«ایافسی» پرسپولیس را نقرهداغ کرد؛ ۸۰ هزار دلار جریمه به خاطر پرتاب مواد آتشزا
🔹کمیته انضباطی و اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا(AFC)، اتفاقات رخ داده در دیدار دو تیم پرسپولیس و استقلال تاجیکستان درخصوص اقدام هواداران در پرتاب سه ماده آتشزا (شامل مواد دودزا و بمب) و رفتار نادرست را ناقض بندهای ۶۵.۱ و ۶۴.۱ آییننامه انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا دانست که به ترتیب مستوجب ۱۰ و ۵ هزار دلار جریمه نقدی است.
🔹همچنین پرتاب بطری و لیوان آب به سوی داوران و تیم الدحیل نیز از چشم کنفدراسیون فوتبال آسیا دور نماند و این نهاد تصمیم به جریمه پرسپولیس کرد. با تصمیم کمیته انضباطی و اخلاق کنفدراسیون فوتبال آسیا، باشگاه پرسپولیس به دلیل نقض ماده ۶۵.۱ آییننامه انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا به پرداخت ۵۵ هزار دلار و به دلیل نقض ماده ۶۴.۱ این آییننامه، به پرداخت ۱۰ هزار دلار جریمه نقدی محکوم شده است.
🔹به این ترتیب باشگاه پرسپولیس در مجموع باید جریمهای به میزان ۸۰ هزار دلار به AFC پرداخت کند. ضمن اینکه هر دو جریمه دلاری باید طی ۳۰ روز از تاریخ صدور رأی پرداخت شود.
irna.ir/xjPyFj
@IRNA_1313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 منابع محلی سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در دمشق خبر میدهند
@IRNA_1313
#تکمیلی| خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد حمله به یک ساختمان مسکونی در محله «مزه» در دمشق به احتمال زیاد ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی بوده است
@IRNA_1313
ماهواره ثریا در مدار ۷۵۰ کیلومتری زمین قرار گرفت
🔹ماهواره ثریا متعلق به سازمان فضایی ایران(وزارت ارتباطات) با موفقیت پرتاب شد و در مدار ۷۵۰ کیلومتری قرار گرفت.
🔹این ماهواره با ماهوارهبر سه مرحلهای سوخت جامد قائم ۱۰۰ سپاه پرتاب شد.
irna.ir/xjPyHj
@IRNA_1313
نخستین پل مجهز به سامانه برف زدایی در تهران افتتاح شد
🔹معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران از نصب نخستین پل مجهز به سامانه برف زدایی در بزرگراه ارتش در شمال پایتخت خبر داد.
irna.ir/xjPyDn
@IRNA_1313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اهدای پرچمی که سال ها بر فراز مسجد مقدس جمکران به احتزار در آمده است به سفیر یمن در دوازدهمین همایش "غزه نماد مقاومت"
@IRNA_1313
سیدحسن نصرالله: غزه نماد وحدت خون، سلاح، میدان و هدف امت اسلام است
🔹دبیرکل حزبالله لبنان: غزه نماد وحدت خون، سلاح، میدان و هدف است که خواب را از چشم دشمنان ما ربوده. هر کس باور دارد این امت گزینهای جز مقاومت دارد بسیار بسیار بسیار در اشتباه و خیال است.
🔹 انتخاب شعار «غزه، نماد مقاومت» برای این کنفرانس و زمانبندی برگزاری آن در این برهه سرنوشتساز از تاریخ که مقاومت فلسطینی در حال نبردی عظیم در برابر نسلکشی صهیونیستی است نشان از مسئولیتشناسی گردانندگان این کنفرانس دارد.
🔹غزه امروز نماد است چون در غزه یک مقاومتِ شریف، پیشگام و سازشناپذیر وجود دارد که نماد است چون با مقاومتش در حال بیان سازشناپذیری، سرزندگی، سربلندی، بلندپروازی و آرزوی ملتهای ماست که تشنهی عزت و پیروزیاند. اگر غزه مقاومت نمیکرد نماد عزت نمیبود. این مقاومت است که صاحبان و پرچمداران خود را عزیز میسازد.
irna.ir/xjPyG6
@IRNA_1313
📸 نجف اشرف در آستانه فرارسیدن ۱۳ رجب، به استقبال ولادت امیرالمومنین(ع) میرود
@IRNA_1313