8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حاج قاسم: اگر آمریکا جنگی علیه ما شروع کنه نه تنها #تنگه_هرمز ارث پدری ماست بلکه حتی ما در راستای دفاع از ملت و کشورمون به دریای سرخ و مدیترانه و آتلانتیک و... هم فکر کردیم.
🆔 @Isaar_Mag
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت کادر درمان هلال احمر از دق کردنِ کودک سهسالهای که با چشمان خود شهادت مادر و برادرانش را در جنگ رمضان دیده بود
🆔 @Isaar_Mag
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قابل توجه شهریاری!
🔹️تنگه هرمز؟ ملک مشاع ۹۰ میلیون ایرانی؛ هر نفر هم خودش رو صاحبخونه میدونه!
🆔 @Isaar_Mag
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مردم به عقل بعضی از مسئولین شک میکنند، بعضی خطای محاسباتی دارند!
🔹️حجتالاسلام حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات: بعضی از مسئولین ما خلاء محاسبهای دارند. چون وحدت و انسجام مهم است توهین نمیکنیم اما میگوییم حواستون رو جمع کنید.
🔹️کسی که می گوید اگر ده روز زودتر سازش میکردیم، چند تا شهید نمیدادیم باید حواسش را جمع کند. جنگ هراسی در شخصیت ایرانی تاثیر نمیزارد.
🆔 @Isaar_Mag
هدایت شده از 🇮🇷 صمصام 🇮🇷
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهید سپهبد موسوی: خانه فرمانده ارتش در نیاوران را فروختم و با پولش ۱۲۰ واحد خانه سازمانی برای کارکنان ارتش ساختم
🆔 @Isaar_Mag
12.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سناریوی آمریکا برای خروج از جنگ چیست؟
🆔 @Isaar_Mag
3.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محمدرضای کلاس هفتمی جانباز جنایت جنگی شهرستان لامِرد
🆔 @Isaar_Mag
2.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاسخ رهبر شهید به ترامپ که گفته بود: ما در کنار مردم ایران هستیم
🆔 @Isaar_Mag
3.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پاسخ رهبر شهيد درسال ۱۳۵۹ به شهریاری نماینده بیادب و عافیتطلب در سال ۱۴۰۵
🔹️ما از پیرمردان ترسو و عافیتطلب خسته شدیم؛ زمان دفاع مقدس ۸ ساله، وقتی درگیر با بزرگترین قدرتهای دنیا بودیم، وقتی در برابر تنها نقطه اشتراک آمریکا و شوروی در جنگ سرد ایستادیم، تمام مقامات کشور جوان و بیباک بودند.
🔹️شوق شهادت در سر، عشق کشور و میهن در دل، با فرماندهی امام خمینی به دل دشمن میزدند. عملیاتهایی کردند که در تاریخ ماندگار هست.
🆔 @Isaar_Mag
🔴آغاز ثبت درخواست میهمان دانشجویان در تابستان از امروز
🔹دانشگاه جامع علمیکاربردی: ثبت درخواست میهمانی دانشجویان در سامانه جامع آموزشی دانشگاه برای تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۵ از امروز آغاز شد و تا ۱۰ مرداد ادامه دارد.
🔹ثبت درخواست میهمانی صرفاً برای دانشجویانی مجاز است که حداقل یک نیمسال تحصیلی را با گذراندن دست کم ۱۲ واحد درسی در مرکز آموزشی مبدا سپری کرده باشند.
🔹دانشجویان متقاضی میهمانی باید برای ثبت درخواست خود از طریق بخش ثبت درخواست میهمان در سامانه آموزشی همآو» اقدام کنند.
🆔 @Isaar_Mag
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تو دنیا خیلیها که هم عقیده با جمهوری اسلامی نیستند خیلی خوب فهمیدند که پهلوی یعنی نابودی و تجزیه!
🆔 @Isaar_Mag