eitaa logo
اندیشکده راهبردی جهاد تبیین شیخ قمی | محسن مجتهدزاده
29هزار دنبال‌کننده
5.9هزار عکس
7هزار ویدیو
516 فایل
💥محتوای این کانال #رصد_اخبار برای اساتید جهادتبیین است. ➖➖ 💠 کانال اصلی شیخ قمی: 🆔 @TablighGharb 📨ارسال پیام به شیخ قمی: @SheijQomi_tablighgharb 09383676609 فقط پیامک 🔴کانال آپارات www.aparat.com/sheijqomi 💠حمایت مالی 💳↙️ @SheijQomi2
مشاهده در ایتا
دانلود
در میانه تلاش‌ها برای دستیابی به توافق میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، شماری از خاخام‌های برجسته صهیونیسم مذهبی با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن مخالفت خود را با این روند اعلام کردند. آنان توافق احتمالی را «معامله‌ای ناقص» خوانده‌اند که به ادعای آنان، اهداف جنگ را تضعیف کرده، امنیت رژیم را به خطر می‌اندازد و وضعیت اسرای باقی‌مانده را وخیم‌تر می‌سازد. در این بیانیه، جنگ نه یک ابزار سیاسی بلکه «وظیفه‌ای دینی» تلقی شده و خواستار ادامه نبرد تا «نابودی کامل حماس» و «تبعید کامل رهبران آن» شده‌اند. این موضع‌گیری، بازتاب شکاف عمیق میان دولت و جریان‌های ایدئولوژیک تندرو در سرزمین‌های اشغالی است. در حالی که ساختار سیاسی رژیم صهیونیستی زیر فشار داخلی و خارجی برای پایان جنگ قرار دارد، خاخام‌ها با قرائتی بنیادگرایانه، هرگونه مصالحه را خیانت به مأموریت دینی خود می‌دانند. این بیانیه، نشانه‌ای از افراط‌گرایی نهادینه‌شده‌ای است که مانع هرگونه راه‌حل سیاسی برای مسئله فلسطین می‌شود. اصل مقاله در سایت نبض ⭕️@NEKBATIMES
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️افشاگری آیت‌الله علم‌الهدی: 📌«فرماندهی دیپلماسی نباید از فرماندهی میدان فاصله بگیرد» 📌«این درست نیست که بروند قرار بگذارند و مذاکره کنند، بعد اجازه‌شو از آقا بخواهند!»
♨️کلمبیا دستور توقیف هر کشتی حامل زغال‌سنگ به سمت سرزمین‌های اشغالی را صادر کرد 🔹رئیس جمهور کلمبیا تأکید کرد که کشورش هیچ‌گونه همکاری و تبانی با نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در غزه نخواهد داشت. 🔹پترو پیش تر در اظهاراتی تاکید کرد که دولتش نمی‌تواند در برابر اقدامات مُخرب رژیم صهیونیستی در غزه و نقض قوانین بین المللی منفعل بماند و مردم فلسطین مستحق عدالت هستند. 🔹رئیس جمهور کلمبیا در نوشتاری در روزنامه گاردین نوشت که در طول بیش از ۶۰۰ روز گذشته، جهان شاهد نقش بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کارزاری با هدف ویرانی غزه، تشدید درگیری‌های منطقه‌ای و به طور کلی، نادیده گرفتن بی‌ ملاحظه قوانین بین‌المللی بوده است.
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهان در حال بیدار شدن ! گل رز عجیب ایرانی که گریه آمریکایی ها را درآورد ...
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب: «دنیا به زبان ما سخن خواهد گفت» و امروز جوان دانشجوی اسپانیایی فریاد میزند: "مااااگ بر اسراییل"😎
-884531454_928059377.pdf
حجم: 23M
سلام علیکم شب بخیر نسخه اول روز شمار جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه ایران/ اول مرداد
21.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشک‌های ایرانی چه آسیبی به پایگاه العدید وارد کردند؟
شلیک ۳۰ موشک پاتریوت در پایگاه العدید قطر برای رهگیری ۱۴ موشک ایران 🔹نشریه نیوزویک در گزارشی با بررسی تجربه تقابل پدافند پاتریوت آمریکا با حمله تلافی‌جویانه موشکی ایران به بزرکترین پایگاه آمریکا در منطقه، اعتراف کرد که برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی ۳۰ موشک پدافندی پاتریوت شلیک شد. 🔹نیوزویک به نقل از محققان اندیشکده یهودی امنیت ملی آمریکا، هزینه این تعداد موشک پدافندی برای تقابل با موشک‌های ایرانی را ۱۱۱ میلیون دلار عنوان کرد.
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 فیزیکدان آمریکایی: از دید من، از امروز باید ایران را قدرت نظامی هسته‌ای اعلام نشده دانست/ ما دیگر اصلاً نمی‌توانیم بگوییم که ایرانیان با اورانیوم شصت درصد غنی سازی شده چه کار می‌کنند
سه هدف عمده اقدامات ضدامنیتی در ایران به اقرار منابع مطالعات راهبردی غرب و اسرائیل در روزهای گذشته؛ 🔺 «ایجاد رعب و وحشت عمومی» 🔺 «زمینه سازی عملیات میدانی گروه های تجزیه طلب در منطقه» 🔺 «شکستن احساس اقتدار نظام پس از موفقیت در بعد نظامی در چشم مردم ایران»
۷ توصیۀ راهبردی رهبر انقلاب خطاب به اقشار مختلف جامعه
📸 فارین پالیسی: ایران اگر بخواهد بمب بسازد، راه‌های مختلفی دارد و اصلاً نیازی نیست که تأسیسات ‌آسیب‌دیده‌اش را بازسازی کند مجله فارین پالیسی در یکی از تازه‌ترین مطالب خود آورده: 🔸آمریکا و اسرائیل می‌دانند که بیشتر ذخایر اورانیوم با غنای بالای ایران از حملات جان سالم به در برده است. 🔹️ایران احتمالاً این ذخایر را در تونل‌هایی زیر مجتمع هسته‌ای اصفهان نگهداری می‌کرد که آنقدر عمیق بودند که آمریکا حتی سعی نکرد با بمب‌های سنگرشکنی که روی فردو انداخت، به آن حمله کند. 🔸اگر آمریکا می‌توانست سانتریفیوژها و دخایر اورانیوم ایران را نابود کند، حتماً این کار را می‌کرد؛ اما در عوض، کاری که انجام داد این بود که محدودیت توانایی‌اش برای تخریب تأسیسات موجود در اعماق زمین را به ایران نشان داد. 🔹اگر ایران تصمیم به ساخت بمب بگیرد، هیچ مانع فنی‌ای در برابرش نیست. آنها این بار می‌توانند در تأسیساتی کوچک و ناشناس در اعماق کوه‌ها با چیزی کمتر از ۲۰۰ سانتریفیوژ، ظرف ۱۰ الی ۲۰ روز، اورانیوم ۶۰ درصد خود را به ۹۰ درصد تبدیل کنند. 🔸حالا آنچه باقی مانده، دیپلماسی است؛ با این امید که موفق‌تر از اقدام نظامی باشد.