فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 سید علیرضا آل داود پژوهشگر فضای مجازی و رسانه:
غرب از 1960 آموزش، مهارت افزایی و ارتقای سواد رسانه ای را در دستور کار قرار داده است.
🔻 دشمنان در شبکه های اجتماعی و پیام رسان های خودشان که در کشور ما فراگیر شده اند ما را به صورت حبابی فیلتر می کنند.
#سواد_رسانه
#تمدن_غرب
#سلطه_مجازی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
ماجرا و ناگفته ها چیست؟
@hemmatgholizade
در سال ۱۳۸۶ که سهمیه بندی بنزین با سر و صدا و با دروغ مصرف بهینه و صرفه جویی و دفاع از حقوق کم درآمدها و ... انجام شد، من در یک بولتن اقتصادی به این مسأله نقد نوشتم، در آن زمان امکانات فضای مجازی در دسترس عموم نبود فلذا صدا و نقد صورت گرفته به جایی نرسید، منتهی برخی عوامل گوش های خود را تیز کردند، ماجرا وارد مسأله ی مسخ ملت از طریق توجیه جهانی سازی قیمت فرآوردههای نفتی اصلی رسید، درحالیکه همانطور که بارها نوشته و گفته ام ماجرای سهمیه بندی بنزین در سال ۱۳۸۶ با لعاب مصرف بهینه و جلوگیری از قاچاق و ... چیزی جز یک دروغ نبود و اصل کنترل اجتماعی به این بهانه مورد نقد اینجانب قرار گرفته بود، بلکه اصل ماجرا، یعنی جهانی سازی نفت ملی بود که هیچکس (حتی یک نفر) در بیرون از گود از آن ماجرا خبر نداشت که من از آن سال، بارها به عنوان سال سیاه اقتصاد ایران و نقطه ی به کما رفتن و یا سکته کردن اقتصاد ایران یاد کرده ام. ظاهرا علف به دهان بز خوش آمده بود، ماجرا با دو سال تبلیغ سنگین وارد سال ۱۳۸۹ شد و با اجرای قانون پرنقص و مبهم هدفمندسازی یارانه ها و انفجار هیدروژنی قیمت حاملهای انرژی به این بهانه دروغین و غیرعلمی که دولت حدود سه برابر بودجه کل کشور به مردم یارانه پنهان انرژی (جهش قیمت گاز مایع بیش از ۷ هزار درصد- این فرآورده صرفا توسط طبقه کم درآمد و روستاییان استفاده می شود) در حقیقت باعث شد اقتصاد ایران از آنزمان تاکنون از جایش تکان نخورد و با تصویب و اجرای قانون اشاره شده، مزیت خدادادی ملت ایران از دسترس تولید خارج و انواع شکست ها به اقتصاد خانوار و اقتصاد تولید تحمیل شد و با مالی شدن بخش اعظم اقتصاد، عملا کشور وارد دوره جدیدی از تورم نفتی-ارزی شد. این موضوع از همان زمان مورد تحلیل و انتقاد نگارنده قرار گرفت و اولین بار در مجله برنامه و بودجه (که توسط سازمان برنامه و بودجه کشور منتشر می شد) مفهوم مهمل یارانه پنهان زیر ذره بین علمی قرارگرفت. اغلب خوانندگان از جزییات این موضوع بخصوص طی شش سال اخیر و انتشار وسیع رسانه ای و توسعه فضای مجازی اطلاع دارند. اینکه یارانه پنهان چیست و توسط چه کسانی و برای چه اهدافی (ضد ملی) طراحی شده، بارها مکتوب و تبیین شده است، اما در این یادداشت به عوارض و پیامدهایی که دامنگیر اینجانب شد، پرداخته می شود. وقتی یارانه انرژی (همان یارانه پنهان انرژی) از طریق جهانی سازی تحت لوای قانون هدفمندسازی یارانه ها اجرایی شد چندین گروه به این موضوع حساس شدند، گروه نخست که تکرارگونه از رسانه ها و البته با خواندن چند جلد کتاب اقتصادی و برخی مهندسان تغییر رشته داده به اقتصاد، مصر بوده و هستند که دولت ایران به مردم یارانه انرژی می دهد (عملا واژه پنهان هم کنار گذاشته شده است)، این گروه بارها و بارها از طرق مختلف، با من گفتگو و مناظره داشته اند ولی اینکه نگارنده (همت قلی زاده) از اساس منکر یارانه پنهان شده و برای این انکار، از ابعاد مختلف از مصادیق و منابع علمی و همچنین آمارهای متعدد (که اغلب آنها برای اولین بار در سطح جامعه -حتی دانشگاهی) استفاده می کرد غالبا از واژه ای عجیب که فلانی آدم ژورنالی است استفاده می کنند که بازخورد حایز اهمیتی نمی باشد.
گروه دوم، گروه خطرناکی بودند، گروهی که در نهادهای مختلف چیدمان شده بودند و به عنوان سپری محکم و یکدست بصورت پیش فرض، اعتقاد ایدیولوژیک به یارانه پنهان انرژی داشتند، و نزدیک شدن به این مفهوم را معادل شکستن حریم خصوصی خودشان تلقی می کردند، بیشترین آسیب های مادی را به اینجانب وارد ساختند. آنها گماشته هایی بودند که اجازه نمی دادند در آن نهادها، کسانی که حتی به این موضوع حیاتی تشکیک می کردند، رشد کنند، نه تنها اجازه رشد نمی دادند که از طریق پرونده سازی و بازی های بوروکراتیک زمینه سلب حقوق مادی و تنزل سِمت را فراهم می ساختند که خاطرات بسیار تلخی از آن دوران دارم. حبس اداری، حذف اضافه کار و سایر رفاهیات اداری، ممانعت از حضور در همایش ها و جلسات و ... به مدت هفت سال پیاپی و تنزل سِمت و انتصاب افراد ضعیف و مطیع و ... از برخی اقدامات سیاهی است که برای منصرف ساختن نگارنده از واکاوی عمیق مفهوم یارانه پنهان انرژی و انتساب جعل و دروغی بودن انجام شده است.( در این رابطه مستندات کافی تولید و در زمان مقرر منتشر خواهد شد).
عجیب و غیرقابل انتظار نبود که با دست گذاشتن بر شاهرگ و شاهراه فساد با چنین توحش های اداری مواجه نشوم، اما به امید خروج کشور از بن بست تورم های بالا و کمک به مردم مظلومی که هر روز سفره آنها آب می رفت، و والدین شرمنده و خجالت زده فرزندان خود می شدند، این توان تبیین را در من زنده نگه می داشت.
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
اما گروه سوم، ستاد فکری و مثلا علمی بودند (و هستند) که ترک های عمیق در باور آنها در حال مشاهده شدن است. این گروه سوم، گمارندگان گروه دوم در نهادهای مختلف به عنوان بازیکنان مدافع بودند، این دسته با منابع مالی سنگین و پشتیبانی سنگین رسانه ای و با برچسب زدن ها و تمسخرها و حتی کشیدن کاریکاتور و مثلا نادیده گرفتن ها و ... (هر تکنیک غیر اخلاقی که به ذهن شما می رسد) سعی می کردند که چالشهای فکری متعددی برای نگارنده ایجاد کنند.
گروه چهارم، اما فرصت طلبان سیاسی (در داخل و خارج از کشور) هستند، آنها خناسان و کینه ورزانی هستند که به خوبی می دانند با تداوم سیاست جهانی سازی و تکرار فاجعه ای مشابه آبان ۱۳۹۸ شاید به اهداف سیاسی شوم خود از طریق آسیب دیدن نظام سیاسی ایران و ... برسند که این خطرناکترین گروه حمله کنندگان به من هستند که باید در این زمینه حتما مراقبت های لازم به عمل بیاید.
