eitaa logo
دفاع از حق
99 دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
5.3هزار ویدیو
12 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
💢صدر اعظم آلمان درباره ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی گفت:محموله هایی تحویل رژیم اسرائیل داده ایم و در آینده سلاح های بیشتری هم ارسال خواهد شد.
16.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺گردان های قدس تصاویری از حملات خمپاره ای خود علیه سربازان رژیم صهیونیستی را منتشر کردند. 🔻همچنین حمله موشکی از نوار غزه به اراضی اشغالی منابع عبری زبان از حمله موشکی از نوار غزه به اراضی اشغالی خبر دادند. این منابع تاکید کردند که چند موشک از شمال نوار غزه به سمت شهرک‌های اشغالی شلیک شده است. در پی این حمله، آژیر خطر در منطقه مفلاسیم و نیرعام در مجاورت نوار غزه به صدا درآمده است.
🔴رسانه های عبری: 14 سرباز صهیونیستی در 24 ساعت گذشته مجروح شدند که 13 نفر در جبهه شمالی با لبنان و یک نفر در غزه بودند. 🔴همچنین ارتش رژیم جنایتکار صهیونیستی بخش بزرگی از روستای محبیب در جنوب لبنان را پس از تله انفجاری نابود کرد در این انفجار وحشیانه مقبره حضرت بنیامین بن یعقوب هم تخریب شده است.
هدایت شده از حرف مردم
صوت «زیارت آل یاسین».mp3
19.79M
5⃣قابل توجه به نیت فرج و سلامتی اقا عجل الله تعالی فرجه الشریف بخوانید زیارت آل یاسین 🎤علی فانی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🔺اصابت راکت های حزب‌ الله به مجدل کروم اصابت راکت های حزب‌الله لبنان به الجلیل اشغالی تاکنون دو صهیونیست در این حملات زخمی شده‌اند. 🔴حزب‌الله برق چند شهرک اشغالی را قطع کرد حملات حزب‌الله لبنان به مواضع ارتش اشغالگر، دست‌کم ۱۳ نظامی صهیونیستی را راهی بیمارستان کرد و موجب قطع برق چند شهرک اشغالی شد. 🔴حزب الله: در ساعت 10:30 صبح روز چهارشنبه، مجاهدان ما یک تانک مرکاوا را در حوالی شهر رامیا با موشک هدایت شونده هدف قرار دادند و خدمه آن کشته و زخمی شدند.
هدایت شده از تجمع مردمی
🔴 فراخوان سراسری تجمع مردمی مقابل مرکز ملی فضای مجازی جهت مقابله با پرچم نفوذ فرهنگی رژیم صهیونیستی در کشور 📣 #️⃣ 🔄 📌 در تجمع قانونی و شرعی امت حزب الله شرکت کنید. 🔹 زمان: چهارشنبه، ۲ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۱۴ 🕑 🔸 مکان: تهران، میدان آرژانتین، تقاطع خیابان بیهقی و شانزدهم، مرکز ملی فضای مجازی 🏢 📎 https://nshn.ir/rbv_9GOxiCdN 🔎 ✔️ مقابله با پایگاه نظامی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی اسرائیل در ایران وظیفه مسئولان می‌باشد. 📜 امام خامنه‌ای: در زمین طراحی شده از سوی دشمن بازی نکنید؛ چون چه ببرید چه ببازید به نفع اوست. 🔰 پهنای باند فاضلاب سکوهای خارجی را به طور کامل ببندید. «واتساپ، تلگرام، اینستاگرام، ایکس، فیلترشکن» 💠 ان شاءالله امت حزب الله جهت حضور فعال در این تجمع، به صورت آتش به اختیار از سراسر کشور هماهنگ شوند و با هم به سمت تهران حرکت کنند. 💡 با حضور حماسی خود به مسئولان نشان دهید که ملت ایران مخالف ولنگاری فضای مجازی هستند و اجازه نخواهند داد که پرچم اسرائیل در کشور برافراشته شود. 🪧 با چفیه، پرچم‌های جبهه مقاومت اسلامی و عکس شهدا برای پیگیری دستورات مقام معظم رهبری، در تجمع مردمی شرکت خواهیم کرد. #️⃣ ✊ ✔️ این تجمع در چارچوب قانون و شرع می‌باشد و مانع از هرگونه اقدام غیرقانونی خواهیم شد. 📌 هر نفر یک برای این فراخوان تجمع مردمی 📢 #️⃣ 🔄 🔖 به پویش مردمی مطالبه‌گری مدیریت فضای مجازی با برچسب‌های زیر بپیوندید. 🗃 #️⃣ ✅ #️⃣ ✅ 🔔 کانال 🔔 🆔 @Tajamo_Mardomi 🔎
🔻بالگردهای رژیم اشغالگر صهیونیستی ۲۴ ساعته نعش‌کشی می‌کنند وب سایت عبری خدشوت بزمان اعلام کرد که هشت بالگرد ارتش جنایتکار صهیونیستی در بیمارستان رمبام شهر حیفا فرود آمده‌اند و نظامیان کشته و زخمی را به این بیمارستان منتقل کرده‌اند. قبل از صبح امروز نیز دو بالگرد از خطوط درگیری در جنوب لبنان، نظامیان زخمی شده را به مرکز درمانی الجلیل در نزدیک مرزهای فلسطین اشغالی منتقل کرده بودند. 💢رسانه های عبری از به هلاکت رسیدن دست کم 5 نظامی رژیم صهیونیستی و زخمی شدن 15 نظامی در جریان یک درگیری مرزی با حزب الله خبر می‌دهند. چند هلیکوپتر لاشه نظامیان به هلاکت رسیده و نظامیان مجروح شده در درگیری با رزمندگان حزب‌الله را به بیمارستان تل آویو منتقل کردند.
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 آخرین وضعیت منطقه ..خصوصا آوارگان ⭕️ چه کمکی از دست ما برمیاد ؟! ⛔️ کوتاهی و کم کاری ممنوع .... 🎥 سوریه/محمدمسلم وافی ( ایشان و همسرشان دارای دوازده فرزند هستند) آیدی شخصی: 👇👇 🆔 @Moslemvafi