دی ماه ۱۴۰۴ در ایران!
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻جنگ روانی دشمن در رسانه ها باید با قاطعیت مردم خنثی بشه
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
بیرق ایران نباید بیرق شاهنشاهی باشد، آرمهای ایران نباید آرمهای شاهنشاهی باشد؛ باید آرمهای اسلامی باشد. از همۀ وزارتخانهها، از همۀ ادارات، باید این "شیر و خورشید" منحوس قطع بشود؛ عَلَم اسلام باید باشد. آثار طاغوت باید برود. اینها آثار طاغوت است؛ این تاج آثار طاغوت است؛ آثار اسلام باید باشد.
حضرت امام رحمةالله
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
33.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا چیزی از ویروس استاکس نت می دونی ؟؟
🔻تلاش بازرسان آژانس انرژی اتمی برای انفجار در تاسیسات نطنز
🔻ویروس استاکس نت چگونه صنعت هسته ای کشور را هدف گرفته بود؟
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
〽️اپستین فقط نوک کوه یخ هست که بیرون زده!
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
نوشته میشه جبهه اصلاحات ولی خونده میشه سرکوبگران و فتنهگران داخلی :)))
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
IRAN plus(➕)
نوشته میشه جبهه اصلاحات ولی خونده میشه سرکوبگران و فتنهگران داخلی :))) IRAN plus(➕) 🔗eitaa.com/IR
آذر منصوری رئیس حزب اصلاحات بازداشت شد.
بله حمایت از ضدانقلاب تبعات داره!!
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 ملّت ایران! دشمن را مأیوس کنید
👈دعوت رهبر معظم انقلاب از مردم برای نمایش مجدد اراده و ایستادگی ملی در راهپیمایی ۲۲ بهمن
🌷 حضرت آیتالله خامنهای در آستانه ۲۲ بهمن ماه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، خطاب به ملّت ایران پیامی تلویزیونی صادر کردند.
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8
🔺اتفاقی جنجالی؛ مهمات راهبردی آمریکا عمل نکرده است!
🔸بعد از رافائل گروسی، عراقچی هم تأیید کرد که مهمات های عمل نکرده در تأسیسات هستهای وجود دارد.
🔹بمب 14 تنی و سنگرشکن GBU_57 جزو مهمات حیاتی برای آمریکاست. به طوری که حتی آن را به اسرائیل تحویل نداده!
🔸طبق گفته برخی مسئولین، یک بمب سنگرشکن عمل نکرده دیگر در حمله به جلسه سران قوا هم وجود دارد.
🔹جنگ 12 روزه، زوایای پنهان زیادی دارد که شاید تا سالها، طرفهای ماجرا قصد نداشته باشند آن را افشا کنند.
IRAN plus(➕)
🔗eitaa.com/IRAN_plus8