🔸 از رئیس جمهور منتخب چه بخواهیم؟!
دکتر عبدالکریمی -از حامیان او که روی استقلال ایران خوب ایستاده است- از او #مقاومت در مقابل آمریکا خواست.۱
دکتر مومنی و راغفر -از حامیان و هردو از مخالفان سیاست های تعدیل اقتصادی و گران سازی ارز و انرژی و...- از او تحقق بخشی از وعده هایش را خواستند!۲
#پزشکیان از نادر نامزدهایی بود که صریحا از حق بودن(مقابل کالایی شدن) آموزش و بهداشت گفت ؛ گرچه در نظر مشاوران طرفدار سیاست بازار آزادش اینها هم استثناء از بازار آزاد نیستند!
مطالبه تحقق این وعده ها و هم وعده های مربوط به محرومان و مستضعفان، عاقلانه ترین و بهنگام ترین کار است؛ قبل از اینکه سیاستهای تعدیل بازتولید و ادامه یابد؛ و قبل از اینکه کابینه دولت آینده همه از اقتصاددان های بازار آزاد سرمایه داری و طرفداران تعدیل اقتصادی بسته شود.
چنانچه دیدیم دکتر پزشکیان، بالاجمالی است که تفصیل دهنده هایش او را تعیّن می دهند و خود از آن تعبیر به: "من متخصص نیستم هرچه متخصصین گفتند"؛ می کرد.
آنهایی که در سلب، افراط نکرده و الان هم مشغول #جنگ_بی_حاصل مقصر کیست؟ نیستند؛ زودتر #عامه_مردم -حتی ۵۰٪ رای نداده- را دریابند!
....................
۱. https://eitaa.com/m_ghanbarian/5072
۲. https://fa.shafaqna.com/news/1837945/
📝 محسن قنبریان ۱۸تیر۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
🔰دولت بزرگ یکی از مبانی توصیه ها به خصوصی سازی و کوچک کردن دولت است!
🔸با هر شاخصی که اندازه گیری کنید نادرست بودن این باور تایید می شود!
🔹از نظر نسبت کل جمعیت به تعداد کارکنان بخش دولتی نیز دولت ایران کوچک است!
در ایران به ازای هر 37 نفر یک کارمند بخش دولتی وجود دارد!
منبع: گزارش مرکز پژوهشهای مجلس
📌https://eitaa.com/IslamicDiaries📌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ای بابا!
حکایتی شده مویم...😭
🥀کانال کربلا🥀
🍃💔 @karbbala_ir 💔🍃
🔻جالب است که:
کسانیکه «حذفِ دفعی ارز ترجیحی» را به دولت شهید رئیسی تجویز کردند؛
در انتخابات ۱۴۰۳ در کمپین آقای دکتر پزشکیان بودند.
⛔️این تجویز خسارتبار و در نتیجه روی کارآمدن کسی چون آقای پزشکیان را باید به ورژن جدید کتاب «دکترینشوک» اضافه کرد.
@Economics_Finance
🅾 واسطهها در دولت قبل خرید هواپیما را لو دادند
رییس سازمان هواپیمایی کشوری:
🔹در دولت سیزدهم تمام هواپیماهای خریداری شده که پول آنرا پرداخت کردهایم، وارد کشور شده است.
🔹متاسفانه در دولت قبل به دلیل رفتار غیرحرفه ای واسطه ها، فرآیند خرید هواپیما لو رفت و هواپیما وارد کشور نشد.
🔹سازمان هواپیمایی کشوری پیگیر این موضوع است.
🆔 @rasadnewss
هدایت شده از رصد نیوز
🅾 جزئیات پلمب دفتر هواپیمایی ترکیش ایرلاین
🔹دوشنبه خبری مبنی بر پلمب شدن دفتر هواپیمایی ترکیش ایرلاین منتشر شد؛ خبرنگار تسنیم در همین راستا کسب اطلاع کرد که این خبر صحت دارد اما ماجرا به صورت کامل روایت نشده است.
