🔺سوالاتی از آقای رائفی پور!
🔹آقای رائفی پور در بخشی از جوابیه ویدئویی شان و در توجیه مخارج موسسه، در مظلومیت مدیر یکی از واحدهای مصاف فرمودند که در ایام انتخابات ایشان بخاطر حجم کار تا مدتی نمیتوانستند خانه بروند[نقل به مضمون]. سوال مشخص بنده از ایشان این است مگر هزینه فعالیت های حزبی و انتخاباتی همکاران مصاف هم از نذورات مردمی تامین میشود؟
مگر جبهه صبح ایران بعنوان یک جریان سیاسی از مصاف جدا نیست؟
🔹سوال بعد درباره واحد مهندسی مصاف است؛ با توجه به اساس نامه موسسه که مرتبط با ترویج مهدویت است، آیا پرداخت حقوق و یا هر هزینه ای در این زمینه، خصوصا تولید اسلحه و غیره با اهدافی که در اساسنامه مطرح شده مطابقت دارد؟
همین سوال را میشود درباره فعالیت های اربعین و ادعای کمک به یمن هم مطرح کرد؛ یعنی آیا از نظر شرعی میشود وجوهاتی با نیت مهدوی را در حوزه های فرهنگی دیگر مصرف کرد؟
اصلا اگر بپذیریم به لحاظ شرعی اشکالی ندارد، آیا از نظر قانونی با آنچه در اساسنامه آمده در تضاد نیست؟
🔹نکته بعدی اینکه اولا برخلاف آنچه برخی هوادارنشان از صبح میگفتند، خودشان پذیرفتند اصل موارد منتشر شده درست است؛ ثانیا ایشان در توضیحاتشان بیشتر تمرکزشان را روی انتقال های موسسه به موسسه گذاشتند، اما درباره مبالغ کلانی که توسط برخی نزدیکان رسانه ای و اقوام منتقل شده صحبتی نکردند و نیز نگفتند آیا این موارد دقیقا در مسیر مهدویت خرج شده اند یا جای دیگر!
🔹ایشان دیگران را به عملیات روانی رسانه ای با بزرگنمایی مبلغ [که در سواد رسانه به دروغ بزرگ شناخته میشود] متهم کردند اما خودشان با نام بردن از معاون حاج قاسم، سپاه قدس، سایت رهبری و استفاده از عبارت معروف حضرت آقا (مقتدر مظلوم) از تکنیک دیگر رسانه ای برای موجه جلوه دادن خود و موسسه نام بردند!
🔹نکته بعد اینکه در بخشی از این ویدئو نیروهای امنیتی کشور را متهم احتمالی درز اطلاعات بانکی دانستند، در حالی که جلیل محبی در گفتگو با علی علیزاده مسیر بدست آوردن این اطلاعات را تشریح کرد
. ضمن آنکه مردم اگر قرار باشد بین رائفی پور و نیروهای اطلاعاتی و امنیتی کشور یکی را انتخاب کنند، از کجا معلوم آن یک نفر آقای رائفی پور باشد؟!
و اساسا چرا باید نیروهای امنیتی کشورمان را اینگونه قضاوت کرد؟!
🔹سوال دیگر درباره ادعای شخصی و خصوصی بودن مصاف است؛
آیا موسسه مصاف که فعالیتی عمومی دارد، و با دین و فرهنگ و اعتقادات جامعه در ارتباط است میتواند شخصی یا خصوصی باشد؟
اصلا وقتی حرف از شخصی بودن میزنیم، آن وقت معنای درآمدهای کلان آن تغییر نمیکند؟
🔹نکته پایانی و البته تحلیلی ماجرا که لازم است به آن پرداخته شود این است که با توجه به فعالیت های افرادی چون آقای رائفی پور که از یک طرف بخش پر درآمدی مثل مصاف را در اختیار دارند و از طرف دیگر یک جریان پر هزینه سیاسی را مدیریت میکنند آیا نباید شفاف شود و یا حداقل مدیریت ها به افراد مختلفی واگذار شوند؟
آیا باید به راحتی به افراد دارای موسسات خیریه و شرکت های تابعه مجوز فعالیت های سیاسی داده شود؟! بخش آخر البته بیشتر، پیشنهادی برای جلوگیری از حاشیه های اینچنینی و متهم شدن یا متهم کردن افراد فعال در این زمینه ها است.
❌ابتذال اخلاقی، اضمحلال سیاسی
دیروز رائفی پور خیلیها را با تازیانه شفافیت زیر سوال میبرد
❌در بحبوحه انتخابات که نیاز به همگرایی و همدلی برای مشارکت حداکثری بود به بهانه سوال از قالیباف ، مجلس انقلابی رو زیر سوال برد
⚔امروز با همان تازیانه شفافیت و با همان بهانه سوال ،خودش باید پاسخگو باشد .
