مداحی آنلاین - اول ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا - حجت الاسلام عالی.mp3
655.5K
♨️اول ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🌺🎊 #سالروز_ازدواج_حضرت_علی_حضرت_فاطمه مبارکباد🎊🌺
@newlove
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻حدیثی بسیار زیبا از #امام_صادق (ع)
🌹بمناسبت #سالروز_ازدواج_حضرت_علی_حضرت_فاطمه (س)
@newlove
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
10.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹بمناسبت #سالروز_ازدواج_حضرت_علی_حضرت_فاطمه (س)
👌حکایتی بسیار زیبا و شنیدنی از
🎤 حجت الاسلام #شهاب_مرادی
@newlove
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
با سلام عرض ادب و شب بخیر
خدمت اعضای محترم کانال با ادامه کتابخوانی غدیر در بیانات مقام معظم رهبری مد ظله در خدمت شما بزرگواران هستیم.🌹
#کتابخوانی_غدیر
🌹غدیر در بیان مقام معظم رهبری 🌹
✨حقایق نهفته در غدیر ✨
در ماجرای غدیر، حقایق بسیاری نهفته است. صورت قضیه این است که برای جامعه نوپای اسلامی در آن روز، که در حدود ده سال از پیروزی اسلام و تشکیل آن جامعه گذشته بود، نبیّ مکرّم صلی الله علیه وآله، موضوع حکومت و امامت را - با همان معنای وسیعی که دارد - حل میکردند و در غدیرخم و در بازگشت از حج، امیرالمؤمنین (علیه الصلاة و السلام) را به جانشینی خود نصب میفرمودند. خودِ همین ظاهر قضیه، البته بسیار مهم است و برای کسانی که در مسائل یک جامعه انقلابی، اهل تحقیق و تدبّر باشند، یک تدبیر الهی است. ولی ماورای این ظاهر، حقایق بزرگی وجود دارد که اگر امّت و جامعه اسلامی به آن نکات برجسته توجّه کند، خط و راه زندگی روشن خواهد شد. اساساً اگر در قضیه غدیر، عموم مسلمین - چه شیعیان که این قضیه را قضیه امامت و ولایت میدانند و چه غیر شیعیان که اصل قضیه را قبول دارند، امّا برداشت آنها از این موضوع، امامت و ولایت نیست - بیشتر توجّه خودشان را امروز متوجّه و متمرکز به نکاتی کنند که در قضیه غدیر است، برای مصالح مسلمین دستاوردهای زیادی خواهد داشت.
#کتابخوانی_غدیر
@newlove
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
🌹غدیر در بیان مقام معظم رهبری 🌹
✨ابعاد گوناگون غدیر ✨
در باب غدیر، انسان از ابعاد گوناگونی میتواند نظر بیندازد و بهره معنوی و فکری بگیرد. یکی، اصل و موضوع «ولایت» به عنوانِ استمرار نبوّت است. این، موضوع مهمّی است. نبوّت عبارت است از گزاردن پیغام پروردگار در میان بشر در برهه ای از زمان و تحقق اراده الهی به وسیله شخصی که مبعوث و برگزیده پروردگار است. بدیهی است این دوره هم تمام میشد و میگذشت که «إِنَّکَ مَیِّتٌ وَإِنَّهُمْ مَیِّتُونَ» [۱]، امّا این حادثه الهی و معنوی، با رفتن پیغمبر، منقطع نمی شود؛ بلکه هر دو جنبه اش باقی میماند. یکی جنبه اقتدار الهی، حاکمیّت دین و اراده پروردگار در میان بشر است. انبیا مظهر، اقتدار پروردگار در میان بشر بودند. انبیا که نیامدند مردم را فقط نصیحت کنند. نصیحت و تبلیغ، بخشی از کار پیغمبران است. پیغمبران همه آمدند تا جامعه ای را براساس ارزشهای الهی به وجود آورند؛ یعنی در واقعیت زندگیِ مردم تأثیر بگذارند. بعضی توانستند و مبارزات شان به نتیجه رسید؛ بعضی هم نتوانستند. این جنبه از زندگی پیغمبر که مظهر قدرت خدا در زمین و در میان بشر و مظهر حاکمیّت و ولایت الهی در میان مردم است، استمرار پیدا میکند؛ برای اینکه معلوم شود، دین در هیچ زمانی نمی تواند اثر خود را ببخشد، مگر اینکه زمامداری، حاکمیّت و اقتدار، در آن وجود داشته باشد.
جنبه دومِ موضوع که آن هم به همین اندازه مهم است، این است که حال که این حاکمیّت، با رفتن نبیّ قطع نمی شود و استمرار پیدا میکند، یک حاکمیّت
برهنه و بی نصیب از معنویّت پیغمبر باشد. درست است که پیغمبر دارای مقام ممتاز استثنایی است و هیچ کس دیگر با او مقایسه نمی شود؛ امّا استمرار وجود او، باید متناسب با او باشد. ارزشهای وجود مقدّس پیغمبر، باید در کسی که استمرار وجود اوست به قصد ظرفیّت آن شخص، حفظ شود. در آن دوره و فصل مهم از تاریخ نبوّت و ولایت، که بایستی معصوم میبود تا انحراف پیش نیاید، جز در وجود مقدّس امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب علیه السلام، چنین چیزی متحقّق و متبلور نبود. ماجرای غدیر، این دو چیز را با هم، در تاریخ اسلام ثبت کرده است. لذا، این یک بُعد از مسأله غدیر است. یک بُعد دیگر، شخصیّت خودِ امیرالمؤمنین است. بعد دیگر، اهتمام نبیّ اکرم به مسائل بعد از وفات خودشان است. اینها دیدگاههای مختلفی است که مسأله غدیر را از همه این جنبهها میشود مورد بررسی قرار داد.
#کتابخوانی_غدیر
@newlove
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