فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امان از داغی که هیچگاه کهنه نمی شود
فرق می کند چه کسی رئیس جمهور باشد.
@Jahan2030
🔻شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی شدید به ارث رسیده از دولت های قبل در حوزه برق و گاز را مدیریت کند؟
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت سیزدهم:
🔹️شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
1⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و ... را هم توسط دولت هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
2⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و ... .
3⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و ... جابجا شد.
4⃣اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
🔹️ بطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چاره جویی کنند در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبان ماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاه هاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو ونیم میلیارد متر مکعب در آبان ماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارت خانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فی مابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسط بندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار موثر است.
🔹️شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیس جمهور در هماهنگی های بین وزارت خانه ای و مطالبه و پیگیری حل مسأله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربت جام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روش های مکمل.
🔹️همه میدانستند رییس جمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانه ها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسأله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا به موقع اقدامات لازم را بعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
🔹️ لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مرداد ماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مرداد ماه سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده ولذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستان های آن سال ها قطعی برق و گاز نداشته ایم.
🔹️ در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه ی «هم افزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میفتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!
@Jahan2030
محور غربی-عبری-عربی-ترکی یا محور شرارات چه اهدافی را در سر دارد؟
💠💠
❇️رهبر معظم انقلاب در دیدار با آقای نبیه بری فرمودند: شرایط کنونی منطقه به گونه ای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است هم برای جبهه حق.
ایشان اولین فردی بودند که این نبرد را جنگ موجودیتی دانسته و هدف نهایی آن را مشخص کردند. در واقع این جملات یعنی در این جنگ هیچ آتش بسی معنا ندارد شاید در یک جبهه دشمن کمی آرام شود اما قطعا از سویی دیگر آتشی روشن خواهد کرد. پس ما نیز باید در محاسباتمان مساله را مدنظر قرار دهیم و به دنبال آتش بس برای بازیابی خود نباشیم. این جنگ آتش بس ندارد.
🌎🌎🔰🔰
اما صحنه نبرد
اساسا محور شرارت تصمیم گرفت راهبرد هزار چاقو را تغییر دهد و به جای نبرد سایه ها به نبرد مستقیم با محور مقاومت روی آورد. آنها فهمیده اند محور مقاومت یک هدف نهایی دارد و آن اخراج آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی و در نهایت نابودی طرح جاورمیانه جدید است و سکوت چند ساله حماس و حزب الله و دیگر اضلاع محور به معنای عقب نشینی از این ایده نیست بلکه آماده سازی برای حمله ای سنگین تر است.پس او نیز تصمیم گرفت این جنگ را تا پایان ادامه دهد برای همین نتانیاهو اسم نبرد را از شمشیرهای آهنین به جنگ رستاخیز تغییر داد.در یک کلام دشمن به دنبال تغییر چهره منطقه و اجرای طرح خاورمیانه جدید است.
💠آنها معتقدند هر منطقه ای را که مربوط به مقاومت است باید نابود کنند. پس با همین رویکرد ابتدا به سراغ غزه رفتند و سعی دارند محیط غزه را از مقاومت خالی کنند.
💠 سپس به حزب الله حمله کردند و با زدن مربع قدرت آن یعنی فواد شکر(مسئول نظامی حزب الله) ابراهیم عقیل(فرمانده تیپ رضوان) انفجار پیجرها(حذف فرماندهان میدانی) و در نهایت سید حسن نصرالله، حزب الله را از میدان نبرد حذف کنند.
💠 بعد به سراغ سوریه و حذف بشار اسد رفتند. آنجا در یک جنگ ترکیبی که پایه اصلی آن جنگ شناختی-ادراکی بود سوریه را از محور مقامت جدا کردند. اکنون از مصاحبه های نتانیاهو مشخص است که در سه ضلع دیگر نیز قصد عملیات دارند.
💠در یمن ورود ناوهای آمریکایی و در کنار حمله جنگنده های صهیونیستی با کمک طرفدارن امارات و عربستان سعی در تغییر صحنه دارند.
💠در عراق با استفاده از ابزار سیاسی سعی در محدود کردن حشدالشعبی دارند تا بتوانند هسته های تروریست ها را در آنجا دوباره فعال و با ایده اقلیم سنی طرح تجزیه عراق را کلید بزنند.
💠در کشور مصر نیز به دنبال شرایطی مشابه سوریه هستند در واقع دشمن نمی تواند بر ذهنیت ملت های منطقه غالب شود او شاید بتواند با دولت ها کمپ دیوید را امضا کند اما ملت ها این موضوع را نمی پذیرند.پس می خواهد کشورها را درگیر آشوب کنند و از فضای آشوب استفاده و تمام توان آنها را امحا کند مانند سوریه و مساله فلسطین را از صدر خبر حذف و در کنار فضای آشوب طرح خود را عملیاتی کند و عملا هر فضای تهدید علیه خودش را از بین ببرد.
💠در ایران شدیدا به دنبال جنگ ترکیبی حول محورهای معیشت،آزادی های اجتماعی،دوقطبی های کاذب و حوزه زنان هستند.آنها در ایران روی منافقین،سلطنت طلبان، گروهک های تروریستی و نفوذی ها برای نیل به اهداف خود حساب ویژه ای باز کرده اند. برخی موضوعات مانند قطعی برق و گاز ،تعطیلی صنایع،ادارات و مدارس نیز به این برنامه دشمن کمک می کند. شاید برای خیلی سوال باشد جرقه آشوب کجا و چگونه است؟ اما سوال مهم تر این است چطور می شود برخی محورهای آشوب را قبل از شکل گیری حذف کرد؟ برای مثال مدیریت انرژی و جلوگیری از تعطلی کشور، غلبه بر فضای رسانه ای و جنگ شناختی، برخورد با بر هم زنندگان امنیت روانی جامعه در کنار راهکارهای آنی برای کمک به معیشت مردم می تواند بسیاری از محورهای آشوب را قبل از شکل گیری از بین ببرد.
✅✅اما نباید فراموش کرد بهترین دفاع حمله است محور شرارت در منطقه، نیز باید درگیر تنش شود و این محور فقط رژیم صهیونیستی و آمریکا نیست بلکه یکی از کشورهای همسایه سوریه و برخی کشورهای عرب مرتجع منطقه که تامین کننده مالی تروریست ها در سوریه و رژیم صهیونیستی هستند نیز باید به دامنه ضربات اضافه شوند.
مجتبی منصورزاده
@Jahan2030
🎥🚨 رئیس ستاد ارتش حکومت مستعفی یمن از مأرب تاکید کرد که زمان تصرف صنعا و پس گرفتن تمامی استان ها از دست حوثی ها فرا رسیده است!
پی نوشت :
اکنون همزمان با حملات صهیونیستها به یمن، امارات نیز قصد فعال کردن گروههای همسوی با خود در یمن را دارد همانند سوریه که این وظیفه برعهده ترکیه بود.
@SyrianToPersian
@Jahan2030
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 با دقت این #تبیین_عالی! رو گوش کن و در هر محفل و مجلسی بین دوست و آشنا و همکار و بستگان فریاد کن!
#جهادتبیین
👈 دکتر شهریار زرشناس: اصلاحطلبان از صبح تا شب دارن با عوامفریبی به مردم ایران دروغ میگویند ... !!
@Jahan2030
ادامه ماجرا را نمی گوید: تصمیم نهایی برای ترور حاج قاسم (۱۳ روز بعد) بعد از این سفر گرفته شد.
پی نوشت :
در سالگرد شهادت حاج قاسم در مورد این موضوع توضیح خواهم داد و چه تذکراتی که قبل از سفر به آقای روحانی داده شد اما ایشان توجه نکرد و با ارائه سیگنال ضعف عزم دشمن برای ترور شهید سلیمانی را جزم کرد
@Jahan2030
نظم نوین جهانی
🎥🚨 رئیس ستاد ارتش حکومت مستعفی یمن از مأرب تاکید کرد که زمان تصرف صنعا و پس گرفتن تمامی استان ها از
🔴 بزودی تحولات عراق شروع میشه ، تحریرالشام و دوستانشون تجهیز شدن ، البته چندبرابر حمله به سوریه، حتی تجهیزات آمریکایی مستقر در عراق تحویل تروریستهای مستقر در سوریه شد!!!
