✅ چه کسانی مشمول دریافت وام ٢٠٠ میلیونی مسکن فرزندآوری هستند؟
رئیس گروه اعتبارات بانک های تجاری اداره اعتبارات بانک مرکزی، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل پرداخت تسهیلات مسکن تشریح کرد: براساس جزء سه بند الف تبصره ۱۶ قانون بودجه سال جاری تسهیلات قرض الحسنه ودیعه، ساخت و خرید مسکن برای خانوارهای فاقد مسکن که فرزند سوم آنها از ابتدای سال ۱۳۹۹ متولد شده است، تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان و دوره بازپرداخت ۲۰ ساله تعلق می گیرد.
دستورالعمل پرداخت تسهیلات مسکن (ودیعه، خرید و ساخت) به شعب منتخب ۶ بانک مسکن، تجارت، صادرات، کشاورزی، توسعه تعاون و پست بانک ابلاغ شده است و متقاضیان برای دریافت با مراجعه حضوری و ارائه و تکمیل مستندات می توانند در صورت احراز شرایط، تسهیلات را دریافت کنند.
وی افزود: در قانون صراحتاً هر سه مورد تسهیلات مسکن شامل ودیعه، خرید و ساخت مشخص شده است و متقاضی می تواند برای دریافت هریک از انها با تکمیل مستندات اقدام کند.
#قانون_حمایت_از_خانواده
#وام_مسکن
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
💥 مقام صابرین....
شما یه وقت تنها و بدون خانواده میری پیادهروی اربعین. هر وقت بخوای استراحت میکنی، غذا میخوری، سخنرانی یا مداحی گوش میدی و تو حال خودت و با سرعت میری جلو...
یه وقت مث ما با دوتا بچه میای پیاده روی. با یک کالسکه دوقلو
تا دوتا قدم بر میداری آقا پسر دستشوییاش میگیره. دوباره تا راه میفتی دختر خانوم باید پوشکش عوض بشه...
دوباره راه میافتی، دلت خوشه که داری دو قدم بر میداری میبینی تو کالسکه دختره زارت میزنه تو گوش پسره، دعواشون شده و باید وایسی جداشون کنی و به تقوای الهی دعوتشون کنی
راه میفتی که دوقدم جلو بری آقا پسر، احساسی در اعماق تَهِش بوجود میاد که دستشویی شماره ۲ داره.
یعنی لاکپشت سریعتر از ما راه میره
یه بارم داشتیم چهار قدم مثل آدم برمیداشتیم که دوتا بچه شتر دیدیم وایسادیم دو ساعت، بچهها و شترا باهم بازی کنن.
خلاصه بعد این ماجراها و خیلی ماجراهای دیگه که تعریف نکردم، بچه ها روی کالسکه خوابشون رفت، خوشحال بودیم و گفتیم دیگه یکم راه بریم خدایی، که ناگهان دیدیم کالسکه شکست😰. چون دوتا بچه روش بود و ۳تا ساک سنگین بهش آویزون. انتظار هم داشتیم بشکنه
الان که با شما دارم صحبت میکنم به مقام صابرین رسیدم. خیلی مقام خوبیه.
فکر کنم چشم برزخیمم باز شده...
✍حسین دارابی
#سفر_اربعین_با_فرزندان
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
🔴كودكی كه به محض عصبانی شدن شروع به خودزنی می كند، بیش از بقیه كودكان نیاز دارد كه مورد نوازش های آرام، دلسوزانه و مهربانانه قرار گیرد.
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
🔸تربیت فرزند از زراعت آسانتر است.
والدین هم نقش زارع و دهقان را دارند امّا به یک معنا خیلی آسانتر.
زارع باید سه کار بکند: هم باید زمین را شخم بزند و آماده کند، هم بذر را بپاشد، هم آبیاری کند. بعد بنشیند دستش را روی هم بگذارد ببیند ثمری می گیرد یا نه. ولی در مورد تربیت طفل لازم نیست دو کارِ اوّل را بکنی، چون از نظر زمین، زمینِ آن طفل آماده است، هیچ شخم زدن نمیخواهد.
بذر هم لازم نیست تو بپاشی، بذر آن را خدا پاشیده است. تمام اموری که از دیدگاه عقل ما خوب است یا بد است، همه اینها را میداند. امّا به صورت بالقوّه است، استعداد است.
تو فقط این را در طفل به فعلیّت برسان. یعنی اینکه تو فقط باید آبیاری بکنی. زمین آماده است، نِشا را خدا کاشته است، بذر را پاشیده است. تو میتوانی خیانت نکنی؟!!
