محوریت اصول در تعاملات یعنی همین
برخی رسانههای اصلاحات و بیبیسی فارسی با گزاره مشترک «چرخش محافظهکاران به نفع روحانی» با حمایت نیروهای انقلاب از مواضع رئیسجمهور برخورد کردند. این جماعت متعارض نه نقد انقلابیون به دولت را برمیتابند و نه همراهی آنان را محترم میشمارند؛ اما چرا نیروهای انقلاب بهرغم اینکه مواضع جدید روحانی را به مثابه «بنیانالمرصوص» نمیبینند از وی حمایت و وی را به پایداری در این مواضع دعوت کردند؟ داشتن اصول و اصولگرایی یعنی همین. معنای اصولگرایی یعنی داشتن شاخصهای مشخص برای انطباق رفتارها، نگرشها و مواضع. اصولگرایی در انطباق مواضع، رفتارها و شاخصها، از باب «ماقال» برخورد میکند نه «من قال» که نمونههای آن در تاریخ انقلاب اسلامی فراوان است. هیچ مصداقی نمیتوان یافت که نیروهای انقلاب به خاطر یک مفسد اقتصادی در مقابل قوهقضائیه ایستاده باشند و یا به حکم تمکین نکرده باشند. اصولگرایی یعنی حمایت قاطع از خاتمی در ۱۶ آذر ۱۳۸۳ در تالار شهید چمران دانشکده فنی دانشگاه تهران در مقابل یاران دیروزش که به او فحاشی میکردند. انقلابی بودن یعنی به زیر کشیدن خرم وزیر راه خاتمی و بهبهانی وزیر راه احمدینژاد توسط یک جریان در یک مجلس. اصولگرایی یعنی مادر که از دیدگاهها و نظرات خود میگذرد تا سلامت فرزند را تضمین کند. برای انقلابیون فرد موضوعیت ندارد که اگر داشت از ظرفیت نسبتاً خوب احمدینژاد در سال ۱۳۹۶ استفاده میکردند تا به هر قیمت روی اصلاحات و روحانی را کم کنند، اما اصول به آنان اجازه نمیدهد برای استمرار در قدرت هر پلشتی را بپذیرند. انقلاب ما یک انقلاب ضد استکباری، ضد اشرافی و مستضعفنواز است. هر کس این مسیر را طی کند انقلابیون پشت سر او هستند و این اصل را بارها ثابت کردهاند که اصولگرایی یعنی پرچمداری مبارزه با مرتضوی و رحیمی و... توسط زاکانی و دیگران بهرغم تعلق جناحی.
اما اصلاحطلبی یعنی سکوت یا حمایت از همسران کرباسچی، عبدالله نوری و... در ماجرای رشت الکتریک. اصلاحطلبی یعنی مراسم نکوداشت برای کرباسچی پس از محکومیت توسط عبدالله نوری در وزارت کشور. اصولگرایی یعنی برخورد با مدعیان عماریون و سایت و افراد آنان، اما تجدیدنظرطلبی یعنی سکوت در مقابل نهی مهدویت و عصمت توسط اکبر گنجی و ازدواج سفید فاطمه حقیقتجو.
روحانی اگر با نظام درگیر شود، مورد تأیید تجدیدنظرطلبان است و اگر بر ارزشها تأکید کند از نگاه تجدیدنظرطلبان و زیباکلامان وطنی مجرم است. گویی با حمایت انقلابیون از روحانی کابوس و وحشت بین تجدیدنظرطلبان بهوجود میآید و احساس گمشدگی میکنند و نگران آن هستند که استانداردهای غرب در ایران آسیب ببیند و به خطر بیفتد. انقلابی بودن یعنی تمکین در مقابل سیاستهای کلی نظام و البته وحدت از اساسیترین و عقلانیترین این سیاستهاست. رئیسجمهور امریکا نیز یکی از عوامل وحدتبخش ماست اگرچه خود نمیداند با خارج کردن ایران از «ابهام راهبردی» و تعیین تکلیف دولتمردان ما، چه خدمت بزرگی به وحدت، تصمیمات و مدیریت کشور ما کرده است. حمایت انقلابیون از روحانی هم برای روحانی آزمون و محک مهمی است، هم برای آنانی که عطش گفتوگوی ملی دارند، اما تناقض قدرتخواهی و روشنفکری رهایشان نمیکند.