@Attarieh
@Jahan2030
🔴 دنیس شمیگال، نخست وزیر اوکراین: اوکراین از ساعت 7 صبح روز 1 ژانویه 2025، انتقال گاز روسیه به اتحادیه اروپا را متوقف خواهد کرد
بر اساس دادههای کمیسیون اروپا، روسیه کماکان ۱۵ درصد از کل واردات گاز اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ را پس از نروژ و ایالات متحده به ترتیب با ۳۰ درصد و ۱۹ درصد، و بالاتر از کشورهای شمال آفریقا با ۱۴ درصد به خود اختصاص داده است. بخش عمدهای از گاز روسیه از خطوط لوله عبوری از اوکراین و ترکیه وارد میشود. در میان بزرگترین خریداران آن گاز، اتریش، اسلواکی و مجارستان حضور دارند و اقتصادشان به شدت به سوخت وابسته است. مصرف کنندگان بزرگ انرژی از جمله اسپانیا، فرانسه، بلژیک و هلند نیز کماکان گاز طبیعی مایع روسیه را با تانکرها وارد میکنند. برخی از آن منابع در نهایت با سایر منابع گاز در شبکه خط لوله اروپا مخلوط میشود، بدان معنا که علیرغم تعهد آن کشورها به اجتناب از واردات گاز روسیه این گاز احتمالا به آلمان میرود. شاید بپرسید چرا تمام قراردادهای گاز روسیه با کشورهای اروپایی لغو نمیشود؟ پاسخ آن است که مشتریان اروپایی گاز روسیه اغلب قراردادهای سفت و سخت و بلند مدتی منعقد کرده اند که خروج از آن آسان نبوده است. هم چنین، در صورت خروج ناگهانی اروپاییها از قراردادهای واردات گاز از روسیه این تغییر جهت میتواند پر هزینه باشد، زیرا انتظار میرود تا زمانی که جریان تازهای از عرضه گاز از سوی کشورهای صادر کننده مانند امریکا و قطر صورت نگیرد عرضههای موجود در بازار جهانی گاز دست کم برای یک سال دیگر محدود باقی بماند. بخش خوبی از گاز موجود برای واردات به اروپا توسط کشورهایی جذب میشود که نیروگاههای زغال سنگ و نیروگاههای هستهای خود را در سالیان اخیر تعطیل کرده اند. خریداران کلیدی آن گاز از جمله اسلواکی و مجارستان اعلام کرده اند که به دنبال منابع جایگزین گاز روسیه هستند. با این وجود، واقعیت آن است که صنایع در چنین کشورهایی برای استفاده از انرژی شرق ساخته شده اند و اگر آن کشورها گاز غیر روسی را که در پایانههای جدید گاز مایع که در اروپا تولید میشوند را خریداری کنند باید هزینه بیش تری بپردازند. شرکتهای بزرگ آن کشورها برای توافقی که اجازه ادامه ترانزیت گاز از طریق اوکراین را در سال ۲۰۲۵، پس از انقضای قرارداد فعلی بین مسکو و کی یف خواهد داد فشار میآورند.
"بلومبرگ" در بخش پایانی گزارش خود به طرح این پرسش که کشورهای اروپایی چگونه با افزایش قیمت حاملهای انرژی کنار آمدهاند و در این باره مینویسد: "قیمت حاملهای انرژی در سال ۲۰۲۲ در مقاطعی بیش از ۲۰ برابر در مقایسه با سالهای پیش از آن افزایش یافت. برخی از کارخانههای اروپایی مجبور به تعطیلی یا کاهش تولید شدند و بسیاری از کسب و کارهای کوچک تعطیل شدند. قیمت انرژی از آن زمان به این سو کاهش یافته، اما کماکان در میزانی بالاتر از سطح پیش از بحران باقی مانده و همین امر سبب میشود تا صنایع تشنه انرژی اروپا از قابلیت رقابت کمتری برخوردار باشند. انرژی پرهزینه یکی از دلایلی است که شرکتهایی مانند فولکس واگن با مشکل مواجه هستند. خانوارهای اروپایی که از افزایش قبوض انرژی رنج میبرند راههایی برای کاهش مصرف خود پیدا کرده اند. با این وجود، برای بسیاری از آنان هزینه اضافی باعث دشوار شدن شرایط زندگی میشود. طبق گزارش کمیسیون اروپا، تقریباً ۱۱ درصد از شهروندان اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۳ نتوانستند خانههای خود را به اندازه کافی گرم نگه دارند".
منبع:بلومبرگ
زمستان سخت در راه است.
@Jahan2030
💠استعفای پزشکیان تکذیب شد
🔹یک عضو شورای اطلاعرسانی دولت نسبت به نشر برخی اخبار درباره احتمال استعفا و کناره گیری پزشکیان واکنش نشان داد.
سرپرست امور اطلاعرسانی شورای اطلاعرسانی دولت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:
🔹اولویت دولت رفع ناترازیها، بهبود معیشت و تحقق وعدههای انتخاباتی دکترپزشکیان است.
🔹دولت به دروغهای شاخدار مثل استعفای رئیسجمهور باهدف جذب فالوور، توجه نمیکند و گرفتارحاشیهها نمیشود.»
پی نوشت :
این شایعه یک هفته است چندین بار تکرار می شود.
در زمان آقای روحانی نیز چندین بار این شایعات مطرح شد و روحانی در مصاحبه ای حداقل دو مورد آن را تایید کرد که ظاهرا با مخالفت رهبر انقلاب مواجه شده بود
@Jahan2030
حسن روحانی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه «مدتی است شایعاتی دربارهی استعفای شما مطرح میشود، پاسخ شما به این شایعات چیست؟»، گفته بود: «ماههای اولیه که انتخابات برگزار شد، موضوعی به دلایلی در ذهن من بود و خدمت رهبری بیان کردم که دولت آمده است و میخواهد کار کند، اما شما اگر به هر دلیلی فکر میکنید فرد یا دولت دیگری بهتر میتواند خدمت کند، من آمادهام که کنار بروم. ایشان به شدت این موضوع را رد کردند و گفتند من دلم میخواهد شما تا آخرین لحظه به خدمت خود ادامه دهید و من از دولت حمایت میکنم».
روحانی دربارهی دومین استعفای خود نیز بدون اعلام زمان این استعفا گفت: «من به دلایلی خدمت رهبری رفتم و مسئلهی استعفا را مطرح کردم، ایشان گفتند من اجازه نمیدهم دولت حتی یک ساعت زودتر به کار خود پایان دهد».
در سالهای اخیر شنیدههای غیررسمی و تاییدنشدهی دیگری نیز دربارهی استعفای روحانی و یا تهدید او به این اقدام مطرح شده است. از جمله اینکه رئیسجمهور سابق چند ماه پس از حوادث دیماه ۹۶ و همینطور در دیماه ۹۸ در ماجرای سقوط هواپیمای اوکراینی و همچنین در واکنش به مخالفتها با مذاکرهی مستقیم با آمریکا استعفا و یا تهدید به استعفا کرده بود.
پی نوشت :
آن روزها وقتی شایعه استعفا مطرح می شد توسط دولتمردان تکذیب می شد.
لازم به ذکر است در زمان دولت شهید رئیسی هیچ گاه این شایعات مطرح نشد. حتی در اوج آشوب های ززآ.
@Jahan2030
نظم نوین جهانی
💠استعفای پزشکیان تکذیب شد 🔹یک عضو شورای اطلاعرسانی دولت نسبت به نشر برخی اخبار درباره احتمال استعف
جوسازی و فشار برای #استعفای_پزشکیان چه بدانند چه ندانند، بازی در زمین دشمن است!
قطعا ایجاد تزلزل در دولت در چنین شرایطجنگی و اجتماعی اگر خیانت نباشد صددرصد حماقت است...
🖋 سیدمحمدحسین میرلوحی
@Jahan2030
هدایت شده از بیداری ملت
3.16M
📢 نکاتی پیرامون طرح استیضاح رئیسجمهور در چند روز اخیر
💢 محورهای موضوعی
1⃣ ارتباط میان شرایط مرگ و زندگی منطقه و ثبات داخلی کشور؛
2⃣ مروری بر شیوهی هدایت و راهبری امام خمینی (ره) در موضوع استیضاح بنیصدر؛
3⃣ در نظر گرفتن پایگاه اجتماعی ۱۶ میلیونی دولت و همهجانبهنگری در خصوص این مهم؛
4⃣ روی کارآمدن غیرمعمول دولت چهاردهم بابت شهادت شهید رئیسی؛
👤شکوهیانراد
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat