دست نوشته یک تفنگدار آمریکایی:
از اوکراین فاصله بگیرید. با روسیه نجنگید. جنگ ما نیست. مشغله ما نیست. نمیخواهم به خاطرش بُکشم. نمیخواهم به خاطرش بمیرم.
«فوری نیوز»
@Iranic_Media🇮🇷
#ایران_قوی 🏆
🔆 ۳۷ پله صعود در جهان
در علوم هوافضا طبق آمار جهانی
🛰 ۲۵ سال پیش (۱۹۹۶) در علوم هوافضا، ایران رتبهی ۴۵ جهان بود اما در سال ۲۰۲۱ به رتبه ۸ جهان رسیدیم.
🚀 یعنی بالاتر از فرانسه، کرهشمالی، کانادا، ژاپن، برزیل، استرالیا، ...
@Iranic_Media🇮🇷
892.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از اونایی نباش که ....
آیت الله مجتهدۍ تهرانۍ✨
@Iranic_Media🇮🇷
Hossein Taheri ~ Music-Fa.ComHossein Taheri - Shabe Arezooha (320).mp3
زمان:
حجم:
2.41M
شب آرزوها همین آرزومه…
ببینم ضریح حسین روبرومه…
دوست دارم آقا محاله ندونی!
خونم هیئتا شده تو اوج جوونی!
حسین غریبم حسین غریبم
🎙حسین طاهری
@Iranic_Media🇮🇷
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو دقیقه روضه مهمان باشید
از زین فتاد و سر به روی خاک برگذاشت ...
#حسین_جان
🌺امام زمان علیه السلام در آینه کلام معصومین علیهم السلام
🌹امام حسن مجتبی (علیهالسلام) فرمودند:ما منّا احدٌ اِلاّ ویقع فی عنقه بیعه لطاغیه زمانه اِلاّ القائم الّذی یصلّی روح اللّه عیسی بن مریم خلفه فان اللّه عزّوجلّ یخفی ولادته و یُغیّب شخصه لئلاّ یکون لأحد فی عنقه بیعه.
🌹هیچ یک از ما اهلبیت نیست مگر آنکه بیعتی از طاغوت زمانش را اجباراً بر عهده دارد. مگر حضرت قائم که عیسی بن مریم، روح اللّه پشت سر او نماز میگذارد. خداوند ولادت او را مخفی میدارد و شخص او را از دیدگان، غایب میگرداند، تا بیعت هیچ کس را بر گردن نداشته باشد.
📚کمالالدین و تمام النعمه جلد 1 باب 29 صفحه 316
🌹 امام حسین (علیه السلام):«... اما ان الصابر فى غیبته على الاذى والتکذیب، بمنزلة المجاهد بالسیف بین یدى رسول الله صلى الله علیه و آله»
🌹.. به تحقیق که صبرکنندگان در غیبتش بر اذیت ها و تکذیب ها، مانند مجاهدان با شمشیر در سپاه پیامبر (صلى الله علیه وآله وسلم)هستند.
📚اعلام الورى، ص 384
🌹 امام زین العابدین (علیه السلام):
«من ثبت على ولایتنا فى غیبة قائمنا، اعطاه الله أجر الف شهید مثل شهداء بدر و احد»
🌹هر که در دوران غیبت قائم ما، بر ولایت ما ثابت قدم باشد، خداوند پاداش هزار شهید مانند شهداى بدر و احد را به او عطا مى فرماید.
📚کشف الغمه، ج 3، ص 312
🌹امام صادق (علیه السلام):
«المنتظر للثانى عشر کالشاهر سیفه بین یدى رسول الله صلى الله علیه و آله یذب عنه».
🌹کسى که منتظر امام دوازدهم است مانند کسى است که در کنار رسول خدا (صلى الله علیه وآله وسلم) و براى دفاع از آن حضرت شمشیر مى زند.
📚غیبت نعمانى، ص 41
🌹 دستورالعمل مرحوم قاضی برای رفع مشکلات دنیوی و اخروی:
♦️علاّمه انصاری لاهیجی که ازشاگردان مرحوم قاضی هستند ، فرمودند: روزی از ایشان پرسیدم که : در مواقع اضطرار و گرفتاری چه در امور دنیوی و چه در امور اخروی، و در بن بست کارها به چه ذکر مشغول شوم تا گشایش یابم؟
🌹 سید علی قاضی در جواب فرمودند: ”پس از پنج مرتبه صلوات و آیة الکرسی ، در دل خود بدون آوردن به زبان بسیار بگو:🌟
🌹 «اللّهُم اجعَلنی فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الّتی تََجعَلُ فیها مَن تَشاءُ»“. إ ن شاء الله گشایش یابد.
♦️علاّمه انصاری فرمودند:من در مواقع گرفتاری های صعب و مشکلات لاینحلّ به این دستور عمل کردم و نتیجه های عجیب گرفتم.
📚 مهر تابناک ص 260
🕊سالروز رحلت عالم جلیل القدر آیت الله قاضی/شادی روح بلندشان صلوات
@Iranic_Media🇮🇷
♦️ سید جوانی وارد جلسه درس آیت الله قاضی ره (که استاد آیت الله بهجت و صاحب کراماتی عظیم و عجیب هستند) شد
♦️ناگهان آیت الله قاضی ره درس را متوقف کردند و برخواستند و در میان بهت شاگردان آن جوان را با احترام به بالای مجلس دعوت کردند.
♦️موضوع درس آیت الله تغییر کرد و شروع کردند به صحبت از قیام علیه ظلم! بهت شاگردان بیشتر شد!
♦️جلسه که تمام شد آن سید جوان رفت و حضرت آیت الله قاضی ره تا دم در بدرقه اش کرد!
♦️شاگردان دیگر تاب نیاوردند و سوال کردند که حضرت آیت الله این جوان که بود که اینچنین احترامش کردید؟
♦️فرمودند ایشان کسی است که علیه ظلم قیامی خواهد کرد که احدی نکرده و غالب خواهد شد و تصویرش بر سکه ها زده میشود و بعد از این سید است که امام عصر عج قیام خواهد کرد.
🕊سالروز رحلت عالم جلیل القدر آیت الله قاضی/شادی روح بلندشان صلوات
🌹 راوی: آیت الله ناصری / پخش از شبکه قرآن