30.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهید صنیعخانی بنیانگذار و فرمانده ترابری و لجستیک سپاه چگونه کشور را متحول کرد؟
🔹قرارگاه خاتمالانبیا سپاه از کجا شکل گرفت و چگونه توانست با این حجم زیاد زیرساختهای کشور را بسازد؟
🆔 @Isaar_Mag
💠فرمانده کل سپاه خطاب به اتحادیه اروپا: شما مانند کودکان، میتوانید فقط از دور فحش دهید
🔹سنگریزههایتان به ما نمیرسد اما دست ما به شما میرسد.
🆔 @Isaar_Mag
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مسئولان چقدر اهل عذرخواهی هستند؟
🆔 @Isaar_Mag
💠شهید نوجوان ۱۶ ساله که مثل یک عارف پخته ۷۰ ساله با خدا مناجات کرده
🔹خدایا! تو با بندگانت نسیه معامله می کنی و گفتی: ای بنده، تو عبادت کن، پاداشش نزد من است در قیامت
🔹اما شیطان همیشه نقد معامله کرده با بندگانت و می گوید: گناه کن و در عین حال مزه اش را به تو می چشانم!
🔹پس خدا! برای خلاصی از این هوس ها، تو مزه عبادتت را به من بچشان که بالاترین و شیرین ترین مزه هاست!
🔹شهید محمود رضا استاد نظری؛ ولادت: ۱۳۴۸/۲/۱۱ تهران؛ شهادت: ۱۳۶۴/۱۱/۲۴
🔹عملیات والفجر ۸ - فاو گردان حمزه لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص)
🔰نثار روحش صلوات
🆔 @Isaar_Mag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فروش سربازی در سال ۱۴۰۲ منتفی است
🔹قاضی زاده هاشمی عضو کمیسیون تلفیق: در بودجه ۱۴۰۲ پیشنهادی درباره فروش خدمت سربازی از سوی دولت وجود ندارد.
🆔 @Isaar_Mag
💠نظر مشورتی در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران حق التدریس دانشگاه ها (نامه شماره ۹۰۰۰/۲۳۰/۲۰۸۶۰/۲۰۰ مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۱۳ کمیسیون اداری، استخدامی و فرهنگی دیوان عدالت اداری)
🔹دیوان عدالت اداری در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه «آیا تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر به موجب بند ذ ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه و دستورالعمل بند و تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ مشمول نیروهای حق التدریس شاغل در دانشگاه ها میشود؟» پاسخی را به عنوان نظر مشورتی ارائه کرده است.
🔹نظر مشورتی در خصوص تبدیل وضعیت ایثارگران حق التدریس دانشگاه ها
جناب آقای ضرغامی؛ مدیرکل محترم دفتر امورحقوقی، قراردادها وپاسخ گویی به شکایات دانشگاه فنی و حرفه ای
باسلام؛
بازگشت به نامه شماره ۸۰۸۸/۲۵ مورخ ۷/۸/۱۴۰۱ متضمن طرح این سوال که آیا تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر به موجب بند ذ ماده ۸۷ قانون برنامه ششم توسعه و دستورالعمل بند و تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ مشمول نیروهای حق التدریس این دانشگاه نیز می گردد یا خیر؟ پس از طرح موضوع درکمیسیون مشورتی اداری، استخدامی و فرهنگی دیوان عدالت اداری، نظر مشورتی کمیسیون مزبور به شرح زیر اعلام می گردد:
به موجب بند د تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ «در راستای اجرای بند (ذ) ماده (۸۷) قانون برنامه ششم توسعه، دستگاههای مشمول ماده (۲) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران مکلفند، نسبت به استخدام و نیز تبدیل وضعیت استخدامی کلیه مشمولان ماده (۲۱) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که با عناوین مختلف در دستگاه های موضوع قانون مذکور شاغل هستند و رابطه شغلی آنها به صورت پیمانی، قرارداد انجام کار معین یا شرکتی میباشد و یا از محل اعتبارات جاری و تبصره ماده (۳۲) و ماده (۱۷) قانون مدیریت خدمات کشوری و اعتبارات طرح های عمرانی و یا سایر عناوین از جمله حاکمیتی و تصدی گری موضوع بندهای (الف) و (ب) ماده (۴۵) قانون مدیریت خدمات کشوری خدمت نموده و یا می نمایند با طی مراحل گزینش با رعایت تبصره (۲) بند (و) ماده (۴۴) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۸۹/۱۰/۱۵ به صورت استخدام رسمی اقدام نمایند. …» از سوی دیگر به موجب ماده ۷۲ قانون خدمات رسانی به ایثارگران «دانشگاه ها و مراکز و مؤسسات آموزشی و پژوهشی و وزارتخانه های علوم ، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، مکلفند حداقل بیست درصد (۲۰ %) اعضای هیأت علمی مورد نیاز خود را از بین جامعه ایثارگران شامل رزمندگان با بیش از شش ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه، جانبازان بالای بیست و پنج درصد (۲۵ %)، آزادگان بالای سه سال اسارت، همسران و فرزندان جانبازان بالای پنجاه درصد (۵۰ %)، همسران و فرزندان شهدا و فرزندان آزادگان با بیش از سه سال اسارت که دارای مدرک علمی مورد تأیید وزارتخانه های «علوم ، تحقیقات و فناوری» و « بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» می باشند، حسب مورد از طریق استخدام و یا موافقت با انتقال کارکنان دیگر دستگاهها یا تبدیل وضعیت کارکنان غیرهیأت علمی تأمین و از ابتداء آنان را بهصورت عضوهیأت علمی رسمی قطعی با احتساب سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرائی مرتبط و تأثیر آن در پایه و مرتبه علمی با رعایت شرایط اخلاقی ، علمی و سنی و بدون آزمون و مصاحبه استخدام کنند.» لهذا نظربه اینکه بند د تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ دستگاه های اجرایی را مکلف به تبدیل وضعیت استخدامی مشمولان ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران کرده است و اعضای حق التدریس آن دانشگاه از شمول ماده ۲۱ قانون خدمات رسانی به ایثارگران خروج موضوعی دارند و مشمول ماده ۷۱ این قانون می باشند آن دانشگاه تکلیفی به تبدیل وضعیت اعضای حق التدریس به موجب بند د تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ ندارد.
✍️جواد سپهری کیا- سرپرست معاونت حقوقی ، پیشگیری و پژوهش
🆔 @Isaar_Mag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥در حاشیه تروریستی خواندن سپاه مقتدر
🔹این هم با مزه بود:
✍️امیرحسین ثابتی
🆔 @Isaar_Mag
💠مراسم اعتکاف پس از ۲ سال وقفه برگزار می شود
🔹معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد از برگزاری مراسم اعتکاف در مساجد استان تهران، امسال باشکوهتر و وسیعتر نسبت به سالهای قبل خبر داد.
🔹تاکنون طبق گزارشهای رسیده مردم استقبال بسیار خوبی هم نسبت به ثبتنام برای شرکت در اعتکاف داشتند.
🆔 @Isaar_Mag
💠موريانه های جمهوری اسلامی
🔹سال ١۴٠٠ جناح راست فهرستی را برای انتخابات شورای شهر تهران منتشر کرد( که مانند بقیه لیستهای انتخاباتی این جناح اکثر افراد آن چهره هایی گمنام بودند) و مردم با اعتماد به بزرگان این جناح به فهرست مذکور رای دادند.
🔹اخیرا مشخص شد دختر یکی از افرادی که با حمایت جناح راست وارد شورای شهر تهران شده، به عنوان منشی مادرش به دریافت حقوق نجومی مشغول بوده و پسر همین فرد هم سربازی اش را در شهرداری تهران می گذرانده و...
🔹آیا این فرد (با این دسته گلهای متعدد) هنوز لیاقت نمایندگی مردم تهران را دارد؟
🔹ایشان و امثال ایشان چه باید بکنند و مرتکب چه جرمی باید شوند تا شورا به این نتیجه برسد که باید عذر این قبیل افراد را خواست؟ ( شاید هم از نظر شورای شهر تهران ایشان گناهی مرتکب نشده و تا روز آخر هم باید عضو شورا بماند و برای شهر تهران و اموال مردم در شهرداری تصمیم بگیرد)
🔹مردم تهران از کجا باید بفهمند که سایر اعضای شورا مانند این همکارشان نیستند؟
🔹چرا شورای شهر تهران و اعضای آن در قبال این اقدامات همکارشان ساکتند؟ آیا این سکوت نشانه رضایت نیست؟ به نظر اعضای شورای شهر تهران نباید اقدامات این فرد را محکوم و او را از شورا اخراج کرد؟ نکند علت سکوت بقیه اعضای شورا ، شراکت در چنین اقداماتی است؟
🔹آیا اعضای شورای شهر تهران نمی دانند اقدامات این فرد چه زیانی به اعتماد عمومی وارد کرده و چقدر موجب افزایش بدبینی جامعه به نظام و انقلاب و اسلام شده است؟
🔹چرا باید چنین فردی بتواند رای مردم را پلکانی برای دستیابی به منافع خود و فرزندانش قرار دهد و پس از این همه رسوایی، بی خیال به کرسی نمایندگی شورا تکیه بزند و اصلا هم به استعفا فکر نکند و انگار نه انگار...