دکتر گنجی
🇮🇷 آیدی #جبههێانقلاب در پیام رسان های داخلی👇
@Jebheye_Enghelab
sapp.ir/Jebheye_Enghelab
eitaa.com/Jebheye_Enghelab
🔴مجمع تشخیص مصلحت خواستار رفع ابهامات مصوبه الحاق به پالرمو شد
🔹مجمع تشخیص مصلحت نظام از مجلس خواست ابهامات مصوبه خود برای پیوستن ایران به کنفوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمان یافته فرا ملی را برطرف کند.
🇮🇷 آیدی #جبههێانقلاب در پیام رسان های داخلی👇
@Jebheye_Enghelab
sapp.ir/Jebheye_Enghelab
eitaa.com/Jebheye_Enghelab
💢انقلاب برای #آب و #برق مجانی!
میگویند: #شاه خوب بود، مردم را فریب دادند تا خودشان به حکومت برسند.
چگونه مردم را #فریب دادند؟
سلطنت طلبها #سند می آورند: آیت الله خمینی به مردم #وعده آب و #برق مجانی، مسکن و اتوبوس رایگان داد و مردم طبقه ضعیف و پایین شهر فریب خوردند!
در مجموع وعده های این چنینی را #علت فریب مردم و انقلاب میدانند.
✅اولا #اولین بار این وعده در تاریخ ۸ اسفند ۱۳۵۷ توسط #سخنگوی_دولت موقت، عباس امیر انتظام با قیدی قابل تأمل اعلام می گردد:" برای کم درآمدها آب و برق مجانی می گردد."
یعنی بعد از پیروزی انقلاب این #شعار مجانی شدن مطرح شد.
خنده دار نیست که اول مردم در ۲۲ بهمن #انقلاب میکنند و بعد تازه فریب شعاری را میخورند که ۱۶ روز بعد در ۸ اسفند داده شده است!!!!!!
✅ثانیا؛ به دروغ میگویند امام، اولین بار در ۱۲ بهمن سال۵۷ در بهشت زهرا(س) این وعده را داد اما با این حال این نیز یک #لطیفه_تاریخیست چون مردم حدود یکسال از ۱۹ دی ۵۶ در خیابان بودند.
✅اما امام اولین بار چه زمانی این حرف را مطرح میکند:
در پیام ۱۴ مادهای نهم اسفند سال ۵۷، قبل از ترک تهران به مقصد قم با توجه به وضعیت حاکم بر کشور و بالا رفتن انتظارات مردم و قول و قرارهای بعضی سران و رهبران انقلاب بعد از اعلام دولت موقت، خطاب به ملت ایران میفرمایند:
«من به دولت راجع به #مجانی کردن آب و برق و بعضی چیزهای دیگر #فعلا برای #طبقات کمبضاعتی که در اثر تبعیضات خانمان برانداز رژیم شاهنشاهی دچار محرومیت شدهاند و با برپایی حکومت اسلامی به امید خدا این محرومیتها برطرف خواهد شد، سفارش اکید نمودم که عمل خواهد شد.»
📚صحیفه امام، ج۶، ص۲۶۲
نخستین بار امام هم پس از پیروزی انقلاب این مساله را مطرح میکنند و در #پیام خود از کلمه (فعلا و طبقات کم بضاعت) استفاده میکنند؛ یعنی این یک وعده عمومی برای همه نبود که امروز اینگونه جلوه میدهند.
✅ در مجموع در دو تاریخ دیگر؛ یعنی ۱۰ و ۱۱ اسفند ۵۷ (بعد از پیروزی انقلاب) در قم مجددا امام به این موضوع میپردازند؛ آدرس جهت مطالعه:
📚صحیفه امام، ج۶، ص ۲۷۳
📚صحیفه امام، ج۶، ص ۲۹۷
✅ از طرف دیگر؛ باوجود اسناد بالا، #فرض میکنیم، امام و انقلابیون چنین وعده ای داده باشند، #سلطنت_طلبانی که مدام میگویند مردم در زمان شاه در رفاه زندگی میکردند و فی المثل گرانی نبود، چقدر پایین شهری و فقیر داشت که حاضر شدند #بخاطر آب، برق، اتوبوس یا مسکن مجانی خون بدهند تا یک نظام سرنگون شود؟
این وعده اگر مورد پذیرش #جامعه آن دوره قرار گرفته است، در نتیجه خودتان ناخواسته اعتراف میکنید که وضعیت زندگی مردم خوب نبوده است.
