eitaa logo
جهاد تبیینJahaadtabyyn
171 دنبال‌کننده
23.9هزار عکس
22.8هزار ویدیو
97 فایل
مذهبی،سیاسی،قرآنی،اخبار،احادیث،نهج البلاغه،ورزشی،اطلاعات عمومی،اخبار،خنده،بهداشتی،سلامتی،حوادث و ...(موارد هنجار شکن و ضد اخلاقی، اسلامی، ولایی و قوانین ج ا ا توسط مدیران قابل حذف و پاک کردن در اسرع وقت در کانال است)جهاد تبیین فریضه ای قطعی،فوری و عینیست.
مشاهده در ایتا
دانلود
اینجا ایران است، کشوری که در بین 20 کشور پایین دنیا از نظر نرخ خودکشی قرار دارد. اینجا ایران است، کشوری که 40 سال پیش به گزارش بانک جهانی 46 درصد مردمش، زیرخط فقر بودند، اما در سال 1392 ه.ش به ۱/۸ درصد رسید که متأسفانه در دوران دولت غربگرای تدبیر و امید، آمار فقر بهشدت افزایش یافته است. اینجا ایران است، کشوری که در طول 40 سال به گزارش بانک جهانی، ضریب جینی (فاصله طبقاتی) خود را تا ابتدای سال 2931 ه.ش کاهش داد.
اینجا ایران است، کشوری که در بین کشورهای تولید کننده انرژی، در تولید گاز طبیعی، رتبه سوم دنیا و در تولید انرژی الکتریکی، با 12 پله ارتقا و 14 برابر شدن رشد از سال 1990 میلادی تا کنون، رتبه سیزدهم دنیا را کسب کرده است. اینجا ایران است، کشوری که رتبه 7 دنیا از نظر رشد در جذب گردشگر (طی بازه 1990-2018 م)، متعلق به اوست. اینجا ایران است، کشوری که مشارکت مردمش در کمک به همنوع خود بهجایی رسیده است که از 40 گروه جهادی در زلزله بم، به 2520 گروه جهادی در زلزله اخیر کرمانشاه و سیل پلدختر رسیده است که برخی از آنان برای اعزام، هیچگاه نوبتشان نشد.
اینجا ایران است، کشوری که پیش از انقلاب مصرف کالری روزانه آن، طبق برآورد سازمان ملل متحد در دهه 1950 میلادی (1330 ه.ش)، برای هر بزرگسال روزانه کمتر از 1800 کالری، یعنی پایینتر از تمامی مناطق فقیرنشین خاورمیانه بود؛ درحالیکه در حال حاضر میزان سرانه عرضه روزانه کالری در آن، بیش از 3000 کیلوکالری به ازای هر نفر، یعنی بالاتر از میانگین دنیا است.
اینجا ایران است، کشوری که بیشترین رشد در شاخصه توسعه انسانی (HDI) در این 40 سال، متعلق به اوست. اینجا ایران است، کشوری که در بین کشورهای تولید کننده انرژی، در تولید گاز طبیعی، رتبه سوم دنیا و در تولید انرژی الکتریکی، با 12 پله ارتقا و 14 برابر شدن رشد از سال 1990 میلادی تا کنون، رتبه سیزدهم دنیا را کسب کرده است. اینجا ایران است، کشوری که رتبه 7 دنیا از نظر رشد در جذب گردشگر (طی بازه 1990-2018 م)، متعلق به اوست.
اینجا ایران است، کشوری که مشارکت مردمش در فعالیت های نیکوکاری، به طور چشمگیری افزایش یافته است؛ بهطوریکه فقط مبلغ جمع آوریشده توسط مردم در جشن عاطفه های شهریورماه سال 1398 ه.ش ، 46 میلیارد و600 میلیون تومان (41 درصد افزایش نسبت به سال قبل) و در جشن عاطفه های 1401 مبلغ 340 میلیارد تومان بوده است. (بیش از 700 درصد افزایش نسبت به سال 98).
اینجا ایران است، کشوری که پادشاه آن در دورانی برای گوش دادن به رادیو باید از انگلیس اجازه میگرفت؛ درحالیکه امروزه، رهبر آن خطاب به فرستاده ویژه رئیس جمهور وقت آمریکا میگوید: «من ترامپ را شایسته مبادله هیچ پیامی نمیدانم.» مهمترین دلیلی که ایران اسلامی موفق شد در حوزه های مختلف، به چنین دستاوردهایی برسد «اعتماد به ظرفیت داخلی و نیروی جوانان مؤمن انقلابی» بود و در هر حوزه ای که سرعت پیشرفت کم بوده و یا متوقف شده است حضور غربگرایان پرمدعا به وضوح قابل مشاهده است.
در ادامه به چند مصداق به عنوان نمونه از ماجرای حصول این پیشرفت ها در حوزه های مختلف اشاره میکنیم. یکی از مدیران ارشد شرکت صنایع الکترونیک تعریف میکند: ایران چهل و سومین کشور از کشورهای دارای ماهواره بود. فعالیت ماهوارهایمان را با هند شروع کردیم؛ اما با دخالت رژیم صهیونیستی به نتیجه نرسید و هند کنار کشید. بعد از آن با روسیه همراه شدیم؛ یک همراهی پر از تحقیر. زمانی که ما حتی آرزو داشتیم ماهواره را از نزدیک ببینیم، روسها مدل مهندسی ماهواره را از فاصله چندمتری نشانمان دادند که نکند ما با لمس ماهواره شان به جنس و ساختمان اجزایش پی ببریم.
مشاور خارجی هم که ممنوع بود؛ چون هدف این بود که ماهواره را بومی طراحی کنیم و در کنار این، خارجیها زمان انجام کار را خیلی طولانی میکردند. به صداقتشان هم اعتماد نداشتیم و این بود که فهمیدیم باید روی پای خودمان بایستیم. زمانی از روسها میپرسیدیم: «ما کی میتوانیم ماهواره بسازیم؟» و جواب میشنیدیم: «تا ۳۵ سال دیگر هم نمیتوانید و اگر هم بسازید، خودتان نمیتوانید پرتابش کنید، ماهم که به هیچ وجه برایتان پرتاب نمیکنیم». ولی ما توانستیم خودمان ماهواره بسازیم و خودمان هم آن را پرتاب کنیم. یادم هست بعد از پرتاب، اولین نفری که تماس گرفت و تبریک گفت، روسها بودند؛ درحالیکه لحنشان با ما عوض شده بود و خبری از تحقیرشان نبود. کشوری که زمان جنگ نمیتوانست نارنجک بسازد، شده بود نهمین کشور دارای پرتابگر ماهواره به فضا.
و یا در بحث دستاوردهایی که پژوهشگاه رویان در شاخه علوم پزشکی برای ایران به ارمغان آورده است، دکتر محمدحسین نصر روایت میکند: بیش از 40 سال پیش بود که لوئیس براون متولد شد و خبر تولدش توی دنیا پیچید. لوئیس اولین بچه لقاح آزمایشگاهی دانشگاه کمبریج انگلستان بود و تولدش حرکتی بزرگ و نویدآور برای زوج های نابارور بود. بعد از آن بود که خیلی از زوج ها روانه انگلستان میشدند تا حدود دویست هزار دلار هزینه کرده و شانس ۱۰ درصدیشان را برای فرزندآوری امتحان کنند. ابتدای سال ۷۰ آقای کاظمی آشتیانی پژوهشگاه رویان را پایه گذاری کرد تا در تهران مرکز پژوهشی_تحقیقاتی در زمینه ناباروری ایجاد کند. همزمان من از دانشگاه کمبریج انگلستان به ایران آمدم. جزو اولین نفراتی بودم که جنین شناسی با رویکرد نازایی را خوانده بودم؛ اما در شهرکرد زبان تدریس میکردم چون محلی برای رشته و کار من نبود. بعد از مدتی دکتر آشتیانی من را به تهران دعوت کرد برای شروع همکاری. این همکاری سالها بعد موجب پایه گذاری مرکز ناباروری اصفهان شد. سال ۱۳۹۵ رویان اصفهان جشنی با هزاران فرزندی که از این روش به دنیا آمده بودند، برگزار کرد. نتیجه همکاری من و دکتر روز قشنگی را رقمزده بود؛ هرچند دکتر دیگر در میان ما نبود.