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
114.6K
⭕️ سوال
⁉️ اگر پدر و مادر به فرزند بزرگ یا کوچک تهمتی بزنند ویا پشت سرش حرفی بزنند آیا عقوبت دارد وباید از فرزند حلالیت بگیرند؟
جتی اگر فرزند اهل نماز وآداب واحکام اسلامی نباشد؟
🔰 پاسخ
بله خب، عقوبت که دارد!
غیبت، غیبت است؛ حالا چه پشت سر فرزند باشد چه پشت سر غریبه باشد. تهمت، تهمت است، چه پشت سر فرزند باشد چه پشت سر غریبه باشد.
اما اگر آن غیبت و تهمت به آنها نرسیده، یا رسیده و اگر بخواهید حلالیت بگیرید مفسده دارد و مشکل ایجاد می کند، نیاز به حلالیت ندارد ولی باید استغفار کنید، کار خوب برای آن بچّه انجام بدهید و آثار آن تهمت را هم برطرف کنید.
به هر حال شما گناه کردید؛ گناه بزرگی هم انجام دادید، باید حتما توبه کنید و آثار آن گناه را هم برطرف کنید.
حالا اگر آن غیبت به او نرسیده یا رسیده و[گرفتن حلالیت] مفسده دارد؛ حلالیت لازم نیست.
#استاد_محمدی
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
#استاد_توکل
🔸شما همه عزیزان ... همه یک دلهره دارید. این دلهره را همهی ماها داریم. هرکی فرزند داره، از عاقبت فرزندش واقعاً نگرانه. اگر اوضاع اینه، اگر فساد اینه، اگر گناه اینطور در دسترس قرار گرفته، حالا من و تو سنمون رفته بالا، شااااااید بعضی گناهان رو انجام نمیدیم؛ بچههای ما چی؟ اونها چی؟ ... کی برای بچهها خوف نداره؟ همهی ماها خوف داریم. بعد از ما سر بچهمون چی میخواد بیاد بالاخره؟ ...
✨«وَلْيَخْشَ الَّذِينَ لَوْ تَرَكُواْ مِنْ خَلْفِهِمْ ذُرِّيَّةً ضِعَافًا خَافُواْ عَلَيْهِمْ فَلْيَتَّقُوا اللّهَ وَلْيَقُولُواْ قَوْلًا سَدِيدًا» [نساء - ۹] هر کسی از خود اولادی به یادگار میذاره اما خوف بر این اولاد داره که کار به کجا منجر هست، خود این فرد «فلیتقوا الله» دنبال تقوا بره و «قولاً سدیداً» توی کلامش صادقانه برخورد کنه. اگر کلام صادق شد، اگر تقوا را مراعات کرد، ما بچههاتون رو حفظ میکنیم. ... [اگر] از [عاقبت] بچههاتون میترسید، شما مراعات کنید؛ به تقوای شما ما بچههاتون رو حفظ میکنیم.
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
حدیث روز🌷
پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله:
بهترین خانه های شما خانه ایست که در آن طفل یتیمی مورد مهر و عطوفت قرار گیرد.
📚 مواعظ عددیه، ص۱۹
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
♦️تفاوت های کودکان از نظر رشد
بدن کودک، از روزی که یک سلول تخم بود تا زمانی که بعداز سالها زندگی، عمرش پایان مییابد، دائماً در حال تغییر و تحول است. به این سلسله تغییرات که هر بار او را برای مراحل جدیدتری از زندگی آماده میکنند، فرآیند رشد میگوییم.
اما نکته مهم در مقولهی تربیت این است که بدانیم در هر مرحله از رشد فرزندمان، نحوهی برخورد صحیح ما با او چگونه است. در مراحل مختلف رشد، نیازها به دو دسته زیر تقسیم میشوند:
الف: نیازهای جسمانی: با مقداری تلاش به راحتی میتوانید نیازهای جسمیمتناسب با هر دورهای را در فرزندتان کشف کنید. تأمین به موقع نیازهای او از وظایف اصلی شما بوده و کوتاهی در آن آثار مخربی بدنبال خواهد داشت.
ب: نیازهای معنوی: تشخیص نیازهای معنوی (عاطفی و اخلاقی)، در مقایسه با نیازهای جسمانی، توجهِ بیشتری را میطلبد. کاملاً هوشیارانه استعدادها و عواطفش را بشناسید و در هر دوره، نیاز مربوط به همان زمان را برایش تأمین کنید. چرا که تأخیر یا تعجیل در این زمینه، ضربات مهلکتری را در بر خواهد داشت.
#استاد_شجاعی
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کار جدید و فوق العاده ابوذر روحی 😍
هیئت دهه نودی ها🏴
👶🏻@Jingiliiha👶🏻