هدایت شده از علامه طباطبایی ره
✅ تبرک علامه طباطبایی به در و دیوار مجلس #روضه!
حجت الاسلام پناهیان:
حاج آقا صدیقی ماجرایی را به بنده میفرمودند. اینطور که به یاد میآورم حضرت آیت الله صدیقی این داستان را به من میفرمودند اگر از خود ایشان سؤال کنید برای شما و دوستان دیگر که اهل مسجد هستید زیباتر تعریف میکنند. یک مجلس روضه برای حضرت زهرا (سلام الله علیها) در قم برقرار میشد. ایشان فرمودند: من در آن خانهای که این روضه برقرار میشد رفتهام. همسایگی حضرت علّامه طباطبایی بود. علّامه هم برای روضه به آنجا میرفت. هر بار که میرفت نزدیک در مینشست. به او میگفتند آقای علّامه بفرمایید بالا بنشینید. خیر، من همینجا مینشینم و مختصر حضور خود را در آن جلسه برقرار میکرد.
🔸یک سال علّامه وارد این مجلس میشود. آن محفل سیاهکوب شده بود منتها بعضی از در و دیوارها عوض شده بود. ایشان میگویند: بنّایی کردید؟ میگویند بله، دو تا از این دیوارها را عقب بردیم جا بزرگتر بشود. ایشان میفرماید از دیوارهای سالهای قبل چیزی مانده یا همه را عوض کردید؟ میگویند پشت جایگاه روضهخوان از دیوار سالهای قبل است. علّامه طباطبایی، فیلسوف است، عوام نیست. میگوید امکان دارد من آنجا بنشینم؟ میگویند حاج آقا ما که هر سال میگوییم شما بفرمایید بالای جلسه بنشینید امّا شما قبول نمیکردید. پیرمرد دست او را میگیرد و او را بالای جلسه میبرد. از او میپرسند چرا بالای جلسه رفتید؟
فرمود: به آن دیوارها نالهی یا زهرا خورده است، این نور را در خود حفظ کرده است!
____
🌷شادی روح علامه طباطبایی ره صلوات👇
@all_mizan
https://eitaa.com/joinchat/490209349C8c72616880
هدایت شده از ❤️ امام خوبی ها ❤
🏴 رسیدن به مقام سخن گفتن با فرشتگان
✍رهبرانقلاباسلامی: فاطمهی زهرا در سنین جوانی، از لحاظ مقام معنوی به جایی میرسد که بنابر آنچه که در بعضی از روایات است، فرشتگان با او سخن میگویند و حقایق را به او ارایه میدهند. محدّثه است؛ یعنی کسی است که فرشتگان با او حدیث میکنند و حرف میزنند.
۱۳۶۸/۱۰/۲۶
@Emamkhobiha🌹
هدایت شده از ❤️ امام خوبی ها ❤
🔴 جوان بودن امام زمان در هنگام ظهور، برای بعضی از شیعیان دردسرساز خواهد شد
💚 امام صادق علیه السلام فرمودند:
اگر قائم عجل الله فرجه، قيام كند حتما مردم او را انكار مىكنند؛ زيرا او به صورت جوانى برومند به سوى ايشان باز مىگردد؛ كسى بر عقيدۀ خود نسبت به او پايدار نمىماند مگر آن كس كه خداوند در عالم ذرّ نخستين از او پيمان گرفته باشد. نیز حضرت فرمودند: و از بزرگترين گرفتاریها(در هنگام ظهور امام عصر عجل الله فرجه)آن است كه صاحب موعود ايشان به چهرۀ جوانى بر آنان خروج مىكند در حالى كه آنان مىپندارند كه او بايد پيرمردى كهنسال باشد.
