eitaa logo
اندیشکده راهبردی جهاد تبیین شیخ قمی | محسن مجتهدزاده
29هزار دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
7هزار ویدیو
516 فایل
💥محتوای این کانال #رصد_اخبار برای اساتید جهادتبیین است. ➖➖ 💠 کانال اصلی شیخ قمی: 🆔 @TablighGharb 📨ارسال پیام به شیخ قمی: @SheijQomi_tablighgharb 09383676609 فقط پیامک 🔴کانال آپارات www.aparat.com/sheijqomi 💠حمایت مالی 💳↙️ @SheijQomi2
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از رادیوروشنا
رادیو روشنافرقه شناسی14.mp3
زمان: حجم: 2M
📌 🔸قسمت 14 |کیش شخصیت؛ وقتی دور رهبر فرقه هاله ای از نور کشیده میشه ⏳زمان: 3دقیقه و 18 ثانیه ✍️تهیه، تنظیم و نگارش: دوستان خود را با ما آشنا کنید: 🚩روشنا؛ بررسی تخصصی جریان‌های انحرافی: 🆔@roshana_media
هدایت شده از میثم تـمّار
📌دیدار رهبر دروزیان موفق طریف با سرلشکر راسان علیان و سرلشکر رومن گافمن، مشاور نظامی نتانیاهو ┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄ ✅کانال رسمی 👇 https://eitaa.com/joinchat/4187095234C31181dd1f9
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سلامة عبدالقوی، از چهره‌های سرشناس جریان سلفی مصر و یکی از مبلغان شبکه «الناس»، سال‌ها به عنوان مدرس، سخنران و نویسنده در صف مقدم تبلیغ دشمنی با شیعه فعالیت می‌کرد. او اعتراف می‌کند که سال‌ها دروغ را یاد گرفت و به دیگران یاد داد؛ دروغی که به نسل‌های سلفی آموختند: شیعه دشمن است، حتی خطرناک‌تر از اسرائیل!» در بخشی از اعترافات تکان‌دهنده خود، عبدالقوی می‌گوید: «در جنگ ۲۰۰۶ که حزب‌الله با اسرائیل جنگید، سلفی‌ها می‌گفتند این پروژه‌ی صفوی و کافرانه است و می‌گفتند خدا از هر دو طرف انتقام بگیرد! می‌پرسیدیم پروژه ایرانی خطرناک‌تر است یا اسرائیلی؟ می‌گفتند ایرانی! چون نتانیاهو اهل کتاب است، اما شیعه نه!» او پس از ۷ اکتبر و آغاز نبرد غزه، به گفته خودش «از خواب فکری بیدار شد» و امروز دیگر مواضعش را نه از شبکه‌های سلفی، بلکه از واقعیت‌های میدانی و ارتباط مستقیم با مقاومت فلسطین می‌گیرد. این تنها گوشه‌ای است از حقیقت فریب بزرگی که عبدالقوی آن را تجربه و امروز افشا می‌کند.
🔺اولین تصویر از دیدار از پیش اعلام نشده پوتین و لاریجانی ـــــــــــــــــــــــ ان شاء الله با قوت ماموریت حضرت آقا را انجام بدهند. ▪️سوال چرا هیچوقت حضرت آقا از جواد ظریف برای چنین ماموریت حساسی استفاده نمیکند؟ ▪️آیا ایشون توانایی فهم پیام مهم استراتژیک به شرق را ندارد؟ یا به علت تمایلات به مذاکره با طرف آمریکایی به اندازه کافی مورد اعتماد برای چنین پیام مهمی با شرق نیست؟
🔴 ناهد حجاج خبرنگار-عکاس در غزه: تعجب نکنید اگر ما، روزنامه‌نگاران، دیگر خبرها را پوشش ندهیم. به خدا قسم، امروز از شدت گرسنگی نتوانستم از جا بلند شوم. ‏هیچ غذایی وجود ندارد. حتی اگر کسی پول داشته باشد،‏باز هم چیزی در بازار نیست که بشود خرید. 🔹‏ما همه در حال گرسنگی کشیدن هستیم. ما همه در حال مردن هستیم.
🔘اینفوگرافیک تدابیر امنیت سایبری
@Allah4all_سیاست_ها_و_شگردهاى_تبلیغى.pdf
حجم: 331.1K
🌀 سیاست ها و شگردهاى تبلیغى وهابیت در جهان 🔹 در این مقاله ده‌ها شگرد و سیاست‌های تبلیغی جریان وهابیت در فضای حقیقی و فضای رسانه‌ای مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است.
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبکه اسرائیلی اینترنشنال، تریبونی برای صهیونیست‌های جنایتکار؛ این‌بار افسر ارتش جنایتکار صهیونی در آنتن زنده شبکه تروریستی! ▪️یوسیان، افسر ارتش جنایتکار صهیونیستی: ایران اگر شروط ما را نپذیرد در حین مذاکره، قبل از مذاکره، بعد از مذاکره، با پیمان امضاء شده و یا غیر آن به این کشور حمله خواهیم کرد!
4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وزیر آموزش‌وپرورش: در حملۀ رژیم صهیونیستی برادرم به شهادت رسید 🔹سردار کاظمی موضوع اسرائیل را جزو مهم‌ترین مسائل سازمان اطلاعات سپاه قرار داد. برادرم برای شهادت لحظه‌شماری می‌کرد.
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️نتانیاهو به خاخام اعظم قول داد که زمینه ساز ظهور دجال باشه... ۱۹۸۹-۱۹۹۳