مرور کوتاهی بر جهادتبیین.mp3
1.41M
⭕️ مرور کوتاهی برآنچه مقام معظم رهبری مدظله العالی آن را جهاد تبیین خواندند
✅ جهاد تبیین یک فریضه قطعی و فوری است
#دوره_صوتی_مقدماتی
🟣 صوت شماره ۲
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
⭕️ مرور کوتاهی برآنچه که مقام معظم رهبری آن را #جهاد_تبیین خواندند
✅ فرمایشات مقام معظم رهبری در اهمیت و ضرورت جهاد تبیین:
▫️ باید در جهاد تبیین راه پیشرفت و تعالی مادی ملت از بیراههها و کجراههها جدا بشود
▫️ جهاد تبیین یک فریضه قطعی و یک فریضه فوری است، هرکسی میتواند باید انجام دهد.
▫️میتوانید افکار صحیح را منتشر کنید، پاسخ به اشکالات را، پاسخ به ابهام آفرینیهارا در این فضا(فضای مجازی) با استفاده از این امکان منتشر کنید و میتوانید در این زمینه به معنای واقعی کلمه جهاد کنید.
▫️هیئت محل جهاد تبیین است.
▫️جهاد یعنی تلاش در مقابله با دشمن، یعنی تلاشی که هدفگیری در مقابل دشمن در آن وجود داشته باشد.
🔶 اینها جملاتی هستند که ما را به سمت جهاد تبیین سوق داد و تاکیدهای مکرر رهبری که میفرموند: "من جهاد تبیین را گفتم اما باز هم میخواهم تاکید کنم بر آن."
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
مشارکت بالا.mp3
2.09M
⭕️ اولویت مشارکت بالاست یا انتخاب کاندید اصلح؟
#دوره_صوتی_مقدماتی
🟣 صوت شماره ۳
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
⭕️ اولویت ما #مشارکت_بالا است یا #انتخاب_کاندید_اصلح؟
❇️ ما تلاش میکنیم هر کسی را پای صندوق رای بیاوریم حتی اگر بخواهد رای سفید بدهد یا به کاندیدی رای بدهد که ما نمیخواهیم.
🔶 قطعا #مشارکت_بالا در کنار انتخاب نشدن کاندیدی که ما نمیخواهیم رای بیاورد برای ما ارجح است نسبت به مشارکت پایین و انتخاب شدن کاندیدی که ما میخواهیم رای بیاورد.
✅ چرا؟ چون نگاه مقام معظم رهبری اینگونه است. رهبری مشارکت بالا را اولویت میدانند و از تمام آحاد مردم دعوت به مشارکت در انتخابات مینمایند و در سالهای مختلف میفرمایند: "مسئله، مشکل و فاجعه آنجاست که مشارکت پایین بیاید،" و به خطر عدم مشارکت اشاره مینمایند.
❇️ نگاه ما اول این است که مشارکت بالا بیاید و دوم کاندید اصلح انتخاب شود.
🔴 روش ما روشی است که قشر خاکستری مردم را که مردد هستند و نمیخواهند رای بدهند را پای کار میآورد پس #مشارکت قطعا در کنار #انتخاب کاندید اصلح از نگاه شما خواهد بود.
🔶 همچنین ما فعلا تصمیم به کار برای کاندید خاصی نداریم. اما اگر شما بخواهید برای کاندید خاصی کار بکنید، نگاه جهاد تبیینی_عملیاتی که ما الان ارائه میدهیم میتواند به شما در این مسیر کمک کند، تنها کافیست تیم عملیاتی خود را طوری تشکیل دهید که همه روی آن کاندید خاص جهادتبیین را انجام دهند.
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
⭕️ آیا وظیفه ما وحدت است و باید تلاش کنیم که از چهار کاندید انقلابی یک نفر در مقابل مثلا آقای پزشکیان رای بیاورد؟
🔶 خیر وظیفه من و شما به عنوان مردم این نیست!
✅ وظیفه ما آن چیزی است که مقام معظم رهبری از ما خواستند، وظیفه ما آن چیزی است که بقیه کاندیداها نمیتوانند به آن بپردازند.
❇️ من و شما با صحبت میتوانیم یکسری کارها را انجام دهیم که خود نمایندگان نمیتوانند. وحدت بدون من و شما هم ممکن است شکل بگیرد و شاید اثر چندانی هم در این حوزه نداشته باشیم.
🔴 آن چیزی که مقام معظم رهبری از ما خواستند و اثر زیادی هم در آن داریم و آقایان قالیباف، جلیلی و غیره اثر زیادی در آن ندارند تبلیغ #نفر_به_نفر است چه به صورت مجازی و چه به صورت حضوری و چهره به چهره.
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
تجربه سالهای گذشته.mp3
1.38M
✅ #تجربه سالهای گذشته تیم اجرایی دوره در سازماندهی تیمهای کنشگری مردمی
#دوره_صوتی_مقدماتی
🟣 صوت شماره ۵
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
✅ #تجربه سالهای گذشته تیم اجرایی دوره در سازماندهی تیمهای کنشگری مردمی
🔶 اگر سازماندهی وجود داشته باشد و عده زیادی به صورت تیمی، هدفمند و با محتواهای تنظیم شده و روشهای دقیق به تبلیغ نفر به نفر بپردازند، قطعا میتواند به روش هرمی گسترش پیدا کند و اثرگذاری زیادی داشته باشد.
⭕️ ما در این حوزه #تجربه داریم و کار کردیم. نفرات زیادی را سازماندهی کردیم و کارهای خیلی بزرگ داخلی و بینالمللی رقم زدیم.