◀️با کنشگری سیاسی رائفی پور مخالف هستم چون نه مبنا دارد نه اصول را رعایت میکند
◀️ به دهها مورد از اظهار نظرهای او در حوزه معارف دین ، و تحلیل سیره معصومین نقد جدی دارم
🚫معتقدم مطرح شدن بحث پولشویی موسسه مصاف دستپخت نوع کنشگری رائفی پوره چرا که اگر در مطالبه گری شفافیت، قواعد اخلاقی ، شرعی و سیاسی را رعایت میکرد این اتفاق برایش نمی افتاد ، در حقیقت او در چاهی افتاد که خودش حفر کرده بود
📣حقیر خود زخم خورده تهمتهای ناروا از انقلابی نماها و ضد انقلاب هستم ،میدانم که:
⛔️عده ای از سر حسادت
⛔️عده ای از سر عناد
⛔️عده ای از سر منافع حزبی و...
حاضرند اخلاق و وجدان و شرع را زیر پا گذاشته با تهمت فساد اخلاقی و فساد اقتصادی و... مخالف خود را نابود کنند .
👌وعزت و ذلت فقط به دست خداوند است
#احمد_صابری_تولایی
👏 رهبر معظّم انقلاب پس از حضور در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی:
▫️انتخابات نشانهی اراده و تصمیمگیری مردم است
▫️هر چه مجلس قویتر باشد امکان کار در کشور بیشتر است
▫️اهمیت مرحلهی دوم انتخابات کمتر از مرحلهی اول نیست
🔹️خبرنگار رسانه ملی: عرض سلام و ادب دارم محضر جنابعالی و میلاد حضرت فاطمهی معصومه سلاماللهعلیها و آغاز دههی کرامت را تبریک و تهنیت میگویم. حضرتعالی در هنگام رأیسپاری در دور اول انتخابات به نیکی خطاب به ملت شریف فرمودید که فاستبقوا الخیرات و اینکه در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست. اما احتمالاً برای برخی از هموطنانمان، دور دوم انتخابات از اهمیت کمتری برخوردار باشد و یا عزیزانی که در دور اول مشارکت فرمودند تصور کنند که به تکلیف عمل شده و دور دوم را چندان جدی تلقی نکنند. بفرمایید که چه توصیهای برای مردم عزیز ایران در دور دوم انتخابات دارید.
🔹حضرت آیتالله خامنهای:
✏️بسم الله الرّحمن الرّحیم.
سلام عرض میکنم به همهی کسانی که میشنوند این سخن را و به حضار محترم و به آقای مجری محترم. انشاءالله که همهتان موفق باشید.
✏️انتخابات فی نفسه یک کار اساسی و مهمی برای کشور و برای مردم است. انتخابات نشانهی حضور مردم است، نشانهی اراده و تصمیم گیری مردم است. بنابراین وظیفهی ملّی هر انسانی که مایل است کشور پیشرفت داشته باشد، کار بکند و به مقاصد بزرگ نزدیک بشود، این است که در انتخابات شرکت کنند. مرحلهی اول و دوم انتخابات هیچ فرقی با هم ندارد. همان اهمیتی که مرحلهی اول دارد مرحلهی دوم هم دارد.
✏️شما در مرحلهی اول، تعدادی را انتخاب کردید و فرستادید به مجلس؛ لکن ظرفیت همچنان تمام نشده است. در مرحلهی دوم، ظرفیت را تکمیل میکنید. اگر چنانچه ما آنجا شرکت کردیم -فرض کنید در تهران- تعدادی را انتخاب کردیم و بقیه ماندند و شرکت نکردیم، درواقع کار را کأنه نیمه تمام رها کردیم.
بنابراین اهمیت مرحلهی دوم کمتر از مرحلهی اول نیست.
✏️انشاءالله که مردم عزیزمان همه شرکت کنند و رأی بدهند و مجلس را تکمیل کنند. هر چه رأی بیشتر باشد مجلس قویتر است. هر چه مجلس قویتر باشد امکان کار در کشور بیشتر است.
✏️انشاءالله که موفق باشید والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته؛
🌷خداحافظ آقایان و خانمها.
رضاخان
شخصا نمایندگان مجلس را تعیین میکرد + سند
رضاخان وقتی تهران را تصرف کرد، نخست فرماندهی قشون را بر عهده گرفت، سپس وزیر جنگ شد و بعد هم به نخستوزیری رسید. این ولی چیزی نبود که رضاخان میخواست، او به دنبال تصاحب قدرت مطلق و سقوط احمدشاه قاجار بود.
انگلیسیها به او گفته بودند اگر از راه قانون بتوانی به سلطنت برسی، از پادشاهیات حمایت خواهیم کرد.
رضاخان ظرف دوسه سال مجلس شورای ملی را به کلی در مشت گرفت. کار به جایی رسید که نمایندگان شهرها مستقیما توسط شخص رضاخان تعیین میشدند.
