حدیث روز🌷
🔸دعای کودکان از امت من،تا زمانی که مرتکب گناه نشده اند،مستجاب میشود.
📚 بحارالأنوار، ج ۹۰،ص ۳۵۷
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼
❇️ اگر از ما بپرسند ان شاء الله امام زمان (عج) ظهور کند حاضری جانت را فدایش کنی ؟ 🌤☀️
می گوییم با کمال میل و با شور و اشتیاق حاضریم.
❇️ اما امروز حضرت از ما جان نمی خواهد، یعنی هنوز زمان این آزمون نرسیده⏳
👈 حضرت امروز از من و شما می خواهد برای نهضتش هر چه بیشتر
فرزندان عاشورایی به دنیا بیاوریم و تربیت کنیم.
حال بگو حاضری برای حضرت چند فرزند بیاوری؟
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
21.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍬🍭پدربزرگ و مادربزرگ که میشوی لذت ها تغییر میکند، تفریحات، مزه ها!
فرزند فرزندت موجودیست که همه چیز با او شیرین است سن و سال، استعارهای بی معنا میشود و تو همان کودکی فقط کمی بزرگتر!😍
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
🔥🔥🔥🔥از این جذاب تر برای یک نوجوان و جوان سراغ دارید؟؟؟
دقیقا همان رفتارهایی که در بازی های گیم نت انجام داده بود واقعیشو تو شهر انجام داد..
-شیشه ماشین خورد کرد
-آدم ها رو با سنگ میزد
-درخت ها رو آتش میزد
-با مشت و لگد به رهگذر حمله میکرد
-اتوبوس حامل مردم را سنگ میزد
و از این اتفاقات بسیار لذت برد.
وقتی تفریح بچههامون بشود بازی های آمریکائی
فضای مجازی مون بشود اینستای صهیونیستی
کلاس بچه هامون بشود زبان انگلیسی ووووو....
وضعیت از این هم بدتر خواهد شد اگر #جنگ_شناختی #رسانه ای رو شل بگیریم...
مراقب نسل جدید باشیم...
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
📚 کتاب دکل
(مستند داستانی گام دوم انقلاب)
🔸دکل، اولین کتاب #داستانی با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب است که ماجرای آن در یک دبیرستان و در قالب هشت زنگ، به تصویر کشیده شده است.
🔸هدف اصلی از تدوین کتاب دکل، این است که متن مهم بیانیه گام دوم انقلاب که توسط رهبر معظم انقلاب حفظه الله در 22 بهمن ماه 1397 ابلاغ شده است، در قالب یک #داستان جذاب در معرض مطالعه #جوانان عزیز قرار گیرد.
🔸لازم به ذکر است که به فراخور فضای کلاس، به سوالات و #شبهات_کلیدی_دانش_آموزان، با تفسیر و تحلیل مفصل پرداخته شده است که تمام فرازها و متن بیانیه گام دوم، به شکل پراکنده و در داخل [قلاب]، مشخص شده است.
📖 تعداد صفحات: ۳۴۰صفحه
✅ مناسب رده سنی #نوجوان و #بزرگسال
📸 برخی از صفحات این کتاب👇
https://eitaa.com/tasavir2/1953
🔴 قیمت پشت جلد: 75,000 تومان
🔵 قیمت با تخفیف: 65,000 تومان
ادمین ثبت سفارش: @book_20
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
#استاد_قرائتی
یكی گفت: آقا! اگر آدم ۵ تا بچه داشته باشد، آیا به تربیت آنها میرسد؟ گفتم: ما هیچ آماری نداریم كه هر كسی فرزند كمتر داشته باشد، بهتر آنها را تربیت میکند.
هیچ آماری نداریم كه اگر كسی زیاد بچه داشته باشد، بچه هایش بی ادب هستند و اگر كسی یك بچه داشته باشد، بچهاش باادب است.
افرادی هستند که ١٢ تا بچه دارند، ١٢ تا گل دارند. افرادی هستند که یك بچه دارند ولی یك گرگ دارند. ما هیچ آماری نداریم كه هركسی بچه كمتر داشته باشد، ادبش بیشتر است.
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
برای تنها بازی کردن کودک والدین چه کارهایی می توانند انجام دهند؟
کمک کنید تا فرزندتان مکانی آرام صمیمی، گرم و نرم برای بازی پیدا کند، جایی که بتواند با خودش تنها باشد مثل روی قالیچه ای بزرگ یا در اتاقش، زیرا ضروری است فرزندتان در آن مکان احساس خوبی داشته باشد. حتما کامپیوتر، تبلت و بازی های دیجیتالی را خاموش و از دسترس او خارج کنید.
وقتی فرزندتان طبق معمول شما را برای بازی فرا می خواند، فکر نکنید مجبور هستید فوری خواسته او را برآورده کنید! یا اگر به او بگویید : “من الان دستم بنده و نمی تونم بیام باهات بازی کنم” والدین ناشایستی هستید، حتی برعکس به او خدمت بزرگی می کنید! در نظر داشته باشید تعلل شما برای بازی کردن با او می تواند زمانی به او بدهد تا قدری تنها بازی کردن را تجربه کند
برای کودکان یاد گرفتن تنها بودن، مرحله ی کاملا اجباری است. درست است که دیگران او را بدنیا آورده اند اما نمی تواند مدام به آنها و حضورشان وابسته باشد اگر نه زندگی بزرگسالی اش بسیار پیچیده خواهد بود! همه ما به دنیای شخصی خودمان احتیاج داریم که بتوانیم لحظاتی در آن نفس تازه کنیم.