🔶 برای مثال یکی از گروههایی که در این حوزه فعالیت داشتند با کمی کمک و تلاش و روحیه جهادی خودشان برای انتشار نامه آقا بین ۳۰ تا ۴۰ تیم ۱۵_۱۰ نفره را سازماندهی کردند که این ۴۰_۳۰ تا تیم کاملا با هم در ارتباط هستند. ظرف دو هفته فراخوان زدند و همه مردمی که میخواستند نامه آقا را توزیع کنند توانستند بیایند و نزدیک به ۴۰۰ نفر در قالب تیمهای ۱۰ نفره سازماندهی شدند و توانستند عملیات اثرگذاری داشته باشند.
⭕️ الحمدالله ما در این حوزه تجربههای دانشی و عملیاتی خوبی داریم و امتحان پس داده، داریم این کار را انجام میدهیم.
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
تعداد کم.mp3
1.39M
⭕️ آیا با تعداد کم در وقت کم اثر گذاری خواهیم داشت؟
#دوره_صوتی_مقدماتی
🟣 صوت شماره ۶
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
⭕️ آیا با تعداد کم در وقت کم اثر گذاری خواهیم داشت؟
✅ بله، با یک وقت خیلی محدود و تعداد خیلی کم، این کارها میتواند شروع شود.
همه کارهای قبلی ما نیز با یک تعداد چند نفره اولیه شروع شد و به لطف الهی و صبر دوستان توانست ادامه و گسترش پیدا کند.
⭕️ پس اصلا از تعداد کم نترسید زیرا اثرگذاری اصلی را خدا خواهد بخشید. اگر نیم ساعت یا یکساعت در روز زمان خود را سازماندهی شده روی ۱ تا ۵ نفر بگذارید قطعا میتوانید در انتخابات موثر باشید.
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
تجربه انتخابات سال ۹۲.mp3
3.79M
❇️ تجربه انتخابات سال ۹۲
🔹 آقای روحانی سال ۹۲ چگونه به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد؟
🔹 نتیجه انتخابات سال ۹۲ چگونه میتوانست متفاوت باشد؟
#دوره_صوتی_مقدماتی
🟣 صوت شماره ۷
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat
🔶 تجربه انتخابات سال ۹۲
⭕️ تجربه انتخابات سال ۹۲ به ما نشان میدهد که آقای روحانی فارغ از اینکه رئیس جمهوری خوبی بودند یا نه، و رئیس جمهور شدنشان برای ما مطلوب یا نامطلوب بود، ۱۸،۶۱۳،۳۲۹ رأی در مرحلهی اول آوردند که انتخابات هم تک مرحلهای بود. کل آراء شرکت کنندگان ۳۶،۹۳۸،۶۵۱ رأی بود، که اگر نیمی از این آراء را هر کاندیدی بیاورد میتواند رئیس جمهور شود. اما اگر کمتر از نیمی از این آراء را بیاورد احتمالا رئیس جمهور نمیشود.
🔹 آقای روحانی از نیمی از آراء صرفاً ۱۴۴ هزار رأی اضافهتر داشتند. یعنی ۱۴۴هزار رأی از ۳۶ میلیون رأی مردم ایران تعیین کننده برنده انتخابات بود. که اگر این انتخابات به دور دوم میرفت قطعاً کاندیدهای دیگر سال ۹۲ که تعدادشان هم زیاد بود اجماع میکردند و احتمالاً آقای روحانی رئیس جمهور نمیشد.
⭕️ تعداد موثر است. ۱۴۴ هزار رأی مطابق تجربه، برابر است با یک ماه کار یک تیم ۶۰_۷۰ نفره، که روزی ۴_۶ ساعت را به این کار اختصاص دهند. اینها ارقام تجربه شده است.
🔹 شما فرض بفرمایید رأی بقیهی مردمی که در انتخابات شرکت کردند (حدود ۱ میلیون رأی باطله وجود داشت، یعنی در برگه رأیشان اسم هیچکسی را ننوشته بودند) را تغییر میدادید، شما کافی بود رأی ۱۴۴ هزار نفر از همین افراد را تغییر میدادید یا رأی افرادی که میخواستند به آقای روحانی رأی بدهند را تغییر میدادید ، نتیجه انتخابات به شدت تغییر میکرد.
🔹 فرض کنید از بین ۱۵ میلیون نفر دیگری که در این انتخابات مخالف آقای روحانی بودند از هر ۱۰۰ نفر ۱ نفرشان میرفتند و رأیِ ۱ نفر دیگر را تغییر میدادند.
سال ۹۲ میشد آقای روحانی رئیس جمهور نشود به شرطی که ۱ نفر از هر ۱۰۰ نفر فامیل من و شما در این راستا کاری میکرد. میتوانست تلفن را بردارد و با یکی از طرفداران آقای روحانی تماس بگیرد و او را از رأی دادن به آقای روحانی منصرف کند. بیش از ۱۵ میلیون رأی مخالف داشت آقای روحانی در انتخابات ۹۲، یعنی از هر ۱۰۰ نفر، ۱ نفر مجموعاً میشد ۱۵۰ هزار رأی مخالف.
اگر از هر ۱۰۰ نفر، ۱ نفر سعی میکرد رأی فقط ۱ نفر را برگرداند نتیجه انتخابات قطعاً متفاوت میشد.
🔴 پس اگر در کل فامیل و اطرافتان فقط شما میخواهید به این کار بپردازید قطعاً میتوانید مؤثر باشید اما به شرطی که در این مسیر محکم بایستید و باور کنید جهاد تبیینی که مقام معظم رهبری از ما میخواهد چیز عجیب و غریبی نیست.
متن پیاده شده صوت ۷
#جهاد_تبیین_انتخابات
@J_t_entekhabat