🔹ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی دوشنبه به دفتر ترکیش ایرلاین مراجعه میکنند تا اخطار اولیه را درباره عدم رعایت حجاب از سوی کارکنان را بدهند اما کارکنان این شرکت هواپیمایی با ماموران پلیس درگیر میشوند.
🔹علت اصلی پلمب درگیری با ماموران پلیس هم بوده است؛ چرا که پلیس میگوید هیچ واحد صنفی را برای بار اول به دلیل عدم رعایت حجاب، پلمب نمیکند و اگر قرار باشد تا یک واحد صنفی پلمب شود حتما ماموران پلیس اخطارهای قبلی را صادر و با خود به همراه دارند.
🆔 @rasadnewss
🔺جناب پزشکیان به مسند قدرت ننشسته داستان سازی های اصلاح طلبها شروع شد!
🔹نگاه پزشکیان به فیلترینگ و حجاب نگاه ولش کن و آزادی مطلق نبوده و نیست، همانطور که قبلا هم گفتم از مناظرات چنین برداشتی بر می آید!
🔹ولی اطرافیان ایشان به خصوص طیف اصلاح طلب چنین نگاهی را بر نمی تابد به همین دلیل از فردای به قدرت رسیدن سناریوهای متعددی را پیاده می کند تا پزشکیان هم با اهم و مهم کردن بین برنامه ها، از دیدگاه خود کوتاه بیاید!
🔸این تازه شروع ماجراست، چالشهای این چنینی در دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد چالشهای روزمره ریاست جمهوری خاتمی بود!
📌https://eitaa.com/IslamicDiaries📌
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
تعارض عدالتخواهی پزشکیان و سرمایهداری کارگزاران
سرمایهداری و نئولیبرالیسم، لازم و ملزوم یکدیگرند. به عبارت دیگر، ایدئولوژی نئولیبرالیسم (اقتصاد بازار) که اینک لباس علم نیز پوشیده، برای تامین منافع سرمایهداری ابداع شده است. سرمایهداری در پی بیشینهسازی منافع خویش و مکیدن زالووار خون مردم است و میخواهد در این مسیر از هر قیدی «آزاد» باشد؛ و گرایشش به «بازار آزاد» فلسفهای جز این ندارد. این است که جریان سرمایهداری ذاتا نمیتواند معقتد به اقتصاد بازار و مروج آن نباشد.
از این رو، گرایش به اقتصاد بازار را میتوان و باید از زاویه منافع جریانهای سیاسی در ایران پس از انقلاب تحلیل کرد.
در دهه ۶۰، حزب موتلفه به عنوان طیف سرمایهدار، ذینفع اقتصاد آزاد بود و جناح راست نام گرفته بود؛ یک جریان چپ نیز در برابر آن وجود داشت که قائل به اعمال مدیریت دولت به نفع مردم بود.
اما همین جریان چپ، بعدها در قالب حزب کارگزاران متشکل شد و در جریان خصوصیسازیها، سهم قابل توجهی از کیک اقتصاد را ازآن خود کرد؛ اینجا بود که چپ دیروز نیز ذینفع آزادی! اقتصادی شد و به راست گروید.
امروز، کارگزاران و موتلفه، که نماد دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا هستند، هر دو در جناح راست قرار میگیرند و دو روی یک سکهاند. منتهی موتلفهایها ریش میگذارند، کارگزارانیها تیغ بر ریش میزنند. امروز رسانه خبرآنلاین وابسته به موتلفه همان موضعی را در اقتصاد میگیرد که روزنامه سازندگی متعلق به کارگزاران!
