eitaa logo
خبرگزاری کف میدون
155 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
3.5هزار ویدیو
31 فایل
اخبار ویژه از ایران و جهان با رویکرد حذف اسرائیل و مبارزه با استکبار به رهبری امام خامنه ای اخبارحذف نظام سلطه ودلارو وحدت مسلمانان روبه آیدی زیربفرستید @jahadTAhazfESRAEIL ✍️ خبرگزاری https://eitaa.com/joinchat/4106682524C756acb8827
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 فروپاشی روانی ارتش صهیون فرمانده واحد عوزال در الجلیل: برای اولین بار در تاریخ جنگهای ما با اعراب، به خاطر تاکتیک‌های حزب‌الله در شمال، در موضع دفاعی هستیم. سربازان هر روز می‌پرسند نوبت مرگ کیست. سربازان در فروپاشی روانی هستند و از نشستن در ادواتی که موشک کورنت نابودشان خواهد کرد می‌ترسند.
📍شورش در نیروی هوایی رژیم صهیونیستی،4 سرتیپ به همراه 200 خلبان و دستیار از پایگاه های هوایی ارتش خارج شده اند. آنچه در مورد فرار گروه بزرگی از نظامیان صهیونیست از میدان نبرد شایعه شده بود صحت دارد و 4 سرباز خودکشی کرده اند، اکنون اخباری مبنی بر اختلافات شدید در داخل کابینه به گوش می رسد.
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍شکار بزرگ مقاومت؛ برادرزاده نتانیاهو به اسارت قسام درآمده است 🔹نتانیاهو در سخنرانی خود در جلسه کنست که از طریق شبکه اسرائیلی "I24 news" به طور زنده پخش می‌شد و شبکه العربیه آن را نقل کرده، اعلام کرد که برادرزاده‌اش به دست مبارزان قسام در غزه اسیر شده است.
🔴 سرلشگر اسرائیلی: صلح٬ دیگر رویایی بیش نیست! 🔻رئیس سابق شورای امنیت ملی اسرائیل: 🔻کسانی که هنوز رویای صلح عربی را در سر می پرورانند، 🔻نه تنها این اتفاق نخواهد افتاد، بلکه در حال حاضر منزوی تر خواهیم شد 🔺ما شاهد یک جبهه بسیار متحد علیه اسرائیل هستیم. نبرد سخت با بقیه جهان
🔴 الجزیره از شنیده شدن صدای انفجار در تل‌آویو خبر داد 🔻 صدای آژیر خطر در غوش دان، ریشون لتسیون و بت یام به صدا در آمده است. 🔻 رسانه‌های صهیونیستی: در اسرائیل برآوردها حاکی از این است که احتمال حمله موشکی از یمن و عراق وجود دارد.
🔴چین قرار هست 6 کشتی جنگی را در خاورمیانه در بحبوحه آغاز جنگ جهانی سوم مستقر نماید.
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دقایقی پیش حملات راکتی حماس به سمت غرب قدس
🔴به همه گیرندگان 🔻با زبان های مختلف از تمامی مردم کشورهای همسایه با هر وسیله و ارتباطی که دارید به اطلاع برسانید هر جا گردشگر،مسئول و منتصبی به رژیم صهیونیستی در کشور خود مشاهده کردید امان ندهید... 🔴To all recipients 🔻people of neighboring countries with all languages and any means of communication you have tell everybody, if everywhere you see the tourist or official of Zionist regime in your country DO NOT SPARE HIM 🔴לכל הנמענים 🔻אנשים של מדינות שכנות עם כל השפות וכל אמצעי תקשורת שיש לך ספר לכולם, אם בכל מקום אתה רואה את התייר או הפקיד של המשטר הציוני בארצך אל תחסוך עליו
819.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 صهیونیست‌ها خطاب به حماس: نتانیاهو را بگیرید، فرزندانمان را آزاد کنید 🔴 خانواده‌های اسرای اسرائیلی در تظاهرات دیشب علیه نتانیاهو از جنبش حماس خواستند که فرزندانشان را در ازای به‌اسارت‌گرفتن نتانیاهو آزاد کند.
🔴 نخست‌‌وزیر یمن: اگر حمله به غزه ادامه یابد کشتی‌های اسرائیلی را هدف قرار می‌دهیم.
🔴 آغاز فرار ۶۰ هزار شهرک‌نشین از مرز لبنان 🔻کانال ۱۲ اعلام کرد عملیات تخلیه حدودا ۶۰ هزار شهرک‌نشین از شهرک‌های نزدیک مرز لبنان آغاز شد.
🔺تا حالا اینطوری دیده بودیشون؟ 🔻ساخت اولین اردوگاه آوارگان صهیونیست در سرزمین‌های اشغالی نکته/فقط حماس داره میجنگه!!! 👈 مراقب باشید اینجا وسط این جمعیت موشک نخوره/از این سرزمین برید...