May 11
«من هر زماني که به ياد کتاب و وضع کتاب در جامعه خودمان ميافتم، قلباً غمگين و متأسف ميشوم. اين بهخاطر آن است که در کشور ما به هر دليلي که شما نگاه کنيد، بايد کتاب اقلاً ده برابر اين ميزان، رواج و توسعه و حضور داشته باشد. اگر به دليل پرچمداري تفکر اسلامي و حاکميت اسلام به حساب بياوريد، اين معنا صدق ميکند؛ چون اسلام به کتاب خواندن و نوشتن، خيلي اهميت ميدهد. اگر هر منصفي به بيانات نبي مکرم اسلام و ائمه(علیهمالسلام) و پيشوايان اسلام نگاه کند و ببيند که اينها در چه زماني به کتاب و کتابخواني دعوت ميکردند و فرا میخواندند، همه افسانهها از ذهنش شسته خواهد شد و خواهد فهميد که دشمنان اسلام جز اين نداشتند که افسانههاي کتابسوزي و کتابستيزي را بر سر زبانها بيندازند؛ چون اسلام پرچمدار کتابخواني است».
#امام_خامنه_ای ۳۰/مهر/۱۳۷۵
کتاب هیأت
@ketabeheyat
💠 #مقدمه | #معرفی | #درباره_ما
مجموعه جهادی «کتاب هیأت» توسط جمعی از جوانان متعهد و متخصص انقلابی در راستای پيشبرد دغدغه و فرامین رهبر معظم انقلاب، جهت افزایش سرانه مطالعه علیالخصوص در بین جوانان و نوجوانان هیأتی تشکیل شده است.
این مجموعه در نظر دارد جهت افزايش بصيرت و معرفت حسيني و پيشبرد دغدغههاي رهبر معظم انقلاب نسبت به افزايش کتاب و کتابخواني و دسترسي آسانتر و بهتر مردم به کتب، با همکاري ناشرین دغدغهمند، طرح «کتاب هیأت» را در هیأتهای سراسر کشور اجرا نمايد.
یکی از راههای ترویج فرهنگ کتابخوانی، مردمی کردن آن و استفاده از گروههای مردم نهاد برای تبلیغ کتابخوانی است. ارتباط مستقیم و حضوری با مخاطب برای استفاده از کتاب و مطالعه آن تأثیر به سزایی در بالا بردن سطح سرانه مطالعه در کشور دارد. از روشهای مرسوم این گروههای مردمنهاد ایجاد نمایشگاه کتاب در جوامع مختلف است.
هیأت به عنوان بزرگترین کانون مردمنهاد در جامعه ما میتواند نقش به سزایی را در ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه بهوجود آورد.
امروزه با پیشرفت فناوریهای نوین و بروز فضاهای مختلف مجازی، بخشی از ذائقه مردم نسبت به مطالعه و خواندن کتاب تغییر پیدا کرده است که صحیح نیست. از آثار مخرب انفجار اطلاعات در فضای مجازی سطحینگری و عدم بینش عمیق در امور و مباحث هست که کتابخوانی بین آحاد مردم این مشکل را تا حدودی مرتفع میکند.
رفتار مردم در نظامهای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی معطوف به اطلاعات و دانش صحیحی است که تصور آنها را از وضعیت سیاست، فرهنگ و اقتصاد جامعه نشان میدهد. برای دستیابی به این دانش صحیح باید روی مطالعه افراد جامعه سرمایهگذاری فراوان نمود.
نمایشگاه کتاب حاشیه هیأت میتواند از جمله راههای قابل دسترس نمودن منابع مطالعاتی در بین مردم باشد
درگیر کردن خانواده ها با موضوع کتابخوانی از طریق هیآت مذهبی بسیار پر اهمیت است چون هیآت محل رفت و آمد خانواده ها هستند. تماشای نمایشگاه کتاب در حاشیه هیأت ولو منجر به خرید کتاب نشود، بار معنایی والایی دارد. ایجاد این فضا در ضمیر و ناخودآگاه مخاطب بار تربیتی داشته و او را به سمت کتابخوانی و مطالعه سوق میدهد. مخصوصاً اگر در جریان برگزاری هیأت نیز اشارهای به این مهم شده باشد.
ترویج فرهنگ کتابخوانی در بین هیآت میتواند روی دیگر قصه توسل به ساحت اهلبیت علیهمالسلام که بعد عقلانیت است را نیز پررنگ کند.
@ketabeheyat
🌐 کتاب هیأت در #فضای_مجازی
👈 اینستاگرام:
instagram.com/ketabeheyat
👈 تلگرام:
t.me/ketabeheyat
👈 بله:
ble.im/ketabeheyat
👈 ایتا:
eitaa.com/ketabeheyat
👈 سروش:
sapp.ir/ketabeheyat
@ketabeheyat
💠 #ارتباط_با_ما
📲تلفن همراه:
+۹۸۹۱۹۸۸۰۰۲۵۵
📧رایانامه:
ketabeheyat@gmail.com
🆔 ایتا، بله، تلگرام، سروش:
@majidarabmokhtari
@ketabeheyat