وقتی کودکان تنها بازی می کنند تصورات شان را بکار می گیرند، آنها تقلید و شبیه سازی می کنند مثل مربی، مامان، بابا… . آنها برای خودشان “من” خودشان را خلق می کنند یعنی شخصیت شان را می سازند. اگر شما مدام بخشی از بازی آنها باشید مانع گذشتن از این مرحله می شوید.
ایده کوچک برای برای بازی کودک به صورت انفرادی
فرزندتان احتیاج دارد تنها بازی کردن را یاد بگیرد. در اطراف او بمانید بدون آنکه لازم باشید در کنارش بنشینید اما خیلی از او دور نشوید، همانطور که مشغول کار خود هستید با او حرف بزنید، صدای شما خلایی که موجب هراس فرزندتان می شود را پر خواهد کرد.
به او پیشنهاد بدهید. فرزندتان به تنهایی نمیداند چکار کند. بدون آنکه بازی ای را تحمیل کنید کمک کنید تا یکی را انتخاب کند مثلا با شوخی بگویید ” وای راست می گی تو هیچ اسباب بازی ای نداری!” و او جواب خواهد داد: “چرا دارم!” و شما می گویید:” کدوم یکی رو ترجیح میدی”؟ و وقتی یکی از اسباب بازی هایش را برای نشان دادن به شما به دست بگیرد دیگر دلش می خواهد با آن بازی کند.
به بازی هایش توجه نشان دهید. برای آنکه فرزند خود را به بازی هدایت کنید باید بدانید چه اسباب بازی هایی در اتاقش دارد که شما قبلا روش بازی کردن با آن را برایش توضیح داده اید، به او کمک کرده اید آن را سرجایش قرار دهد و می تواند به آسانی آن را پیدا کند.
او را تشویق کنید. فرزند خود را هنگام بازی، از فاصله دورتر مشاهده کنید و وقتی در چیزی موفق می شود او را تحسین کنید. برای تنها ماندن با اسباب بازی ها کودک باید اعتماد به نفس کافی داشته باشد تا بتواند به خود آرامش خاطر بدهد و نیاز دارد بشنود کار خوبی انجام می دهد. از تکرار اینکه چقدر او را قبول دارید پرهیز نکنید این کار به او کمک خواهد کرد بتواند با خودش تنها بماند.
شما چه پیشنهادی برای تنها بازی کردن بچه ها بدون وابستگی بیش از حد به والدین دارید؟ فرزند شما هم برای بازی کردن به تنهایی به شما احتیاج دارد؟ نظرات و تجربه های خود را با ما در گروه به اشتراک بگذارید.
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
وقتی مقرراتی را برای کودکتان تعیین میکنید، نباید آن را به سادگی تغییر دهید.
اغلب والدین برای برقراری آرامش در خانه و یا پایان دادن به گریه فرزندشان، قوانین را نقض میکنند؛
اما اگر قاعدهای را تعیین کردید، هیچ کس؛ پرستار بچه، همسرتان و حتی خود شما نباید آن را نقض کند و همگی باید آن را محترم بشمارید.
قانون وقتی قانون است که همه آن را رعایت کنند و در برابر آن مطیع باشند.
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
اگر فرزندی سالم و شاد می خواهید، خودتان باید مادری سالم و شاد باشید.
از روزی که مادر میشوید، زندگی و تصمیمات شما به فرزندتان گره میخورد، به. این فکر کنید که هر ناراحتی و مشکل من، غم و ناراحتی و مشکل فرزندم میشود.
سعی کنید زمانی را برای بالا بردن روحیه، تفریح و مراقبت از خود اختصاص دهید، وقتی پر انرژی و شاد باشید،بهتر خواهید توانست از فرزندتان مراقبت کنید و در نهایت فرزند سالم و شادی خواهید داشت.
👶🏻@Jingiliiha👶🏻
چگونه به کودکان دفاع کردن از خود را آموزش دهیم؟
"اگر زد تو هم بزن"
🔹اين جمله آسيب فراوانی به كودك میزند. تمام آموختههای فرزندتان را زير سوال رفته و اين سوال پيش میآيد که پس اگر فردی كار بدی كرد، من هم میتوانم آن را تكرار كنم؟
همچنین كودكی كه میزند، درونش لبريز از حس بد به خود و ديگران است.
🔻روش صحیح دفاع کردن
🔹به فرزندتان بياموزيد زمانی كه كار به برخورد فيزيكی رسيد، بهتر است دست خود را بالا بياورد و بگويد نزن. با اين کار، شما به او میآموزيد كه در رابطه با ديگران میتواند حد و مرز مشخصی قرار دهد و از خود دفاع كند.
🔹اگر طرف مقابل به كار خود ادامه داد، فرزند شما بايد محيط را ترك كند. با اين كار به فرزندتان میآموزيد كه انسانهايی در زندگی سر راه ما قرار خواهند گرفت كه دچار اختلالات رفتاری هستند، و عاقلانهترين واكنش اين است كه با اين افراد درگير نشود.
🔹ترك كردن محيط نه نشانه ترسو بودن شخص است، و نه دليل بر بي عرضگی او، بلکه صرفا نشان میدهد شخص فرق خوب و بد و درست و غلط را میداند.
👶🏻@Jingiliiha👶🏻