در بحث تولید دارو نیز جمهوری اسلامی توانست با اتکا به ظرفیت های داخلی، افتخارات بزرگی کسب کرده و از خروج ارز بسیار زیادی از کشور جلوگیری کنید؛ داروهای بیماران ام اس از این جمله اند.
یکی دیگر از ابعاد پیشرفت جمهوری اسلامی در حوزه نظامی است که بهعنوان نمونه میتوان به ساخت سریعترین شناورهای سطحی نظامی، در اوج تحریم ها اشاره کرد. سردار علی فدوی تعریف میکند: قایق هایی میخواستیم کوچکتر و سریعتر؛ مثل شناور بلیدرانر انگلیسی. بلیدرانر قایق تندروی مسابقه ای بود و رکورددار سرعت در کلاس وزنیاش. از وقتی تهدیدهای دریایی زیاد شده بود، این قایق توجهمان را جلب کرد. با نیازهای دریایی ما مطابق بود. تقاضای خریدش را کردیم؛ اما بهصورت رسمی به ما نفروختند و مجبور شدیم از مسیرهای غیرمعمول قایق را دنبال کنیم. اوایل سال ۱۳۸۸ از طریق فدراسیون قایقرانی، آن را خریدیم و واسطه ای در آفریقای جنوبی قایق ها را به کشتی حمل کالا تحویل داد تا به ایران برسد. کشتی حامل بلیدانر بیشتر راه را آمده بود که ناو جنگی آمریکایی جلوی راهش قرار گرفت. نیروهای امنیتی آمریکا دیر خبردار شده بودند؛ اما در اقیانوس هند، به کشتی رسیدند. ناو آمریکایی نزدیک کشتی آمد و تلاش زیادی کرد تا قایقها به آبهای ایران نرسد؛ اما کشتی به ۶۵ کیلومتری کشور رسیده بود و با کمک یگان اسکورت نیروی دریایی سپاه به آبهای ایران رسید. دستور ناو آمریکایی را هم ابلاغ کردیم، باید منطقه را ترک میکرد.
تنها قابلیت بلیدرانر انگلیسی مسابقات قایقرانی بود؛ اما متخصصان ما در صنایع دریایی، آن را به شناوری با قابلیت حمل راکت اندازهای دریایی ۱۰۷ میلیمتری 11 لوله ای پایدار شده، رادار جستوجوی دریایی با برد حدود ۳۰ کیلومتر و تیربار ۷٫۱۲ میلیمتری تبدیل کردند. این شناور بعدها به پرتابگرهای موشک و اژدر هم تجهیز شد و به طور گسترده در خدمت واحدهای عملیاتی در تمام آبهای جنوبی ایران قرار گرفت. حداکثر سرعت شناورهای آمریکایی ۳۱ نات است؛ اما متخصصان ما توانستند به جای بلیدرانر شناوری با سرعت ۸۰ نات بسازند. شناوری که سریعترین شناور سطحی نظامی جهان لقب گرفت. البته نکته بسیار مهم و حائض اهمیت در بحث دستاوردهای 40 ساله این است که ما هنوز راه بسیاری را در پیش داریم و همچنان در ابتدای راه هستیم. مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب می فرمایند: «بیشک فاصله میان بایدها و واقعیت ها، همواره وجدانهای آرمان خواه را عذاب داده و میدهد، امّا این فاصله ای طی شدنی است و در چهل سال گذشته در مواردی بارها طی شده است و بیشک در آینده، با حضور نسل جوان مؤمن و دانا و پُرانگیزه، باقدرت بیشتر طی خواهد شد».