📗الغيبة(للنعمانی)،ب۱٠،ص۱۸۸
✅ عبارت «صاحبهم» اشاره به این دارد که این گرفتاری مخصوص شیعیان ناآگاه و روایت نخوانده خواهد بود؛ چرا که مهدیِ سُنیان، بنابر منابعشان باید جوان باشد؛ چون آنان معتقدند خلیفه مهدی تازه در آخرالزمان بدنیا خواهد آمد؛ پس کسی که مبنای اعتقاداتش روایات باشد در هنگام ظهور امام، انتظار دیدن مردی جوان، با موی و محاسن سیاه را دارد نه پیر!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@Emamkhobiha🌹
هدایت شده از ❤️ امام خوبی ها ❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ «وزیر امام زمان»
👤 استاد #رائفی_پور
🔺 در حکومت امام زمان به جایی رسیدن یعنی آدم حسابی بودن...
@Emamkhobiha🌹
هدایت شده از شاخص
29.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گفتند که بسیجیها با سلاح آمدند....
⏪این تصاویر، حقیقت وجودی اغتشاشگران و بسیجی های تو میدون دفاع از امنیت رو نشون می ده.....
قضاوت با شما.....😔✋
🌎@Shakhes3🔜#شاخص
🆔@Shakhes_2
🆘 @sakhes_enghelab
🧚🌿🌺🌹🍀🌺🌹🍀🍃🧚
روز خود را با نام و یاد خدا و با آیات الهی شروع کنید باشدکه در کنف حمایت او از الطاف و نعمات بیشتری برخورددار شوید. انشاءالله 🤲🤲
💐💐💐💐💐💐💐
🧚🌺لطفا بامعنی بخوانید🌺🧚
🍀شرکت در ختم قرآن🌿
👇👇👇👇👇👇
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
ﺑﻪ ﻧﺎم ﺧﺪﺍ ﻛﻪ ﺭﺣﻤﺘﺶ ﺑﻲ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻲ ﺍﺵ ﻫﻤﻴﺸﮕﻲ.
الإنشقاق
إِنَّهُ كَانَ فِي أَهْلِهِ مَسْرُورًا
ﺁﺧﺮ، ﺍﻭ ﺩﺭ ﺩﻧﻴﺎ ﭘﻴﺶ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩﺍﺵ ﺍﺯ ﺑﻲﺩﻳﻨﻲِ ﺧﻮﺩ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺑﻮﺩ؛ (١٣)
إِنَّهُ ظَنَّ أَن لَّن يَحُورَ
ﭼﻮﻥ ﺧﻴﺎﻝ ﻣﻲﻛﺮﺩ ﺍﺻﻠﺎً ﭘﻴﺶ ﺧﺪﺍ ﺑﺮﻧﻤﻲﮔﺮﺩﺩ! (١٤)
بَلَىٰ إِنَّ رَبَّهُ كَانَ بِهِ بَصِيرًا
ﭼﺮﺍ، ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎﻭﺭ ﻣﻲﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﺑﺮﻣﻲﮔﺮﺩﺩ! ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﻫﻢ ﺧﺪﺍ ﺣﺎﻝ ﻭ ﺭﻭﺯﺵ ﺭﺍ ﻣﻲﺩﻳﺪ. (١٥)
فَلَا أُقْسِمُ بِالشَّفَقِ
ﻧﻤﻲﺧﻮﺍﻫﻢ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮﺭم ﺑﻪ ﺳﺮﺧﻲِ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻏﺮﻭﺏ ﺁﻓﺘﺎﺏ! (١٦)
وَاللَّيْلِ وَمَا وَسَقَ
ﻭ ﺑﻪ ﺷﺐ ﻛﻪ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕ ﺭﺍ ﺩﻭﺭ ﻫﻢ ﺟﻤﻊ ﻣﻲﻛﻨﺪ! (١٧
وَالْقَمَرِ إِذَا اتَّسَقَ
ﻭ ﺑﻪ ﻣﺎﻩ ﻭﻗﺘﻲ ﻛﺎﻣﻞ ﻣﻲﺷﻮﺩ! (١٨)
لَتَرْكَبُنَّ طَبَقًا عَن طَبَقٍ
ﻛﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪﺑﻪﻣﺮﺣﻠﻪ ﺑﻪ ﺩﻳﺪﺍﺭ ﺧﺪﺍ ﻧﺰﺩﻳﮏ ﻣﻲﺷﻮﻳﺪ. (١٩)
فَمَا لَهُمْ لَا يُؤْمِنُونَ
ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﺑﻲﺩﻳﻦﻫﺎ ﺑﺎﻭﺭ ﻧﻤﻲﻛﻨﻨﺪ؟! (٢٠)
وَإِذَا قُرِئَ عَلَيْهِمُ الْقُرْآنُ لَا يَسْجُدُونَ
ﻭ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﺮﺍﻳﺸﺎﻥ ﻗﺮﺁﻥ ﺧﻮﺍﻧﺪﻩ ﻣﻲﺷﻮﺩ، ﻣﺘﻮﺍﺿﻊ ﻧﻤﻲﺷﻮﻧﺪ؟! (٢١)
بَلِ الَّذِينَ كَفَرُوا يُكَذِّبُونَ
ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺑﺪﺗﺮ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺳﺮﺍﻥ ﻟﺞﺑﺎﺯﺷﺎﻥ ﺍﻧﻜﺎﺭﺵ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ! (٢٢)
وَاللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا يُوعُونَ
ﺧﺪﺍ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻲﺩﺍﻧﺪ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﻝ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ. (٢٣)
فَبَشِّرْهُم بِعَذَابٍ أَلِيمٍ
ﭘﺲ ﺁﻥﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻋﺬﺍﺑﻲ ﺯﺟﺮﺁﻭﺭ ﻣﮋﺩﻩ ﺑﺪﻩ!(٢٤)
إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَهُمْ أَجْرٌ غَيْرُ مَمْنُونٍ
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﺳﻠﺎم ﺑﻴﺎﻭﺭﻧﺪ ﻭ ﻛﺎﺭﻫﺎی ﺧﻮﺏ ﺑﻜﻨﻨﺪ، ﭘﺎﺩﺍﺷﻲ ﺑﻲﭘﺎﻳﺎﻥ ﻧﺼﻴﺒﺸﺎﻥ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ. (٢٥)
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
🔰 آمریکاییها در زمان شاه واکسن تیفوس هم به ما ندادند!
🔸روایتی از وزیر دارایی دوران پهلوی
✍ وحید خضاب
🔹در این ایام که خوشبختانه تعداد فوتیهای کرونا در ایران روزهاست تکرقمی شده و متأسفانه در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، تعداد کشتهها هنوز چنددهتایی است، انسان یاد روزهایی میافتد که برخیها واکسن داخلی را به تمسخر میگرفتند و در آرزوی فایزر به سر میبردند. چه هشتگها که راه نینداختند و چه توهینها که به کرامت ملی هموطنان ایرانی خود نکردند. بگذریم.
🔹اما فارغ از اثربخش بودن یا نبودن واکسن آمریکایی (که در صلاحیت و تخصص من نیست)، سوالی که همان روزها هم مطرح میشد این بود: گیرم ما با ورود واکسن موافقت کنیم (حتی برای گرفتنش التماس کنیم) مگر میدهند؟!
🔹این کمک نکردنها، در تاریخ هم سابقه دارد. حسن مشرف نفیسی (مشرفالدوله) که از شخصیتها سرشناس دهۀ بیست شمسی بود و در آن برهه به ریاست سازمان برنامه و یک بار به وزارتِ پرسر و صدا و پر حرف و حدیثی در وزارت دارایی هم رسید، در خاطراتش (که در دوران سلطنت شاه به نگارش در آورده) از همهگیری تیفوس در تهران در اوایل دهۀ ۲۰ (که کشور در اشغال شوروی، بریتانیا و آمریکا بود) سخن میگوید و مینویسد که چطور با تشکیل کمیسیون ویژهای از پزشکان داوطلب و اقدامات ضربتی بهداشتی در تهران موفق شده تیفوس را در تهران متوقف کند.
🔹اما ماجرای تیفوس در شهرستانها وضع دیگری داشت و از همینجا پای واکسن آمریکایی وسط آمد:
🔻«اگر ما در تهران موفق شدیم، بدبختانه به واسطۀ نداشتن وسایل در شهرستانها نتوانستیم کار مهمی از پیش ببریم. یک روز در این خصوص در ضمن صحبت با وزیر دربار [حسین علا] اظهار تأسف کردم. او به نظرش راه حل معجزهآسایی آمد. گفت یک پزشک سرهنگ قشون آمریکا اکنون در تهران است. او را دعوت میکنیم و از او کمک میخواهیم. من چندان خوشبین به کمک این پزشک سرهنگ آمریکایی نبودم ولی چون نجات جان یک عده در کفۀ این ترازو بود حق نداشتم امتناع کنم. بنابراین دعوت علاء را به چای پذیرفتم و به وزارت دربار رفتم و با سرهنگ یا پزشک نامبرده آشنا شدم.
🔻سرهنگ مزبور قیافۀ باز و شادی داشت و اگر حافظۀ من درست باشد اسمش فوکس بود. من برای سرهنگ فوکس خلاصهای از آنچه را انجمن مبارزه با تیفوس انجام داده گفتم و نواقص کار خود را به علت نداشتن وسایل برایش تشریح و از او خواهش کردم یک سهم کوچکی از واکسن ضد تیفوس ارتش آمریکا را به ما هدیه کند.
جواب اول سرهنگ منفی بود ولی از بس من چانه زدم و اصرار کردم گفت "حاضرم به اندازۀ تزریق به پنج هزار نفر اشخاص به شما واکسن بدهم."
🔻به او تذکر دادم "در کشوری که بیست میلیون سکنه دارد و همه در خطر مرگند تزریق پنج هزار نفر چه دردی دوا میکند؟"
سرهنگ پزشک تحت تاثیر این اظهار قرار نگرفت و چون آدم بسیار پرحرفی بود شرحی شروع کرد به گفتن راجع به تمرین طرز نگهداری واکسن. او میگفت بهترین طریقۀ حفظ واکسن این است که در بدن انسان تزریق شود و نباید آن را در یخچال نگه داشت و برای اینکه مطلب خود را خرفهم کند دائما بدن وزین خود را نشان میداد و میگفت در اینجا واکسن بهتر حفظ میشود.
🔻من طاقت این همه پرحرفی را نیاوردم و گفتم برای کشوری که واکسن ندارد بحث در اطراف بهترین طریقۀ حفظ آن بیفایده است. ... ارتباطات ما با سرهنگ دکتر فوکس به همان جا ختم شد و به خاطر ندارم که حتی آن پنج هزار آمپول را تسلیم وزارت بهداری ما کرده باشند.
🔻مطلب فراموشم شد. از این قبیل شعبدهها زیاد دیده بودم و این جلسه با دکتر فوکس برایم تازگی نداشت. اتفاقا چندی بعد به قاهره مسافرت کرده بودم. یک روز در سالن مهماخانۀ شپردز در قاهره مجلات روی میز را ورق میزدم. یک مجلۀ آمریکایی به دستم آمد. در آن خبری بود: "... تیفوس در جزیرۀ سیسیل محشر میکند (... در آن موقع متفقین قوایی به آن جزیره فرستاده و قسمتی از آن را تسخیر کرده بودند) دولت آمریکا تصمیم گرفته با این مرض مبارزه کند و پزشک کلنل فوکس را مأمور کرده که سرپرستی کار را به عهده بگیرد. سرهنگ پزشک دکتر فوکس همان شخصی است که اخیرا به ایران رفت و با اپیدمی تیفوس مبارزه کرد و میلیونها سکنه ایران را از مرگ حتمی نجات داد."
🔻وقتی این خبر را خواندم مبهوت شدم و گفتم بیچاره اهالی سیسیل. اگر کلنل پزشک فوکس همان خدماتی را که در ایران انجام داده در آنجا تکرار کند اغلب آنها به سرای جاودانی خواهند شتافت.» (یادی از روزهای رفته، خاطرات حسن مشرف نفیسی (مشرفالدوله)، به کوشش منصوره اتحادیه (نظام مافی)، نشر تاریخ ایران، چاپ دوم، جلد دوم، صفحات ۱۱۴ تا ۱۱۶.)
🔺به کانال هفتهنامه ۹ دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a