رویترز:
روسیه، چین و پاکستان پیشنویس قطعنامهای را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کردند که خواستار آتشبس فوری و بدون قید و شرط در خاورمیانه است.
✍شوک سوم در راه است
دیشب دلیل بزرگنمایی ترامپ القای همین شوک برای تحمیل صلح و نجات اسرائیل بود. باز هم تکرار میکنم حتی اگر یک شیشه در ساختمان فردو شکسته باشد باز هم باید جواب آمریکا را کوبنده داد اما توجه کنیم طرف مقابل دنبال پایان دادن جنگ به نفع خود با شوک آفرینی بزرگ است.
🖊 علیرضا زادبر
🔖به سپاه سایبری قدس بپیوندید 👇
@IRGCQODS
@IRGCQODS
تنفس مصنوعی به نتانیاهو توسط عناصر مشکوک داخلی
چند تن از عناصر بدسابقه در نظر دارند همگام با تهاجم رژیم جنایت پیشه ی صهیونی به خاک مقدس کشورمان، تحرکاتی علیه وفاق و انسجام ملی انجام دهند.
خبری موثق حاکی است چند عنصر مشکوک و بدسابقه، به زعم خود در صدد به میدان آوردن تعدادی از علمای قم و درخواست نوعی تسلیم و سازش در برابر رژیم کودک کش صهیونی شده اند.
آنها نگران واکنش شدید نظام در برابر این اقدام هستند، لذا قصد دارند یکی از مقامات سابق کشور را بعنوان سردمدار این حرکت خائنانه ، جلو بیندازند که آن مقام تاکنون به آنها پاسخ نداده است.
🔖به سپاه سایبری قدس بپیوندید 👇
@IRGCQODS
@IRGCQODS
بنجامین نورتون، روزنامهنگارِ لاتینتبار:
یک ساعت پس از اینکه ترامپ با افتخار از بمباران ایران خبر داد، تصویری از پرچم آمریکا را بدون هیچ توضیحی منتشر کرد.
این اقدام کاملاً بجا بود! چون ایالات متحده در سراسر جهان بهعنوان نمادی از جنگ، خشونت و امپراتوری شناخته میشود.
🔖به سپاه سایبری قدس بپیوندید 👇
@IRGCQODS
@IRGCQODS