تصویر فوق دستور صریح رضاخان برای تعیین نمایندگان استان فارس است. متن تلگراف
در اواسط آبان سال ۱۳۰۴، مجلس موسسان تشکیل گردید و پادشاهیِ ایران را از خاندان قاجار عزل کرد و به رضاخان پهلوی سپرد.
باقر کاظمی، وزیر خارجۀ رضاشاه در اینباره میگوید؛
نمایندگان مجلس موسسان بهصورت انتصابی و دستوری و بنابرخواست رضاخان تعیین شدند؛ به جرات میتوان گفت که آنها نمایندهی حقیقی مردم نبودند و ارادهی ملت باعث اتخاذ چنین تصمیمی نبوده است.
جالب اینجاست که هواداران اصلی رضاشاه برای تشکیل مجلس موسسان، بعد از مدتی یکییکی نابود شدند. محمد ارجمند، تلگرافچی مخصوص رضاشاه مینویسد؛
اشخاصی که سرجنبان و آتشبیار مجلس موسسان بودند و در آن چند روز بیش از همه دوندگی میکردند -از بین رفتند-
تیمورتاش در زندان مرد یا کشته شد. داور خودکشی کرد. اسدی تیرباران شد، تدین هم چندی از کار برکنار شد و بالاخره سرطان کار او را ساخت...
توی نوشتهی بالا
دو تا نقل قول آوردم، یکی از وزیر خارجهی رضاشاه یکی از تلگرافچیش.
حالا حساب کنین کل کتاب رضاشاهمون همین شکلیه. صفحهبهصفحه و تیکهبهتیکه از خود اطرافیان رضاشاه مطلب آوردیم.💪
اینه که میگم موی لای درز پروژهمون نمیره😌
واقعا جمهوری اسلامی خیلی انتخابات رو سخت کرده؛ اوووو، پاشی بری دم حوزه رایگیری، تو صف بایستی، بعد کلی به دستگاه الکترونیک ور بدی، یه ساعت علاف شی که آخرش بتونی یه رای بدی؟؟ اونم توی دو مرحله؟؟
زمان شاه واقعا خیلی راحت بود، شخص شاه یه تلگراف میزد؛
فلانی و فلانی انتخاب بشن و تمام
این همه دردسر نبود دیگه.
پینوشت:
تصویر سند انتخابات دستوری در زمان پهلوی اول. متن سند.
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
حضور در #مرحله_دوم_انتخابات در حوزه هایی که دو مرحله ای شده اند،مانند مرحله اول، هم از نظر شرعی و هم از نظر انقلابی و هم وطن دوستی، لازم و نشانه ی انسان بالغ فکری و سیاسی است. #ایران_قوی با رای ما ساخته میشود
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
💻 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
✏️ رهبر معظّم انقلاب ضمن تاکید بر اهمیت دور دوم انتخابات در تکمیل مجلس جدید؛
👈 هر چه مجلس قویتر باشد، امکان کار در کشور بیشتر است
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ #خط_دیدار | تاکید رهبر انقلاب بر اهمیت دور دوم #انتخابات در تکمیل مجلس جدید. ۱۴۰۳/۲/۲۱
🖼 #انتخاب_قوی، #مجلس_قوی، #ایران_قوی
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
📢 پُست | رهبر انقلاب، صبح امروز: انتخابات فینفسه یک کار اساسی و مهم برای کشور و مردم و نشانهی حضور، اراده و تصمیمگیری مردم است. بنابراین #وظیفه_ملی هر انسانی که مایل است کشور پیشرفت کند و به مقاصد بزرگ نزدیک بشود، این است که در انتخابات شرکت کند.
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی
📢 رهبر معظّم انقلاب پس از حضور در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی:
👈 اهمیت مرحله دوم انتخابات کمتر از مرحله اول نیست
✏️ رهبر انقلاب: مرحلهی اوّل و دوّم انتخابات هیچ فرقی با هم ندارد؛ همان اهمّیّتی که مرحلهی اوّل دارد، مرحلهی دوّم هم دارد. شما در مرحلهی اوّل تعدادی را انتخاب کردید و به مجلس فرستادید، لکن ظرفیّت همچنان تمامنشده است؛ در مرحلهی دوّم، ظرفیّت را تکمیل میکنید؛ اگر چنانچه ما آنجا هم شرکت کردیم، فرض کنید در تهران یا در هر شهر دیگری تعدادی را انتخاب کردیم و بقیّه ماندند و شرکت نکردیم، در واقع کار را کأنّه نیمهتمام رها کردیم؛ بنابراین اهمّیّت مرحلهی دوّم کمتر از مرحلهی اوّل نیست.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در گفتوگو با خبرنگار صداوسیما پس از شرکت در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی. ۱۴۰۳/۲/۲۱
➺@irani_ghavi | 🇮🇷🇵🇸ایرانقوی