✅ #پهلوی یک نظام سیاسی قوی بود.
ارتش، ساواک، پشتوانه نفت، دربار و آمریکا پایه ها و بازوان قوی این رژیم بودند، چنین نظامی با این وعده ها #سرنگون نمیشود، عمق فاجعه در جامعه عصر پهلوی فراتر از این ساده انگاری هاست.
🇮🇷 آیدی #جبههێانقلاب در پیام رسان های داخلی👇
@Jebheye_Enghelab
sapp.ir/Jebheye_Enghelab
eitaa.com/Jebheye_Enghelab
هرجا سخن از رانت کلاهبرداری، جعل، قاچاق و... است نام #ژن_خوب و دختر، پسر، داماد و اصلاح طلبان میدرخشد.
پ ن: سیدهادی رضوی داماد محمد شریعتمداری و تهیه کننده سریال بدنام شهرزاد
#کفیل_داماد
#وثیقه_250میلیاردی
#بانک_سرمایه
#بانک_دی»
🇮🇷 آیدی #جبههێانقلاب در پیام رسان های داخلی👇
@Jebheye_Enghelab
sapp.ir/Jebheye_Enghelab
eitaa.com/Jebheye_Enghelab
اولویت ملی کدام است ؛
استعفا یا اصلاح رویکرد دولت؟ -1
✍ در وضعیت التهاب اقتصادی و فشار دشمن، مسئله اول که باید به آن پرداخت کدام است؟ چگونه می توان بر این چالش ناشی از نقشه دشمن و سوء تدبیر پنج ساله دولت فائق آمد؟
♦️آیا اکنون مسئله مهم، استعفای روحانی و دولت است، چنان که سیاست بازانی مانند حسین موسویان (عضو اولین تیم مذاکره کننده روحانی و محکوم شده به جرم ارائه اطلاعات به بیگانگان/ مقیم آمریکا) و حجاریان گفتند و مشابهان آنها (امثال عباس عبدی) در دولت خاتمی عنوان می کردند؟
🔷هدف این طیف بد سابقه کدام است؟ می خواهند ناکارآمدی نسخه اعتماد به دشمن و بی اعتمادی به ظرفیت های ملی پس از پنج سال واگذاری انواع امتیازها را پشت مظلوم نمایی و ادا و اطوار قهر و استعفا پنهان کنند؟ یا در حالی که عرصه کاملا بر آنها تنگ شده و در مظان اتهام و بدگمانی افکار عمومی قرار دارند، برای رادیکالیسم جدید میدان مانور باز کنند؟ آیا به اعتبار همپوشانی با دشمن می خواهند مانع از تمرکز ملی بر جبهه بندی در برابر دشمن شوند و مجددا در میان مردم و درون حاکمیت صف بندی و درگیری باشد؟
🔸چند منتقد دولت نیز از زاویه دیگر و با دلسوزی، خواستار استعفا یا برکناری روحانی شدند. فارغ از صحت انتقادها و اعتراض های منتقدان، باید دید آیا وقت برخورد با بدعملی ها و خطا های بزرگ دولت روحانی الان است؟ در اینجا پای قاعده اهمّ و مهم به بحث باز می شود و اینکه مصلحت و تکلیف بالاتر کدام است؟
♦️ادبیات روحانی ظرف چند روز اخیر تا حدودی تغییر کرده است. او از لزوم ایستادگی و عدم تسلیم مقابل آمریکا و حفظ عزت ملی سخن می گوید و بر خلاف رویه قبلی خود، از حفظ وحدت حرف می زند. اگر روزی می گفت آمریکا ابرقدرت بزرگ دنیاست و نباید مقابل او بایستیم، اکنون می گوید ما می توانیم و باید در مقابل زورگویی و باج خواهی آمریکا ایستادگی کنیم.
🔹با این تغییر ادبیات چگونه باید روبرو شد؟ با خوش بینی مطلق پذیرفت که روحانی تغییر کرده؟ با بدبینی و به اعتبار تناقضات فراوان گذشته، نپذیرفت و دست رد به سینه او زد و گفت برو همان باش که بودی؟ یا محتاطانه و گام به گام - مشروط و به تایید هریک از گفتارها در رفتار و رویکرد- با این تغییر مواجه شد و استقبال کرد؟
🔸رویکرد حمایت از اقدامات درست و اصلاحی، به مفهوم تعطیلی نقد دلسوزانه نیست. اگر رویکرد لفظی آقای روحانی با عملکرد او و دولتمردان نقض نگردد و تایید شود، جریان انقلابی آماده بیشترین حمایت هاست. چرا که سرنوشت کشور و مقابله با شرارت دشمنان را مقدم بر هر موضوع دیگر می داند.
♦️اصلا همه دغدغه و نگرانی نیروهای انقلابی که آنها را تبدیل به منتقد کرده و به اعتراض واداشته، همین نقض عهدها و نقض اصول و آرمان ها بوده و اگر دولت با رفتار خود جلب اعتماد کند، دیگر مسئله ای برای انتقاد و اعتراض و اختلاف و شکاف باقی نمی ماند.
محمدایمانی
🇮🇷 آیدی #جبههێانقلاب در پیام رسان های داخلی👇
@Jebheye_Enghelab
sapp.ir/Jebheye_Enghelab
eitaa.com/Jebheye_Enghelab
اولویت ملی کدام است ؛
استعفا یا اصلاح رویکرد دولت؟ -2
♦️آقای روحانی البته متاسفانه در گذشته چند بار چنین پالسی فرستاده اما سر بزنگاه، خلاف چراغ راهنمایی که زده پیچیده است. این سابقه اموضوع جلب اعتماد جبهه بزرگ حامیان انقلاب را دشوار می کند اما همه چیز به خود روحانی بستگی دارد و او می تواند صداقت را پشتوانه لازم و بزرگ این دعوت به همراهی و حمایت کند.
🔹اکنون دو طیف، مطالبه تغییر در دولت و رویکردهای آن را دارند که اتفاقا 180 درجه در تعارض با یکدیگر هستند. یکی طیف نیروهای انقلابی و وفادار به نظام و عزت و اقتدار و استقلال وطن؛ دوم، طیف ساختارشکن و معارض نظام که قائل به تسلیم و دست بالا بردن در مقابل آمریکا و اروپا هستند و بارها در نقشه دشمنان برای ایجاد بی ثباتی و آشوب انگیزی نقش آفرینی کرده اند.
🔸این طیف ورشکسته به تقصیر به ویژه شاخه نفاق جدید، مانند همیشه می کوشند ضمن راهزنی و مصادره به مطلوب رای مردم، خود را وکیل مدافع و مالک رای مردم جا بزنند و به واسطه دوپینگ با فشاز دشمن، روحانی و دولتش را تحت فشار قرار داده و به تقابل با گفتمان انقلاب و رویکرد نظام وادار کنند. هدف، تغییر سیرت و هویت جمهوری اسلامی بر مبنای مطالبه دشمن داست.
♦️اگر روحانی به درستی می گوید مذاکره با ترامپ و دولت بدعهد آمریکا دیوانگی و ذلت پذیری است ، بنابراین باید با طیف توجیه کننده تسلیم در برابر آمریکا و غرب مرزبندی صریح داشته باشد. منطقا او نمی تواند جمع نقیضین کند؛ همچنان که اعضای دولت جمهوری اسلامی نمی توانند هم وفادار به نظام و انقلاب و قانون اساسی باشند و هم با اضداد ومعارضان آن کنار بیایند.
🔹اینجاست که دولت و شخص رئیس جمهور می توانند اعتماد جبهه نیروهای انقلاب و ارکان نظام را جلب کنند و با اقتدار به جنگ دشمن و اخلالگران اقتصادب بروند و یا خدا ناکرده، مرزهای کمرنگ شده با بدخواهان را پررنگ نکنند و از فشار آنها منفعل شوند که در این صورت طبیعتا، در نقشه دشمن افتاده و درگیری و مجادله و مقابله را به درون جبهه خودی آورده اند.
🔸افراطیون مدعی اصلاح طلبی و نفوذی های متظاهر به همراهی با دولت، حتما خواهند کوشید به هرقیمت که شده و با تحرکات خود یا هل دادن دولت به ارتکاب رفتارهای اعتماد سوز، دولت را در موضع اتهام و غیر قابل اعتماد بودن برای نظام و انقلابیون نگه دارند.
♦️آیا مسئله مهم، تغییر کابینه است یا قبل از آن تغییر رویکرد کابینه مهم است و یا هر دو ضرورت دارد؟ حتما کابینه نیازمند تغییر است اما قبل از آن، نیازمند اصلاح رویکرد، ابراز بی اعتمادی به غرب و نقشه "پلیس خوب- پلیس بد" آن، بازگشت به ظرفیت های درونی کشور، پرهیز از حاشیه سازی سیاسی و دامن نزدن به دو قطبی های دشمن ساخته مانند "تندرو/میانه رو" است که نیروهای مخلص و خدوم و بی توقع انقلاب را "تندرو" و عناصر آلوده و اباحی مسلک و معارض با آرمان های انقلاب و استقلال کشور را "میانه رو" جا می زند.
محمدایمانی
🇮🇷 آیدی #جبههێانقلاب در پیام رسان های داخلی👇
@Jebheye_Enghelab
sapp.ir/Jebheye_Enghelab
eitaa.com/Jebheye_Enghelab
آیا میدانستید که اگر تعریف #FATF درباره گروههای تروریستی را طبق لوایح جدید دولت بپذیریم، باید گروهک منافقین با سابقه ترور ۱۷۰۰۰ ایرانی را غیرتروریستی و سپاه و حزبالله لبنان را بابت ایستادن در برابر جلادهای داعشی تروریستی بدانیم؟!
#BanTerrorOrg
🇮🇷 آیدی #جبههێانقلاب در پیام رسان های داخلی👇
@Jebheye_Enghelab
sapp.ir/Jebheye_Enghelab
eitaa.com/Jebheye_Enghelab
◾آقای شریعتمداری در فرهنگ زبانی شما شفافیت، جنگ با بخش خصوصی معنا می شود ؟
کسی یا شرکتی که دلار 4200 میگیرد وجنسش را با دلار 7000 تا 11000 تومان قیمت گذاری میکند این جنگ با چه چیزی حساب میشود؟
چرا از اینها دفاع میکنید؟
💬 خودنویس
◾در این اوضاع، هیچ حرفی از آقای شریعتمداری وزیر صنعت نشنیدیم اما تا بحث شفافیت ارز شد، علناً اعلام کرده این کار رو انجام نمیده چون امنیت به خطر میافته! بله امنیت به خطر میافته. اما امنیت کی؟ مردم یا رانتخواران؟
جالبه که ایشون از سال ۶۸ عموما در مسئولیتها بالای اقتصادی بودن.
💬 امیرعلی صفا
◾این چه دولتی است که رئیسش علنی دستور میدهد و وزیرش علنی از آن سر باز میزند؟ اگر بازی و جنگ روانی نیست چرا آن رئیس این وزیر را برکنار نکرده؟ چرا اختلافشان را به رسانهها میآورند؟
💬 دانشطلب
◾هرسال آموزش و پرورش اعلام میکنه که نباید گرفتن کمک به مدرسه در مدارس اجباری باشه، بعد خودشون جلسه میذارن به مدیرها میگن با اجبار کمک به مدرسه بگیرید
احتمالا روحانی و شریعتمداری هم از این روش استفاده میکنن
💬 یڪ عدد عاشق سیاسی
🇮🇷 آیدی #جبههێانقلاب در پیام رسان های داخلی👇
@Jebheye_Enghelab
sapp.ir/Jebheye_Enghelab
eitaa.com/Jebheye_Enghelab