🔹آیا بزرگان جناح راست که چنین افرادی را به عنوان نامزدهای اصلح به مردم تهران معرفی کرده اند قصد عذر خواهی و اعلام برائت از این اقدامات را ندارند؟
🔹آیا مردم تهران باید برای انتخاباتهای آینده به این بزرگان و فهرستهای انتخاباتی شان اعتماد کنند؟
🔹سالهاست که مادران «آرمان و روح الله» برای آبیاری درخت انقلاب و نظام اسلامی، خون عزیزانشان را نثار کرده و می کنند اما در همین سالها، موریانه هایی سمج و طلبکار از درون به جان این درخت افتاده و به پوساندن و تهی کردن آن مشغولند! موریانه هایی که در لانه های دو جناح راست و چپ، پرورش پیدا کرده اند.
🔹لطفا اعضای شورای شهر تهران به این سوالات پاسخ بدهند: کدام خانواده شهید ، کدام جانباز ٧۵ درصد (قطع نخاع، قطع عضو و....)، کدام رزمنده مدافع حرم، کدام افسر مرزبانی، کدام سردار سپاه، کدام امیر ارتش، کدام معلم و کدام پرستار مدافع سلامت ماهانه ٣٣ ميليون تومان حقوق می گیرند که شما برای «منشی دیپلمه» خود چنین حقوقی در نظر گرفته اید؟
🔹آیا شما امانتدار خوبی برای «رای و اعتماد مردم» بوده و هستید؟ چه کسی یا کدام مرجعی مجوز چنین استخدامها وپرداخت چنین حقوقهایی را صادر کرده است؟
✍️دکتر کوشکی
🆔 @Isaar_Mag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥وزیر علوم: یک فرد 20 سالهِ زیردیپلم از یک فارغ التحصیل دکتری، 15 سال از زندگی جلوتر است!
🔹محمدعلی زلفی گل، در جمع نخبگان: کسی که درس نمی خواند و دیپلم نمی گیرد 18 ساله می رود سربازی و در سن 20 سالگی شاغل می شود و زندگی خود را شروع می کند. ولی فردی که درس می خواند و دکتری می گیرد 35 ساله می شود. بنابراین کسی که درس نخوانده 15 سال از فارغ التحصیل دکتری جلوتر است!!!
🔹ما چقدر حقوق بدهیم که این 15 سال را بتوانیم جبران کنیم؟!!!
🔹ما کاملا از مشکلات استادیاران جوان آگاهی داریم ولی محدودیت های مالی و اقتصادی در کشور وجود دارد.
🆔 @Isaar_Mag
💠فوت ۲ هموطن دیگر در شبانه روز گذشته بر اثر کرونا
🔹شناسایی ۱۲۰ بیمار جدید
🆔 @Isaar_Mag
💠خدمات بهداشتی و درمانی اصلیترین خدمت بنیاد شهید است
🔹رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران: در حال حاضر اصلی ترین خدمتی که در بنیاد شهید باید داده شود، خدمات بهداشتی و درمانی است. در فقره بیمه تکمیلی ایثارگران، هر دستگاهی باید در گذشته نیروهای تحت پوشش خود را بیمه میکرد، اما در آخر موضوع به صورت یکپارچه به بنیاد شهید واگذار شد.
🔹باید ساختار بنیاد شهید تقویت و توسعه پیدا کند. اصلاح ساختار نیاز است، چراکه باید پاسخگویی ایجاد شود و بیشترین دلیل عدم رضایت در کشور و حوزه ایثارگری مشخص نبودن طرف پاسخگو است.ما یک نظام ۹ هزار نفره داریم که هرکس باید کار خود را انجام دهد و نسبت به آن پاسخگو باشد.
🔹با ارزش ترین خدمت، خدمت به خانواده ایثار و شهادت است و هرکاری برای آنها انجام دهیم کم است. اقدامات باید یکساله طراحی شود و بتوانیم کارهای شروع شده را به اتمام برسانیم.
🆔 @Isaar_Mag