eitaa logo
،، احکام و مسائل شرعی ،،
3.5هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
3هزار ویدیو
40 فایل
برای پرسیدن سوالات شرعی به آیدی زیر مراجعه فرمایید . @Javanmardi_Ahkam
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽؛ 📝 سؤال : آیا یا با قیمت بیشتر از قیمت نقد ، اشکال دارد ؟ 📖 جواب : اشکال ندارد .
14_DAHA295-Hashemi Nejad- azar valedein_(www.R(3).mp3
5.61M
﷽؛ 💎 آزار والدین ( لطف حق با تو مداراها کند چون که از حد بگذرد رسوا کند ) @Javanmardi_langarudi
﷽؛ ✅ نایاب شدن کالای فروخته شده، هنگام تحویل به مشتری 📝 سوال : فروشنده لوازم خانگی، کالایی را به معامله سلف فروخته است و مبلغ آن را نقداً دریافت کرده و قرار بود که سر ماه کالا را تحویل دهد. اکنون آن کالا نایاب شده است و فروشنده قادر بر تهیه آن نیست. آیا مشتری می‌تواند معامله را بهم بزند؟ اگر فروشنده بخواهد جنسی با کیفیت بهتر از همان کالا را تحویل دهد، بر مشتری لازم است که قبول کند؟ 📖 پاسخ آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی: الف) مشتری می‌تواند صبر کند یا معامله را بهم بزند. ب) لازم نیست قبول کند البته اگر تعیین ویژگی‌های کالا از باب حداقل مقدار لازم باشد و تحویل جنس بهتر، تحویل همان جنسی که قرار گذاشته‌اند محسوب شود، بر مشتری لازم است که قبول کند.
🔻سخنرانی استاد انصاریان در حسینیه آیت‌الله علوی بروجردی (ره) : 🔹 فاصلۀ بین ما از رحم مادر تا قبر یک جادۀ خیلی کوتاهی به نام عمر است . در دنیا مِثل یک غریب زندگی کنید ، کسی نیست به داد کارهای دینی و خمس و زکات و واجبات شما برسد، در این زمینه شما کاملاً در غربت هستید . باید خودتان را یک آدم گذرکننده بدانید . 🔹واجباتی که پیغمبر سفارش کردند در سه بخش نظام داده شده است، گفت : یک بخش ، بخشش عبادی ، نماز ، روزه ، حج و امثال اینها . بخش دوم ، بخشش مالی است ، یک سلسله واجبات الهی مالی می باشد مانند زکات ، خمس و انفاق و بخش سوم واجب حقوقی است . 🔹 یک روایت خیلی مهم است ، گاهی این روایت را خواندم و بعد از منبر افرادی آمدند و به من گفتند این روایت صددرصد درست است چون برای خود ما اتفاق افتاده است،. پروردگار عالم در کوه طور به موسی بن عمران (ع) فرمود : هر کسی یک دینار برای حضرت ابی عبدالله الحسین(ع) هزینه کند ، من تا هفتاد برابر پول خرج شده را به خرج کننده برنگردانم ملک الموت را دنبالش نمی فرستم .
💉 اهداء خون 📝 سؤال : #اهداء_خون چه حکمی دارد ؟ 📖 جواب : کار بسیار خوب و پسندیده ای است و در برخی موارد که #نجات_جان_انسان محترمی متوقف بر آن باشد ، واجب است .
9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛ 📝 پاداش عبادات کودکان قبل از سن تکلیف به چه صورت است ؟ 📝 جبران خسارت‌هایی که در این سن می زنند بر عهده کیست ؟
🌺 سرمایه گذاری صدقات برای فقرا 📝 سؤال : آیا #صدقه ای را که برای فقرا جمع آوری شده است ، می توان در محلی #سرمایه_گذاری کرد و اصل و سود آن را برای فقرا مصرف کرد ؟ 📖 جواب : جایز نیست ، مگر اینکه با #اجازه_اهداء_کننده باشد .
