💠 بهشت برای این سه گروه 💠
🌺🍀 پيامبر اکرم صلى الله عليه و آله:
🔹 « أَنَا زَعِيمٌ بِبَيْتٍ فِي رَبَضِ الْجَنَّةِ وَ بَيْتٍ فِي وَسَطِ الْجَنَّةِ وَ بَيْتٍ فِي أَعْلَى الْجَنَّةِ لِمَنْ تَرَكَ الْمِرَاءَ وَ إِنْ كَانَ مُحِقّاً وَ لِمَنْ تَرَكَ الْكَذِبَ وَ إِنْ كَانَ هَازِلًا وَ لِمَنْ حَسُنَ خُلُقُه»
🔸 من خانه اى در حومه بهشت و خانه اى در مركز بهشت و خانه اى در بالاى بهشت ضمانت مى كنم براى كسى كه:
1⃣ بگومگو را رها كند، هر چند حق با او باشد
2⃣ و براى كسى كه دروغ گفتن را اگر چه به شوخى باشد، ترك گويد
3⃣ و براى كسى كه اخلاقش را نيكو گرداند.
خصال ص 144، ح170
💫{ کانال احکام و مسائل شرعی }💫
☄👇☄👇☄👇☄👇☄👇☄👇
@Javanmardi_langarudi
♨️ ویران کننده ایمان
• حضرت امام باقر علیه السلام فرمودند:
🔹 « إنّ الكذبَ هُو خَرابُ الإيمانِ »
🔸 همانا دروغ، ويران كننده ايمان است.
📚 بحار الأنوار : ۷۲ / ۲۴۷ /۸.
﷽؛
❤️ بهترين ساعت ها برای دعا کردن
« اِنَّ اللهَ فَرَضَ عَلَيْكُمُ الصَّلَواتِ الْخَمْسِ فِى اَفْضَلِ السّاعاتِ ، فَعَلَيْكُمْ بِالدُّعاءِ فى اَدْبارِ الصَّلَواتِ »
" خداوند نمازهاى پنج گانه را در بهترين ساعتها بر شما واجب كرد . بنابراين پس از نمازها (كه در بهترين وقتها انجام مى گيرد) دعا كنيد ".
#خصال_جلد1صفحه278
﷽؛
🌸🌼 در روایت است که دعای بعد از نماز مستجاب می شود ، پس چرا خدا حاجت مرا نمی دهد ؟
#حضرتآیتاللهبهجت رضوان الله علیه
🍃 فرض کنید ما از خدا خانه می خواهیم و خدا خانه ای که ما می خواهیم برای ما مصلحت نمی داند ، حالا خدا چه کار می کند آیا دعای او را باطل می کند ؟ نه بلکه بالاتر از خانه به او می دهد ، به مَلَک می فرماید : چند سال عمر این فرد را افزایش بده ».
🍃 در حالی که این بیچاره خیال می کند در برابر این همه زحمت که کشید اثری از خانه و از دعای خودش ندید و دعایش مستجاب نشد چون نمی داند که بالاتر از استجابت این دعا به او داده است این را نمی فهمد .
🍃 باید به خدا حسن ظّن داشته باشیم ، و عینک باید واسع و صاف باشد و کدورت نداشته باشد .
#یعنی استجابت دعا به این است که یا همان حاجت ما را می دهد یا اگر صلاح نباشد بالاتر از آن را می دهد .
#صدایسخنعشق ؛ حکمت ها و حکایت های نماز از زبان آیت الله بهجت ؛ ص 53
@Javanmardi_langarudi
❄️کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سیدشمس الدین جوانمردی لنگرودی❄️
﷽؛
🚨 مخلوط شدن خون دهان با بزاق
📝 سؤال : اگر دهان انسان به واسطه خون داخل دهان و یا خارج از آن و یا حتی هر گونه نجس دیگر مثل شراب نجس شود ولی نجاسات مذکور با آب دهان مخلوط شود و از بین برود آیا آب دهان محکوم به طهارت است یا خیر؟ و حکم فرو بردن آن چیست؟
📖 جواب : محکوم به طهارت است و فرو بردن آن مانع ندارد.
#حضرت_آیت_الله_العظمی_امام_خامنه_ای
﷽؛
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله
" کسی که شب با وضو بخوابد و به صبح رساند ، گویا آن شب را به احیا و عبادت گذرانده است ".
﷽؛
#امامصادق علیهالسلام
" هرکس وضو بگیرد ، سپس در رختخواب خود برود و بخوابد ، بستر او مانند مسجد ، سجده گاه و عبادتگاه او خواهد بود ".
❄️کارشناس احکام و مسائل شرعی حجت الاسلام والمسلمین سید شمس الدین جوانمردی لنگرودی❄️
﷽؛
#پیامبر_اکرم صلی الله علیه و آله
" تجدید وضو و وضو پس از وضو ، قراردادن نوری بر نور دیگر است ".
﷽؛
#پیامبر صلی الله علیه و آله
" هر کس بدون اینکه وضویش باطل شده باشد ، دوباره وضو بگیرد ، خداوند توبه اش را دوباره حساب می کند بدون اینکه استغفار کند ".
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 پاداش کسی که با وضو می خوابد ، چیست؟