eitaa logo
دفاع از حق
100 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
5.4هزار ویدیو
12 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم انتقاد و پیشنهاد @ahmad_m313 @shahadat_114
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حُسن خُلق
🔹صفحه: 356 💠سوره نور: آیات 44 الی 53 ✅ روے لینڪ ڪانال حُسن خُلق ڪلیڪ ڪنید.👇 ╭┅═══🍃🌺🍃═══┅╮ @hosnkholegh ╰┅═══🍃🌺🍃═══┅╯
هدایت شده از 🌸 آرامش‌الهی 🌸
💢💥🌹گلباران حرم مطهر امام رضا (علیه السلام) 💕 در آستانه ولادت آقا امام هشتم (علیه السلام)❤️ 💞💞 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲💚🤲 🌸🌹🌸🌹🌸🌹 @Mmmm313m 🌸🌹🌸🌹🌸🌹 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بخش ☝️مجلس نفوذی امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت شنبه را تعطیل کرد اما تعطیلی رسمی با تعطیلی شنبه به کشور اضافه نمی‌شود! 🔺«مصری» نایب رئیس مجلس: در اصل هفدهم قانون اساسی، تعطیل «رسمی» ایران در روز جمعه است. در لایحه دولت (درباره کاهش ساعت کاری کارمندان) و مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس، تعطیل «رسمی» عنوان نشده است. مصوبه کاهش ساعت کاری کارمندان، برای کسانی است که ساعت کار موظف دارند و بقیه اقتصاد کشور در جای خودش فعال است. ✍اول این که این طرح باید در شورای نگهبان به تصویب برسد و بعد در کشور اجرا بشود! 👈دوم این که دشمن همیشه اینطور است که کم کم نقشه های خودشان را اجرا می کنند! ❌❌شنبه روز تعطیلی یهودی هاست و مسئولین نفوذی کم کم می خواهند شنبه را تعطیل رسمی کنند! بعد هم جمعه را حذف کنند و پیشنهاد تعطیلی یکشنبه را مطرح کنند! ◀️فقط یک هفته به مجلس یازدهم مانده و دارند نقشه های شوم خودشان را پیاده میکنند!
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بخش 🔺☝️علی خضریان نماینده مجلس در صداوسیما از نفوذ مافیای قدرت برای تعطیلی روز شنبه می گوید! ✍مسائل و مشکلات اقتصادی بهانه است و نقشه های صهیونیست ها نشانه و هدف است! 👈در ضمن اقای خضریان می گوید که کمیسیون اجتماعی در مصوبه خودش پنجشنبه را برای تعطیلی انتخاب کرده بوده نه شنبه، ولی در خبرها دیدیم که کمیسیون اجتماعی هم اصرار به تعطیلی شنبه داشت! 🔴معلوم نیست واقعیت این ماجرا چیست‼️⁉️🤔 👈اما واقعیت هر چه هست، قطعا جریان باطل و نفوذی در این تصمیم نقش داشتند که شنبه تعطیل شود! ❌طبق مصوبه امروز (چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت)مجلس، شنبه برای بخشی از جامعه تعطیل شده و باید دید شورای نگهبان این طرح را تایید میکند یا خیر!!!
👤کامران غضنفری(منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم)نوشت: ⭕️ تعطیلی شنبه ! 🔺در کمال تعجب ، روز چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 ، تعطیلی روز شنبه بجای پنجشنبه ، در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید ! 🔺این مصوبه که یکی از آرزوهای دیرین استعمار بوده و پشت صحنه آن نیز خواسته یا ناخواسته به جریان نفوذی یهود بر می گردد ، در ام القرای جهان اسلام ، تعطیلی یهودیان را به تصویب رساند ! 🔺چنین اقداماتی در آخرین روزهای مجلس یازدهم و با حمایت های برخی از کسانی که در انتخابات مجلس دوازدهم رای نیاورده اند ، چه معنایی دارد ؟ 🔺از شورای محترم نگهبان انتظار می رود این مصوبه ـ که مغایر با قاعده نفی سبیل است و هیچ دستاورد مهم اقتصادی نیز نخواهد داشت ـ را رد کند . 🔺در غیر این صورت ، نمایندگان انقلابی مجلس دوازدهم ، این مصوبه را لغو خواهند کرد .
هدایت شده از رسانه مردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کلاهبرداری با نفوذ به پیام‌رسان‌ها 🔺فردی که با نفوذ به پیام‌رسان‌های تلفن همراه افراد و دسترسی به فهرست مخاطبانشان کلاهبرداری می‌کرد دستگیر شد.
33.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حتما ببینید افشاگری و تذکر کوبنده سردار علیزاده در صحن علنی مجلس: ⭕️تعطیلی شنبه به‌ نفع رفاه مردم یا رفاه اقلیت سرمایه‌دار؟! / اقلیت غرب گرا تمام قدرت خود را برای تعطیلی شنبه به میدان آورده! ☝️از خیانت دولت و مجلس تا دروغ نماینده مجلس() که به دروغ گفته مراجع تقلید موافقت کردند! 🔺مراجع تقلید تکذیب کردند! ✍کدام مسئولین سرباز صهیونیست هستند؟ 🔺قضاوت با شما...
هدایت شده از حرف مردم
🔺ببینید با چه نمایندگان بعضاً در مجلس طرفیم: صبح امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت زمان تصویب تعطیلی شنبه به از دفتر رهبر انقلاب اسلامی و مراجع استناد می‌کنند و رای میگیرند ☝️الان میگن ما مشورت کردیم ، دفتر آقا نه رد کردند نه تایید! مراجع هم گفتند حرمت تعطیلی شنبه نداری مبرای هم همین خیانت را کردند
هدایت شده از حُسن خُلق
🔹صفحه: 357 💠سوره نور: آیات 54 الی 58 ✅ روے لینڪ ڪانال حُسن خُلق ڪلیڪ ڪنید.👇 ╭┅═══🍃🌺🍃═══┅╮ @hosnkholegh ╰┅═══🍃🌺🍃═══┅╯