🌧 روزه های مستحب مؤكّد – پنج شنبه و جمعه " #روزه_گرفتن در #پنجشنبه و #جمعه هر هفته ـ در صورتی که مصادف با روزهایی نباشد که روزه گرفتن واجب، حرام یا مکروه است ـ مستحب مؤکد است ".
﷽؛ ✅ عقیقه برای فرزند - پسر و دختر – مستحب مؤکد است . 1⃣ باید گوسفند یا گاو یا شتر باشد . 2⃣ مستحب است نکات زیر برای عقیقه رعایت گردد : • مستحب است براي پسر ، حیوان نر و برای دختر ، ماده باشد . • مستحب است انجام شود . • اگر عقیقه تا زمان بلوغ فرزند انجام نشود ، مستحب است خودش انجام دهد بلکه اگر در زمان حیاتش انجام نشد ، مستحب است بعد از فوت برایش انجام دهند . • مستحب است پا و ران عقیقه به داده شود و أفضل از آن ، این است که یک چهارم عقيقه به او داده شود و اگر پا و ران داخل در یک چهارم باشد ، به هر دو مستحب عمل شده است و اگر دسترسی به قابله نباشد ، سهم قابله به مادر داده شود تا آن را صدقه بدهد . 3⃣ • صدقه دادن کفايت از عقيقه نمي کند . • تفاوت نمي کند گوشت عقيقه به صورت خام يا پخته تقسيم شود . • اگر گوشت عقيقه پخته شود ، جمعي از مؤمنين - حداقل ده نفر ، اگر بيشتر باشند افضل است - دعوت شوند و پس از غذا براي فرزند دعا کنند . 🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆 @Javanmardi_langarudi 🌧 شبهات احکام و مسائل شرعی را از این کانال به دست آورید 🌧
﷽؛ و حضرت جواد الأئمه علیه السلام 🌧 امام محمد تقی بن موسی الرضا(ع) نهمین پیشوای شیعیان، دهم رجب سال 195 هـ.ق در مدینه متولد و در ماه ذی القعده سال 220 هـ.ق در بغداد مسموم و به شهادت رسید. نام مادر آن حضرت «سبیکه نوبیه»از زنان با فضیلت روزگار است. بعد از اینکه امام رضا(ع) در ماه صفر سال 203 هـ.ق در طوس در سن 55 سالگی به شهادت رسید. امام محمدتقی الجواد، فرزند ایشان در سن هشت سالگی بر مسند امامت و رهبری قرار گرفت. 🌧 امام جواد(ع) در دوران امامت خود با دو تن از خلفای عباسی، مأمون و معتصم معاصر بوده است. مأمون کوشش می کرد با طرح نقشه ها، امام جواد(ع) را به محل حکومت نزدیک کند. او توطئه خود را برای از میان بردن جنبش و حرکت تشیع در چارچوب خلافت عباسیان همچنان ادامه می داد و هدفش از این کار ایجاد فاصله بین امام و پایگاه های مردمی او بود. مأمون برای انجام این هدف، دختر خود را به عقد آن حضرت درآورد. موقعی که تصمیم به ازدواج دخترش با امام جواد(ع) گرفت، عباسیان برآشفتند، زیرا می ترسیدند پس از مأمون خلافت به خاندان علوی برگردد. ولی آنان مخالفت خود را به گونه ای دیگر اظهار کردند و مطرح نمودند که خلیفه دختر خود را به ازدواج کودکی درمی آورد که آگاهی و دانش زیادی از دین ندارد. مأمون خود به درستی می دانست که امام جواد(ع) حجت خدا در روی زمین و بهره مند از علم لدنی است و به همه ارزش ها و کمالات انسانی آراسته است و لذا در مقابل این برخورد، مجلسی برپا کرد و امام جواد(ع) را به مناظره علمی با بزرگترین دانشمندان آن عصر فراخواند تا بدین وسیله عباسیان را به اشتباهشان آگاه کند . http://www.erfan.ir/farsi/86573.html 🎆💎{ کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی }💎🎆 https://eitaa.com/Javanmardi_langarudi 🌧أَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌧