eitaa logo
- Innate Domain🇱🇧🇮🇷.
164 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
470 ویدیو
2 فایل
من؟طومارِ طولانیِ‌ انتظار! و اینجا؟مجموعه‌ ناممکناتِ خفته در گلو. . . ⁹⁹`‌⁹`²⁴ •| https://daigo.ir/secret/61047177 https://harfeto.timefriend.net/17323912106447|•
مشاهده در ایتا
دانلود
شماها دقیقا مصداق "صم بکم عمی" هستید، گوش‌ها و چشمهاتون چنان بسته شده که هرچقدر هم حقیقت براتون عیان باشه باز هم نمیفهمید، نمیخواید که بفهمید، خودتون رو به نفهمی میزنید، برای امثال شما حرف زدن، یاسین توی گوش خر خوندنه، فقط وقت تلف کردنه، امیدوارم با موشک‌های اسرائیل عزیزت چنان بلایی سرت بیاد که بالاخره حقیقت رو ببینی، دیگه باید برات دعا کنم که حداقل زیر مشت و لگد دشمن به خودت بیای.
یه مشکل دیگه هم دارید، فکر میکنید شیعه به فرد وابسته است، شیعه یه تفکره، تفکری که ۱۴۰۰ ساله وجود داره و هیچکس نتونسته این تفکر و نابود کنه، نابود نمیشه که هیچ، هرروز بالا بلندتر و بالنده‌تر میشه، شیعه خم میشه اما نمیشکنه، تا تاریخ تاریخه، شیعه باقی میمونه، این تفکر باقی میمونه، جمهوری اسلامی باقی میمونه تا صاحب اصلیمون، امام زمان بیاد.
یا مرگ یا وطن!
بیا برگرد خیمه ای علمدارم:)
ما زنده‌ایم، زنده به امید.
امت ولنتاین و هالووین حریف امت رمضان و محرم نیست!
هدایت شده از نمیدونم کجاست!🇵🇸
آخه وا من فدات بشم:) سرباز حضرت‌صاحب‌الزمانیم و بعدشم سرباز شما:)
شکم‌هایتان چنان از حرام پر شده است که گوش‌هایتان حقیقت را نمیشنود، چشم‌هایتان واقعیت را نمیبیند و لب‌هایتان به گفتن واقعیت باز نمیشود، کر و کور و لال از دنیا میروید، چنان که وقتی بر اعمالتان سوال پرسیده شود میگویید شیطان عقل و دلمان را گرفته بود، غافل از آنکه شیطان نیز اعمال شما را نمیپذیرد و آن روز شما را تنها میگذارد و شما میمانید و نامه‌ی اعمالی که خدا قاضی آن است، پس تا میتوانید در زمین فساد و تباهی کنید که وعده‌ی نابودی شما به دست صالحان و پاکان داده شده و روزی فرا خواهد رسید که ارتش حجت خدا بر روی جنازه‌های شما پا خواهند گذاشت و زمین را از ظلم و جور شما پاک خواهند کرد، آن‌ روز فرا خواهد رسید و حساب رسی انجام خواهد شد و التماس‌های شما شنیده نخواهد شد همانطور که شما التماس‌های مظلومان و ستم‌دیدگان را نشنیدید.
تویی که همچنان داری تو ناشناس پیام میدی، خداوکیلی حال و حوصله‌ی‌ این همه چرت و پرت گفتن رو از کجا میاری؟ حرفات بی اهمیت و دیگه نمیذارم اینجا، ولی برو یه فکری به حال این حجم از بی‌ادبیت و این حجم از بی غیرتیت بکن، کسی که راضی به حمله به وطن میشه وقتی بمیره مرگی بی عزت خواهد داشت، وطن فروش تا ابد در تاریخ ننگ میخوره.