به عنوان مثال، در آخرین مورد، می توان به حمله و توهین یک کاربر فیک در گروهی که اغلب آنها از پرسنل مهمترین نهاد برنامه ریزی کشور هستند، اشاره کرد. این کاربر فیک که با پیش شماره ای از آلمان موضوع یارانه پنهان انرژی و حرفهای تکراری مانند «قاچاق هنگفت سوخت» و «مصرف خیلی زیاد بنزین و اسراف سوخت و انرژی توسط مردم» و «علمی بودن جهش قیمت حاملهای انرژی به قیمت های جهانی» و سایر حرفهای رذیلانه تکراری که بارها در دانشگاه ها، رسانه ها و نشست ها با نمودارها و اعداد و اسناد پاسخ این ادعاهای واهی و دروغین علیه مردمِ از همه جا بیخبر را داده ام، و بکارگیری کلمات توهین آمیز و بخصوص با انتساب واژه ی «زرد» به کانال تلگرامی که از سال ۱۳۹۴ با نام و نام خانوادگی مشخص! تلاش نافرجامی در زمینه به حاشیه رفتن و بد نام کردن اینجانب و اعضای محترم این کانال انجام داد که با پاسخ محکمی مواجه شد. بررسی های بیشتر نشان داد که این کاربر فیک، هرگز در حوزه انرژی نه جایگاهی داشته و نه یک خط اظهار نظری از خودش داشته است. جالب تر اینکه در بخش هایی از مشاجره تصنعی، ادعا می کرد که نگارنده هیچ نوشته ای در حوزه انرژی نداشته ام، در حالیکه بلافاصله مقاله ای که در یکی از همایش های بین المللی با حضور نمایندگانی از سی کشور جهان حائز رتبه برتر شده بود را در برابر ادعای سخیف این کاربر ارایه کردم که دوباره با ادامه بی اخلاقی و ذکر این جمله که « تو نمی دانی در انجمن اقتصاددانان پشت سرت چه چیزهایی می گویند!» سعی در ادامه تشنج داشت که با پی بردن به هدف کثیف این فرد مرموز، از ادامه پاسخ دادن به کژگویی های او منصرف شدم.
هدف از درج این مطالب به این دلیل بود که گوشه ی خیلی کوچک از انواع مشکلاتی که طی ۲۰ سال مطالعه در حوزه اقتصاد انرژی برایم ایجاد کردند را بدانید و تصور نکنید نشان دادن ابعاد مختلف موضوع یارانه پنهان انرژی جعلی به همین سادگی بوده، بلکه تلاش های پیدا و پنهان متعددی برای ایجاد حواشی و وارد ساختن صدمات مادی و معنوی صورت گرفته است که امیدوارم نظام جمهوری اسلامی و دولت چهاردهم با درک شرایط اقتصاد کشور نسبت به اتخاذ موضع رسمی در برابر این مفهوم مجعول که آسیب های جدی به اقتصاد کشور، دولت و ملت وارد ساخته است، اقدامات لازم را انجام دهند.
در پایان از همه عزیزان همراه تقاضا می کنم در انتشار مطالب این کانال و بخصوص یادداشت پایانی نهایت تلاش خود را بکنند، امید که گوشه ای از مشکلات اقتصادی کشور مرتفع شود.
ارادتمندتان
همت قلی زاده
@hemmatgholizadeh
جناب پورمحمدی
معاون بانک مرکزی در دولت خاتمی
قائممقام بانک مرکزی در دولت احمدینژاد
معاون سازمان برنامه در دولت روحانی و رئیسی
از عوامل اصلی و تاثیرگذار در حذف ارز ترجیحی و جراحی معیشت مردم، امروز رئیس سازمان برنامه در دولت پزشکیان شد.
قبلا هم گفته بودیم امیدی به تغییر ریل اقتصادی در دولت جدید نباید داشت!
#بانیان_وضع_موجود
📌https://eitaa.com/IslamicDiaries📌
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری مطرح شبکه العربی قطر:
به تشییع میلیونی هنیه توسط ایرانیها غبطه خوردم، دست از اختلافات شیعه و سنی بکشید و دشمن مشترکمان را هدف بگیرید...
🔺آیت اله خامنه ای شیعه بر جنازه مبارز سنی ای نماز خواند که شیخ الازهر به دلایل سیاسی جرئت نکرد برای آن نماز غیابی بخواند!
📌https://eitaa.com/IslamicDiaries📌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ علیه السّلام حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَدا😭
📌https://eitaa.com/IslamicDiaries📌
💥یک کاربر لبنانی نوشت:
بیشتر از یک میلیارد مسلمان سنی منتظرند که دو رهبر شیعه انتقام یک رهبر مقاوم سنی را بگیرند.
💥الحمدلله بر نعمت ولایت امام علی بن ابی طالب علیه السلام.
📌https://eitaa.com/IslamicDiaries📌
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀میگن اگه فقر بیاد دین میره!
⁉️پس چرا وقتی ثروت میاد، دین نمیاد؟!
🔹توکلی eitaa.com/eqmoq2
🔰در نشست اعضای موسسه مطالعات دین و اقتصاد با پزشکیان چه گذشت؟
🔺دکتر فرشاد مومنی: بیش از ۹۰ درصد آدرس های که بر اساس راه حل های موردی داده می شود، از اساس فاقد اعتبار است.
🔺هشدار دکتر فرشاد مومنی: مبادا دولت به اقدامات تجربه شده و شکست خورده ای نظیر یکسان سازی نرخ ارز روی بیاورد!
♦️پزشکیان ضمن استقبال از جلب همکاری های علمی دانشمندان، محققان و کارشناسان، محورهای بحث شده را کاملا منطبق با دیدگاه های خودشان اعلام کردند و مقرر شد تا تصمیمات مهم اقتصادی قبل از اجرا برای موسسه دین و اقتصاد و فرهنگستان علوم ارسال شود تا مورد نقد و بررسی قرار گیرد.
🖋بلکه به لطف خدا جناب پزشکیان به این هشدارها توجه کند!
https://tejaratnews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-16/927160-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86-%DA%86%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA
📌https://eitaa.com/IslamicDiaries📌
هدایت شده از اقتصاد انرژی/همت قلی زاده
پکیج فروش ها و کارشناسان توجه کنند اگر بورس قرمز می شود دلیلش اعداد جدول زیر است. سرتان را از زیر برف بیرون بیاورید. بورس ما دماسنج تولید کشور نیست بلکه بخارسنج قیمتهای جهانی است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢لایو جالب دو خانم ایرانی درباره ژاپن
هیچوقت فکر نمیکردم ژاپن سومین کشور غمگین جهان باشه، زشتیهای ژاپن چیه که کسی نمیبینه؟
https://eitaa.com/didehban_v
فریب زندگی اسلایسی را نخوریم !
یک نفر عکسی از پاهای تُپل نوزادی را به اشتراک گذاشته و زیرش نوشته :
اگر می خوایید گاز بگیرید برید ته صف ..
صدها نفر برای این پاهای بامزه غش و ضعف رفتهاند
چند نفر نوشتهاند :
همین فردا میرم «شوور»! میکنم ،
دوسه نفر نوشتهاند :
اصلاً من به عشق همین پاها میخوام بچهدار شم و ..
مردی روی نوک کوهی ایستاده و دستهایش را باز کرده و نوشته :
زندگی یعنی فتح قلهها !
زنی در اینستاگرام عکسی از قورمهسبزی که پخته منتشر کرده و نوشته :
هرکی هرچی دلش میخواد بگه
من عاشق اینم برای همسرم قورمهسبزی بپزم ، اونم بیاد بشینه موهامو ببافه ..
دهها نفر نوشتهاند :
آره خوشبختی یعنی همین !
خوشبختید شما ..
حسودیم شد ..
خوش به حال جفتتون ..
دلم برای خودم سوخت و ..
مردی عکسی از سوئیچ ماشینی که خریده را منتشر کرده و نوشته :
«بالاخره خریدمش»
جماعتی لایک کردهاند که خوش به حالت و مبارکه و ..
اینها همه بُرش هایی از زندگی هستند
نه تمام آن !
زندگی_اسلایسی !
آن بخش از زندگی که دست چین میکنیم
و به واسطه شبکههای مجازی به دیگران اجازه میدهیم آن را ببینند
و بسیاری بر اساس همین «اسلایس» ما را قضاوت میکنند ..
بسیاری از آنها که برای آن پاهای تپل دوستداشتنی غش و ضعف میروند
اگر همان کودک را به آنها بدهید
که ساعت سه نصفه شب بیدار میشود ،
زار میزند ،
نمیخوابد ،
پوشکاش نیاز به تعویض دارد ،
شیر میخواهد ،
خواب را از آدم میگیرد و ..
بعید است هنوز فقط به خاطر گازگرفتن پاهایش به او وفادار بمانند
و کماکان بچه بخواهند !
کودک فقط گازگرفتن نمیخواهد ،
احساس مسئولیت
و مراقبت دائمی هم میخواهد
میتوانید ؟
این تصور که زندگی مشترک فقط آن لحظه است
که بوی خوش قورمهسبزی در فضای خانه میپیچد
یا مرد مینشیند به بافتن گیسوی زن ،
یک فانتزی زیباست
اما وقتی عملی نمیشود
بسیاری از همسران احساس ناکامی میکنند
که پس چرا زن من قورمهسبزی نمیپزد ؟
یا چون همسرم موهام رو نمیبافه
پس دوستم نداره !
مردی که خسته از جدال در یک زندگی بیرحمانه به خانه میآید
و هنوز ذهنش درگیر پرخاش رئیس و ضرر و زیان ناشی از معامله و ترافیک کُشنده و بیثباتی بازار و .. است
دل و دماغی برایش نمیماند
که شب هنگام وقتی میرسد
بنشیند به بافتن گیسو !
البته که اگر این کار را بکند
عجب مرد نیکوییست
اما اگر هم حال و حوصلهاش را نداشتهباشد
دلیل بر فقدان عشق و دوست نداشتن همسر نیست !
آن یک عکس که دیدهاید هم
نشان خوشبختی تمام وقت آن زوج نیست
فقط یک بُرش دست چینشده
از یک زندگی است
یک اسلایس !
فتح قله ها لذتبخش است
اما قبل از آنکه کسی روی نوککوهی فاتحانه عکس یادگاری بگیرد ،
باید رنج بالارفتن از آن را به جان بخرد
عرقریختن ،
زمینخوردن ،
تحمل سرما و گرما ،
تاول زدن پا و ..
آن عکس فقط یک بُرش است
فقط یک اسلایس لذتبخش !
مردی که عکسی از سوئیچ ماشین اش را به اشتراک گذاشته هم
دشواری خریدن آن را که علنی نکرده !
غبطهخوردن به آن لحظه
گرچه واکنشی طبیعی است
اما شاید اگر رنج رسیدن به این موفقیت را میدانستیم
هرگز غبطه نمیخوردیم
این تنها یک بُرش از زندگی مرد است
یک اسلایس
نه تمام آن !
• خلایق حق دارند
هر اسلایسی از زندگی شان که دوستدارند را
به نمایش بگذارند
اما ما حق نداریم
آن یک اسلایس را
«تمام» زندگیشان فرض کنیم ،
دست به مقایسهاش با زندگی خودمان بزنیم
و احساس ناکامی کنیم ! •
زندگی_اسلایسی
میتواند آفت آرامش مان باشد
اگر باور نکنیم که
بسیاری از عکسهایی که میبینیم
و حرفهایی که میشنویم
تنها بُرشهایی گزینش شدهاند،
نه تمام آن .. !
| احسان محمدی |
👳 @mollanasreddin 👳