eitaa logo
« جهاد تبیین » شیخ قمی | درسنامه تخصصی مبلغین | محسن مجتهدزاده
25هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
4.5هزار ویدیو
373 فایل
اسرائیل☠️ شیطان666👹 است= israel666@ 📨ارسال پیام به شیخ قمی: @SheijQomi_tablighgharb 09383676609 فقط پیامک 🚫تماس= بلاک🚫 🟢 تلگرام: https://t.me/SheikhQomi 🔴کانال آپارات www.aparat.com/sheijqomi 💠حمایت مالی 💳↙️ @SheijQomi2
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻در حالی که کاخ‌سفید می‌گوید اگر انفجار پیجرهای افراد حزب‌الله یک حمله بوده آمریکا از آن اطلاع نداشته است، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز سه‌شنبه شب به نقل از مقام‌هایی که نخواستند نام‌شان فاش شود نوشت که اسرائیل در محموله پیجرهای جدیدی که حزب‌الله از لبنان خریداری کرده بود مواد منفجره کار گذاشته و امروز با ارسال پیغامی که فعال‌کننده انفجار این مواد بوده، حدود ۳ هزار عضو و نیروی حزب‌الله را مجروح کرده است. نیویورک تایمز به نقل از دو مقام رسمی نوشته در هر کدام از این پیجرها حدود ۳۰-۶۰ گرم موادمنفجره‌در نزدیکی باتری کارگذاشته شده بوده که سوییچ انفجار آن هم قابلیت فعال‌سازی از راه دور را داشته است. به عبارت ساده‌تر، آن طور که مقام‌های گفتگوکننده با نیویورک‌تایمز تشریح کرده‌اند نهادهای امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل پیش از این که محموله پیجرهای جدید از شرکت گلد آپولو تایوان به لبنان و دست حزب‌الله برسد، آنها را یک به یک باز کرده و هر کدام را تبدیل به یک دستگاه انفجاری قابل کنترل از راه دور کرده‌اند. @ BBCPersian
لینک انفجار پیجرها؛ هشدار جدی به کاربران آیفون!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حضور یک سارق در نشست خبری!!😳به دست زدن بادمجون دور قاب چین ها هم توجه کنید.
کل داستان انفجار پیجرها تا این لحظه
🔻سید شهاب‌الدین طباطبایی از دستگیر شدگان فتنه ۸۸ هست که محاکمه شده، به ۵ سال حبس تعزیری محکوم و زندانی هم شده بود، عضو حقیقی شورای اطلاع‌رسانی دولت پزشکیان شد! ➖➖➖ درخششی دیگر از دولت پزشکیان
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیس جامعه یهودیان ایرانی تبار در آمریکا: 🔻از وضعیت اعتراضات و گرایش دانشجویان و اساتید دانشگاه‌های آمریکا علیه اسرائیل نگرانم! 🔻یهودیانی که با نحوه عملکرد نتانیاهو (نسل‌کشی و نابودی مطلق در غزه) و روند فعلی جنگ اسرائیل با غزه مخالف هستند، در واقع مذهب جدیدی را به جای یهودیت برگزیده‌اند!
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴بیژن پیروز: آیفون بدون شناسنامه دست مقامات ما هم هست ♦️از مصرف‌کننده نباید انتظار داشت همه اصول امنیتی را رعایت کند، این یک نقش حاکمیتی است که باید در سطح وزارتخانه‌هایی مثل صمت اعمال شود و کالاهای وارداتی، شناسنامه داشته باشند، یعنی از جایی که تولید می‌شوند رصد شوند تا زمانی که به دست ما می‌رسند. ♦️آیفونی که مشخص نیست در کجا تولید شده و چه مسیری را طی کرده تا به ایران آمده، در دست مقامات ما هم هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دبیرکل حزب‌الله لبنان: لطف خدا بود که شماری از این دستگاه‌ها اصلا توزیع نشده بود و شماری از آنها هم دور از افراد بودند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیدحسن نصرالله: اسرائیل در حوزۀ تکنولوژی برتری دارد چون آمریکا، ناتو و کشورهای پیشرفته با آنهاست 🔹شکی وجود ندارد که ما ضربۀ بزرگی از نظر امنیتی و انسانی خوردیم. در تاریخ لبنان بی‌‎سابقه است.
💥تکنولوژی غربی در جهت استعمار💥 داستان دیروز و پریروز لبنان، یک تجربه راهبردی و کلان بود. هرچند ناجوان‌مردی و زبونی در این کشتارهای متهورانه موج می زند ولی این داستانی است که لااقل در این یکساله اخیر تکراری شده است. آنقدر تکراری که گویا وجدان‌دان و انصاف‌سنج درونمان سر شده و سنسور ترکانده. داستان استفاده و بهره‌گیری از تکنولوژی دشمن ضد اوست. توجیهی که همه این ها و ها و صدها قلم تولید دیگه را به اندرونی و سنگرهای محرمانه ما راه داده. به ما اجازه داده لاترکنوی قرآن را (بر ستمکاران تکیه نکنید) لااقل در حد همین ابزار پشت گوش بی‌اندازیم. باشد تا روزی که دشمن از کوچک‌ترینش به نامردانه ترین شکل استفاده کند. داستان بی طرف و تجارت تکنولوژی و... از همین قبیل است. درس دیگر همراهی یهودیان و مسیحیان و کافران در این توطئه است. علیرغم ژست انسان‌دوستی و حقوق بشر، سفارش دهنده صهیونیستی اسرائیلی با تولیدکننده اولیه تایوانی از مدت‌ها قبل هماهنگی کرده و امروز که هر خانه و مکان لبنان برای هر شهروندش را نا امن کرده‌اند مسیحیان کنگره آمریکا دست می‌زنند و حمایت می‌کنند. (لاتتخذوا الیهود ولا النصاری اولیاء بعضهم من بعض) در گوش تنین می اندازد... و این هردو عبرت‌هایی تلخ و راه‌بردی در ادامه مسیر جهاد است.