جریان انقلابی باید این عبارات حکیمانه حضرت امام خمینی(ره) را حفظ کند و نشر دهد و شاخص تشخیص راه از بیراهه بداند: «ملت عزیز ما که مبارزان حقیقى و راستین ارزشهاى اسلامى هستند، به خوبى دریافته اند که مبارزه با رفاه طلبى سازگار نیست؛ و آنها که تصور مى کنند مبارزه در راه استقلال و آزادى مستضعفین و محرومان جهان با سرمایه دارى و رفاه طلبى منافات ندارد با الفباى مبارزه بیگانه اند. و آنهایى هم که تصور مى کنند سرمایه داران و مرفهان بى درد با نصیحت و پند و اندرز متنبه مى شوند و به مبارزان راه آزادى پیوسته و یا به آنان کمک مى کنند آب در هاون مى کوبند. بحث مبارزه و رفاه و سرمایه، بحث قیام و راحت طلبى، بحث دنیاخواهى و آخرت جویى دو مقوله اى است که هرگز با هم جمع نمى شوند. و تنها آنهایى تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و محرومیت و استضعاف را چشیده باشند. فقرا و متدینین بى بضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعى انقلابها هستند. ما باید تمام تلاشمان را بنماییم تا به هر صورتى که ممکن است خط اصولى دفاع از مستضعفین را حفظ کنیم. مسئولین نظام ایرانِ انقلابى باید بدانند که عده اى از خدا بیخبر براى از بین بردن انقلاب هر کس را که بخواهد براى فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطى» مى خوانند. از این اتهامات نباید ترسید. باید خدا را در نظر داشت، و تمام همّ و تلاش خود را در جهت رضایت خدا و کمک به فقرا به کار گرفت و از هیچ تهمتى نترسید».
در این میان، واقعیت این است که آقای پزشکیان نهتنها از طبقه سرمایهدار نیست و زیست سرمایهدارانه هم نداشته، بلکه پرچم سیاست علوی به دست گرفته و از برقراری عدالت سخن میگوید. اما او امروز دچار یک تناقض اساسی است. پزشکیان نخواهد توانست با کابینه کارگزارانی، راه عدالت علوی را برود و به نفع محرومان و مستضعفان قدم بردارد. لذا اگر تیم اقتصادی خود را به کارگزاران بسپارد، یا در این جریان هضم شده و از گفتمان خود فاصله خواهد گرفت، یا به زودی با تیم خود دچار تعارض میشود. پزشکیان اگر نتواند نسخههایی را که کارشناسان! مینویسند، از منظر گفتمان خود بسنجد، خواسته یا ناخواسته در گفتمان سرمایهداری نئولیبرال هضم خواهد شد.
جریانی اصیل انقلابی باید مترصد باشد و اگر پزشکیان روی سیاستهای عدالتخواهانه ایستادگی کرد و با تیم کارگزاران دچار تعارض شد، دست به حمایت از او بزند.
@syjebraily
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴باتوجه به اینکه حدود 40 روز قبل دکتر مخبر در قالب یک بخشنامه به کليه دستگاههای اجرایی ابلاغ کرده بود که حق جابجایی و استخدام جديد و ... ندارند، به نظر میرسد نامه آقای پزشکیان باهدف جنجالسازی احتمالی و خوراک رسانهای مورد نیاز اتاق فکر رسانهایش که اتفاقا خلاف شرع و قانون است(عدم تنفیذ و تحلیف)، منتشر شده است.
باید منتظر جنجالهای ساختگی برای حواسپرتیهای احتمالی باشیم.
✅ کانال بدون سانسور | عضو شوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
۱. کل اوراق منتشره توسط دولت سیزدهم ۶۵۲ همت و کل بازپرداخت اصل و سود اوراق در این دولت ۴۴۲ همت است. ۳۳۴ همت یعنی ۵۱ درصد از اوراقی که در دولت سیزدهم منتشر شده صرف بازپرداخت اوراق منتشره در دولت دوازدهم گردیده است.
۲. از سوی دیگر ۱۸۳ همت از مانده تعهدات فعلی (۸۷۳ همت) به طور مستقیم مربوط به اوراقی است که در دولت دوازدهم منتشر شده است.
۳. بنابراین از ۸۷۳ همت مانده تعهدات ۵۱۷ همت (۱۸۳+۳۳۴) یا به عبارتی ۶۰ درصد مربوط به دولت دوازدهم و ۳۵۶ همت (یعنی ۴۰ درصد) مربوط به دولت سیزدهم است.
https://virasty.com/Hrmaghsoodi/1720619164376043101