eitaa logo
بورس‌ ایران، ارز دیجیتال
4.1هزار دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
281 ویدیو
34 فایل
💯 بورس ایران و ارز دیجیتال اطلاعات مفید و مطالب آموزنده بازار سرمایه @YaMahdi13320
مشاهده در ایتا
دانلود
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌صحبت های شب قدری حجت الاسلام والمسلمین عالی پیرامون اهمیت ، بخصوص مسئولینی که فرافکنی کرده و اشتباهات خود را متوجه قبل از دولت خود یا تحریم ها می نمایند. 🔹سوءمدیریت در بحث شوک بنزینی، به خاک سیاه نشاندن و برخی خصوصی سازی های رانتی از جمله مواردی بود که ایشان به عنوان سند اشتباهات و دلیل ضرورت عذرخواهی دولت از مردم برشمردند.
حسینعلی حاجی دلیگانی: برخی مسئولان هنوز به عمق مشکلات در پی نبرده‌اند/ شورای عالی امنیت ملی به موضوع بورس ورود کند ▫️ عضو هیات رئیسه مجلس: برخی از مسئولان امنیتی، سیاسی و اجتماعی کشور که باید در مورد بورس تصمیم‌گیری کنند، هنوز عمق مشکل به‌وجود آمده را درست درک نکرده‌اند و شناخت آنها نسبت به ابعاد موضوع کم است. ▫️ در موضوع بورس شرایطی ایجاد شده است که اکنون یک جمعیت چند ده میلیونی نگران آن هستند و به اعتقاد من می‌طلبد که حتی شورای عالی امنیت ملی در این موضوع ورود و تصمیم‌گیری کنند. ▫️ هنوز آسیب‌های اقتصادی و اجتماعی که سهامداران متحمل شده‌اند برای برخی از مسئولان مسجل نشده است و من نگران هستم که این عدم توجه، هزینه‌های این موضوع را افزایش دهد.
نیکزاد نائب رئیس مجلس: به زودی با یک راه حل عملی آن خسارتی که در بورس به مردم وارد شده است را جبران می‌کنیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیش بینی بازار شنبه؛ با توجه به تصمیمات مثبت اخذ شده توسط سران قوا در خصوص حمایت از بازار سرمایه، اینهفته بازار میتواند متفاوت تر و بهتر از هفته های قبل باشد ترس از افت بیشتر قیمتها باعث شده که نمادهای کوچک، روزهای بدون معامله ای را در صف فروش سپری کنند، لیکن در صورتیکه نمادهای بزرگ و شاخص ساز چند روزی به دور از صف فروش و روان معامله شوند، قطعا زمینه برای جمع شدن صفوف فروش و تعادل در نمادهای کوچک هم فراهم خواهد شد. برای امروز در نمادهای بزرگ، معاملات متعادلی را متصورم و نمادهای کوچک هم کمافی السابق منفی و صف فروش دنبال خواهند شد.
گزارش مجامع هفته شرکت های بورس و فرابورس
برترین عرضه و تقاضا در نمادهای بورسی👆👆👆
برترین عرضه و تقاضا در نمادهای فرابورسی👆👆👆
حمایت استاتیک خوب خودش را از دست داده سعی کنید فعلا سمتش نروید مگر اینکه سهم بیاد بالای ۲۰۰ تومان و تثبیت بشه
خوب و اما 👇🏾: اگر ، اگر و اگر شاخص کل این هفته نتواند خودشو بالای ۱.۲۰۰ تثبیت کند مثبت های این هفته ، برای کوتاه مدتی ها در حکم پولبک و فرصت خروج خواهد بود 👌🏽